Hey, sem Melanie, preprosta 18-letnica. Nimam prav veliko prijateljev, no imam samo mojo najboljšo Grace, ki je stara enako kot jaz. Tudi ona nima veliko prijateljev. Obe hodiva na kozmetično šolo. Tako kot vsaka ´normalna´ šola, imamo tudi mi nekaj barbik(umetni nohti, velike prsi, 100 kil pudra, roza šminka, popularne,.......). Vglavnem jih je pet:
-Taylor
-Vanessa
-Alexandra
-Miriam
-Sarah
Glavna je Taylor. No, nekaj še o meni:
Imam dolge črne lase naret na frufru. Živimo v navadni Londonski hiši. Imam mamo Katy in očeta Josha, in starejšega brata Johna. On je zdaj star 28 in živi s svojo ženo in dvema hčerkama, pričakujeta pa še enega sina.
Jaz:Grace:Taylor:Vanessa:Alexandra:Miriam:Sarah:


10. marec 2013
u124456
u124456
next
10. marec 2013
˝Mel, zbudi se˝me je zbudil nežen glas moje mame˝Še pet minut˝sem rekla in se obrnila˝Daj no, vstani se˝je zdaj bolj glasno rekla˝Ok˝sem rekla in se vstala, mama pa je šla ven iz sobe. Počasi sem šla v kopalnico, kjer sem se uredila. Lase sem si spela v figo, si nadela nekaj zapestnic, se narahlo naparfumirala in si dala malo maskare ter lip-glosa. Ko sem končala sem si še oblekla ene jeans hlače in pulover, ki mi je segal malo čez bokov. Nasmehnila sem se svojemu videzu, vzela torbo in šla v kuhinjo˝Jutro˝sem rekla, odložila torbo in se vsedla˝Dobro jutro˝je rekel oče in bil zatopljen v svoj časopis. Potem pa je še prišla mama in me poljubila na lice˝Jutro miška˝je rekla in mi pred mano nastavila krožnik, na kateri je bil en kos kruha namazan z nutello˝Hvala˝sem rekla, mama pa se je nasmehnila in me pobožala po glavi˝O moj bog!˝je zavpil oče˝Kaj?!˝je zavpila mama ter stekla k njemu˝Umorjena dva človeka, ki sta imela nočno izmeno na pazenje ladij v pristanišču. Imela sta dva ugriza v vrat, ali vampiri res obstajajo?˝je mama prebrala˝Že spet neka izmišljutina˝sem rekla˝Ne, to že ni izmišljeno, tukaj je še cela zgodba˝je rekla mama in šla v dnevno. Ko sem se najedla sem se obula v All starke, vzela torbo in počasi šla v šolo. Malo me je vznemirila tista novica v časopisu, kaj če je res?????
Ko sem prišla do šole, so vsi govorili o tistih dveh, ki sta bila umorjena˝Mel!˝je zavpila Grace, stekla o mene in me objela˝Si slišala novico?˝me je vprašala, jaz pa sem prikimala. Šle sva v razred in se vsedli za svoji mizi. Nekaj sva se še pogovarjali, potem pa je v razred stopil učitelj˝Dobro jutro˝je rekel˝Danes dobimo novega sošolca˝je rekel in vse punce so se poravnale, uredile svoje lase,......razen midve z Grace ne, če ne bi bilo pouka bi se začeli smejat˝No, ime mu je Harry in star je enako kot vi˝je rekel, takrat pa je v razred stopil pravi lepotec. Bil je tako močen, kot da bi ga po treh mesecih mučenja poslali iz zelo dragega fitnesa. Eh, saj vem da preveč filozofiram˝No dragi učenci, to je Harry˝je rekel učitelj, in punce so se prav topile ko so ga videle˝No, Harry. Poleg Tiste punce˝je rekel in pokazal na mene in ko me je zagledal mi je pomežiknil, jaz pa sem zardela, videla sem Taylor, da me bo ubila s pogledom˝No, poleg tiste punce je še prost sedež in lahko greš tja˝je še dokončal.Počasi se je odpravil do mene in se vsedel zraven, oddaljen, kolikor je lahko bil. Zakaj se me izogiba? Učitelj je začel nakladati o nekih brezveznih molekul, ki niso imele nobenega pomena. Cel čas me je gledal! Harry mislim. K je pozvonilo je hitro pobral zvezke in izginil iz razreda, medtem ko smo še mi pospravljali pisala v peresnice. Bil je fuuuuuuul hitr. Malo me ga je bilo strah. Ko smo končali s celotnim poukom sem hitro šla domov in se še prej seveda poslovila od Grace. Ko sem se spomnila na Harrya sem se kar stresla. Ko sem prišla domov, sem šla v svojo sobo in na Twitter ter facebook. In nič pametnega, saj bi si lahko mislila. Zaprla sem prenosnik in naredila nalogo. Ura je bila že pol sedem, zato sem se šla umit in si oblečt pižamo. Ko sem končala sm š pojedla večerjo in šla gledat poročila. Cel čas so razlagali o tistih dveh umorjenih človekov. Vgasnila sem, šla v svojo sobo in spat.
10. marec 2013
Zjutraj sem se zbudila ob 9, saj se nam pouk začne komaj ob 11. Pretegnila sem se in šla do pisalne mize, in od tam vzela računalnik ter šla na posteljo. Gledala sem posnetke na you tubu. Ampak nič pametnega. Kmalu sem računalnik zaprla in se vstala, ter opravila svojo jutranjo rutino. Potem pa sem šla v kuhinjo. Starša več ni bilo, ker sta bla v službi. Naredla sem si kornfleks(kosmiče) in se vsedla pred televizijo. Gledala sem neko grozljivko o vampirjih. Kmalu je bilo že grozno, ko so se ljudi in vampirji začeli klat. Zato sem vgasnila tv in se šla rahlo namazat z maskaro. Ura je bila že 10 do 11, zato sem šla iz hiše in jo zaklenla. Do šole sem rabla 5 minut. Ko sem prišla sem šla v razred. Danes Grace ni bilo, ker je bolana. Vsedla sem se in pouk se je začel. Naslednja ura je bila fizika. Pa ne no!Spet ga bom mogla prenašat! Harrya seveda! Vsedla sem se na svoj stol in kmalu je prišel še ON. Vsedel se je in me pogledal. Zazrla sem se v njegove rjave oči. Čakaj malo! Rjave?! A ni mel včeraj zelenih?!˝Hey, oprosti, ker sem bil včeraj nesramen˝je rekel in me zbudil iz razmišljanja˝Eh, saj ni nič˝sem rekla˝Harry˝je rekel˝Melanie. Ali okrajšano Mel˝sem rekla˝Lepo ime˝je rekel in se nasmehnil. Kar topila sem se ob njegovem nasmehu˝Hvala. Kaj nisi včeraj mel zelenih oči?˝sem vprašala. Pogledal je v tla in napel mišice. Kar vstrašla sem se ga˝Ja. Ampak mam kontaktne leče˝je umirjeno rekel˝Aja˝sem rekla, nato pa je v razred stopil učitelj. Po tej uri sem še mela angleščino in zgodovino, potem pa sem šla domov.
11. marec 2013
u124456
u124456
next
11. marec 2013
Ko sem prišla domov je bila ura že 6.˝Zdravo˝sem zaslišala mamin glas iz kuhinje˝Hey˝sem rekla in se vsedla na pult˝Kak je blo v šoli?˝je vprašala˝Še kr˝sem rekla˝Kam pa greš?˝sem jo vprašala, ko je hitro skakala okoli pulta in nekaj kuhala. Bila pa je oblečena v prelepo rdečo obleko, ki jo je krasila verižica v obliki zvezde okoli vratu. Usta ji je ubrobljala rdeča šminka.˝Z očkom greva plesat˝je rekla˝Aja. Lepa si˝sem rekla˝Hvala miška. Tukaj sem vama naredla špagete˝je rekla˝Vama?˝sem vprašala˝Ja. Tvoja teta Rosalie te pride pazit˝je rekla˝Teta Rosali?!˝sem vprašala. Ja to je moja teta po očetovi strani˝Ja˝je rekla˝Ok˝sem rekla, skočla s pulta in šla v sobo. Joj! Rosalie nisem vidla že 5 let! Zdaj mora bit stara.......hm.......24! Ne......23! Ja 23! Je najbolj nora teta na svatu! Lahko ji povem vse! Čisto vse! Tudi glede Harryja! Ona bo vedela! Nehala sem razmišljati in šla sem dol v dnevno˝Adijo princeska˝je rekel oče in me objel˝Adjo˝sem rekla˝Bay-bay. Le glej da nebo hiša v razsulu ko pridema˝je rekla mama˝Nebo˝sem rekla˝Adijo˝je rekla in me poljubila na čelo˝Adijo˝sem rekla in končno sta šla! Nekaj časa sem bila sama, dokler nisem zaslišala zvonca. Rosalie! Hitro sem vstala in šla do vrat. Odprla sem jih in zagledala Harryja!˝Am.....hey˝sem rekla˝Zdravo˝je rekel in se nasmehnil˝Kaj počneš tu?˝sem vprašala˝V šoli si zgubla zapestnico˝je rekel in jo potegnil iz žepa:Pogledala sem jo˝Oh, hvala˝sem rekla˝Ni zakaj˝je rekel in mi jo nadel na roko. Ob dotiku roke sem trznila˝Hladne roke maš˝sem rekla˝Oh˝je rekel in roke hitro skril v žep˝No, kako si vedel kje živim?˝sem vprašala˝Dve hiši vstran je moja hiša˝je rekel in se nasmehnil˝Aja. Zakaj si tak bled?˝sem vprašala. Videla sem bes v njegovih očeh˝Ker mi je slabo˝je hitro rekel˝Boš čaj?˝sem vprašala˝Ne!˝se je zadrl in začel hitro dihat˝Oprosti, samo mudi sem mi˝je rekel in šel. Tako čuden je! Skomignila sem z rameni in hotela zapret vrata, ampak sem slišala znan glas˝Melanie!˝seveda teta Rosalie˝Teta Rosalie!˝sem rekla in jo objela˝Oh poglej se! Kakšna lepotica si!˝je rekla in me pogledala od glave do pet˝Hvala˝sem rekla˝Greva noter˝je rekla. In res sva šle not.
Rosalie:˝Boš kavo?˝sem jo vprašala˝Seveda!˝je veselo rekla in se vsedla. Jaz pa sem začela delat˝Rosalie?˝sem vprašala˝Kaj miška? Pa reči mi Rose˝je rekla˝No Rose˝sem začela˝Kaj te muči?˝je vprašala˝Bom povedala ko bova gledale film˝sem rekla˝Vredu˝je rekla. Ko sem končala sem ji dala kavo. Po kavi sva še pojedle špagete in si naredila kokice, ter gledale film:
The Pacifier
˝Povej kaj te muči˝je rekla Rose po koncu filma˝Veš. Am......včerej smo v šolo dobili novega učenca...˝sem rekla˝Ja˝je rekla˝No, in ime mu je Harry. Z njim morem pri fiziki sedet˝sem rekla. Začudeno me je pogledala˝No. To še ni vse˝sem rekla in pogoltnila slino˝Malokdaj spregovori z mano, vedno se me izogiba, hladne roke ma, bled je, včasih je tak jezen, da se ga bojim. Prvi dan je imel zelene oke, danes je imel rjave˝sem rekla˝Hm....čudno˝je rekla Rose in se zamislila˝Je velik in mišičast, ima razmršene lase....˝sem govorila˝Ni to tisti, ki je bil prej tu?˝je vprašala˝Ja! Kak veš?˝sem jo vprašala˝Madona punca! Imaš pa res okus!˝je rekla, jaz pa sem zavila z očmi˝Kak veš?˝sem vprašala˝Videla sem ga na hodniku˝je rekla, jaz pa sem prikimala˝Moraš mi pomagat! Zakaj je tak?! Zakaj?!˝sem se vprašaje zadrla˝Nebi vedla˝je rekla in se zagledala v tla˝Kaj pa če je.......NE!˝je rekla˝Kaj?!˝sem živčno vprašala˝Vampir˝je rekla, jaz pa sem se začela smejat˝Eh˝sem rekla˝Ja, lahko je˝je rekla˝Kaj če pa ni˝sem rekla˝Samo, čakaj vedno, čisto vedno maš prav˝sem rekla˝Ljubica, vampir je. Boš vidla, ko ob sončnih dnevih nebo prišel v šolo, si ga že vidla na kosilu?˝je vprašala˝Ne˝sem rekla˝No, saj je vseeno. On je verjento ubil ona dva človeka, ki sta bila umorjena˝je rekla. Začela sem se trest˝To ni res˝sem zašepetala˝Mogoče ne˝je rekla, takrat pa sta domov prišla mama in oče. Poslovili smo se od tete Rose. On dva sta šla v dnevno, jaz pa umit. Ko sem končala sem si oblekla majco in neko trenerko.Šla sem v sobo, vglasnila luč in zaspala. Kmalu sem zaslišala neko dihanje. Odprla sem oči in videla par ok zagledanih v mene. Zazehala sem. Čakaj malo! Kdo je to?! Hitro sem se vsedla na posteljo in začela hitro dihat˝Kdo si?!˝sem vprašala˝Harry˝je rekel˝Aja˝sem rekla. Takrat pa sem se spomnila na pogovor z Rose, da je on kao vampir. Hitro sem prižgala luč, ampak sem na žalost imela luč z majhno lučko od notri˝Kaj je narobe?˝je vprašal˝Am....nič˝sem rekla in se vsedla čim dlje od njega.........

Ji bo naredil kaj hudega?
12. marec 2013
next next napeto je
12. marec 2013
u126000
u126000
neeeeeeeeext!
12. marec 2013
u125748
u125748
next......hitro! Napeto!
12. marec 2013
Evo next Hope you like it

On pa se je prisedel še bolj k meni. Srce mi je začelo glasno razbijati˝Kaj počneš tu?˝sem ga vprašala˝Gledam te kako spiš˝je rekel in me gledal točno v oči˝Tako lepa si˝je rekel ˝Hvala˝ sem rekla in se vgriznila v ustnico˝Te lahko nekaj vprašam?˝sem ga vprašala˝Ja˝je zavzdihnil˝Zakaj se me izogibaš?˝sem vprašala˝Ker, am.......ker. Lej, nerazumi me narobe, ampak se te pač izogibam, kot se vsakogar˝je še dokaj umirjeno rekel˝Ok˝sem mu rekla nezaupljivo˝Ti je še slabo?˝sem ga vprašala, on pa me je začudeno pogledal ˝Slabo?˝ je vprašal˝Ja, ko si mi prinesel...˝sem začela, ampak me je prekinil˝Aja, ja sem spomnim. In ne, ni mi več slabo˝je rekel˝Ok˝sem rekla in skomignila z rameni ˝Ik houd van dit˝je rekel˝Kaj?˝sem ga vprašala˝Eh, nič˝je rekel˝nizozemščina˝je rekel˝Aja˝sem rekla˝Morem it˝je rekel˝Ok, adijo˝sem rekla˝Bay˝je rekel in šel kar skozi okno! Hitro sem stekla k oknu, ampak ga ni bilo več. Naslonla sem se na njega in zavzdihnila. Potem sem ga zaprla in zagrnila zavese za vsak slučaj, če se vrne, potem sem se vrnila nazaj v posteljo in zaspala.
Zjutraj sem se zbudila po vonju pečenih mafinov. Pretegnila sem se in vstala. Potem sem šla kopalnico in se uredila˝Jutro˝sem rekla in se vsedla za mizo˝Dobro jutro miška˝je rekla mama in me kot vsako jutro poljubila na lice˝Danes ni šole, ne?˝sem živčno vprašala, ko sem vidla, da je ura 9˝Ne˝je rekla mama in se nasmehnila˝Izvoli˝je rekla in na mizo dala 2 mafina in kakav˝Hvala˝sem rekla in se nasmehnila˝Ni zakaj˝je rekla in se še ona nasmehnila, ter šla ven sadit nove rože. Ja, moja mama je velikaaaaaa ljubiteljica rož! Cel vrt jih ma poln. Povem vam, da jih še cvetličarna nima tolko!
Ko sem pojedla, sem lonček in žlico splahnila z vodo in jo položla v pomivalni stroj. Ko sem to naredla, sem šla v sobo in naredila nalogo od včeraj.
Ko sem končala še to sem šla dol in ven.˝Hey˝sem rekla˝Oooooo miška˝je rekla mama in si obrisala polt s čela. Naj vam nekaj povem o svoji mami:
Ima dolge blond kodraste lase, ki si jih barva, vedno spete v čop ali v figo, če gre v službo. Je visoka in lepa s popolno postavo, prijazna, je maserka in najboljša mama na svetu! Res je, da se včasih preveč razjezi, ampak takšne so mame. Je smešna in včasih nora in ne samo moja mama, temveč moja najboljša prijateljica, kateri lahko zaupam vse, tako kot Grace. Joj, Grace!˝Mami, Jaz moram h Grace!˝sem rekla in stekla k sosednji hiši kar čez živo mejo.....
Next?
12. marec 2013
u126000
u126000
neeeeext!! <33333333
13. marec 2013
neext ;3 + nova bralka
13. marec 2013
Evo next Hope you like it

Ko sem prišla do Gracine hiše sem pozvonila in odprl mi je njen oče˝Ooooo, Melanie!˝je rekel˝Dober dan gospod Hall, je Grace tukaj?˝sem prijazno vprašala˝Ja, doma je. Kar naprej˝je rekel in se nasmehnil. Šla sem noter in v Gracino sobo. Ta pa je ležala v postelji s pokrito odejo čez glavo˝Grace˝sem rekla in jo stresla. Nič. Potem sem odejo potegnila navzgor in videla spečo Grace s sledovi solz˝Grace?˝sem vprašala, takrat pa se je zbudila˝O Mel˝je rekla in me objela˝Zakaj si se jokala?˝sem jo vprašala˝Patrick˝je rekla in zajokala, jaz pa sem jo objela˝Saj sem vedela! Ta prasec!˝sem rekla˝Kaj ti je naredil?˝sem vprašala˝On...on je.....prevaral.....s Sarah˝je rekla˝OMG! Saj to ne more bit res!˝sem rekla in jo še bolj objela˝Kaj naj naredim?˝je vprašala˝Nevem˝sem rekla˝Saj te ni bil vreden, niti ene tvoje solze!˝sem rekla˝Maš prav˝je rekla in se vsedla na posteljo ter si obrisala solze˝Kaj pa je tebe privleklo sem?˝je vprašala˝Hotela sem te videt in.....˝sem začela, ampak me je prekinila˝Naj uganem, tvoj srečni izbranec Harry˝je rekla˝Ja˝sem rekla˝Ne!˝sem se zdaj zadrla˝Ni moj izbranec, čeprav se gre o njemu˝sem rekla˝Kaj?˝je vprašala˝Včeraj je bil pri meni˝sem rekla˝Kaj?!˝je zavpila˝Rekel mi je sem lepa˝sem rekla˝Kaj?!˝je zavpila˝Potem pa sva se še pogovarjala˝sem nadeljevala˝Kaj?!˝je zavpila˝Bi že nehala s tem?!˝sem zavpila jaz˝Kaj?˝je vprašala˝S temi kaj-i!˝sem rekla˝Sorry˝je rekla˝Samo toti Harry je res čuden˝je rekla˝Misliš, da nevem˝sem rekla˝Morem it, bay˝sem še dodala˝Čaw˝je rekla in tako sva se poslovili.
***
˝Mama!˝sem zavpila˝Kaj?˝je vprašala, ko je prišla iz kuhne˝Jaz grem ven˝sem rekla˝Glej kolko je ura˝je rekla in pokazala na uro, ki je kazala pol 9˝Saj je vseeno˝sem rekla˝Adijo˝je rekla, skomignila z rameni in šla v kuhinjo, jaz pa ven. Nekaj časa sem hodla po temnih ulicah, dokler nisem prišla do skupine fantov, ki so stali na kupu. Ok, nič ti ne bodo naredili, še opazili ne bojo, ko bom šla mimo,......sem si govorila v glavi. Ravno, ko sem prišla mimo njih, sem si oddahnil, amapk so vsi potihnili in poglede usmerili v mene˝He Sweethe, kam si namenjena?˝je vprašal eden od njih, jaz pa sem samo tekla in se nisem uzirala na njihove klice, kot so:
-Sweethe
-Miška
-Lepotička
-Babe.....
Ko sem mislila, da sem dovolj oddaljena od njih, sem se ustavila, ampak sem ravno ob tistem času začutila roko na moji rami.....

Čigava roka je to?
Kaj bo naredila Melanie?
Next?
13. marec 2013
u124456
u124456
next
13. marec 2013
next
13. marec 2013
u125748
u125748
Čigava roka je to? Nevem magoče od Harrya ali od enega od fantov
Kaj bo naredila Melanie? Nevem pustimo se presenetit!
Next...carska zgodbica! Še lahko danes next?
13. marec 2013
u84435
u84435
Neeext!
Harryjeva
Rešu jo b
13. marec 2013
next+nova bralka
next
next
13. marec 2013
Evo next Hope you it

˝Kaj počneš sama veni?˝je vprašal glas, ob katerem sem se topila˝Am.....˝sem rekla˝Veš kako so tisti fantje nevarni!˝je besno siknil skozi zobe˝Ooooooooo Harry!˝je zavpil eden od tistih, ki so zdaj že prišli sem. Videla sem, kako so se Harryju napele vse mišice in iz njegovih oči se je svetikal bes in jeza˝O Emmet, nisem te pričakoval˝je rekel in se obrnil k njim˝Nisi pričakoval, saj pa veš, da se vedno zberemo tukaj˝je rekel in se zasmejal˝Ne delaj iz muhe konja Emmet˝je rekel eden od njih˝Oh Edward! Veš Harry novega imamo, svež je˝je rekel Emmet, Harry pa je samo odkimal z glavo. Kaj za vraga se dogaja?! Kdo so oni?!˝In kdo je ta lepotička?˝je moje razmišljanja zbudil Emmet, ki je pokazal na mene˝Njo boš pustil!˝je besno proti njim siknil Harry in se premaknil k meni, ter me trdno, ampak ne premočno stisnil za roko˝Hahaha! To ti misliš!˝je rekel in začeli so se nama prebliževat. Harry je začel hitro dihat˝Ne ve!˝je siknil skozi zobe, oni pa so se zaustavili in nasmešek se jim je zbrisal iz ust. Kaj za vraga nevem?! Kaj?!˝Harry˝je rekel Emmet, nato pa so stekli stran.
***
˝Kdo so oni?!˝sem živčno vprašala, ko sva stala pred mojo hišo, in ravno ko je rekel adijo. Zavzdihnil je in prijel moje tople roke s svojimi hladnimi˝Nič ti nesmem povedat˝je rekel ˝Ampak prosim te, ne rini v težave, lahko se ti zgodi nekaj zelo groznega, le meni zaupaj in nobenemu od njih˝je rekel˝Pa se jih morem bat?˝sem vprašala˝Neke vrste˝je rekel˝Pa tebe, se te morem bat?˝sem vprašala˝Pa se me?˝je vprašal, jaz pa sem prikimala. Ssvojim prstom je podrsel po mojem licu in ko je prišel do brade jo je nežno dvignil, da sem ga pogledala v obraz˝Verjamem da sem me. Ampak neke vrste bi se me morala. Ampak zdaj si varna samo poleg mene˝je rekel˝Ok˝sem rekla. Nasmehnil se je in šel, prav tako jaz v hišo.....

Kdo je Emmet?
Kaj je mislil s tem, da je Edward svež?
Kaj je s Harryjem, da sovraži Emmeta?
Zakaj bi se Melanie mogla bat Harryja?
Pa se ga, ali se je zlagala?
Ali Harry čuti kaj do nje?
Kaj imata Emmet in Harry?
Preveč vprašanj?
Next?
13. marec 2013
u84435
u84435
Neeeeeeext
Kdo je Emmet? Volkodlak.
Kaj je mislil s tem, da je Edward svež? Novorojen volkodlak.
Kaj je s Harryjem, da sovraži Emmeta? Vampirji in volkodlaki se sovražijo.
Zakaj bi se Melanie mogla bat Harryja?Ker je vampir.
Pa se ga, ali se je zlagala? Se je.
Ali Harry čuti kaj do nje?Ljubi jo.
Kaj imata Emmet in Harry?Sovražita se.
Preveč vprašanj?Ne.
13. marec 2013
neeeeeext :3
14. marec 2013
next kdaj bo ?
14. marec 2013
next
sory za oglaševanje bi kdo:

http://www.igre123.com/forum/tema/super-model-in-lt-3/52098/1
14. marec 2013
Evo next Hope you like it

Po enem tednu:
Torej, cel teden je že mimo in tukaj so že počitnice! Verjetno vas zanima, kaj vse se v tem kratkim časom zgodilo. No, naj začnem. Ampak kje, gremo lepo od začetka:
Grace: tistega Patricka je že prebolela in filtrira z drugimi. Kaj te češ, to je naša Grace.
Starša: še vedno ista in najtaboljša!
Jaz: še vedno stara Melanie, brez fanta!
Teta Rosalie: Našla si je fanta, s katerim sta začela včeraj zvečer.
Harry: Cel teden je bil v šoli, razen v torek in sredo, ko je bilo zelo sončno. Mislim, da je imela Rosalie prav, da je res vampir. No, že cel teden razmišljam o njemu. Ko me nagovori, mi vedno reče, da morem pazit na sebe in ne it zvečer ven. Res ga več ne razumem!
No pa preidimo v realnost:
˝Miška!˝sem zaslišala klicanje od spodaj. Hitro sem vstala in stekla dol˝Kaj?˝sem vprašala˝Ven greva, teta Rose, pa te ne more prit pazit, ker je šla ona tut ven, zato boš danes sama˝je rekla in me objela˝Bay bay˝je rekla˝Adijo˝sem rekla in tako sta šla. Zavzdihnila sem in šla v sobo in tam na računalnik. Tako kot vedno! Haha! Nevem kaj bi jaz brez računalnika, res nevem. Tako sem bila gor pol ure, ko pa je bila ura pol 9 sem si šla v bano natočit tople vode. Ko se je vse pripravljalo, sem še prižgala svečke za vzdušja. Ja, morem se malo sprostit od vsega tega. Potem sem še bano dala milo z mehurčki in zaprla vodo. Potem sem se slekla do golega in šla v toplo vodo. Lepo sem se sprostila. Čez pol ure sem že imela teh mehurčkov vrh glave, zato sem si jih umila dol in šla ven. Bano sem očistila in se oblekla v pižamo:
[img]https://data.whicdn.com/images/49518280/img-thing_large.[/img]
Potem pa sem šla v kuhinjo, kjer sem pojedla kruh in nutello. Ko sem pojedla sem si še umila zobe in šla spat. Kmalu sem začutla božanje po licu. Odprla sem oči in videla Harryja˝Kaj počneš tu?˝sem vprašala˝K meni domov moreš˝je rekel in se vstal˝Kaj?!˝sem vprašala˝Ni časa za vprašanja! Samo vstani se in idi z mano, jutri ti vse povem!˝se je zadrl, da sem se kar stresla˝Oprosti. Samo moreš it z mano!˝je rekel˝Kaj pa starša?˝sem vprašala˝Povedal sem jima, da boš nekaj dni pri meni˝je rekel˝Mene pa nisi nič vprašal!˝sem rekla˝Nimam te kaj, zaj pa pridi˝je rekel, me prijel za roko in me ne premočno zvlekel dol. Tam sva šla skozi vrata in v njegovo hišo˝Ne moreš me kar tako ukrast!˝sem se zadrla na njega˝Bodi tiho in idi spat!˝je rekel in šel ven. Sesedla sem se na tla. Kaj mi bo naredil?

Zakaj jo je vzel k sebi?
Kam je šel?
Kaj bo naredla Melanie?
Ji bo naredil kaj hudega?
14. marec 2013
u124456
u124456
next
14. marec 2013
next
14. marec 2013
u125748
u125748
Zakaj jo je vzel k sebi? nevem
Kam je šel?ven
Kaj bo naredla Melanie?i dont know
Ji bo naredil kaj hudega? upam da ne

Next
14. marec 2013
Evo next Hope you like it

Potem sem se vstala in se razgledala po hiši. Bila je zelo moderna. Ko sem našla spalnico, sem šla noter in jo zaprla. Počasi sem šla do postelje in se vlegla v njo. Bila je tako topla in mehka. Pa še dišala je! Tako sem zaspala.
Zjutraj me je prebudil vonj palačink. Pomela sem si oče, ter se pretegnila. Počasi sem se vstala in šla ven iz sobe v kuhinjo. Videla sem Harryja za štedilnikom. Potiho sem zavzdihnila in se vgriznila v ustnico. Zakaj mora bit tako popoln človek tako ´nesramen´, ˝Jutro˝me je iz razmišljanja prebudil globok Harryjev glas˝Dobro jutro˝sem rekla in se vsedla za mizo. Kmalu se je obrnil in na mizo dal palačinke. Pogledala sem jih. Izgledale so zelo dobro.˝Niso zastrupljene˝je rekel in se zasmejal˝Ti nisi lačen?˝sem vprašala˝Ne, bodi tiho in jej˝je rekel in me pogledal˝Ok˝sem rekla˝Boš nutello, marmelado ali karkoli?˝je vprašal˝Ne˝sem rekla, on pa je samo prikimal. Ko sem pojedla tri palačinke sem bila že sita˝Pustil ti jih bom za potem˝je rekel, se vstal in vzel krožnik. Jaz sem tudi vstala in šla v dnevno, kjer sem se vsedla v kot kavča in potegnila noge k sebi, saj me je zeblo˝Ti dam za oblečt?˝je vprašal˝Prosim˝sem rekla. Šel je v spalnico in kmalu se je vrnil s črno trenerko in rdčeo majco s kratkimi rokavami. Res obožuje titve barvi˝Hvala˝sem rekla in šla v kopalnico, kjer sem se preoblekla.
˝Ona ni kot ostale˝sem zaslišala od zunaj˝Pa saj je samo punca!˝je rekel drug glas in prepoznala sem Emmeta! Pogovarjal se je s Harryjem! ˝Ni samo navadna punca!˝se je zadrl Harry. Kaj govorita o meni?! ˝Harry! Naša življenja ogroža! Kaj bo, ko bo zvedela?! Misliš da bo padla na tebe?! Ne ne bo! Stekla bo vstran in se ne bo več vrnila! Povedala bo ostalim! In kaj bo, ko bodo izvedeli, da so govorice o krvosesih resnične?!˝je zavpril. Krvosesih?! Kaj se dogaja?! ˝Me sploh ne zanima! Ti in ta tvoja topla mi ne pomenite nič!˝je zavpil˝Zdaj pa ven iz moje hiše!˝je še dodal in slišala sem Emmotovo hitro hojo i tresk z vrati, ter Harryjev zavzdih. Čisto po tiho sem odprla vrata˝Harry?˝sem vprašala. Takoj me je pogledal in v njegovih očeh sem lahko razbrala bes˝Kakšni krvosesi?˝sem vprašala, ampak nisem dobila odgovora˝Prosim odgovori mi! Kdo je Emet?! In Edward?! Kdo si ti?!˝sem vprašala in zadnjo besedo zašepetala. On pa je samo jezno šel v dnevno, jaz pa za njim˝Povedal mi boš!˝sem se zadrla, on pa se je ustavil, ter se počasi obrnil prosti meni. Bil je zelo bled in oči je imel zlato-rumene! Počasi je stopal proti meni in srce mi je razbijalo, ter hitro sem dihala. Na mesto da bi se začel dret, mi je nakazal, naj se vsedem. Ubogala sem ga in se vsedla, prav tako on. Zavzdihnil je.˝Ok, vse ti bom povedal, ampak nekaj mi moraš obljubit˝je rekel˝Kaj?˝sem vprašala˝Tega ne boš povedala nikomer in ostala tukaj nekaj časa˝je rekel, jaz pa sem prikimala˝Ok. Kje naj začnem? Ok, torej, vem da bo to za tebe zelo šokantno, ampak.....vedi, da ti ne bom nič, čisto nič naredil!˝je rekel, jazp pa sem prikimala, on pa je nadeljeval˝Vampir sem˝je rekel, meni pa je zastala dih in izbuljile so se mi oči. Pomaknila sem se bolj stran od njega˝˝Mel˝je rekel in prijel mojo roko, ampak sem jo hitro umaknila˝Ne, ne, ne, ne......ti ne moreš bit vampir˝sem rekla˝Pa sem˝je rekel˝Mi res ne boš nič naredil?˝sem vprašala˝Ne˝je rekel˝Obljubim˝˝Kako naj ti verjamem?˝sem vprašala˝Vegetarjanec sem. To pomeni, da pijem živalsko krvjo˝je rekel˝Kaj pa tista dva, ki sta bila umorjena?˝sem vprašala˝Ne prehitevaj delov˝je rekel, potem pa nadeljeval˝Emmet, pa je vampir, ki me je ustvaril˝je rekel˝Torej, si bil prej človek?˝sem vprašala, on pa je prikimal˝Ja, pred desetimi leti. Edward, je pa novorojeni vampir˝je rekel, jaz pa sem prikimala˝Zakaj pa je Emmet rekel, da je svež?˝sem vprašala˝Novorojeni vampirji, so še polni energije in še napol ljudje˝je rekel˝Aha˝sem rekla˝No, jaz pa Emmeta in njegovo tolpo sovražim˝je rekel˝Zakaj?˝sem vprašala˝Emmeta sovražim, ker me je spremenil v vampirja, njegovo toplo, pa zato, ker pijejo človeško kri˝je rekel˝Torej so ju oni ubili?˝sem vprašala, on pa je odkimal˝Emmet, samo on˝je rekel˝Aja. In zakaj si me neke vrte ukradel?˝sem vprašala˝Nisem te ukradel. Samo pri tebi doma, ne boš varna˝je rekel˝Zakaj?˝sem vprašala˝Iščejo te Melanie. Od takrat, ko si šla zvečer ven in si jih prvič videla. Emmet te je izbral in te ne bo pustil na miru˝je rekel˝OMG˝sem rekla˝Ampak nimaš se kaj bat! Branil te bom˝je rekel˝Hvala Harry˝sem rekla, on pa se je nasmehnil.
14. marec 2013
nexxxttt??
14. marec 2013
u59368
u59368
next
14. marec 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani