u158821
u158821
Pozdravljeni!
Vem, da je tukaj na forumu že full veliko zgodbic. Ampak jaz sem se odločila, da bom napisala svojo. Imela sem veliko idej za zgodbo, ker sem fenica One Dricetion skupine sem se odločila, da bom pisala zgodbo kar o njih. Zgodba se bo šla v ljubezni in bo tudi malo honry prizorov. Upam, da boste brali!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hej! Jaz sem Klara. Imam najboljšo prijateljico Niko. Najboljši prijateljici sva si že od malih nog. Res kar naprej tičima skupaj in sva nerazdružljivi. Vse si zaupama vedno. Ona mi je kot sestri. Moji in njeni starši so zelo dobri prijatelji. Jaz sem imela fanta, ampak sem ga pred kratkim zapustila, ker me je varal. Z niko sva zelo popularni v šoli. Družima se z njimi, ampak samo v šoli, ker itak vema, da se z nama družijo samo zaradi denarja. Na srečo nisva slepi in to vema. Sva največj fenici One Direction. Res full so nama všeč. Meni je najbolj Zayn njen pa Niall. Zdelo se vam bo smešno ampak nisva samo fenici ampak sva tudi zatreskani v njiju. Ni možnosti, da bi kdaj bili par, saj smo na stotine kilomentrov ločeni. Midve z Niko sva iz Ljubljane oni pa iz Londona. Si znate predstavljati kako je to daleč? Mislim, da bo dovolj o tem...
To sem jaz Klara:


Moja bff Nika:


Jeeeeeeeej! Bilo je konec šole! Kar je pomenilo, da greva v srednjo šolo. Z Niko sva imele toliko načrtov za poletje. Veliko ga bova seveda preživele skupaj. Ko sva zapustili bivšo šolo sva se na razpotju ločile. Ko sem prišla domov sem cela vesela zabasala torbo po stopnišču in zdirjala v kuhinjo. Tam me je cela skrivnostna pričakala mama.
J-jaz, M-mama
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
J: Mami kaj pa je?
M: Eno novico imam zate... Kap te bo zadela.
J: Mar boma z Niko odšle v London in si ogledale koncert 1D?
*Sem se pošalila.*
M: Draga moja! Čeprav mi nikoli ne boš vrjela...
*Iz žepa je potegnila karte za sanjsko potovanje v London.*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Zajela sem sapo. Niti misliti si ne morete kako sem bila srečna. Toliko načrtov sem imela za poletje. Ampak to bo glavno. In to gremo za cela dva meseca! Močno sem zadušila mamo in odrijala do telefona, da bi poklicala Niko.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
J-jaz, N-Nika
N: Hej! Kaj pa je?
J: NIKA NIKOLI NE BOŠ UGOTOVILA!
*Sem se ji drla v slušalko.*
N: Kaj pa je tako veselega?
*Vse sem ji povedala, da grema v London in to za dva meseca. Ogledale si bova tudi koncert 1D, kar so najine sanje od kar so začeli delovati.*
N: PA SAJ TO JE SUPER! NE ZNAM POVEDAT! SPLOH TI NE VRJAMEM!
*Njeno dihanje se je umirilo.*
N: Alo a se hecaš?
J: Niti podrazno. Pridi k meni in boš videla.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tako sva se dogovorili, da pride za čez vikend k meni. V ponedeljek bi se itak odpravili.
Pozvonil je zvonec. Nika je vstopila v mojo hišo. Tako sva se objele in takoj zdirjale v mojo sobo. Nato sva seveda ves čas premlevale kaj bova oblekle, kaj vse bova delali v Londonu... Na koncu sva prišle do teme o 1D. Največja kriza je seveda kaj naj oblečema za koncert. Tako sva depatirale do treh zjutraj. Vedno bližje trenutku, ko boma videle 1D!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Upam, da vam je šeč! Zdaj še ni tako napeto ampak obljubim, da bo kmalu. Zelo rada bi imela bralce zato prosim, da oglašujte. Drugače pa VESEL BOŽIČ!
24. december 2013
next+prva bralka
24. december 2013
Next + nova bralka
23. januar 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani