u102620
u102620
Pozdravljeni!
Moje ime je Alice in končujem prvi letnik Elite Way School. Sem divja 16letna punca, ki je v šoli vedno tarča posmeha. Imam dve najboljši prijateljici in začasni cimri (takrat ko hočemo lahko prespimo v šoli) , Jessico in Britney, ki mi vedno stojita ob strani in mi pomagata v stiski.
No živim v veliki hiši in v majhni soseski z mojo mamo in sestro Hannah, ki je stara komaj 2 leti.
Danes je zadnji teden šole in z prijateljicama se bomo po šoli odpravile po nakupih.
Ampak dovolj o meni...

Boš bral/a?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

05. avgust 2012
u102620
u102620
Driiin...Driiiiin...Driiiiiiiiiin!!!! In že sem bila na tleh "Oh ta budilka, zmeraj me vrže s posle!" sem rekla. Vstala sem se, se pretegnila, uredila za šolo in čez par minut šla v kuhinjo. Tam sta me čakali mama in Hannah, ki je še napol spala. "jutro" "Oooo dobro jutro zaspanka, a si se le prebudila" "ja pa sem se res..." sem rekla zaspano. Pojedla sem jogurt in spila malo soka, ter se poslovila in odšla v šolo. Pred šolo sta me že čakale Britney in Jessica. "helooouuu!! Nekdo pa je še zaspan hahaha" "Ja malo pa sem res ja hehe" smo se pošalile in odšle do šolskih omaric. Tam so že stale Sabrina in njene frendice. "O Alice... Eric je zdaj moj fant...tak da nimaš šans! hahaha" Nato je prišel Eric in Sabrina ga je povlekla k sebi ter ga poljubila. ( Ups...Nisem še vam povedala, da je Eric najbolj hot guy na šoli) "Pridi Alice...gremo, nima smisla, da bi se prepirala s to kuzlo" "Ah..Ja pojdimo tako ali tako bo zaj zvonilo" Preoblekle smo se in odple v učilnice. Še preden je zvonilo, je v razred vstopil ravnatelj z njim pa en fant. "Pozdravljeni učenci, prišel sem, da bi vam predstavil vašega novega sošolca Jasona."
"Živjo Jason" mu je rekla Sabrina osvajalno. "No učenci, Jason bo potreboval nekoga, da mu razkaže šolo...Odločil sem se za eno punco in to je Broklynka" "Kaj?!! JAZ?!" sem ugovorjala "Ja ti ja pridi in mu razkaži šolo, na voljo imata ceeel dan tako, da se ne mudi" "Ja gospod ravnatelj" Pobrala sen svoje stvari, se vstala in se sprehodila do vrat, ko me je medtem Sabrina spotaknila in sem padla po tleh. Vsi so se mi smejali ravnatelj pa jih je miril. "Lepa hvala Sabrina!!!" "Ni blema hahaha" grdo sva se spogledali, nato sem odšla Jasonu razkazati šolo. "No tukaj kot vidiš je jedilnica..potem tukaj so omarice...zgoraj so sobe..so ti jo že podelili??" "Ja, ampak mene zdaj bolj zanima kako ti je ime" "Emm Alice, ...ja Alice tako mi je ime" "mmm lepo ime maš....Pridi!" Potegnil me je za roko in že sva drvela skozi šolska vrata, naravnost v bar Capricorn ali nekaj podobnega.
05. avgust 2012
u84724
u84724
next!!!!
05. avgust 2012
u94089
u94089
NEXT
05. avgust 2012
u102620
u102620
Še malo slik:

Naša šola
Jaz
Jessica
Britney


05. avgust 2012
u102620
u102620
Mami
Hannah
Sabrina in njene frendice (ena je zaostala)
Eric
Jason- Klikni na sliko


05. avgust 2012
u102620
u102620
Ko sva prispela sva se vsedla k prvi mizi, ki je bila prosta in naročila cocto. "no, in kolko si stara?" "emm....16..ti?" "17.....bom hhh" Čez čaz ko sva spila sem šla k natakarju po račun "bom jaz plačal!" Sem zaslišala glas izza pulta. "Kaj?" "jaz ja!" Jason se je vstal in prišel za mano, da bi plačal. Ugotovila sem, da je bil ta fant, ki je hotel plačati pijačo Eric. "ERic?? Kaj je s tabo zakaj hočeš plačati pijačo??" Eric se je vstal in prišel proti nama "ALice....Ker te ljubim!" in me poljubil "KAj je s tabo narobe?!!" in sem mu primazala klofuto. Jason pa ga je zmerjal in začela sta se pretepati. "NehAJTA.......Nehajta....ALo stop vidva!!" Potem so prišli varnostniki in odpeljali so ju ven. Odšla sem za njimi.
"ALo pa kaj je z vama narobe?!" "Ubil te bom ti pras**!!" "kaj mi te boš ALice poznam že od osnovne šole ti pa komaj en dan!! Ona je moja!!" mogla sem nekaj reči "Pa kaj me vidva sploh poslušata??? Eric jaz nisem tvoja in tebi jaz nič nisem pa ti tut ne bom jaz sem Jasonova punca!!" odšla sem do Jasona in ga poljubila....Eric je samo zijal (mogli bi ga videt hahaha) JAson pa me je samo lepo pogledal in že sva šla proti njegovemu domu. "Zakaj si naju prekinila tako bi ga...!" "Ne ne ne nič ga nebi....Ker bi ga jaz!!" "hahahaha" obadva sva se pričela smejati. Ko sva prišla je JAson odprl vrata hiše in se prepričal, da ni nikogar doma. Nobenega ni blo in vstopila sva. Jason je zaklenil vrata hiše. "zakaj pa to?" "tak...za varnost " "ahaa" in odšla sva v njegovo sobo.

Next?? Za koga?? Naslednič bo dalši
05. avgust 2012
u84724
u84724
next!!!!!!!
05. avgust 2012
u102620
u102620
Ok posebej nextam za Heart It < 333
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ko sem vstopila, je bilo vse tako...tako popolno, kljub temu, da je imel polno elektronike.
Jason je stopil do mene in me začel poljubljati. Vlegla sva se na posteljo in se poljubljala, ko mi je začel odpenjat majico.. "Jason....Ne" zapela sem si majico in poboljšala frizuro. "ampak Alice...zakaj??" "Jason...Saj se komaj poznama" odšla sem po stopnicah, odklenila vrata in šla domov. Ko sem prispela domov je bila ura že 20.00
"jooj kolko je že ura spat bom mogla" odšla sem v sobo se preoblekla v spalno srajco , se vlegla na posteljo, odprla com in šla na fb "43 sporočil?!!" V enem je pisalo: ALice?!! Kje si se potepala?? Zmenile smo se, da gremo po šoli nakupovat...se ne spomniš??
Jessica. "oh shit!!Totalno sem pozabla!" vidla sem da je še prijavleni in sem ji odpisala: JAZ: Jessica! Soryy bla sem z Jasonom..čisto sem pozabila res oprosti :/
ONA: Jooj ALice! Saj nič ni sej pol tako ali tako nisva šle nakupovat.....samo, da si se ti fajn mela
JAZ: Rees?? nisi jezna??......hvalaaaa jutri ti povem več v šoli ok by morem it.
ONA: ok by ;*
zaprla sem komp, se vlegla na posteljo in že sem se podramila v spanje.......
Biip...Biiiip...Biiiiiiiiip!!! Spet sem bila na tleh "oh ta budilka...malo jo je treba popraviti!"
Kot vedno sem se uredila za šolo odšla v kuhinjo...a tam ni bilo ne mame ne Hannah...Bil je samo listek. Na njem je pisalo: Draga ALice Hannah je zbolela in odpravili sva se v Kanado k najboljšim zdravnikom zajo kajti je zbolela z nekkašno gripo a tukaj ni zdravila zanjo..."ojej!" sem si mislila a brala sem naprej. ...V kanadi bova 2 ali en mesec, ker je zdravljenje zelo počasno. Imej se fajn ne delaj bedarij...Pustila sem ti mojo kartico, koda je 4534 na njej je vsaj 10 miljonov.....upam, da bo zate to dovolj za en ali dva mesca drugače pa še imaš gotovino v mojem predalu. Lepo se imej pošiljam ti poljubčke.
" 10 miljonov!!!Toliko??? To bo še preveč!!" potem sem se odpravila v šolo in pred šolo me je čakal JAson. "ALice!" "Kaj bi rad???" "Hotel sem se ti opravičiti za tisto včeraj" "ja ok odpustim ti...hitro zvonilo bo!" Odšla sva k pouku in ko je zvonilo za odmor sem mogla celi odmor razlagat Britney in Jessici kako sem se včeraj imela z Jasonom. Ko je bilo konec pouka sem se odpravila domov. Ko sem vstopila v hišo........

Nextam?? Za koga?? hehe
05. avgust 2012
u84724
u84724
next!!! pa hvala ker si nextala zame!!!
05. avgust 2012
u102620
u102620
Sem tam zagledala eno pol metra visoko roza škatlo z veliko pentljo na vrhu. "woow kaj pa je to??" odprla sem jo in tam sem zagledala dva majhna psička. "joooj kako sta kjut!!O kaj pa je to??" V škatli je bil še en listek. Razprla sem ga in preprala:

TO JE ZATE ALICE, DA TI DOKAŽEM KAKO TE LJUBIM!
JASON :*

"oh jason!" poklicala sem ga, da bi se mu zahvalila za kužka. (najin pogovor: )
JASON: Ja?
JAZ: Heii Jason. Alice tukaj
JASON: O mala
JAZ: Mala? hehehe....no rada bi se ti zahvalila za kužka
JASON: Zate vse srček!
JAZ: Bi se lahko kje dobila?
JASON: Seveda...pridi v park
JAZ: Zdaj?
JASON: Ja če hočeš
JAZ: Ok kje se dobiva
JASON: Ok se vidiva, by srček
JAZ: By

Uredim se ter se odpravim v park, že sem zagledala Jasona, ko mi je pot prekrižal........
07. avgust 2012
u102620
u102620
nextam ko dobim 3 nexte
07. avgust 2012
u84724
u84724
next!!!!!
07. avgust 2012
u102620
u102620
še dvaaa
07. avgust 2012
next
07. avgust 2012
u102620
u102620
še enn
07. avgust 2012
u54764
u54764
next:*
07. avgust 2012
u102620
u102620
Eric. "Eric, kaj pa ti tukaj?" "hočem ti dokazati kako te ljubim in hočem eno možnost..."
"Eric...Res je, da si najbolj hot guy na šoli ne moreš dobiti vse kaj si želiš, jaz nikol ne bom tvoja in ne boš dobil nobene možnosti...tak da kar pozabi ADIJO!" odrinila sem ga vstran in se odpravila k Jasonu. Skočla sem na njega in poljubila sva se. "heej korenjak" "hej muca maca" wooof wooof "Ah kako sem lahko pozabila...To sta Poppy in Spike. "poppy in SPike?? Luškano" in spet sva se poljubila. ::Mamma told me not to waste my life She said spread your wings my little butterfly Don't let what they say...::
"ja prosim?"
"Pozdravljeni. A ste vi Alice Broklyn?"
"Ja sem. Kdo kliče?"
"Kličemo iz Kanadske bolnice"
"O moj bog! Je kaj narobe?"
"Ja na žalost. Vaša mama in vaša sestra sta se ponesrečili z avtomobilom. Pijan voznik se je zaletel vanju"
"Voznik česa?!!!"
"Tovornjaka...Na žalost"
"Neee!!!Je vse v redu z njima?!"
"Da. Imata samo velike poškodbe. Vaša mama ima poškodbo lobanje, vaša sestra pa ima nekaj zlomljenih reber zaradi pasu."
"Oh ne.."
"delamo na tem, da ju ohranjamo pri življenju."
"O moj bog...Sporočite mi, če bo kaj boljše.."
"Seveda, da bomo. Domov bosta lahko šli komaj čez kakšnih pet mesecev"
"oh..Okej hvala nasvidenje."
"Nasvidenje ne delajte si skrbi"

"O moj bog...Jason" "kaj? kaj je narobe" "Mama, Hannah..." omedlela sem "Alice!!Alice!!Zbudi se!!! ALice!!!!" V glavi mi je še samo odmevalo Ponesrečili sta se...Pijan voznik tovornjaka...Ponesrečili sta se...Pijan voznik tovornjaka...Ponesrečili sta se...Pijan voznik tovornjaka...

Zbudila me je zelo močna luč..............LE KJE SEM?!!............

Nextam??
07. avgust 2012
u102620
u102620
Potrebujem 10 nextov
07. avgust 2012
u54764
u54764
next sam ti priporočam da najprej počakaš 5 nextov pa nextaš kr se je zgodba šele začela...samo povem naredi kakor hočš
07. avgust 2012
u102620
u102620
sej čakam....drgač pa hvala.....btw to je resnična zgodba samo slike niso pa šola resnične........zgodbo že tak al tak mam napisano ker je to blo pejšno leto pa prejšno leto sta se tud moja starša ločla zaradi nečesa kar ve samo moj fant :/
07. avgust 2012
u84724
u84724
next!!!!!!!!!!!!!!!
07. avgust 2012
nextiii
07. avgust 2012
u54967
u54967
Nexti ;D
07. avgust 2012
next!!!
07. avgust 2012
next
07. avgust 2012
nehti fulll carska zgodba res FULLLLL!!!!!!!!!!
07. avgust 2012
u102620
u102620
ok nextam zdelee

"V bolnici si dragica" "k-k-kaj?" "V bolnici si...zdaj bo prišla sestra da te pregleda" "z-z-zakaj?" "Alice...Poklicala te je Kanadska bolnica, in ti sporočila, da sta se tvoja mama in Hannah ponesrečili v promet.." "Ne..NehAJ!" Nato je v sobo prišla sestra, da bi mi vzela kri. Že me je prijela za roko..."NE..prosim ne...Ne-ne maram igel" "ampak gospodična, moram vam vzeti kri.." "Ne- ne zdaj...raje me uspavajte" "okej, vredu" čez par minut je bilo že vsega tega konec in v bolnici sem ostala glih to zadnjega dneva šole. Jason me je nesel domov (in seveda kužke tudi), me položil na posteljo ter si napihnil blazino. "Jason? Kaj pa delaš?" "Ja nič ne, spal bom na tleh..." "Ne...raje pridi k meni, saj imam veliko posteljo in SPike pa Poppy lahko spita na blazini.." "si prepričana?" "ja sem...prepričana" Vlegel se je zraven mene in..začela sva se poljubljati, s poljubi je nadaljeval po vratu, po prsih....."JAson stop!" "Kaj je?" "ne še zdaj, preveč napetosti je okrog mene,.... prejšnjič v tvoji hiši, pol to z mamo in z Hannah, vsega je preveč." "okej bom počakal malo..." "oki nočko" poljubila sem ga za lahko noč in predramila sem se v globoko spanje.

NEXT? Naslednjič bo res daljši
08. avgust 2012
u94089
u94089
NEXT
08. avgust 2012
u54764
u54764
next
08. avgust 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani