Hej!
No napisala bom mau izmišljeno zgodbico

1.deu :3

Živjo! Sem Lili... In sej veste ne?.. Te zgodbe o prepirih u srednji šoli.. Ojoj ko samo pomislim na to.. No.. Živim v Orlandu .. V ZDA.. Ja vem.. Usi si ob tem mislijo..Uuaau Amerika!! Sam ni vedno use tako sanjsko..Tut kle mamo mrhe u Srednji..In ko se spomnim.. Naših Plastničnih! Tko smo jih vedno klical .. Ker so ble ne samo mlade "mrhe ampak tudi oblačile so se temu primerno . .
No s mami in bratcem živimo u zelo velikem stanovanju.Imamo vsak svojo sobo.In najpomembnejše je da je velika.Tako se lažje učim.Če sem stlačena v en sam mali prostor se težko učim.No zdaj pa nazaj k nam.Moje ime je Julie,mojmu bratcu Justin mami pa je Pattie.No..Sej je uredu,kle u Orlandotu..Ampak učas si kdaj želim iti ven iz mesta in trač..No gremo nazaj k Plastičnim..
1.september 2000.
VSTOP V SREDNJO ŠOLO.
Kaj je še kaj hujšega? Sej ne,da nisem bila lušna .Pravili so da imam postavico "1A in da sem lušna .. No ,malo sem se strinjala zato mi glede videza ni bilo treba skrbeti..Tudi piflarka nism bla.. Ampk raje nisem kazala svojih ocen drugim..Ker imam same 5ke in 4ke.. Saj veste u srednji si zaradi tega že piflar! :3 no.. prvo poglejte naše stanovanje. Nato pa začnem.. :3

Stanovanje:
14. februar 2012
Kuhinja:

Dnevna:

Kopalnica: (skupna)14. februar 2012
Moja soba:

Moja kopalnica:

Dvorišče oziroma vrt.


14. februar 2012
No,zaradi naše hiše sem kmalu dobivala veliko prijateljev.. Zato sem dobila zamisel..
_____________________________________________________________________________
Kaj bo? Kakšno zamisel je dobila Julie? Next.?
14. februar 2012
nextam.? (;
14. februar 2012
No,.. Ko sem prišla v srednjo nisem imela nobene sošolke oziroma frendice.. Ampk obletaval so me s uprašanji kako je živeti s mamo ki je poročena s filmskim zvezdnikom.. Odgovorila sem.. da najprej nisem mogla verjeti.. Da je to doletelo mene ,brata in mamo.Velika sreča..In Ryan (igralec,mamin fant) je res zeloo prijazen in pozoren.Enkrat mi je na moj rojstni dan podaril iPhone in potovanje po Disneylandu in Parizu za 2 osebi ter One Direction VIP karto za 2 osebi!! Jaz imam res idealnega očima.Ampk ne!! Rada bi ga imela tudi če nebi biu bogat in me obdarovau s takšnimi vlkimi darili..Resno. Ko sem jim to use povedala je zvonilo za prvo uro :3 ah ah ah bla bla bla saj veste,vedno isto.. no v srednji mogoče malo drugače .. (pravila,ocene,zvezki) bla bla .. ampk okej poslušala sem si kaj zapisala in že smo odšči v naslednji razred.No ja prva ura je bila slovenščina saj je profesorca za slovko naša razredničarka (Stella) in res je super! Tako 'topla in čustvena,gotovo ima usaj enega otroka. :3 No nasledna ura je bila fizika.. moja nočna mora prau tako ko matematika.. no usaj u osnovni.. da pa ne prehitevam vam bom pokazala kako sem bila oblečena na prvi dan,in kakšna sploh sem :3

Jas takšna kakršna sem-normalna .. !! In .. običajna punca.14. februar 2012
Imela sem oblečene kavbojke srajčko usnjeno jaknico in neke šuhke .. No saj bi se lahko glamurozno oblekla.. pa zakaj? Morem biti normalna..sem prišla v srednjo! ne pa na podeliteu Oskarjeu oz kle u ZDA grammyeu .. ! Zato sem bila takšna (u takšnem stilu,si vedno kul!)
Zgledalo je nekako takole (brez jaknice)

No pa nadaljujmo ..Pri odmoru ki je trajal samo 10 minut so me use spraševali en res kjut boy me je na samem uprašau če mam fanta:3 rekla sem,da ne .. da ga še nikoli nisem imela,in rekel je da ne more verjeti ..! da sem tako luštna in da še nimam fanta.. rekla sem da je to mogoče zaradi moje bujne domišljije .. Rekel je da je to kjut in rekla sem da če je hotel da zardim.. mu je uspelo..Povedala sem mu za svojo zamisel-zabavo v moji hiši in rekel je da je super ideja.. Samo en problem..

____________________________________________________________
Kaj? kaj je problem? Kako je sploh ime fantu? Kdo je? Kaj si on misli?
14. februar 2012
No mislil si je.. Da je super ideja! Samo da naj ne povabim Plastičnih.. amm.. bila sem kot zabita.. on je 2. letnik.. jas pa seveda pojma nisem iimela kdo so to.. No pa se začne.

________________________________________________________________________________
Kdo so Plastične? Morilke? Piflarke? Pijauke? Tečnobe? Mrhe? Kaj so in kdo so?!
14. februar 2012
NO povedal mi je da so to 3 punce ki so najlepše ,najbolše in "taglaune".No saj sem si mislila...

Plastične:

Vsi fantje so se vauhali po njej.

tale slikca je bla posneta na zabavi

vedno so ble glaune15. februar 2012
__________________________________________________________________________________
Nadaljujem?
15. februar 2012
next,next
15. februar 2012
nexttt i like it

če hoče lahko kdo prebere...https://www.igre123.com/forum/tema/zivim-po-njegovih-pravilih/29127/
15. februar 2012
next:*
16. februar 2012
neeeeeeeeeeext
16. februar 2012
next sporoč
16. februar 2012
Hvala vam :3
_________________________________________

No .. bile so torej 3 .Hannah,Annah in Blake .Bile so lepe ampak nesramne.Kot .. (no comment) No Hannah ("taglauna) je imela ZABAVO V MASKAH v njeni hiši in po poli so skos krožila vabila.Seveda sem se odločila iti.Ampak s kom? No,točno takrat ko sem razmišljala me je za ramo prijela moja najhujša Osnovno šolska sovražnica - ki mi je bila učasih moja BFF!! Najbolš sva se mele. ampk u 9. razredu skregale.. -.- ): no,rekla je da je mogoče prepozno ampak da ji je žal ker mi je vse ante speljala in se vedla kot popolno budalo.Seveda ne kuham zamer in sem ji oprostila. Kaj češ skupaj sva odraščali.Ne vem kaj bi brez nje.. No skupaj sva se odločile da greva.Jas sem se oblekla v Bloody Mary (če vam je lažje Krvavo nevesto) in mela sm poročno obleko in črne lase v ustih pa kri.. Uuuauuu bla sm res strašna.. Ta moja prjatlca Emma me ni počakala ker je ššla s simpatijo skupaj.Rekla sem da ni panike da tudi mene čaka en kjut boy na zabavi..Ko pa pridem na zabavo..
__________________________________________________________________
Kaj čaka Lilo? Kaj je videla? A poveste mnenje? a devam prekratke dele? :3
16. februar 2012
daljšiii dell lepo prosim
nexttt
16. februar 2012
Okej (hvalaaa:3)

Vidim Harrya (ta ant) s Hannah!!!! Ojoj meni so solze kar spolzele po licih.Kako je mogel? kako je mogla?? Objokana sem letela ven iz hiše da bi use povedla Emmi in je gledla grozliuko s simpatijo (alex) in sta se me takoooo ustrašla da sta me kasneje še nahrulila.No uglaunem povedala sem ji iin rekla je da je Hannah itak taka pra*ica Alex pa more bit rajer kr je lep in je navajen da dobi usako..Jas sem se zelooo razjezila..Emma mi je pa predlagala da se ji malo maščujemo in ponagajamo.Prvo jo moramo "podebeliti" ker ima lušno postavo,nato uzeti fanta.. kdor koli že to bo.. jo osramotiti in tako naprej...Rekla sem da je to malo nesramno..In da ni potrebe in je rekla Emma.. da okej da ji bomo samo malo ponagajale..No naslednji dan u šoli mi je Harry rekel zakaj sem kar šla.Jaz sem ga grdo pogledala in rekla da nej se me ne dotika..

Rekel je da ne razume..Rekla sem da on dobro ve.. SIcer pa se rekla : " pa halo? sej sva sam sošolca ne? jas bom še naprej pač učenka ti pa se še naprej vauhaj po Hanni.. " malo so se mi zasolzile oči in je rekel da ni hotel .. da ga je kar potisnila k sebi.. Rekla sem da mu je zihr pasal glede na to da se ni nič upiral! rekel je če mu lahko dam še eno šanso.. rekla sem še enkrat kar sem prej .. samo da sem dodala naj bo še naprej frajer ki misli.. da lahko dobi usako... Mene ne boš..

Zazvonilo je in sem odšla.. Pričakala me je ...
____________________
Kdo?
16. februar 2012
hmmm next manjka slika od tistega tipčka Harrya drugač pa perfect nextt
16. februar 2012
nextt
16. februar 2012
Jap! :'D hvala da si me spomnla& hvala :3
_________________________________________________________________________
Harry:3

Emma:

Hannah(glauna) na sredini) ,Blake,Anne:16. februar 2012
Okej nadaljujem :3
______________________________________________________________________________
No nič posebno napeto,kaj? Pričakala me je Emma.. No sej vem da si mislite .. Joj kako nezanimivo. :3 Ampak okej.Nato pa grem domov.. nardim nalogo..
Imela sem matematični problem.. Zato sem poklicala Emmo ki je še večji antitalent za matko... ni mi preostalo drugega ko da pokličem ......................... mamo!! :3 no rekla je da ne ve.. bila sem jezna tako jezna da sem use skupaj vrgla po tleh kar je imelo posledice da sem mogla use pač pobrati.. Nato dobim telefonski klic.. .. . . . .. .

[img]https://falseprecision.typepad.com/.a/6a00d8345244ca69e20133eddb1d70970b-pi[/img]
nisem se oglasila ko sem videla da je Hannah.. Ampak sem jo poklicala nazaj in vprašala kaj bi rada.Rekla je da je pač takšna kakršna je in da če mi ne paše bit u njeni družbi,ttu prou..Ene pa bi umrle da bi ble..Jas očitno nisem med njimi,rekla je "kkakor hočem" da sem vablena k njej na pižama party.. Ko dobim ponovni klic..
__________________________________________________________
Kdo jo je poklical? Bo šla na pižama party?
16. februar 2012
Next.?
16. februar 2012
next coll
16. februar 2012
plis carsko je
16. februar 2012
Bom bom :3 malo kasneje zdaj nimam časa :3 hvala :3
16. februar 2012
next !
16. februar 2012
dans pliss aja sm nova bralka
17. februar 2012
Hvala :3
_________________________________________________________________________________

No,klical me je Harry :3 prvo se nisem hotla uglasit.Kasneje sem se.Rekel je da se dobiva pri kavarni.Rekla sem, da ga sicer nočem videti.Ampak da pridem.Rekel je hvala in odložil.Ko sem prišla tja sem ga videla.Uuuauu kaki pikec je biu s tistimi rožami v rokah...Omgg ampk pol se je pa romantićna muska u moji glavi končala in prišla sm nazaj u zamerljivo Lili.Ne morem kar pozabiti kar mi je naredil.No u glaunem... Rekel je da mu je žal karkoli je že blo in mi dal tak ul velik šopek.Rekla sem da res ni blo uredu in hvala za rože ampak jih ne morem sprejeti.Hotla sem že iti pa me je ustavil.Rekla sem da jih lahko ampak bo med nama še vedno vse isto..Se pravi jaz njegova frendica/sošolka on pa še vedno isti Harry k misli da lahko dobi vse.Rekel je da ga je na silo poljubila..Rekla sem da nej utihne in ga poljubila..Ja vem normalna najstniška zgodba.... Zaenkrat...
Seveda sva postala par.Naslednji dan v šoli so me usi sprašval kko je blo kaj je blo bla bla bla rekla sem : " punce: samo to : držite se stran od njega" ima punco :'D lepo so me pogledle in mi česstitale .. pol je pa Harry reku da danes nima časa it s mano u kino.. in nisem hotla bit trmasta in tečna in sm rekla da je okej.. no naslednji dan v šoli.. pa ..
(to nista ONADVA)!
____________________________________________________________
Kaj je bilo? u naslednjih delih :3 :'D
17. februar 2012
A devam prekratke dele? :3
17. februar 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg