Prepovedano branje mlajšim osebam od 8 leta, priporočljivo branje podnevi, ponoči vas lahko obišče gospod strahosrmt, ki bo stal samo za teboj in izginjal, vsakič ko boš pogledal v njegovo smer čez nekaj minut pa boš nezavestno ležal na tleh.

..............................................................................................................................................................................
Prav dovolj heca. Zgodba bo izmišljena ampak nebo prepisana iz interneta. Zakaj potem obstaja teme Zgdobice? Da si jih izmišljujemo ali kar prekopiramo preko spleta in se izdajamo da smo sami napisali zgodbico. Zgodbica bo podobna grozljivki, samo še bolj hujši grozljivki, napisani v obliki dnevnika. Upam da boste uživali.
.............................................................................................................................................................................

23.6.2015
Danes sem izvedela, da mama in ata pričakujeta otroka. Najprej mi nista hotela povedati, zato sem začela brskati po googlu in se skrivaj otihotapila na atov prenosnik in se prijavila na moj facebook skrivni račun. Zakaj? Ker sem stara 12 let in nesmem imeti Facebooka, prijatelji so me nagovorili tako daleč da sem si izmislila lažno ime in se prijavila. Nočem imeti ob sebi še enega limastega otroka, ki se slini po tebi in te vleče za lase in ti uničuje igrače. Ni dovolj da moram ob sebi prenašati mojega 5 letnega bratca, ki mi je polomil že nešteto Barbik? Obistvu je samo stopil na njih, zadnjič smo bili na pregledu in ko smo si izmerili kilažo je zdravnica vljudno rekla : " Gospod in Gospa Harper prosim odložita telefone in pridita v sobo. Nekaj nujnega vama moram izdati. Mama in Ata sta pricapljala v sobo in komaj čakala da v roke vzameta spet svoje svetleče napravice " Povedala bom rezultate kilaže in višine. Amelia Harper je visoka 156 centimetrov in težka 43 kil. Kar je zelo normalno, za 12 letnico. Leon Harper je visok 106,5 centimetrov, in tehta 30 kil, kar je preveč za 5 letnika. 5 letnik bi moral tehtati približno 17-20 kil, da bi oravnaval svojo telesno težo" mami in atu so se usta globoko odprla v črko A. Jaz ko sem imela 5 let sem imela komaj 15 kil.Nisem bila podhranjena ampak mi smo že od negdaj majhna rasa.
1.2.2016
Dobrodošli v novem letu, nevem kako bi to izrazila ampak sem malo pozabila pisati vate Dnevnik. Rekla sem si, ko pride temala na svet da se bom odrekla dnevniku, ampak se pač enostavno nemorem. Ko je prišla prejšni mesec dojenčica domov so vse moje sestrične in prijateljice govorile da hočejo tudi one imeti mljašo sestrico ali bratca. Ko bi vsaj vedele kakšni napor je to, si nebi nikoli želele kaj takšnega. Spreletel me je srh, ko sem Georgie pogledala v njene živo rdeče uči, ko so mi jo položili v naročje, zato hočem to napisati vate, deliti z teboj. Že od začetka, se mi je zdela nekoliko čudna, ko je bila že v trebuhu je nastala samo čudna slika, ki sem jo videla samo jaz. Imajo me za čudno.
16. september 2018
u230796
u230796
Next
19. september 2018
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani