Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
Pozdravljeni! Tole zgodbico posvečam moji punci, ki jo imam najrajši in jo ne dam za nič na svetu. Ime na igrah ima The_*death* Tole je moja prva uradna zgodbica, ki bo objavljena oziroma je že In bom vesel kakršnih koli komentarjev oziroma predlogov kako izboljšati vse skupaj itd.

No da začnem na začetku. Spoznal sem jo točno tukaj na igrah. Najin prvi pogovor je bil zelo amm zanimiv hehe. Sam sem bil na začetku zelo presenečen, da nekdo res lahko začne pogovor o krstah wink ampak ja verjetno je tudi to mogoče danes wink Bil sem izredno srečen, ker sem našel sebi podobno punco, ki je bila zanimiva in na trenutke čudna (pozitivno). Najin pogovor je prvič trajal 1 uro in moram reči, da tko fajn se že dolgo nisem imel. Počutil sem se razigrano, sproščeno v zraku je bla neka pozitivna energija hehe ali da raje rečem v kablih? Bom še razmislil. Po pogovoru sem o njej razmišljaj še celo noč, nikakor je nisem mogel izbit iz glave (pa to ne pomen, da sem jo hotel). Sam se nisem oziral na nobene dejavnike med nama in sem jo kar kmalu vprašal za Skype. Nisem zdržal čakajoč na igrah, da pride gor in da se začneva pogovarjat. Privolila je in dobil sem njen Skype haha bil sem tko srečen da sem naredil luknjo v zidu (ponesreči).


Za danes bo to vse. Malo mi primanjkuje časa. Če bo dovolj nextov ste lahko prepričani, da sledi tudi nadaljevanje te zgodbe in upam, da bo za vas zanimiva.

Če ima še kdo kakšne drugačne ideje o čem bi lahko probal pisati lahko brez problema da idejo. Z veseljem jo sprejmem in mogoče uresničim željo wink
02. november 2015
u192373
u192373
Bi zlo rada brala sam se bojim, da bom sladkorno dobila. A se ti ne zdi tole mal sebicno do ljudi k smo forever alone?

~Next
02. november 2015
o madona, na to pa res nism pomislu wink drugač nisem mislil samo o tem pisat. To bo mešano na žaru mal wink če bo sploh kdo se potrudu prebrat wink
02. november 2015
u199826
u199826
Omg... hvala ti to mi ogromn pomen. Sploh... ofak hahha... nimam besed. Crazy Artist ne beri teh oklepajev:
((Ljubim te, najrajs te mam, ne vem cec kaj bi brez tebe. Res polepsas mi vsak dan. Komi cakam da te spet vidm ker enostavno ne morm vec zvet brez tebe. I love u with my heart and soul :*))

NEXT! to mal samovsecno izpade hahah
02. november 2015
next
02. november 2015
u198892
u198892
Next
02. november 2015
awww next :3
02. november 2015
Veliko sem razmišljal kako se lotiti pisanja v nadaljevanju, da bo za vas to zanimivo. Upam, da mi bo uspelo wink
V tem delu nadaljevanja bom predvsem pisal o ljubezni. Kaj sploh je ljubezen, kako jo jaz gledam in še marsikaj, kar je povezano z besedo ljubezen. Ne rabite takoj vse izvedeti o meni in the_*death*. Torej kaj sploh je ljubezen? Seveda lahko bi nabijal, da je ljubezen naklonjenost nekomu, da je neko čustvo,… bla bla bla. Ne bomo šli v te uradne vode, ki pripeljejo celotno zgodbo v dolgčas. Mene zanima, kaj si vi predstavljate pod besedo ljubezen (v komentarju napišite eno besedo, ki pri vas najbolj opisuje besedo ljubezen). Zame je ljubezen, ko čutim cel živalski vrt v trebuhu haha dobesedno. Ko mi začne srce hitreje biti, ko postanem živčen kadar sem blizu neke ljubljene osebe. Ko si zaljubljen si še bolj živ, še bolj čutiš cel svet, ga zajameš z enim močnim vdihom. Tako nekako se jaz počutim ob moji punci. Že sam misel na njo pripelje do tega, da izpustim vse iz rok in samo razmišljam o njej. Vsak si drugače razlago to in ljubezen sama je odvisna od večih dejavnikov. Ena od pomembnih dejavnikov je ta, kako smo mi sprejemali to čustvo v otroštvu. A smo bli ljubljeni, a je bilo okrog nas vse v rožicah? Ali mogoče v ognju? A smo bili maltretirani? Veliko tega je in o tem bi se lahko marsikdo razpisal za celo knjigo toda to nebi bilo zanimivo. Ali pač? Je veliko napačnega razmišljanja in hipotez na temo ljubezni. Veliko različnih misli, ki ubistvu niso resnične wink sam sem do nedavnega mislil, da ljubezen temelji na »dajanju«, »pričakovanje brezpogojne ljubezni«, itd. Smisel tega ni, da moramo bankrotirat, da osrečimo nekoga oziroma nekoga osvojimo. Po mojem mnenju je že dovolj če se spomneš na osebo z jutranjim smsom? Zakaj pa ne?? wink zapoješ ji/mu ti moja rožica hehehe kakšen lep verz ji/mu napišeš ali pa samo dobro jutri miška/mišek. Lahko ji odtrgaš eno rožico ali pa ji/mu sestaviš rožico iz lista papirja. Veliko je tega in marsikej se da narediti brez porabljenega centa samo dokler vam vaša domišljija deluje. Velikokrat sem tudi opazil in marsikdaj slišal stavek, ki se začne »Če me maš rad boš …«. Sami si sestavite stavek če ste ga že kdaj doživeli. Sam sem ga že velikokrat in to po mojem mnenju je narobe in ni dobro za ljubezen. Temu vsemu sledi strah pred partnerjem, strah pred izgubo nekoga itd. Torej, da zaključim svojo misel. Ne razmišljite perveč kaj bi blo če in kaj bo če in tako dalje, uživajte sedanjost in trenutke in malo manj razmišljajte o negativnih stvareh. Tisti, ki ste pa samski pa ne preveč iskat, ljubezen bo že prišla do vas, prej ko slej.

Upam, da vam bo to zanimivo. Dobrodošli komentraji in ideje o čem da pišem.
03. november 2015
u198831
u198831
next...sej veš,da nism neka romantična oseba...
03. november 2015
u199826
u199826
neeext :3

kaj jst pomislim ob besedi ljubezen? da ljubezen ni samo neka zaljubljenost med partnerjema ampak je hkrati lahko ljubezen do nekega hobija, stvari, družinskih članov, ljubljenčkov. Na splošno do stvari ob katerih se počutiš, da brez njih ne moreš živeti.
03. november 2015
u192373
u192373
Bom napisala samo : next.
(To al pa cel roman. Ampak ni to moja tema, tko, da neb blo fer. Besides, ne vem ce bom sploh kdaj blog pisala... noben si ne zasluz tolk vedit o men)
03. november 2015
next
03. november 2015
Neeext
07. november 2015
Pozdravljeni nazaj! Za ta next sem potreboval malo več časa. Razlog temu je bil predvsem ta, da sem imel premalo časa, da bi sploh prižgal računalnik. No glede nadaljevanja sem se odločil, da bo govoril o prvih začetkih mojega osvajanja preljube punce haha. OPOZORILO: Imena in nekatere dogodke ter pogovore bom spremenil iz predvsem razlogov o avtorskih pravicah hehe tako, da ne vse verjeti, kar boste prebrali.
TD: PUNCA
N: JAZ
No, vse se je začelo s preprostim pogovorom po tem, ko sem dobil njen Skype:
TD: bu
N: Ne me strasit hahaha
TD: why not
N: Mogu te bom zgackat
TD: o neee sam tega nee

N: hahahah big-smilie oprosti ampak se počutm k ****
TD: mogoče si
N: neneneenneenneennenene ni šans hahahaha
N: uuu a sm ti še sliko jst doužn ane?
TD: ja
N: to sta moja dva brata
TD: a si ti un čist na desni? al na sred
N: ahahah ne jst sm un največji
TD: a si zihr?
N: res hahahha
N: drgač si lušna sam tok
(odlomek najinega pogovora – nekaj stvari spremenjenih)

No seveda to je samo vzorec, da si lažje predstavljate. že takrat mi je bila kot oseba zelo zanimiva in všeč. Niti me ni zanimal toliko njen videz, kot me je njena osebnost. Že po njenih zanimivih in čudnih temah za pogovor sem vedel, da mi je zelo podoba in ko mi je rekla, da ni zasedena (naslednji pogovor) sem se odločil, da je to to. Hotel sem jo, želel sem si jo. Vedel sem, da bo prava zame in jaz zanjo. Verjetno vas zanima kako to vem oziroma kako sem si to zamislil in vedel? Odgovor je, da nimam pojma samo moj šesti čut mi je tako govoril.

NEKAJ DNI PO TEM
N: ojooj
N: zakaj te pa use boli
TD: Nwm... viroza alneki... komi se premikam
N: boga a pridm k teb
TD: Bi biu nekdo ljubosumn ce bi prsu
N: hahah kdo? ;D
TD: Nekdo
N: ujooj maš fanta???
N: sori nism vedu
TD: Nimam fanta lol sam ucer se mi je en izpovedu
N: aja?? čaki nerazumem hahah
N: ti je en povedu da je zaljubljen vate?
TD: Ne tocno to... da smmu usak dan bol usec
N: men ajaa hahah sej to si tud pa se ne rabm izpovedovt
TD: Ohjaja naval name... a ste vsi prepricani da vam ni skupinsko kej res tezkega na glavo padl
N: hahahhaha nene
N: pač ušeč kot prijatlca mislm
N: za kej več boš pa mogla počakat
TD: Kul kul
N: ah dej sprosti se mala
TD: Pa takaj me vsi mala klicete velkaa sm
N: hahahha okej oprosti srednje velika
TD: Greva stavt da sm visja od tebe
N: hahahah nimaš šans
N: nism še spoznou punce k je bla višja od mene
TD: Ja nimajo use gumiraztegljivih moci hahaha
N: hhahaha ajaaa in ti jih maš?
TD: Lol ce misls da sm jz navadna zemljanka se krepko motis
N: haaahahaha
TD: haha
N: kr smej se baba ena hahah

N: ammm a gledaš kej fuzbal?
TD: Sovrazm fuzbal
N: zakaj?
TD: Haha sovrazm ga od trenutka k so mi D****, U*** pa D*** zabil 3 gole... kok neposteno 3je na eno
N: hahahahahahahhahahha
N: legenda
TD: Hahaha sej veem

To nadaljevanje pogovora se vam mogoče ne bo zdel nič posebnega toda verjemite mi na besedo, da če bi vam vse poslal, da bi vedeli o čem govorim. Vsak pogovor z njo je bil kot, da bi vsak dan videl utrinek in si nekaj zaželel (velika sreča). Vsak dan sem se bolj in bolj zaljubljal vanjo. Velikokrat me je vprašala kaj vidim na njen? Zakaj ona? S čim si je to zaslužila? Zato ona, ker je bila od samega začetka to, kar je. Ker se ni delala, ni bila navadna kakor veliko punc tam. Težko je opisovati čustva z besedo, misli z besedo.

In res je življenje prekratko. Treba ga je živeti pozitivno s polno ljubezni, sreče in veselja. Za njimi pride še vse ostalo. Polagam vam na srce. Zmeraj povejte vse kar vam leži na duši pa naj bo to slabo ali pa dober.
Hmm pri tem nadaljevanju sem se tudi odločil, da bo daljši od prejšnjih in verjetno je tudi to eden od razlogov zakaj je tako dolgo trajalo, da sem ga napisal.

TD: pišm referat ne gre mi... fak nwm kaj mi je domišljije mi manjka neki je resno narobe z mano
N: hahah vame si se zaljubila
TD: lol ne neveeer
N: nikoli ne reci nikoli
TD: jst mam druzga zdej
N: hahah kaj druzgqa??
TD: tipa ogledanga
TD: hahah ljubosumen boš muhahahha (devil)
N: sej sm hah
TD: lol areees
N: jaaa

Tukaj je en dober dokaz tega, da nikoli ne reci nikoli. Mogoče se je hecala tukaj toda kaj pa če se ni? Kaj pa če je res imela drugega nagledanega pa sem na koncu jaz uspel jo osvojiti z mojo preprostostjo in nekaj lepimi in iskrenimi besedami? Verjetno ne boste nikoli izvedeli ali pač? Priznam za trenutek sem bil razočaran ampak takoj v naslednjem trenutku sem se zbral in si rekel, da mi bo uspelo. Veliko vas bo verjetno reklo, da naj bi bila ona zame samo trofeja in da si v bistvu z njo ne želim nič resnega? To ni res. Ona pooseblja mojo srečo, da mi energijo, da vsako jutro vstanem in se nasmehnem dnevu vnaprej. Uspeh sreča in ostalo zadovoljstvo ne pride samo od sebe, tako kot ne ljubezen. Za vse to se je treba potruditi in nikoli obupati.

No čez nekaj dni se je pa vse začelo vrteti v stran, ki sem si sam želel, da bo. Prvič mi je rekla, da me pogreša, da me ma rada in to je bilo zame nekaj posebnega.

N: Haahah ejjj soriii sploh nism nc na skajpu vec
TD: Heeeeeeeeeeeeeej
TD: Prou pogresala sm te lol
TD: hihi
N: Reees? Haha kako to!?
TD: Haha nwwm
TD: En 17-letnik mi tezi
TD: Kam si mi usou zdej
TD: hmm
N: Amm ***** mam haha
TD: Ya better
N: Haha zakaj
TD: Kej druzga ne bi bilo opravicljivo
TD: Hihi zdej pa vids mojo lubico na profilki ^^
N: Lepoo hihi hmm pogresu sm te
TD: Kjuut
TD: -_-
N: Hahaha podobn k jst ane??
TD: Mhm sam za razliko mi ti ne gres na zivce
TD: Ta tip je pa prou bedn
TD: Usak njegov drug odgovor je ok -.- ja fak kliknu si me pogovarji se zdej
TD: Tko zgleda notranjost misi po macjem posegu
TD: Lol I'm really strange girl... men je to naravnost hudo vecina bi pa skalala: o fuuuuj nagravzno dejte to straaan
N: Bhagaahahahaah a jst pa kao vec govorim??
Amm zelo zanimiva stvarca hahaha

Nedavno tega mi je sama priznala, da se ni mogla več upirat, da so ji lepe besede in misli priraščale k srcu in moje osvajanje (če lahko temu tako rečemo) je začelo kazati obrodele sadove dela in truda. Kaj sem občutil ko mi je prvič rekla, da me ima rada? Da se zajebava heheh preprosto ji nisem mogel verjeti, ker vem da se zelo rada heca in težko razberem kdaj resno misli in kdaj ne.

TD: Itak da dej bod veseu da te mam rada lol aneeeda
N: Uhhh radaaa me mas?? Haha sej sm veseu zdej k vem kr rada me mas :$ ohhhh kok lepo lol aves da mam jst tud tebe
TD: Lol itak da hahaha
TD: Kdo pa me ne bi meu
TD: G***** mogoce...
N: Hahah kako pa to da me mas??
Kdo je g*****??
TD: Ja nwm fajn frend si ane g**** je ena zenska k mi je povzrocila 2 mesca ****** in *****...*********
TD: Se zmer nism zvedla kaj sime hotu uprasat....
N: Zakaj to??? Kaj blo???
N: Amm pozabu sm hahaah
TD: Mhm long story
N: Mam cajt ce mi zaupas haha
TD: Ohhh na kratko: uzela mi je tipa k sm ga mela najrajs na usm svetu in mi pol se grozila mal... nc tazga
TD: Omg kok se da to hitr povedat lol.. ce bi ti use napisala bi bla to cela trilogija
N: Hahah prasica. I will kill her and marrie u

Kot ste verjetno opazili je tukaj veliko zvezdic razlog temu je ta, da mi je povedala neke stvari, ki bi si oba želela (predvsem pa ona) da ostanejo skrite pred vami. Vsega pa le nerabite vedeti big-smilie Začenjala mi je zaupati stvari, ki jih je dolga leta držala v sebi. Bil sem srečen in počaščen, da je mene izbrala za nekoga, pri kateremu si lahko olajša dušo.

Vsakič, ko vam bo kdo povedal kaj kar mu leži na duši, ga poslušite. Ne obrnite mu hrbta. Verjetno vsak od vas ve kako je ko si sam in ne morete nobenemu zaupati? Boleče je in seveda te pripelje lahko do različnih duševnih bolezni. Mogoče celo do fizičnih bolečinah, ki si jih sami zadate.
08. november 2015
u199826
u199826
wow se ti pa da hahahah smile next :**
08. november 2015
u192373
u192373
Mene ful zanima kako je ce se rezes. Kaksn je dejansko filing k potegnes rezilo po svoji kozi. Ful bi tko probala enkrat sam pol bi mogla to skrivat pa bi zih mami vidla in me pelala k psihiatru... whistling2
Aja pa next!
08. november 2015
u198831
u198831
Next
Crazy Artist...ubistvu rezanje ni nč posebnega...samo navadno je problem,da ko enkrat začneš memoreš več nehat...in pol nekako za vsako težavo vzamež britvico (al pa kej druzga) in se porežeš...in vrjemi,da se tega ne odvadiš zlepa...predn karkoli poskušaš dobro premisli...predvsem pa bodi pozorna,da vse skupaj temelito razkužiš,da ne pride do kakega vnetja ipd...drugače pa se da vse skupaj prekrit s pudrom (nekak najlažji način)
Lahko pa nosiš čez tudi kake zapestnice pa tak...
Pa tik pred dlanjo odsvetujem (to je na nek način najpogostejše mesto za rezanje a tudi najbolj opazno)
Recimo jes sm si v najhujših trenutkih z nožem porezala členke na levi roki...sam sploh ni opazno...
Samo vse skupaj odsvetujem...iz lastnih izkušenj...če te pa še kej zanima,mi pa piši v zs wink
09. november 2015
u198831
u198831
BO NEXT LETOS AL BO TREBA POČAKAT NA DRUG LET?
16. november 2015
next
vidva sta pa ena lušna golobčka. tut js si elim da bi si s kšnmu tko zaupala....drgač če se pa na daleč vidi da jo maš rad...
16. november 2015
Najprej preden začnem pisati bi se rad opravičil za tako dolgo čakanje. Sem bil toliko zaposlen, da sem komaj vse uspel narediti.

Pozdravljeni!
Danes bom pisal o upanju, da ne boste dobili vsi sladkorno wink hehe. No pa začnimo. Kaj sploh je upanje? Lahko bi prepisal iz SSKJ ali pa malo brskal po internetu pa neki našel za pisati, toda mene ne zanima to kar že vemo. Mene zanima tudi vaše posamično mnenje, kaj za vas je upanje? Kaj si predstavljate pod to besedo? Pod besedo upanje si lahko predstavljamo marsikaj. Jaz osebno imam upanje v boljše življenje, v boljšo prihodnost in upanje, da bova s punco dolgo skupaj. Upam, da se meni in mojim bližnjim ter vsem ostalim nič slabega ne naredi itd. Lahko bi še in še našteval ampak je to brez pomena. Upanje spremeni vse. Lahko nas uniči, lahko nam pa pomaga v življenju. Samo z upanjem ne moremo nič dosežt v življenju. Moramo se truditi za svoje sanje in cilje. Moramo delati v smeri cilja in s trudom, ki smo ga vložili upati, da nam uspe. Upanje je samo eno psihično stanje, ki nam lahko pomaga toda od nas je odvisno ali nam bo uspelo ali ne. Pri upanju si samo predstavljamo možnosti, v glavi si predvajamo vse možne scenarije. V mislih že imamo uspeh, kar se men ne zdi v redu. Preveč leteti v oblakih ni dobro. Naj bo up v mejah normale. Treba je biti na realnih trdih tleh.

Ta next je malo krajši zaradi primankljaja časa
18. november 2015
u198831
u198831
Next
UPANJE JE KOT MLEKO....ČE GA PREDOLGO HRANIŠ SE SKISA. (Italjanski pregovor) 100% resničen..
18. november 2015
next
18. november 2015
u192373
u192373
As selfish as I am, I just hope to be happy one day.

Next!
19. november 2015
neeeeeeeeexxxt
19. november 2015
u199826
u199826
upanje... zanimiva tema hahahaha. Čisto naključno je upanje tema knjige, ki jo pišem wink
next!
24. november 2015
next
24. november 2015
Pozdravljeni!

Oh o tem nextu sem razmišljal zelo dolgo in ne vem če je pametno, da pišem o tem toda kaj naj naredim drugega? Mogoče vam bo to malo manj ali malo bolj zanimivo od prejšnjih.
No pisal bom o mojih željah, strahovih, čustvih, ki se navezujejo na mojo punco in moje širše življenje.
Sej niti ne vem kje naj začnem. Toliko je tega v meni, nabira se mi vsak dan in se bojim, da bom enkrat samo eksplodiral pod težo mojih čustev. Tukaj vam ne bom razlagal vsega o mojih problemih.

Jaz sem že od malih nog zelo skromen in naučen, da v življenju ne moremo dobiti vsega in da se moramo zadovoljiti s tistim, kar imamo. Mesec pa pol nazaj sem spoznal punco, ki bi si jo lahko samo želel. No en mesec pa en dan nazaj sem jo vprašal če bi bila moja punca in od takrat sva skupaj. Vsaka minuta z njo je zlata vredna, vsaka sekunda v njenemu objemu je vredna vsega bogastva tega sveta. Jaz vam ne znam opisati to srečo, zadovoljstvo kadar sem v njeni bližini. Ta njen pogled, ki mi ga namen, njen dotik, nasmeh in lepo besedo s tem ni primerljivega nič na tem svetu. Vse bi dal, da bi takrat lahko zaustavil čas in bi trajalo to celo večnost. Ko leživa skupaj v postelji in gledava drug drugega brez izrečene besede. To mi pomen več kot vse na svetu. Za te trenutke bi se odrekel skoraj vsemu. Ona me osrečuje, mi daje energijo, da vsako jutro vstanem z nasmehom, da preživim dneve ko sem brez nje. Da mi energijo, da imam rad samega sebe. Hvaležen sem ji za vse kar je naredila za mene. Toliko kolikor je ona v enemu mesecu naredila zame niso moje vse bivše skupaj naredile. Mogoče se bo nekaterim to zdelo pretirano ampak tako je in tako čutim. Vsak dan ji govorim, pokažem in dokazujem koliko sem ji hvaležen in se ji probam oddolžiti za vse.

Zdaj o strahovih težko pišem, ker nobenemu nisem govoril nikoli o tem razen moji punci. Imam veliko različnih strahov. Eni so pomembnejši od drugih itd. Sam probam strahove obrniti na nekaj dobrega in vzeti to, kot neko nalogo, nekaj proti čemur se je treba boriti in premagati. Eden od strahov je, da bom izgubil punco. To je pri večih ljudeh po moje eden od poglavitnih strahov, izguba ljubljene osebe. Seveda ta strah premagujem tako, da svoji punci vsakodnevno pokažem in dokazujem, da jo imam najrajši in se trudim zanjo. Strah me je tudi življenja. Kakšno je življenje, kako bo ko se bom osamosvojil, ko bom živel na svojem? Kakšno bom mel službo? Ali se bom lahko preživljal? Toliko je teh vprašanj in hkrati obstaja strah pred odgovori. Kaj bo če bom mogel do 40 živeti pri starših? Kaj bo če bom brezposeln? itd. Seveda proti vsemu temu se je težko boriti in strah ti z vsakim dnevom, tednom in mesecem narašča (sploh pri mojih letih). Imam to srečo, da sem si našel službo preko študenta in seveda bom probal po koncu statusa se tudi redno zaposliti. Tega je zelo veliko in si zmeraj rečem »zakaj bi se vnaprej obremenjeval. Raje uživaj vsak trenutek sedanjosti«. Preteklost je z razlogom preteklost, tako tudi sedanjost in prihodnost. O željah pa nebi na dolgo in široko razpravljal. Stvar je dokaj preprosta, našel si bom solidno službo, punco s katero bi skupaj živela in konec koncev imela skupaj družino.

Želim vam veliko sreče v življenju in čim manj problemov.
26. november 2015
u199826
u199826
Next!
Hvala, ker mi zaupas.
26. november 2015
neeeeeeeextttt
26. november 2015
u198831
u198831
Next
26. november 2015
tema je zaklenjena