next
13. maj 2011
"hvala." sem mu rekla in ga objela.
"kdaj pa ga boste začeli iskati?" sem ga še vprašala.
"takoj." je rekel odločno. "a ti ne greš zraven, ne bi prenesel, da se ti kaj zgodi." je dodal, me poljubil in odšel.
hotela sem iti, a zavedala sem se, da se mi res lahko kaj zgodi in bi mogli reševati še mene. zato sem se odločila, da obiščem Olivio in Ashley.
"kje si bila, tako dolgo?" sta me vprašali, ko smo prišle v kavarno.
"emmm... dolga zgodba." sem se nasmehnila in se usedla.
"že vem... Tim." je rekla Ashley in se nasmehnila. "ja, mislim, da je razlog, da me ni bilo res Tim." sem jima rekla nekoliko v zadregi.
"vse nama povej. po vsem mestu se govori o vama, da sta se poročila in se preselila." je dejala nekoliko preveč navdušena Olivia.
"kaj?!" sem presenečena vprašala. "to je laž, stara sem 16, ne pa 30 let." sem rekla nekoliko jezna, saj nisem mogla verjeti, da se o nama širijo takšne laži. obe sta se zasmejali in dejali:" tako ali tako nisva verjeli, da si se poročila."
"kje pa sta bila?" sta vprašali radovedno.
hitro se nečesa spomni sem govorila sama sebi. "bila sva na Floridi, malo sonca nama je dobro delo." sem se nasmehnila in upala, da ne bosta ugotovili, da lažem.
"super, drugič naju vzemi zraven." je z nasemehom na obrazu dejala Britney.
"pa njenega novega fanta tudi." Olivia se je začela tako smejati, da sem mislila, da bo še v tistem trenutku umrla.
"res?! fanta imaš?" sem veselo vprašala in jo objela. Ashley je le pokimala in se nasmehnila.
"jutri pride na obisk, moraš ga spoznati." mi je rekla čez nekaj časa. "pa tudi Tim lahko pride."
"prepričana sem, da bova prišla." sem ji rekla, obe poljubila na lice in odšla.

"končno si prišla." mi je rekel Tim, ko sem vstopila v hišo. "ste ga našli." sem polna pričakovanja vprašala.
"ja, le zašel je s poti." mi je rekel vesel. objela sem ga in ga poljubila.
"točno, skoraj sem ti pozabila povedati. jutri sva povabljena k Ashley. predstavila nama bo svojega fanta." sem mu rekla veselo in upala, da bo pristal na povabilo.
"super, a mislilm, da bi morala zraven vzeti tudi Dana." "seveda lahko." sem presrečna odgovorila. "komaj čakam." sem še vrisknila, ga poljubila in odhitela v sobo.
"prišla sta." je vesela rekla Ashley, ko je odprla vrata. "prišli." sem jo popravila. "upam, da te ne moti, da sva pripeljala še Dana." sem ji rekla. nekaj časa me je gledala nekoliko čudno, nato pa je veselo dodala:"ne seveda me ne moti." "vstopi." je rekla. "Tim in Dan takoj prideta." sem ji rekla in jo vprašala:" kje pa je tvoj fant?"
"vsak trenutek bo tu." je presrečno rekla, jaz pa sem uživala v tem da je srečna. "je že tukaj." je skorajda zakričala in odhitela do avta. ko je izstopil sem takoj opazila njegove oči, bile so ledeno modre barve.
"to ni v redu." sem si zašepetala, nato pa se nasmehnila kolikor sem mogla. fant mi je ponudil roko in se predstavil:" sem Maks, pa ti?" ni mi bil preveč všeč, saj se mi je zdel preveč skrivnosten...

Maks:

14. maj 2011
next
14. maj 2011
next carska hitr nextiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
15. maj 2011
next
15. maj 2011
NEXT
15. maj 2011
next
16. maj 2011
"sem Grace, me veseli!" sem rekla in se nasmehnila s prisiljenim nasmehom. "Ashley mi je rekla, da imaš fanta. te je zapustil?" je vprašal in se posmehljivo zasmejal. res me je razjezil zato sem mu odvrnila:" bi lahko utihnil za sekundo? in ne, Tim me ni zapustil." nato sem odšla v hišo, pri tem sem čutila, kako me Ashley užaljeno gleda. tokrat mi je bilo vseeno, želela sem le, da bi Maks čim prej izginil. bilo je prenevarno za Ashley.
"zakaj si takšna?" me je vprašala, ko je tudi sama prišla v hišo. "zakaj sem takšna? zakaj?" sem besno vprašala. "poglej ga! ne vidiš kako se obnaša?" sem zakričala.
"to je le njegov humor." se je nekoliko nasmehnila. "meni se ne zdi!" sem še bolj jezno rekla.
hotela sem že oditi, ko me je Ashley prijela za roko:" prosim ne, ne delaj tega! res ga imam rada!" mi je rekla na robu solz. "no prav." sem se vdala, ko sem videla v kakšnem stanju je. "pojdiva v dnevno sobo." sem ji rekla in jo potegnila za sabo. ko sva prišli tja, naju je prizor res presenetil. namreč na kavču so sedeli in se veselo pogovarjali Maks, Tim in Dan. še po nekaj minutah sem tam stala z odprtimi usti. ko me je Tim opazila, je rekel:" takoj prideva nazaj." nato je vstal in prišel do mene.
"kaj se dogaja?!" sem nekoliko prestrašeno dejala, ko sva stala pred hišo. "ne vem, a Maks mora iti, mislil da nima preveč dobrih namenov." je dejal in me prijel za roko. "tudi jaz tako mislim." sem dejala in ga poljubila na lice. Tim je še nekaj hotel reči, a naju je presenetila Olivia. srečno je priskakljala po stopnicah in rekla:" hej! sem kaj zamudila?" oba sva se ji nasmehnila, jaz pa sem še rekla:" pridi, nekoga ti moram predstaviti." prijela sem jo za roko in jo potegnila v hišo. "Dan, to je Olivia." sem jiju predstavila. takoj sem opazila iskrice, Dan jo je požiral z očmi. "živjo." se je nasmehnil in jo poljubil na lice. "vsaj nekaj mi je uspelo." sem si rekla in se nasmejala...
20. maj 2011
next
21. maj 2011
nexxt
21. maj 2011
Nextala bom v pondelk, ker nimam interneta (zej na fonu)
28. maj 2011
22. poglavje

že vsaj eno uro samo flirtajo, jaz pa sedim na kavču in jih opazujem. Tim je kar kmalu po začetku odšel k očetu- menda je bilo nujno. tudi sama bom verjetno kar kmalu odšla, saj nimam kaj za početi.
tiho sem stopila proti vratom, ko Maks reče:" kam pa kam?" "tako ali tako nimam kaj za početi?" mu odgovorim in namenim osovražen pogled. odhitela sem skozi vrata.
zunaj je deževalo, morala bi biti jezna saj sovražim dež, a ne tokrat. sedaj je bilo važno le to, da sem zunaj in da sem sama. a nisem bila dolgo, saj se je nenadoma pojavil Maks.
"kaj hočeš?!"ga razburjeno vprašam. "ti...ti veš kaj sem." reče nekoliko zmedeno, a še zmeraj vzvišeno. "tudi tvoj fant je eden izmed nas." reče že naslednji trenutek. "imaš kakšen problem?" ga vprašam s še bolj jeznim glasom. "samo nekaj..." reče in se zasmeji."misliš, da bo ostal s tabo? misliš, da si ne bo kmalu poiskal dekleta enakega njemu? da bo s človekom? verjemi, da se te bo kmalu naveličal." nato se spet zasmeji- tokrat glasneje.
"veš, on je zmožen nečesa kar ti ne boš nikoli." mu rečem. "kaj pa?" vpraša in se spet zasmeji. "on je zmožen ljubiti." tokrat se jaz zasmejem. čez sekundo se od jeze poženem vanj in ga poskušam udariti. a brez uspeha, namesto da bi on dobival udarce, jih prejemam jaz.
ko imam še komaj odprte oči, zagledam Tim, kako se pripelje. "kaj je narobe s tabo?!" zakriči in me poskuša iztrgati iz Maksovih udarcev. "si v redu?" me vpraša ko mu končno uspe. le pokimam, saj česa drugega nisem zmožna. nato me poljubi, spet dobim njegov poljub, ki sem si ga že tako dolgo želela.
"pridi, odpeljal te bom k meno domov, Hana bo poskrbela zate." deja in me odnese do avta. med vožnjo sem zaspala, zbudila sem se ravno takrat, ko sva z Timom vstopila v hišo.
"kaj se je zgodilo?!" prestrašeno vpraša Hana, ko me vidi. "Maks." reče Tim. "ne morem verjeti? mislila sem, da ni zmožen česa hujšega." pretreseno reče Hana in mi na eno od bušk položi hladnen obkladek.
"od kod poznajo Maksa? kaj jim je naredil? je morda koga ubil?" takšna vprašanja so mi še lep čas rojile po glave. k sreči sem kmalu zaspala...
31. maj 2011
u45719
u45719
next!!!
31. maj 2011
u42947
u42947
!!!!!!!!!!
31. maj 2011
next
01. junij 2011
zbudila pa se nisem nič bolj spočita. najprej sploh nisem vedela kje sem.
"kje sem?!" kričim okoli sebe. "vse je v redu, Grace. pri Timu doma si." me miri Hana, ki sedi poleg mene. "o, oprosti." rečem, ko se zavem sebe in okolice. "malo zmedena sem." "nič čudnega, Maks te je dobro dobil, vsa plava si." nekoliko v šali reče Hana.
"je res tako hudo?" vprašam. "ja še kar, pa saj bo kmalu bolje." "trajalo bo še tedne." tarnam.
"verjemi, da ne. dala sem ti posebno zdravilo. jutri boš kot nova."
"upam, da. jutri je zabava." rečem in že skoraj molim, da bom jutri res v redu. "kakšna zabava?" začudeno vpraša. "Olivia ima rojstni dan." odgovorim in pogledam na uro. "kako dolgo sem spala?" "približno dvanajst ur." odgovori.
"ojej, z Ashley sva zmenjeni, če se ne motim čez pol ure." rečem zaskrbljeno. "morala boš odpovedati. pa tudi na jutrišnjo zabavo nikakor ne boš šla." "zakaj?" vprašam nekoliko razburjena. "Maks bo tam. ne semš mu priti blizu, lahko te ubije." reče Hana in odide. "ja seveda!" zakričim nekoliko jezna nanjo. srečanje z Ashley sem res odpovedala, a jutrišnje zabave vsekakor ne bom.
"res ne moreš priti? tako mi je žal za včeraj. oprosti, da se nisem družila s tabo, da sem bila le z Maksom, ki je tako ali tako idiot." reče Ashley po telefonu. "kaj se je zgodilo?" presenečeno vprašam. "videla sem, da te je preden si odšla poskušal poljubiti, pa si ga mahnila nazaj. res mi je žal, jaz sem kriva, da si ga sploh spoznala." sedaj je že na robu solz. "ah, saj nisi ti kriva. sama sem. veš res se mi mudi, se vidiva jutri. in Ashley ne jokaj." ji rečem in prekinem
bila sem začudena, saj me Maks ni hotel poljubiti, ali pač? s tem se nisem več ubadala, saj je v sobo vstopil Tim.
"hej, sem res tako grozna?" ga vprašam ko vidim njegov zaskrbljen obraz. "ne, kljub modricam si še zmeraj najlepša." reče Tim in me poljubi.
"si v redu? Maks te je kar pošteno premikastil. skoraj bi ga ubil!" reče že nekoliko razburejn. "ubil!?" "nisem se mogel zadržati, potem sem šel nazaj in se stepel z njim." reče, sama pa vidim, da ni ponosen na svoja dejanja. "nor si, Maks bi ti lahko kaj naredil!" rečem. "to sem naredil le zate." mi reče in me spet poljubi.
na srečo mi je uspelo priti na zabavo in sedaj sem že tukaj in res mojih modric ni nikjer, spet sem kot nova pa tudi nekoliko mi je žal, da sem včeraj nadrla Hano. ničesar slabega ni hotela.
nenadoma pa me iz mojega razmišljanja, prebudi znan glas:" imaš pa dober puder, moram reči, da si bila predvčerajšnjim dodobra modra." Maksu se le nasmehnem in odidem.
"kako je lahko tukaj, če sta se s Ashley rašla?" se glasi vprašanje, ki mi ta trenutek roji po glavi...
03. junij 2011
u50067
u50067
next! zdele sm prebrala zgodbico in sem se parkrat skor zjokala! Vs čas se neki dogaja kar mi je ušeč pa druge zgodbice ko jih pišeš so tut FUL fajne!
No da nm prevč nakladala pa rečem sam še tole: NEEEEEEEEEEEEEEXXXXXXXXXXXXTTTTTTTTTTTTTTTTTTIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!
04. junij 2011
next
04. junij 2011
u42441
u42441
nexttttttttt
04. junij 2011
nexxt
05. junij 2011
to je moja obleka:
"ah pa saj je vseeno, tukaj sem, da bi se zabavala." si rečem in stopim do prve skupine ljudi, ki jih v bistvu sploh ne poznam. "hej, saj vas ne moti, če se vam pridružim." rečem in se nasmehnem.
"ne, v redu je." reče dekle, ki je obkroženo s fanti. "jaz sem Miley." me pozdravi in se prerine iz množice. "Grace." ji rečem in ponudim roko. "lepa obleka." še dodam, ko opazim, da imava enako obleko.
Miley se zasmeji in reče:" res je lepa. "poglej tam je moj brat, prepričana sem, da ti bo všeč." reče in pokaže na množico ljudi, med njimi je stal Maks.
"Maks je tvoj brat?" presenečeno vprašam. "ga poznaš?" me vpraša. "aja, ti si Ashley." reče že naslednji trenutek. ne, da bi lahko zanikala me potegne k njemu.
"hej bratec, spoznala sem Ashley." mu reče in se zasmeje. tisti trenutek, ko že hočem reči, da nisem Ashley, Maks spregovori:" res? super, kaj ni čudovita?" se zasmeje in me objame čez ramena.
sama ne vem kaj naj. "naj rečem, da nisem Ashley ali naj stvari pustim takšne kot so?" se vprašam. a nisem mogla razmišljati, saj me je Maks nenadoma poljubil.
"si nor?!" začnem kričati in ga udarjati po rokah.
"jaz nisem Ashley. si pozabil?" ga jezno vprašam, ko se rešim iz njegovega objema. "kdo pa si?" me presenečeno vpraša Miley. "njena najboljša prijateljica." še rečem, nato pa opazim Tima. takoj pohitim do njega in skupaj odideva v eno izmed sob.
"kaj se je zgodilo?" vpraša, a ne jezno ampak presenečeno.
"Maksova sestra me je zamenjala za Ashley, Maks pa sploh ni zanikal tega, kar poljubil me je." mu vneto razlagam.
"od kod ga poznaš?" ga vprašam že naslednji trenutek...

Miley:
https://pulsarwallpapers.com/data/media/628/Michelle_Trachtenberg_601_Wallpaper.jpg
06. junij 2011
Miley:


06. junij 2011
u50067
u50067
NEXT!
06. junij 2011
next
06. junij 2011
next
07. junij 2011
23. poglavje

"od kod ga poznaš?" sem še enkrat ponovila vprašanje. "bil je Hanin fant in moj najboljši prijatelj." je odgovoril, nekoliko bolj previdno. "kaj!?" sem zakričala. "si nor, kaj če bo Ashley ubil?" sem paničarila. "kaj se je zgodilo potem?" sem vprašala in pričakovala najslabši možni odgovor. "pretepel jo je." je rekel žalostno. "tako kot mene?" sem vznemirjeno vprašala. "mhm."
"kako sta še lahko skupaj, včeraj sta se razšla?" sem še vprašala in nisem imela namena odnehati dokler mi ne bo povedal odgovora. "emm...emm...tako vplivamo na dekleta." je rekel v zadregi, saj je predvideval, kaj si bom mislila. "tudi ti tako vplivaš name?" "ne, saj sem vedela kaj boš mislila. rekel sem na dekleta, ti pa si moja ljubezen, moje življenje." to je izrekel tako lepa, da se mi je po licu utrla solza.
"nehaj no." sem se nasmehnila in ga poljubila na lice. "pojdiva nazaj na zabavo." sem mu rekla in ga potegnila za roko. "kaj če bi ostala tukaj?" se je zarežal.
"nehaj no." sem se upirala in ga močneje potegila za roko, končno je popustil in mi sledil po stopnicah.
"no izgleda, da se te ne moremo znebiti." je nenadoma rekla Miley, ko se je pojavila pred nama in objela Tima. to me je malo presenetilo, a nisem bila ljubosumna, saj sem videla, da ima Tim oči le zame.
"oprosti, zaradi tistega prej." mi je rekla, se mi nasmehne in me prav tako objame. "moj brat je včasih res beden." "saj ni kaj...pa tudi jaz sem kriva, saj nisem nič rekla." sem se opravičevala.
"torej veš za nas?" je navdušeno vprašala Miley. "mhm." "upam, da boš kmalu ena izmed nas." se je nasmehnila in odšla. "ena izmed nas?" sem šokirano ponovila njene besede in pričakovala Timovo pojasnitev...
next?
10. junij 2011
next
10. junij 2011
nexti!
11. junij 2011
next
13. junij 2011
"emm...jaz..." videla sem, da je v zadregi. "vse mi povej." sem navdušeno kriknila in ga spet odvlekla v sobo, kjer sva bila malo prej. "nisi jezna, ker ti nisem povedal?" je nerazumevajoče vprašal, a vseeno je bil vesel. "malo ja...a se bom potem jezila nate." sem rekla navdušeno in se usedla na posteljo.
"no, ne vem kje naj začnem." je še zmeraj nekoliko v zadregi rekel Tim. "preprosto...na začetku." sem mu rekla in mu namenila nasmeh.
"ja...res lahko postaneš takšna kot mi, a je postopek zapleten." videla sem, da je upal, da ne bom več vrtala vanj. čeprav bi mu res rada ustregla, mu ne morem.
"nadaljuj prosim." sem prosila.
"tega, ti še nisem povedal...mi smo potomci vampirjev in čarovnikov- imenujemo se dampirji, enako kot potomci vampirjev in ljudi, pa še to je da večina strokonjakov sploh ne ve za nas, kot da ne bi obstajali." je končno povedal, po nekaj minutah moledovanja. "kul." je bilo vse kar sem rekla.
"in sedaj ti bom končno povedal, kako posatneš dampir." je rekel in se nasmejal. "končno!" vzkliknem in se namestim, saj pričakujem, da bo povedal kaj res grozljivega.
"najprej moraš dobiti dovoljenje za to." je rekel in kar utihnil. ko je videl, da mi ni nič jasno, je dejal:"tako kot pri Twilightu, saj veš." ko je to povedal se je zasmejal. "aja, Volturiji." sem se tudi jaz zasmejala. "ja, in ne boš verjela, res so v Italiji in to v Rimu, kar na glavnem trgu so." je povedal, jaz pa sem le strmela vanj.
"pa tako ne bi bilo potrebno, lahko bi se spremenila, ne da bi jim povedali." sem rekla in že tehtala možnosti, kdaj bo najboljši čas za spremembo.
"o, pa je." se je zasmejal Tim. "oni te spremenijo."
"oni?" sem presenečeno vprašala...
next?
13. junij 2011
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani