hejla!

jst sm nuša, stara sem 17 let! živim v ameriki! moja hiša je z eno besedo: WAW!! res imam najlepšo hišo na svetu!..no imam pa tudi starejšo sestro po imenu tanja! zelo jo imam rada in res je najbolša sestra na svetu. no ampak useno imamo čisto drugačne hobije! jaz se zelo ukvarjam z petjem in plesanjem, moje sanje so postati pevka in spoznati veliko slavnih oseb ( npr: justin bieber, selena gomez, one direction.... )

to sm jst! in nism tulku popolna kukr si mislste.. :
najbolša sestra tanja:
moja prelepa hiša:
https://montazne-hise-on.net/images/vile/Sodobna-hisa-in-vila-S2-Nizozemska-3.jpg

no bile so poletne počitnice in jaz im moje prijatelice smo se zelo dolgočasile zato smo hodele prirediti zaboav ki bu use razveselila!.

moje bff: kaja,maša,nataša in demi...
to so one res so popolne osebce!( od leve proti desni: demi, maša, nataša in kaja! ) :
https://lolyounghollywood.com/wp-content/uploads/2010/12/MileysParty.jpg

No in res smo se odločile narediti zabavo, ki bo trajala ceu dan in celo noč pri meni ob bazenu.no najprej smo morale povabiti prijatelje in ker smo se z razredom zelo razumeli smo povabile kar celoten razred! med delanjem vabin za zabavo smo se zelo nasmejale in si povedale veliko stvari. no vabila so nastala prečudovita

takšna so vabila.:
no maorale smo pripraviri še seznam jedi, pesmi, iger, prostega časa, zabave in ja usega je bilo na kupe! in zelo smo morale hiteti saj smo povabile prijatelje da pridejo čes 2 dai.. do takrat je bilo pa samo še 1 dan potrebno je pa bilo ogromnu..zato smo si dela razdelile. jaz sem napravila use kar je bilo potrebno za zabavo pri bazenu, nataša je poslala vabila in naredila seznam glazbe in plesa, demi je pripravila hrano in pijačo, maša je pripravila seznam iger, kaja pa je nakupila balone in podobno ter use okrasila! tako je bilo po približno 3h use ta opravljeno in potrebno je bilo samo še postaviti use na svoja mesta...ampak kaja je predlagala da si gremo nakupiti nove obleke saj bo zabava najbolši del poletja. no res smo šle po nakupih oblek in prebrskale smo na stotine trgovin. do večera smo imele use že nove obleke!
moja obleka:
obleka od demi je 1, od maše 2, od nataše 3 in od kaje 4 :
https://blog.smrklja.si/files/imager/node/52539-10052.jpg

no naslednjega jutra smo bile use že ob 7.00 pri meni doma in sledili so še zadnji popravki..ličenje in podobno! ( moja družina je odšla že učiraj zvečer na 5 dnevne počitnice, kar je bilo prečudovito saj smo bili lahko sami v hiši )
no zabava se je začela in prišli so usi povabljeni! bilo je res najbolše* po kaki 1h druženja je do mene prišel mitja ( najlepši fant na šoli ) in me uprašal če bi mu pokazala kakšno sobo imam. in seveda sem mu pokazala mojo sobo..

moja soba:
mitja: pa saj ta soba je kot v nebesih! prelepa je. jaz: hvalla.
mitja: nekaj te moram uprašati a lahko? jaz: ja seveda kaj pa? mitja: no saj veš poznava se že kar nekaj časa in se zelo razumeva... jaz: ojoj kaj bo zdaj rekel!? mitja: no in ker si res najlepša punca in pevka na šoli bi rad bil z tabo! kaj praviš? obljubim pa da ti bom vedno zvest*! no? odgovorila sem: .....................

pišem naprej čee bo zadost nextu!
10. januar 2013
u118601
u118601
next
10. januar 2013
u114149
u114149
next
10. januar 2013
next
18. januar 2013
next
18. januar 2013
u82298
u82298
takoj nexti
25. januar 2013
odgovorila sem: omg!! a si resn!? ja itak pa saj to so moje sanje....mitja: potem pa presuper!
mitja mi je dal prvi poljub! bila sem presrečna. hitro sem novico povedala mojim najbolšim prijatelicam mitja pa svojim najbolšim prijateljem hmalu so zvedeli usi na zabavi. no po kakšni uri plesa in zabave z mitjom je bila ura že 3 ponoči, prijatelji so hoteli videti kako se z mitjem poljubiva. hoteli so videti najino pravo ljubezen in zato so naju res prepričali in pred usemi sva se poljubila! usi so bili veseli.. no zabava je bila waw. imeli smo se zelo lepo in zame je bila to najlepša noč v žiuljenju. naslednji dan smo verjetno usi spali, usaj jaz sem. no po tem zaspanem dnevu je sledil spet dan za zabavo. z mitjom, kaja,maša, nataša, demi in z prijatelji od mitja: tim, jernej, žan in luka. odšli smo v bazen in se zabavali. bilo je lepo najlepše pa ko smo odšli na večerjo. usi smo se še bol povezali in se spoznali, med nami so se ustvarile neverjetne prijatelske vezi. še cele počitnice smo se družili in niti en dan med počitnicami več mi ni bilo douhcajt. skupaj smo bili na usakem koraku... no potem pa je bilo spet novo šolsko leto. prvi dan u šolo smo pristopili skupaj najbolši: MI! no ta dan se je dogajalo veliko zanimivih reči! naprimer: ...........

mau malu sm napisala sam bom drugič več!!
next!!?
25. januar 2013
u82298
u82298
next
25. januar 2013
u114149
u114149
next
09. februar 2013
next
21. december 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg