Sem nekaksna oseba, ki nemara ravno pop glasbe, a nisem upornica. Po resnici mi je pop muska ogabna. Ampak vseen poslusam. Tko clovk rece da sm cudna. Pa btw moje ime je Alison, klicejo me pr kr Ali (Inspiracija imena po Pretty little liars).
Alison:

Torj ja. Poletja sm se zlo veselila. Ne samo da se bom znebila sosolcev in teh groznih uciteljev, ampak tudi mojih tecnih groznih prijateljev ne bo na morju. Pa tut dobr je ker je hisa mal stran od plaze.

Torj ja... Dnevi so tekl mim, ocene zakljucene, ter seveda zadnji dan. Iz sole sem odsla prej kot ostali, ker smo se odpravili na morje kar hitro. Po dolgi voznji smo koncno prsli na cilj.Hitr sm stekla na plazo, ter se vrgla v mivko. Obcutk je izjemn. Kmal me je ujela noc. Kokr hitr sm stekla domov, ter vse razpakirala. Vrgla sm se na pojsteljo ter oci so se kar same zaprle.
Soba:
26. januar 2017
Nasledn dan sm sla mal okol po soseski. Mal stran od mene so se neki ljudje prepirali. Zgleda da so se na novo preselil. En fnt je znoru ter pobegnu nekam. Ker sm valda velik ferbc sm mu sledila. Sam tekla sm da ga ujamm. Hmal se je vstavu pr eni velki skali. Pretvarjala sm se da sm samo peska ki gre mim. Ker se mi je fnt zdel kar luskan sem zacela pogovor. ’Hej, kaj pa je tebe sm prnesl?’Ni blo odgovora. Po parih minutah tisine se je fnt obrnu proti men. ’Briga te.’’Ja briga me, ampak ker si nov je dobr da spoznam nove sosede.’’Sanji o tem. Midva nikol ne bova prjatla jasno?’’Haha kaksna tecnoba si.’ Res sm se zacela brigat zanga. Po resnici se mi je zacel gabit. Prov nism ga vec pogledala. Najina tisina se je dogajala se kaksen tedn pa pol.
Cudn fnt:
Videvala sm ga skor vsak dan na plazi. Res mi je sov na zivce. Enga dne sm pa sla normalno plavat. Nvm kaj se je zgodil ampak vem da sm plavala, ter se zacela dusit. Ko sm odprla oci sem ga zagledala. Njega. Obcutk mam da se je med nama przgala iskrica. ’No a zdj se bos pa se utopila?’ Je reku z njegovim tokrat neznim glasom, ki se napol smeje, ter njegove roke so tako mehke da bi v njih lezala cel dan. ’Mogoce.’ sm odgovorila z zelo sibkim glasom. Temnilo se je zato me je odnesel domov. V njegovih rokah sem se pocutila tako zelo varno, da so se mi oci kar zaprle. Zbudila sm se na moji mehki pojstelji. Pogledala sm naokoli in upala da bo fnt, ki mi se ni povedal svojega imena, lezal na moji pojstelji in cakal, da se zbudim. Ni ga bilo. Nikjer. Bila sem se vedno v kopalkah. Preoblekla sem se ter ga odsla iskat. Ni ga bilo ne pri skali, ne na plazi, celo pri njemu doma sem pogledala. Verjento so sli samo v trgovino, saj so bile rulete gor, avta pa nikjer. Cakala sm kr neki dni da so se vrnil.
26. januar 2017
Ko so se vrnili, sm sla "na obisk". Vrata je odprla verjetno da njegova mama. Z mal sumljivim glasom je vprasala kdo sm. Tuki se je situacija zapletla. ’Amm sm Alison in prsla sm se zahvalt fantu, ki zivi v tej hisi’. Zenska me je povabila notr. Ponudila mi je sok, a sem rekla da se ne bom zadrzevala pri njih. Ko je odsla je bila nekaksna tisina za par sekund. Potem sem slisala samo globoke, hitre korake. Neki me je zagrabl in odvlekl vn.’Kaj se pa gres?!’Bil je on. Tokrat je bil jezn. Njegov dotik me je ze bolel in sem se probala izmuznt. Slaba ideja. Se bolj me je prjel. ’Pust me!’. Spustil me je. ’No povej kaj si delala notr.’’Prsla sm se ti zahvalt.’’Za?’’Ker si me resu’’Aja to... Pozab. Blo je nakjlucn.’ Nakljucn?! Nism verjela njegovim besedam. Nism vec zdrzala. ’NAKLJUCN?! TORJ JE BLO NAKLJUCNO TUD TO, DA SE ME NESU V MOJO SPALNCO, IN TO TKO, DA SM SPALA V TVOJIH ROKAH! NITI IMENA NEVEM!’ Hotela sm nadaljevati ampak me je prekinu. ’Alex.’ V moji glavi se je pojavu vprasaj. Kako to, da se je pomiril in tko mirn reku svoje ime, med mojim dretjem. Prjel me je za roko in me zacel vlect.
26. januar 2017
Nex
26. januar 2017
Next*
26. januar 2017
u216836
u216836
Next
27. januar 2017
Tokrat, je bil njegov dotik mehek. Spet ima toplino v svojih rokah,in njegov obraz se je umiril. Hodila sva verjetno da pol ure. ’Torj Alex, kam me pels?’’Bod potrpezljiva pa bos vidla’. Pripeljal me je nekam, kjer se nism bla. Ampak vse kar sm spravla iz sebe je blo wow. Prpelu me je gledat najlepsi soncni zahod. Blo je res wow.
Soncni zahod:


Wow. Nism si mogla pomagat. Obrnila sm se proti Alexu, ter se mu zacela priblizevat. Opazu je moj namen. Glavi sta se zaceli priblizevati. Zacutila sm njegovo nezno, toplo sapo. Kmalu so bile ustnice ze cisto zraven. Vse se je odvijal v pocasnm posnetku. Koncno so se njegove mehke ustnice, dotikale mojih. Zacela sem mu slecevati majico. On je naredil isto. Kmalu vsa se znasla na mivki. Naga. Sama. ’A si res ready?’’Sm’. Zacel je porivati. Nic me ni bolelo, pa je blo prvic. Njegovo telo se je dotikalo mojega. Zacela sem globoko dihati, da se je ustavil. ’A te boli?’’Ne. Kr nadaljuj’. Kmalu sem zaspala v njegovm objemu. Na to zasebno plazo itak noben ne prhaja. Zbudila sm se. Dobr sm se zavedala kaj se je zgodil. Oblekla sm se. Kmal se je zbudu se Alex. Poljubila sm ga in rekla nj se oblece. Ker sva bla obadva grozn lacna, sva se na poti nazaj vstavla v baru. Js sm spila kavo, ter pojedla en toast, on je pa pojedu palacinke ter spil coca colo. Do doma sva imela se dobrih 15 minut. Natakarju sem placala, saj sem imela edina s sabo denar, ter sla sva domov. Ko sva se blizala nasi plazi, me je prijel v narocje. Zacel je teci proti morju, medtem ko sem jaz kricala v njegovih ramenih. Vrgel me je v morje. Jaz sem ga prijela, ter potegnila v vodo. Zacela sva se poljubljati.Videla sem da se moja starsa blizata plazi. Potunkala sem Alexa, ter mu se prej povedala, da naj plava do pomola, kjer se naj skrije. Seveda me je mami ze zagledala in zacela tect proti men. Oci me je pa samo nadru, kje sm bla. ’Am, no pac spoznala sm novo prjatlco, in sm prespala pr njej.’’Lahko bi nama vsaj sporocila!’’Sj sm hotla sam mi je telefon crknu, ker sm padla v vodo.’’V vodo?’’Ammm ja...’. Vidla sm Alexa, kako se vs moker pleza po pomolu. Pogledala sm ga in se nasmejala. Vrnil je nasmesek. Mami se je ze vnila z brisaco in me ovila. Njen obraz je bil zaskrbljen. V tem trenutku, ko je Alex videl situacijo, se mu je nasmesek spremenil v zalostnega.
27. januar 2017
u221182
u221182
Next
28. januar 2017
Zacela sem ga gledati, tokrat tudi jaz z zalostnim, zaskrbljenim obrazom. Mami me je pospremila v hišo. Celo noč nisem spala. Le kaj bi lahko bilo z Alexom? Tega vprasanja si nisem postavila iz glave. Razmisljala pa sem tudi o tem, kako sem se pustila zaljubiti v njega. Je totalen kreten, a hkrati tudi najlepsi in najboljsi clovek na svetu. Kmalu je mami prisla v sobo. Videla je da nisem spala. Izgleda da je v glavi dobila film o tem, da so me kao ugrabli. Stekla je iz sobe, in hmalu prisla se z ocijem. In za po vrhu sta se še igrala policaje. Supr. Povedala sem jima da sem prespala pri novi prijateljici in da ona nima signala, telefon mi je pa padel v vodo. Mama je komaj nasedla, oci pa isto. Oblekla sem se, si na obraz vrgla tono makeupa, saj sem morala prikriti podolcnjake. Ker sem bila brez telefona, sem sla k Alexu. Tokrat je vrata odprla majhna puncka. 'A mogoce ves kje je Alex?''Nobenega nove videti.''Sam dol ga poklic no.''Ce noce videti nobenga!''To bo on povedu!' In skregala sem se z eno majhno puncko. Po stopnicah je pritekel Alex. Izgleda da je slisal dretje.'Starsev ni doma, prid notr.' Je cisto potiho izgovoril. Vstopila sem, puncka pa prekrizala roke in si nadela jezen obraz. Odsla sva gor po stopnicah. Hiso imajo kar veliko. In moderno. Alexova soba je imela ogromno posterjev rock glasbe, ter veliko posteljo. Prijel me je za boke in me zacel poljubljati. Vrgla sva se na pojsteljo ter zacela slecevati. Vrata so se zaprla ter koraki so se blizali Alexovi sobi.'Skrij se pod postlo!'. Naredila sem kakor je ukazal. Vrata so se odprla, ter zacel se je pogovor. 'Alex kaj delas?''Am a si slepa, sj vids''Alex, ne govori tako z tvojo mamo!''Ni moja prekleta mama!''Alex!''Bols da se ucis, ce ne gres nazaj!' Imela sem tako napeta usesa, da jim celo nisem verjela. Alex je posvojen?!
28. januar 2017
Alexova soba:
28. januar 2017
u221182
u221182
Next+najboljsa zgodba ever<3
28. januar 2017
u219204
u219204
Next
28. januar 2017
u216836
u216836
Next
28. januar 2017
Njegova starsa sta zapustila sobo. Splazila sem se iz pod pojstelje z zaskrbljenim obrazom. 'A si posvojen?!''Hotu sm ti povedat, ampak z casom.''Casom?''Mislu sm, da me nebos vec marala''Marala?''Ja...''Js te ne maram, js te ljubim!''A res?!''Ja...''In kako si mi to dokazu?!''Skrij se!'. V sobo sta vstopila njegova "Starsa". Stala sem na sredi sobe in gledala. Tista zenska me je prepoznala (Takrat mi je odprla vrata). Njegov "oci" me je nagnal vn. Takoj po tem sem pa slisala samo kriscanje. Vse kar sem slisala je bilo: V tem trenutku si ne mors prvosct punce!. Stekla sem domov. Zaklenila sem se v sobo, vrgla na pojsteljo, vzela prenosnika, prizgala Avril Lavigne, si vtaknila slusalke v usesa, ter dala na najvecjo glasnost. Solze so mi zacele teci po obrazu. 1 urni makeup se mi je razmazal. V mislih sem si ponavljala njegove besede, besede njegovega "oceta", moje besede, najino noc... Obleke so bile mokre. Oci so se mi zapirale. Zbudila me je ljubezenska pesem. Mami mi je skozi vrta porinila listek. Pisalo je:

Ljubica, vem da si vceraj jokala. Kricala si se celo v spanju. Z ocetom naju skrbi. Kaj te tako zelo muci? Ko bos pripravljena pridi dol na palacinke z nutello. Lupcka, mami.

Ko sem brala listek, so mi spet pritekle solze. Po nekaj minutah sem stekla dol. 'Mami domov hocm!''Ljubica zakaj?'. Ponudila mi je stol. Vsedla sem se ter jima povedala resnico. Oci je bil sokiran. 'Izgubila si nedolznost?!''Pri 16ih?!''Oci pomir se.' Res je vzel globok vdih in nato globok izdih. To je parkrat ponovil. Nato pa spregovoril. 'Ljubica vse se bo uredilo.'. Solze so mi stekle po obrazu. Stekla sem v sobo. Spet sem se zaklenila. Ker sem imela balkon, sem nekako uspela splezati dol. Zacela sem tect na plazo. Plavala sem in plavala. Za sabo sem slisala glasove, krike... Jaz sem samo plavala. Nazadnje kar sem slisala je bilo pazi in kriki. Slisala sem jok, kricanje, jezo, a nisem prepoznala cigavi glasovi so to. Vem da jih je bilo vec.
28. januar 2017
Se opravicujm ker ni sumnikov. Pisem na macbooku in nwm zakaj jih ni. Vcasih pism na drugm racunalniku in jih je vmes sam par.
28. januar 2017
Pa kr velik slovnicnih napak je
28. januar 2017
u221182
u221182
Next+noben ne gleda napak....vseno je best zgodba...
28. januar 2017
u220977
u220977
Beda
28. januar 2017
Next super je
29. januar 2017
Next! Zlo dobr pises, BRAVO!
29. januar 2017
Oci so se mi odpirale. Sprva je bilo vse zamegljeno, a kmalu sem prepoznala postave, ki stojijo pred mano. Bila sta seveda da mami ter oci. Mami me je zacela objemati, cisto v veselju. V sobo je vstopila sestra, mi pomerila pritisk ter temperaturo telesa. 'Zdravnik te bo kmalu prisel pogledat'. Sele sedaj sem ugotovila, da sem v bolnici. 'Kaj se je pa zgodil?' sem vprasala z zelo omoticnim glasom. 'Tisti fant Alex, te je resil'. Sigurn misl da je moje zivljenje horror movie, saj se hocm "ubit".'Ko si tekla proti plazi, je Alex ze tekel, nato si plavala in manjsa barka te je z robom zadela v glavo'. Nekaj je potrkalo na vrata. Prisel je zdravnik. Pogledal mi je glavo. Imela sem par sivov. Nic hudega. 'No Alison, imela si zelo nevarno nesreco, in celo ena redkih si, ki so preziveli''Zahvali se mladenicu zunaj' je se povedal ter mi pomeziknil. Alex je vstopil, ter se me razveselil. 'Pustila vaju bova sama' je pripomnila mami, ter z starsa sta odsla, verjetno da na kavo. Alex se je usedel na stol, poljubil mi je celo ter mi stisnil roko. 'Torj si ti moj heroj''Na sreco ja, ce ne bi bili na tvojm pogrebu''Hvala za spodbudo'. Obadva sva se malo zasmejala. Nekaj casa sva se samo gledala. Spet me je poljubil na celo. Sestra je vstopila v sobo in povedala, da je obiskov konec. 'Se vidva' mi je pripomnil Alex ob njegovem odhodu. Medtem mi je sestra odstranila kanilo, ter odklopila od vseh naprav. Kmalu je prisel zdravnik z odpustnico. 'Vsaj se en tedn ne tunkaj glave' mi je rekel v malo smesnem nacinu. Starsa sta me odpeljala domov. 'Ljubica, ko prispemo spakiraj'. Mislila sem da me bo kap 'NE!' mislila sem da mi bodo sivi popokali. 'Samo umiri se, odsli bomo ko bos ti rekla.' sedaj se mi je kamen odvalil od srca. Oci je bil ves cas tiho. Niti besede ni rekel. Ko smo prispeli sem se zaprla v sobo. Alex je prisel v sobo. 'Ne ves kolk me je skrbel'. Njegove besede so tako nezne, da se stopis. Ulegel se je zravn mene. 'No kaj bova pogledala?''Nvm ti zber'. Izbral je film Krive so zvezde. Bilo je zelo romanticno. In hkrati zalostno. Lezala sem na njegovih kolenih. Bozal me je po laseh. Njegove roke so tako zelo mehko. 'No a ti lahko zdj povem resnico?'
29. januar 2017
Next, Next, Next... Kok romanticn hh Nexxtttttt SUPR!!!!
29. januar 2017
Next res je romantično in PERFECT
29. januar 2017
Mislila sem da me bo kap. Ali sem pripravljena na to? Vsedla sva se nasproti drug drugega. 'Ko sem bil star 6 let, se je moje zivljenje spremenilo.''Z pravimi starsi smo se vozili, po avtocesti, ko se je nek debil zabil v nas.''Zbudil sem se v bolnici in ugotovil, da mi je mama umrla.''Oce je bil na vozicku, jaz pa se nakako uredu.''To mi je spremenilo zivljenje.''Oce je...' Mami je vstopila v sobo. 'Kosilo je pripravljeno'. Alex je pokimal, me poljubil na usta, in odsel. Jaz sem imela v glavi luknjo. Nisem vedela kaj se dogaja. Moram izvedeti resnico! Nekaj me je zrlo. Odsla sem na kosilo. Vsi smo bili tiho. Jaz sem samo razmisljala. Toliko misli se mi je potilo po glavi, da nisem slisala kako me mami klice. 'Alison!'Alison!'Alison!' 'Ja?''Domov gremo' Nisem verjela besedam. V meni je izbruhnil ogenj. Prevrnila sem mizo, kricala, jokala... Nemorem ga zapustiti.Nikoli. Prevec ga ljubim. Oci me je probal pomiriti, a sem ga brcnila v roko. Stekla sem k Alexu. On je lezal na pojstelji. Objela sem ga, nisem ga spustila. Solze so mi tekle po obrazu. 'Kaj pa je''Domov grem' V tem trenutku nisem vec zdrzala. Solze so mi lile,jeza me je zrla. Kricala sem. 'Js te prevec ljubim!''Sj bos sigurno kmal nazaj prsla''A nocs da sva skupi?''Tega nism reku!''Js te tok ljubim!'Objel me je. Stisnil me je k sebi. Njegove roke so tako tople. Sapa zelo topla. On je pravi in prvi. 'Ti si edini, ki me ma sploh rd!' Solze so mi tako tekle, da sva bila obadva skoraj mokra. 'Unicla sm ti majco''Nc hudga''A ves kako se bova zmenla?''Kako?' Smrkala sem in bila cisto rdeca. 'Ti bos zdele sla, in cez en tedn se bova spet vidla''Am..am..ampak js nocm it!''Tuki mas tole, in vedn bom ob teb' Dal mi je obesek. Izgleda da mu res veliko pomeni. Poljubila sem ga na usta in odsla. V usesa sem si vtaknila slusalke, se enkrat pogledala Alexa, ki me gleda skozi okno, solze so mi spet pritekle po licih. Vsedla sem se v avto. Ko se je avto zacel premikati, po obrazu so mi pritekle solze.
29. januar 2017
u221182
u221182
Next+ful dobra zgodba
29. januar 2017
Next
29. januar 2017
Next
29. januar 2017
Nextam dons ce mi uspe vse za solo nardit
30. januar 2017
u221182
u221182
okii komaj žakam
30. januar 2017
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani