u167743
u167743
★sem angel vseh angelov.vsi me prosijo naj grem na Zemljo kjer živita dva zaljubljenca,ki se ne razumeta najbolje.da ju moram jaz dati skupaj.prosili so me, če se spremenim v človeka in ju tako spravim skupaj. zaljubljenca živita v New York-u punci je ime Clarisa, fantu pa Henry.
★★★★★★★★★★★★★★★★★
vem, da je na svetu 7.mrd ljudi in nemorem vsakemu pomagati, ko ima težavo ampak , angeli so me prosili in naredila bom izjemo.pozabila sem vam povedati, da sem punca. vem, sem govorila, da sem angel ampak, če bi govorili v ženskem spolu bi se slišalo tako: angelina, angelčkina. vidite čudno se sliši no spremenila sem se v punco/človeka.zaprla sem oči in jih spet odprla, ko sem jih odprla sem že bila v New York-u bila sem dekle.
★★★★★★★★★★★★★★★★★
rabim 3 nexte pa povem naprej:
ti je všeč?

naj nadaljujem?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

25. februar 2015
Next
25. februar 2015
u167743
u167743
hvala za next:
★zelo me je bilo strah, ker sem se bala, da nebom česa zamočila in, da se ne bom izdala. sreča, še kar mi je šlo, kot dekle. po nekaj časa boleče hoje sem ju opazila saj veste koga Henrya in Clariso. nisem vedela kako to narediti po smrtniško, ker že dolgo nisem bila človek kakih petdeset let. lepo sem ju pozdravila in se jima predstavila . rekla sem jima, da sem nova v mestu in, če bi bila lahko moja prijatelja. privolila sta! odpravili smo se k njima in popili sok. nato pa me je Henry vprašal kje živim... malo časa sem bila tiho ampak so se v moji glavi kar naenkrat slišali glasovi, ki so mi povedali kje živim.
★★★★★★★★★★★★★★★★★
rabim vsaj tri nexte:
hvala ker vsaj eden bere! *-*
25. februar 2015
u167743
u167743
Rekla sem mu, da živim za vašo ulico. Huuh! Dobro se je isteklo. Čeprav sta me gledala začudeno, ker se mi je tako jecljalo, kot bi popila sod vina. Začeli smo se zvzeto pogovarjati ampak sem Henryu in Clarisi, ker sem hotela, da se bosta bolje razumela. In sta tudi se bilo je veliko smeha nato pa sta začela govoriti kako sta se spoznala. Nato sta mi postregla z različnimi pijačami.Ko sem popila smo se naprej pogovarjali minila je ura. Minili sta dve uri. In tri ure mi pa smo se kar naprej pogovarjali nato pa je Clarisa predlagale, če se gremo flašo resnice. In res smo se šli jaz sem prva zavrtela flašo in prišlo je tako da sem mogla Henriya vprašati:
Jaz- resnica ali izziv?
Henry: pa naj bo izziv.
Jaz- hmm poljubi Clariso...
Poljubil jo je bila sta, kot dva prekrasna golobčka. Nato pa je flašo zavrtel Henry in prišlo je, da me je morala Clarisa uprašati:
Clarisa: resnica ali izziv?
Jaz-izziv.
Clarisa: napiši good by kolikor moreš lepo.Napisala sem. In to smo se igrali še čele tri ure. Morala sem iti, ker je bilo že pozno poslovila sem se in odšla tam kjer so mi glasovi povedali. Res prišla sem v blok in spet so se mi oglasili glasovi in rekli, da sem v 8. Nadstropju v številki pet. Odšla sem gor, ko pa sem prišla v stanovanje je bilo vse tako, kot v mojem življenju, ko sem bila človek.
Zelo sem se začudila, ko sem vstopila ni bilo niti kančka prahu na nobeni strani. Razgledala sem si jo, in zdela se mi je odlična čisto po mojem okusu. Postavila sem se pred pult kuhinje in si pripravila sendvič, ker sedaj nisem angel rabim jesti. Vzela sem si še en sok in se vsedla za mizo in začela jesti, ko sem pojedla sem se odpravila v posteljo in zaspala.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Zjutraj sem se zbudila si pripravila zajterg in se oblekla ter si umila zobe. Odšla sem na jutranjo sprehod, ko pa sem se naenkrat zaletela v nekega fanta.
Fant mi je podal roko in se mi je opravičil nato pa se mi je predstavil.> hej, oprosti nikoli ne gledam kam hodim! Sem Lucas! Kako pa je ime tebi< pogledala sem ga sramežljivo in mu rekla.> živjo, meni oprosti! Sem Olivia! Zelo me veseli, da sva se spoznala bi šla na sok?< odgovoril je, da je za, da greva na sok. Odšla sva v bližnji bar kjer mi je častil sok. Jaz sem vzela pomarančo Lucas pa je vzel jagodo.
27. februar 2015
u167743
u167743
Ko sva popila sem mu rekla, da se lahko še kdaj tako dobiva. Vzela sem plašč si ga nadela ter odhitela domov tik predem sem prišla je zvonilo bila sta Clarisa in Henry rekla sta, da lahko pridem k njima.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ko sem prišla sta me že čakala rekla sta mi , da sta samo po moji zaslugi postala fant in punca
27. februar 2015
u167743
u167743
Rekla sta, gremo v park.Zelo je bilo lepo vsak dan bi bila z njima a predajav me je slab občutek, ko sem se spomnila, da sem v resnici angel.
27. februar 2015
u177879
u177879
Next
13. marec 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani