hvala vsem petim... se kaksen Next?
28. september 2018
u235828
u235828
Next
28. september 2018


Videl sem solze v njenih očeh. Ni mi bilo mar. Konec je. To sem vedel že takrat, ko sem jo poslal iz Barcelone, čeprav si tega nisem hotel priznati.
“Zakaj?” je vprašala.
“Odločil sem se, da bom dal priložnost Alini,” sem ji razložil. Žalost v njenih očeh je zamenjal hladen bes.
“Alini? Zakaj? Ta ženska te je vendar ...”
“Dovolj, Nikki,” sem jo hladno prekinil. “Spoznal sem, da je očitno samo njej res vseeno za vse in da me ima rada glede na vse. Ti, če bi me vsaj toliko ljubila, kot mi praviš, danes ne bi naredila nobene scene.”
Obupano me je pogledala.
“Nekdo mora plačati varščino in potem bom šla s teboj ... Lahko rešiva najino razmerje,” je nekoliko obupano dejala.
Nisem želel tega. Ne, nisem. Želel sem oditi do Aline in govoriti z njo. Dovolj mi je bilo Nikki za danes. Z njo bom dokončno rešil, ko bom preživel svoj dopust v miru in poskrbel, da bom imel vsaj eno noč Alino. V vsakem primeru pa ne bom dovolil, da me Nikki ponovno omreži. Danes je presegla vse meje.
“Ne bom plačal varščine in jutri grem na dopust. Dovolj mi je, Nikki. Zbogom,” sem obrnil na petah in izstopil iz sobe, kjer je bila zaprta. Za seboj sem slišal obupan krik, vendar se nisem ozrl proti njej. Dokončno konec je.

ALINA
Domov sem prišla vsa omamljena od napornega večera. Zdravnik mi je podpisal pomirjevala, da bi lahko zaspala, vendar sem škatlico s tabletami le odložila na nočno omarico in stopila v kopalnico, da bi se stuširala.
Začutila sem solze v svojih očeh. To se mora končati. Preprosto. Končati. Bila sem jezna, ker sem dopustila, da me je Nikki napadla.
Pomislila sem na Iana in ponovno začutila solze v svojih očeh. Misel, da bi živela brez njega, me je ubijala. Da, ubijala. Nisem želela biti brez njega, vendar druge rešitve nisem videla. Čeprav me je rešil. Oživljal in njegov pogled, ko me je pogledal ... Dal mi je vedeti, da mu ni vseeno zame. Kljub temu pa, dokler bo Nikki prisotna ... Ne morem biti z njim. Tako preprosto je to. Samo poljubil me je. Nič drugega. Bil je samo poljub.
Zazvonil mi je telefon. Pogledala sem na ekran. Linda. Poskušala sem se za silo pomiriti in se javila prijateljici.
“Ja?” sem šepnila.
“Kako si?” je vprašala brez pozdrava.
“Boljše,” sem odgovorila na njeno vprašanje. “Boli me, vendar bo z menoj vse v redu, Linda. Ne skrbi.”
“Mislila sem, da si mrtva,” sem slišala njen zaskrbljen glas. “Ian te je oživljal. Mislila sem, da bo Nikki zadavil, ker si je drznila to storiti.”
“Linda ... Ne morem govoriti o tem,” sem šepnila.
“Alina, Ian te je rešil. Ne vem, zakaj zveniš tako obupano,” je rekla. Obupana sem bila, seveda. Zakaj pa ne bi bila? Saj mi je bilo jasno, da se je moje življenje preveč zapletlo. In nisem želela, da me spet kdo napade.
“Odločila sem se, da ne bom več mislila na Iana,” sem odvrnila. Morala sem ji povedati. Konec je bilo mojega sanjarjenja. Ne bom bila z njim, ne bom se poročila z njim, ne bom imela otroke z njim. Moje sanje so se sesule.
“Alina, dvomim, da zmoreš naprej brez njega,” je dejala.
Zavzdihnila sem.
“Moram, ker ...”
Vendar je moj stavek prekinil zvonec pri vhodnih vratih. Hitro sem se poslovila od Linde in stopila k vratom. Obrnila sem ključ v ključavnici ter jih odprla. In obstala, saj je pred mojimi vhodnimi vrati stal on.
Ian Somerhalder.
_________________________________________________________________________________________________

mnenja, teorije?
28. september 2018
u236028
u236028
Next
28. september 2018
punce, kje ste?
29. september 2018
neext
29. september 2018
u235828
u235828
neext
29. september 2018
hvala vsem trem
30. september 2018
Next
30. september 2018
Next
30. september 2018
Next
01. oktober 2018
Hvala vsem šestim
Hvala vsem tudi, ki berejo moje zgodbe.


4.
Nisem vedela, kaj naj rečem. Bil je tukaj. Ian Somerhalder je bil tukaj in ... Nekoliko bojazljivo sem ga pogledala. Je prišel zato, da bi mi očital prisotnost na zabavi? Mi bo očital, ker je Nikki znorela in je verjetno sedaj še na policiji? V bolnišnici me je obiskal policist, kjer mi je sporočil, da je Nikki Reed v priporu.
Sranje.
Motril me je s svojimi modrimi očmi.
“Lahko vstopim?” je vprašal.
Lahko vstopi? Počasi sem se odmaknila od vrat in moj tih odmik je sprejel kot vabilo naprej. Šel je mimo mene, jaz pa sem zaprla vrata. Moje srce je divje utripalo, saj se mi ni sanjalo, kaj si želi od mene.
Obrnil se je proti meni in me premeril.
“Si v redu?” me je vprašal.
Pokimala sem. Kaj več nisem zmogla, saj je moje srce podivjalo. Ian je bil tukaj. Pri meni. Jaz pa sem kot zadnja trapa molčala, saj sem se bala, kaj mi bo rekel. Pravzaprav sem se bala, zakaj je sploh prišel. Nisem pričakovala njegov obisk. Spraševala sem se, kako je izvedel, kje živim. Sicer je bilo res, da sem živela blizu njega, vendar moj naslov je vedelo le nekaj ljudi, saj nisem želela, da bi vsi vedeli, kje živim. Še posebej on ne.
“Zakaj si prišel?” sem vprašala. Komaj sem zmogla spregovoriti na glas. Pa ne zaradi bolečine v vratu.
“Bila sva zmenjena, da se vidiva, kajne?” je vprašal.
Pozabila sem na najin dogovor. Pogledala sem v njegove oči, nato pa sklonila pogled. Zdaj je bilo vseeno, saj sem hotela prekiniti vse z njim. Hotela sem ga pozabiti in srečo poiskati drugje, če jo sploh bom.
“Vem. Vendar sem se odločila, da slednje ne bi bilo pametno,” sem rekla. Moje življenje je bilo prekleto. Moški, ki ga obožujem stoji sredi mojega stanovanja, jaz pa sem se odmikala nazaj, saj nisem hotela več trpeti in biti ponižana.
“Zakaj?” me je vprašal.
“Nisi ti pristal v bazenu v nezavesti,” sem tiho odvrnila.
Zavzdihnil je.
“Nikki naju ni videla,” je počasi dejal. “Reagirala je tako samo zato, ker je mislila, da me je Linda namerno povabila, da bi te potisnila pred mano. Sicer je uspela, ampak ... Nisem pričakoval, da se bo ta večer tako obrnil. In jutri odpotujem, Alina. Danes bova to rešila, ker ne mislim več tega trpeti.” Začutila sem cmok v grlu.
“Boš poskrbel za prepoved približevanja?” sem se pozanimala.
“Ne,” je dejal in videla sem, kako so se njegove ustnice zvile v značilen nasmešek, ki me je znal vedno očarati, ko sem ga videla na televizijskih zaslonih. Moje srce je pričelo divje biti. “Tega nimam namena storiti.”
“Ah.”
“Želim pa rešiti tole zadevo enkrat za vselej,” je dejal.
Razumela sem, kaj mi je hotel povedati. Hotel se je pogovoriti o zadnjih letih, ko sem vztrajala v zasledovanju in poskusila se mu približati. Če sem bila iskrena sama s seboj; nikoli ne bi vedel zame, če ne bi pričela s svojo obsedenostjo. Nikoli ne bi stal sredi moje predsobe in se hotel pogovoriti z menoj.
“Oprosti, jaz ...”
“Vsaka ti čast, ker si bila tako vztrajna,” je začel. “Kljub temu pa si me spravila nekajkrat v neugoden položaj, ko sem po vseh družabnih omrežij dobival sporočila oboževalk, da naj ti dam priložnost, ker si očitno edina, ki je zame pripravljena narediti vse. Še več. Ko sem začel z Nikki, so celo mediji se spraševali, če sem slep.”
Spomnila sem se člankov. Za oboževalke, ki so mu pisale, pa nisem vedela. Bila sem vesela, da je vsaj nekdo videl mojo obsedenost v drugi luči.
“Tega nisem vedela,” sem šepnila.
“Seveda nisi. Upam, da nimaš še dostopa do mojih družabnih omrežij,” je dejal. “Kljub temu pa se nisi ustavila. Nikoli. Na začetku mi je bilo vse skupaj odveč. Še celo Nina te ni videla kot grožnjo. Le jaz.”

___________________________________________________________________________________________________

mnenja, teorije?
01. oktober 2018
Next
01. oktober 2018
neext
01. oktober 2018
Nextttt
01. oktober 2018
Nexti takoj ! Next
01. oktober 2018
u236028
u236028
Next
01. oktober 2018
u235828
u235828
Next
01. oktober 2018
hvala vsem sestim. se kaksen Next?
02. oktober 2018
Next
Gossshh samo, da mu ne bo rekla, da ne želi biti z njim...
02. oktober 2018
katera zeli posvecen Next?
02. oktober 2018
Js!
03. oktober 2018
Next posvečam ☮υƝιƇσRη gǀяL☮


Pogoltnila sem slino.
“Z Nino sem v prijateljskih odnosih,” sem tiho rekla. “Nikoli mi ni naredila čisto nič slabega. Za razliko od Nikki.”
“Še celo ona mi je omenila, da bi lahko pomislil na razmerje s teboj,” je nadaljeval, kot da ne bi rekla ničesar. “Vsi so na tvoji strani. Na moji je bila le Nikki. In še ta je danes naredila takšno napako, ki je niti jaz ne morem spregledati.”
Popravila sem si las, ki mi je padal na čelo.
“Žal mi je, ker sem ti povzročila toliko težav,” sem šepnila.
Za hip je strmel v moje oči. Obema je bilo jasno, da se bo najin pogovor sprevrgel v prepir, če bom preveč odpirala usta.
Zavzdihnil je.
“Niti sanja se ti ne, koliko težav si mi povzročila,” je dejal. “Kljub temu pa je sedaj ... Vse je drugače, Alina.”
“Mar je res, Ian?” sem vprašala. “Kaj naj bi bilo drugače?”
Njegove modre oči so me zvito premerile. Bilo mi je jasno, kaj se je spremenilo, čeprav si tega nisem več želela. Ne. Zame je bilo vsega preveč. Želela sem pobegniti proč. Proč od njega, proč od svoje obsedenosti z njim.
Bolelo me je. Vendar moram naprej. Moram spremeniti svoje življenje in poskrbeti za to, da se mu ne bom več približala. Ostal bo le spomin, ki me bo spremljal do konca mojega življenja. In umrla bom kot stara devica, ker nisem imela njega.
“Razmišljal sem o tem, kar se dogaja zadnje čase,” je dejal. “Odločil sem se, da se bo marsikaj spremenilo.”
“Kaj naj bi se spremenilo?” sem se namrščila. Nisem razumela, kaj je mislil s temi besedami. Naj bi se spremenilo najino življenje?
Stopil je k meni in me prijel za roko. Potegnil me je naprej in sledila sem mu v dnevno sobo. Obstal je in se obrnil nazaj k meni. Z očmi se je pričel sprehajati po mojem telesu. Odeta sem bila v lahko obleko, ki sem si jo oblekla, ko sem prišla izpod tuša. Njegove oči so se za hip pomudile na izrezu obleke, nato pa me je ponovno pogledal v oči.
“Mislim, da sama veš,” je dejal. “Bi bilo pa lepše, če bi nekaj spila, ker se vidi da si hudo potrebna pijače.”
Pogoltnila sem slino. Odmaknila sem se od njega in stopila do mizice, kjer sem imela alkoholne pijače. Obotavljala sem se, nato pa natočila whiskey v dva kozarca. Ko je bilo natočeno, sem vzela kozarca v roke, nato pa se obrnila k njemu in mu ponudila. Nehote sem opazila, da je zmanjšal razdaljo med nama. Očitno je bil pripravljen na vse in moje telo je hrepenelo po njem. Vendar morala sem biti previdna.
“Izvoli,” sem rekla.
“Hvala,” je dejal.
“Ian, boš prišel k bistvu?” sem ga nenadoma vprašala. Nisem več zdržala. “Povej mi, kaj sploh želiš od mene. Ne zmorem biti več v tvoji prisotnosti.”
Naredil je požirek iz kozarca, ga odložil na mizico, nato pa me pogledal s svojimi modrimi očmi, ki so me nekoč tako očarale.
“Nisem prišel klepetati,” je dejal.
V meni je zavrelo. O bog.
“Zakaj pa si prišel?” sem vznemirjeno vprašala.
Z roko je segel proti meni. Previdno je odmaknil moje lase z vratu, nato pa se s prsti pomudil na bolečem mestu, kjer me je zagrabila Nikki. Nato se je njegova dlan previdno sprehodila dol in se oklenila moje dojke. Zasopla sem. Začutila sem, kako se je moje telo samodejno odzvalo na njegove dotike.
“Ne, Ian,” sem se uspela zbrati in se odmaknila. Prijel me je in me potegnil k sebi. Njegova usta so se hrepeneče polastila mojih. Okusila sem whiskey z njegovih ust. Hotela sem se odmakniti, vendar me je tesno privil k sebi in le poglobil poljub z jezikom. Obupano sem se poskušala izviti, saj sem točno vedela, zakaj je prišel. Hotel me je izkoristiti in potem ... potem bi se verjetno vrnil k Nikki in bi pozabil, da je položil svojo največjo oboževalko.

__________________________________________________________________________________________________
mnenja, teorije?
04. oktober 2018
neext
04. oktober 2018
Next
04. oktober 2018
Končno bi on hotel neki z njo met a ona ga bo zdaj 'odjebala' povej kak ti rata tako dramo s tega nardit? Pa hvala za posvečen Next!
Next
04. oktober 2018
o bog. nexxt!
04. oktober 2018
Next, hiter naprej.

JE TKU FAJN
04. oktober 2018
hvala vsem petim. se kaksen Next?
04. oktober 2018
Next
04. oktober 2018
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani