mnenja, teorije?
15. september 2018
u236359
u236359
ooo kok cuteee Ampak Nikki jih bo sigurno opazila. je pa ok da se je Ian opogumil in ji 'izdaj' svoja custva. Napeto bo, ja
15. september 2018
u236359
u236359
Next
15. september 2018
se kaksen Next?
15. september 2018
neext
15. september 2018
hvala vsem petim. se kaksen Next, da dam novega?
15. september 2018
se kaksen Next?
16. september 2018
vem da sm ze nextalansam vseen plizzzzn katttt... ta zgodba je ful ful dobraaaa.... lhk Next Next Next???
ps kdaj bo Next na drugih zgodbah
16. september 2018
ce bo se katera nextala, bom dala.
pri ostalih pa bo tudi kmalu
16. september 2018
Bom rekla Next da boš dala Next čeprav si jih šparam za jutri
16. september 2018
hvala vsem sestim
16. september 2018
Next
16. september 2018
Mislim da bo Nikki definitivno opazla
Next
16. september 2018
nimam pojma in neext!
16. september 2018
u235828
u235828
Next
17. september 2018

Moje srce je divje bilo od vznemirjenja, ki me je prevzelo. Počasi sem se prepustila njegovim pohlepnim ustnicam, ki so poglobile poljub. Z dlanmi sem se dotaknila njegovih ramen, njegov prijem okoli mojega pasu pa se je le okrepil. Z jezikom je grobo razmaknil moje ustnice in se srečal z mojim. V meni je tlelo od poželenja, ki me je prevzelo in želela sem si, da bi dobila več. Dobila vse tisto, kar sem si želela od njega.
Še vedno nisem verjela, da me ni izpustil iz svojega objema. Od vznemirjenja sem se pričela tresti in se prepuščala strasti, da me je pogoltnila vase. Hotela sem vse. In vse bom tudi dobila, sem si prisegla, ko sem okušala njegove mehke ustnice.
Ian se je počasi odmaknil od mene. Za trenutek so se njegove modre oči pomudile na mojem zmedenem obrazu, nato pa si je na ustnice priklical nasmešek. Nežen nasmešek, ki ga nisem še nikoli videla.
“Kaj ...” sem začela.
“Saj si si tega želela, kajne?” me je prekinil.
Še vedno zmedena sem samo pokimala v odgovor. Zakaj me je poljubil? Spraševala sem se, če se je le igral z mojimi čustvi.
“Čez dve uri v hiši,” mi je namignil. “Se bova kasneje pogovorila. Zdaj pa pojdi, da Nikki ne bo kaj posumila.”
“Ampak ...”
“Pojdi,” mi je segel v besedo. “Če ti je res toliko do mene, kot trdiš, potem boš šla nazaj na zabavo in dobila se bova v hiši. Čez dve uri.”
“Prav,” sem se vdala.
Stopila sem mimo njega in previdno stopala do dvorišča. Nisem vedela, kaj sploh čutim. Bila sem vesela, ker me je poljubil ... Po drugi strani pa ... Bila sem zaskrbljena. Mar se hoče samo igrati z mano in mojimi čustvi? Verjetno zato noče, da bi Nikki karkoli izvedela o tem. Domnevala sem, da se z njo ne bo razšel zaradi mene.
“Kje pa si bila?” me je vprašala Linda, ko sem prišla do nje in se ozirala za natakarjem, ki je nosil pijačo. Potrebovala sem nekaj krepkega.
“Ni pomembno,” sem zamrmrala.
Linda me je sumničavo premerila. Ni rekla ničesar in ni drezala naprej. Bila sem ji hvaležna, saj sem bila v tistem trenutku tako zmedena, da bi verjetno izrekla kakšno neumnost, ki je nikakor ne bi mogla preklicati.
“Si v redu?” me je nenadoma vprašala.
“Ja,” sem pokimala.
“Čudno. Se mi je zdelo, da je Ian nekam izginil,” je nenadoma pripomnila. Otrpnila sem. Opazila je. Prekleto.
Pogledala sem naokoli. Iana ni bilo na spregled. Odleglo mi je, saj sem še vedno na svojih ustnicah čutila njegove. Nisem verjela, da me je poljubil. Mar se bom prebudila in bom ugotovila, da sem slednje le sanjala.
Pa nisem. Čez dve uri se moram dobiti z njim v hiši. Le zakaj si je želel govoriti z menoj? Pogoltnila sem slino. Bila sem vznemirjena in misel, da bom bila popolnoma sama z njim, me je spravila v živčno razvalino.
“Saj se mi je zdelo!”
Obrnila sem se proti glasu, ki me je strupeno prebodel. Nemudoma sem ga prepoznala. Nikki je stala nekaj metrov stran od mene in me besno motrila. Oh, ne. Opazila me je. Ob besnem pogledu, ki mi ga je namenila, mi je postalo popolnoma jasno zakaj Ian noče, da bi ona karkoli posumila. Ni me marala. Dobesedno sovražila me je.
“Am ... Nikki, mene je povabila Linda,” sem tiho rekla.
“Seveda!!! Saj je tvoja prijateljica, psica!” je zakričala name, nato pa planila proti meni in v naslednjem trenutku me je pograbila za vrat, da sem ostala popolnoma brez sape. Poskušala sem se otepati, vendar je bil njen prijem premočen ...

__________________________________________________________________________________________________

mnenja, teorije?
hm ... bo bojni pohod nad Nikki?
18. september 2018
Next
18. september 2018
Bo en velik bojni pohod na Nikki! Zakaj more bit ona tolk ljubosumna in vse uničit?
Next
18. september 2018
u236359
u236359
haha, sem vedela da se bo Nikki opazila in se bosta stepli, potem bo pa prisel Ian in use razcistil, junak

super nextie

Next!
18. september 2018
Next
18. september 2018
auč, damn daj ji, Alina! navijamo zate!

Next *-#
18. september 2018
u236028
u236028
Next
18. september 2018
hvala vsem sestim. se kaksen Next?
18. september 2018
neext
18. september 2018
u235828
u235828
Next
19. september 2018
kateri posvetim Next?
19. september 2018
u236028
u236028
Meni prosim
19. september 2018
Next
19. september 2018
Next posvečam unkowngirl

“Nikki, ne,” sem uspela izdaviti, vendar v naslednjem trenutku se je besen prijem le še podvojil in zmanjkovalo mi je zraka. Nisem mogla dihati. Poskušala sem se boriti z njo, vendar je bila zame premočna. Začutila sem solze v svojih očeh. Me res tako sovraži? In mar me je zalotila z Ianom? Dvomila sem v slednje ...
Še vedno me je držalo za vrat, ko sem izgubila tla pod nogami in padla sem nazaj. Prijem ni popustil, ko sem pristala v vodi bazena.

__________________________________________________________________________________________________

IAN
Slišal sem kričanje.
Bil sem v hiši in se vračal s stranišča. Preganjal sem dve uri, ki sta mi ostali do pogovora z Alino. Bil sem živčen, saj sem ji hotel pojasniti svoja stališča glede njene vztrajnosti in jo pregovoriti, da naj preneha z nesmiselnim zasledovanjem. Bil sem pripravljen narediti korak naprej in ji dati priložnost, da mi pokaže, če ji res toliko pomenim, kot trdi. Ko sem jo poljubil, je ostala dobesedno brez daha. Topila se je v mojem objemu. Če bi le prenehala delati trapo iz sebe, bi ji dal priložnost in ne bi ostalo samo pri temu poljubu.
Seveda pa je bila še tukaj Nikki. Z njo sem se danes zvečer nameraval pogovoriti in jo odriniti na stranski tir, saj sem moral razščistiti sam pri sebi, kaj si želim. Alina me je privedla do tega, da sem ob pogledu nanjo skoraj izgubil glavo. Nikki me je privlačila in hkrati odbijala. Nisem mogel več tako naprej.
Ker pa me je presenetil svoj odziv na Alino, sem se hotel večkrat dobiti z njo. Tako bi verjetno razumel, zakaj me tako noro vleče k njej.
Moral sem vedeti.
Pohitel sem ven, da bi videl, kaj se dogaja. Zagledal sem Nikki, ki je potisnila Alino v bazen in z grozo sem videl njeno roko na Alininem vratu.
“Nikki!” sem zakričal.
Ni me slišala.
Niti obrnila se ni. Zaklel sem in se pognal proti njej. Prijel sem njeno roko, da je bila prisiljena spustiti Alino.
“Si normalna?!” sem jo odrinil.
Mislil sem, da se bo Alina dvignila. Namesto tega sem pogledal v bazen in videl, kako drsi proti dnu. Nezavestna je. Preklel sem vse skupaj in ob kričanju žensk, ki so kričale, se sezul in oblečen se vrgel v bazen.
Zgrabil sem jo in obrnil. Bila je bleda. Hitro sem jo potegnil ven iz bazena, nato pa se sklonil k njej. Ni dihala.
Prekleto.
Slišal sem sirene, vendar ni bilo časa. Moral sem jo pričeti oživljati. Slišal sem, kako je Nikki besnela, vendar mi ni bilo mar. Šlo se mi je le za to, da jo rešim. Bil sem v paniki, saj nisem hotel, da umre.
“Dihaj, prekleto, Alina!” sem zaklel, ko še vedno ni prišla k sebi. Ponovno sem jo pričel oživljati, ko sem slišal Lindo, kako telefonira.
Nenadoma je Alina odprla oči in pomagal sem ji v sedeči položaj. Davila se je z vodo, ki jo je izbljuvala. Na njenem vratu sem videl modrice, ki so bile posledice Nikkijinega davljenja. Bil sem besen in olajšan hkrati.
Bila je živa.
“Ian,” je šibko zahropla.

___________________________________________________________________________________________________

mnenja, teorije?
20. september 2018
u236028
u236028
Next
20. september 2018
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani