Next
10. september 2018

Nekaj trenutkov sem se obotavljala, nato pa le stopila do vrat in jih previdno odprla. Bila je sobna strežba.
“Nisem ničesar naročila,” sem tiho rekla.
“Se opravičujem, vendar to vam moram predati,” je dejal moški in mi v roko potisnil kuverto. Namrščila sem se.
“Hvala,” sem zamrmrala. Priklonil se je in odšel. Zaprla sem vrata in počasi odprla kuverto. V njej sem našla le prepognjen list papirja.
Razgrnila sem ga in se zastrmela v napisane besede.

Vabim te, da prideš na naslednje predstavitve serije.
Ian


Ian?
List papirja sem spustila na posteljo in stopila do okna. Mar je to past? Ali pa je mislil resno? Ni mi bilo jasno, zakaj mi je napisal sporočilo. Saj mi je jasno povedal vse s svojimi dejanji. Ali pa je res vse skupaj Nikkijino maslo?
Zajela sem sapo. Čeprav se mi je nadaljno potovanje upiralo ... Odločila sem se. Odzvala se bom njegovemu vabilu.

_________________________________________________________________________________________________

* * *

Bila sem presenečena, da na naslednjih prireditvah nisem videla Nikki. Niti na družabnih omrežjih ni napisal popolnoma ničesar o njej. Pravzaprav se mi je zdelo, da sta se razšla, vendar o tem nisem bila popolnoma prepričana.
Do mene se je obnašal popolnoma enako kot do drugih oboževalk. Upala sem, da njegovo povabilo pomeni nekaj več, vendar ... Z ničemer ni namignil, da bi se dobila. Ni mi namenil več kot nekaj besed. In slednje je bolelo.
Pa vendar sem bila zadovoljna, da nisem odpovedala potovanja. Na kratko. Ne bom se predala. Nikoli.

__________________________________________________________________________________________________

2.
“Danes prideš?” me je vprašala Linda.
Njena zabava. Le kako bi jo lahko pozabila? Ian je povabljen. In če bom imela srečo, bo prišel sam ...
Ni bila nobena skrivnost, da je spet z Nikki. Besnela sem nad dejstvom, da sta spet skupaj, vendar slednjega nisem pokazala. Držala sem jezo zase, saj nisem smela tvegati, da se zapletem v novo vojno z njo. V Barceloni mi je prekrižala načrte in bila sem prepričana, da bi mi jih spet. Sploh pa ... Ian je bil v njenih mrežah in dokler jih ne bo rešen ... Nisem smela narediti nobene neumnosti, saj nisem želela, da bi se mu zamerila.
“Pridem,” sem dejala. “Samo z Jess se moram dobiti, da ji oddam nedokončano verzijo rokopisa. Nisem pozabila.”
“Super,” je odvrnila Linda.
Nekaj trenutkov sem se obotavljala, nato pa izstrelila vprašanje, ki sem ga imela na vrhu jezika: “Ian pride?”
Slišala sem njen smeh in zadržala sapo.
“Ravnokar sem govorila z njim,” je odvrnila. “Pride.”
“Super ... Kaj ve, da pridem?”
“Ja. Čeprav ... Ne boš vesela še ene gostje,” je zamrmrala.
“Kaj naj to pomeni?” sem sumničavo vprašala. Moji strahovi so se pričeli uresničevati. O bog, saj to ni res ...
“Na žalost pride z njim tudi Nikki.”

___________________________________________________________________________________________________

takole punce ... zdaj pa se bodo začeli zelo resni zapleti
mnenja, teorije?
12. september 2018
neext!
12. september 2018
wiiiii, Next!
12. september 2018
u235828
u235828
Next
12. september 2018
u236359
u236359
ojoj, to bo pa se zapleteno

Next
12. september 2018
mnenja, teorije?
12. september 2018
Next
12. september 2018
nextt
12. september 2018
u236028
u236028
Next
12. september 2018
Pa ne no ne mi tega delat!
Zka se more ona vse povsod urivat no?
Next
12. september 2018
Next
12. september 2018
Next
12. september 2018

Osuplo sem obstala. Nikki?
“Kako ... Kako pa to?” sem nekoliko presenečeno vprašala. Nisem je želela videti. Ne po tistem, ko mi je zakuhala težave v Barceloni.
“Na žalost mi je Ian pojasnil, da je vztrajala, da gre z njim,” je odgovorila na moje vprašanje. Zaslišala sem nejevoljo v njenem glasu. “Mislim, da bo danes zvečer precej vroče ... in napeto.” To je bilo milo rečeno. Bila sem popolnoma prepričana, da bo znorela takoj, ko me bo zagledala, kar pa ni bilo niti najmanj dobro.
“Sranje,” sem zamrmrala.
“Oprosti. Res mi je žal,” se mi je opravičila.
“Saj nisi ti kriva,” sem odvrnila. Ne, ni bila kriva. Kriva je bila Nikki, ki je sledila Ianu kot lastna senca. Preživela bom. Mogoče bom imela celo priložnost govoriti z njim. Če bom gledala nanjo, potem ... Ne bom dobila nikoli priložnosti.
Poslovila sem se od Linde, nato pa odložila telefon in v roke vzela svoj rokopis. Zdelo se mi je, da je skoraj dokončan. Popravki so bili vneseni in sedaj bo morala Jess ga pregledati. Upala sem le, da bo založniku všeč.
Dan je prehitro minil. Oddala sem rokopis, z Jess popila kavo, nato pa se odpravila domov in s svetlobno hitrostjo se pričela urejati. Ničesar nisem prepustila naključju. Ko sem bila končno urejena, sem se usedla pred ogledalo in se zastrmela v svoj naličen obraz. Ugriznila sem se v ustnico. Bom uspela očarati Iana? Se bo moje življenje obrnilo na boljše in mi usoda dala priložnost, da poskusim z njim?
Namerno sem si oblekla črno satenasto obleko, ki je poudarila mojo postavo. Upala sem le, da bo Nikki prišla v svojih capah, ki so bile v modi v sedemdesetih. Nikoli je nisem razumela, zakaj se je pričela tako oblačiti odkar je bila z Ianom.
Ko sem končno prišla pred hišo, v kateri živi Linda, sem se obotavljala, nato pa pozvonila na vrata. Bila sem živčna, saj nisem imela pojma, če je že prišel. Nisem si znala pojasniti, zakaj sem postajala tako obsedena z njim. Živela sem le za trenutek, da ga vidim. Slišim njegov glas, vidim njegove modre oči... Ob misli na njegove oči, ki so me opazovale v Barceloni, me je prebodlo. Sranje! Kako sem si ga želela!
“Končno,” me je prebudil Lindin glas iz sanjarjenja o Ianu. Nisem sploh opazila, da mi je odprla vrata.
Objela me je.
“Hvala za povabilo,” sem se nasmehnila.
“Pridi naprej,” me je potisnila noter.
Ozrla sem se po atriju, ki me je popolnoma prevzel. Linda si je ustvarila dom v rimskem slogu s pridihom modernega pohištva. Okusno izbrani kosi so poudarili njeno perfirjenost in zdelo se mi je, da sem se znašla v antični dobi.
“Kako ti to uspe?” sem vprašala.
“Kaj?” me je pogledala Linda.
“Ta hiša. Kako ti jo uspe takole urejati?” sem pomignila na pohištvo. Nasmehnila se je in v njenih očeh je zažarel ponos.
“Najboljši notranji oblikovalci so jo uredili,” je dejala.
“Prečudovita je,” sem šepnila.
“Res je. Vendar ... Nekaj bi ti rada povedala,” je brez oklevanja dejala. Dvignila sem obrv. “Želim, da izveš še preden prideta Ian in Nikki.”
“Kaj?” je pritegnila mojo pozornost.
“Ian odhaja na dopust. Sam,” je dejala. “Najprej bo obiskal vinograde v ne vem kateri državi, nato pa si bo privoščil tri tedne ležanja na Karibih. In to brez Nikki, saj gre ona na obisk k svojim staršem. Torej ...”
“Torej bo popolnoma sam,” sem ugotovila.

___________________________________________________________________________________________________

mnenja, teorije?
13. september 2018
mnenja?
13. september 2018
Nexttttt
13. september 2018
Next, kako zakon! *-*
13. september 2018
u235828
u235828
Next
13. september 2018
nextt
13. september 2018
se kaksen Next?
13. september 2018
u236359
u236359
ok, na zabavi bo res vroce. me zanima ce se bo kaksen pretep zgodil med Nikki in Alino. In potem bo Ian cisto sam na dopustu. Ufff, to se bo se dogajalo

Next!
13. september 2018
hvala vsem petim, ki ste do sedaj nextale
13. september 2018
u236028
u236028
Next
13. september 2018
u234852
u234852
Next
14. september 2018
Nexti takoj lepo te prosim če ne me bo pobral od nevednosti kaj se bo zgodilo!
Next
14. september 2018
Next
14. september 2018
evo punce, želim vam lep vikend
to je za danes vse


Moje srce je divje razbijalo. Imam dovolj poguma, da grem za njim? Nikki ne bo na spregled in on ... Pogledala sem Lindo, ki se je zmagoslavno smehljala. Očitno mi je namerno povedala za Ianov dopust.
“Ti je to Ian povedal?” sem počasi vprašala.
Zadovoljno si je priklicala nasmešek na ustnice.
“Ja. Zdelo se mi je, da bi te zanimalo,” mi je pomežiknila.
“Seveda me,” sem se še sama nasmehnila ob misli, da Nikki ne bo bila z Ianom. Ian bo sam. In jaz ... Imela bom priložnost.
“Upam, da boš dobila svojo priložnost,” je dejala Linda. Kot da bi brala moje misli, sem pomislila. Ja, vesela sem bila, da mi je povedala informacijo, saj so moje misli pričele dobesedno divjati. Pripravila bom uspešen načrt in poskrbela, da se bom sama znašla z Ianom. Glede na to, da sem želela biti z njim ... Upala sem, da mi bo uspelo.
“No, pridi,” mi je pomignila.
Odpeljala me je do dnevne sobe, kjer so velika vrata vodila na ogromno dvorišče z bazenom. Nekaj gostov je že stalo ob mizicah in srkalo svoje pijače. Naokoli so hodili natakarji, ki so nosili bele uniforme, in delili kozarce s pijačo in nekateri so nosili hrano. Zadovoljno sem vzela kozarec šampanjca, nato pa se sprehodila naokoli.
Bila sem nestrpna, saj sem si želela videti Iana. Nisem ga videla nekaj dni. Pravzaprav se mi je zdelo, da od najinega zadnjega srečanja je minila cela večnost in slednje me je morilo. Mar res nima časa, da bi se prikazal v moji bližini?
Ozrla sem se k vratom in ... Zagledala sem ga.
Na sebi je imel belo majico in temne kavbojke. Nikki ga je zadovoljno držala pod roko. Na sebi je imela pajac, ki ji ni niti najmanj pristajal, vendar slednje je bilo popolnoma nepomembno, saj nisem gledala nje.
Gledala sem njega.
Kot da bi čutil moj pogled na sebi, je pogledal v mojo smer. Najine oči so se za hip srečale. Opazila sem poseben blisk v njegovih očeh, nato pa je hitro preusmeril pogled v Lindo. Verjetno zato, da Nikki ne bi karkoli posumila.
Omamljena od njegovega pogleda, sem se obrnila in stopila do konca vrta. V meni je vrelo. Še nikoli nisem bila deležna takšnega pogleda in v hipu mi je postalo jasno, da se je marsikaj spremenilo. Ni se odmikal. Iskal me je.
Zajela sem sapo. Pomiri se, sem si prigovarjala, saj boš še umrla od vznemirjenja. Nobene besede niso mogle opisati moje trenutno stanje. Kljub temu pa ... Ni mi bilo vseeno, ker je prišel z njo. Upala sem le, da me bo poiskal.
Kot da bi začutila, sem se obrnila. Nisem bila več sama. Prekleto, sem pomislila, ko sem ga zagledala za seboj.
Pogoltnila sem slino, ki se mi je nabrala v ustih.
“Ian.”
Nisem prepoznala svojega glasu. Pravzaprav sem mislila, da sem si verjetno sposodila glas od nekoga drugega.
Stopil je korak k meni.
“Ne smeva se zadrževati,” je tiho rekel. “Nikki lahko pride.”
Nikki. Spet Nikki?! Prvič je normalno spregovoril z mano in on razmišlja o ženski, ki skače okoli njega? Prekleto!
“Zakaj?” sem vprašala.
Moje srce je divje razbijalo. Govoril je z mano. Ne sovraži me. Skoraj bi omedlela od vznemirjenja, vendar nisem smela tvegati. Čeprav sem si nerada priznala ... Imel je prav. Nikki se lahko pojavi vsak trenutek kot pes vohljač, ki išče težave.
“Samo ne govori,” je šepnil.
Naj ne govorim? Zakaj pa me potem poiskal?!
Premaknil se je, da je stal čisto blizu mene. Nato sem začutila njegovo dlan, ki je odmaknila moje lase z vratu. Otrpnila sem. Njegov dotik je v meni prebudil vse tisto, kar sem čutila do njega. V meni je zavrelo od strasti, ki sem jo občutila samo takrat, ko sem videla njega. Drobovje se mi je skrčilo od vznemirjenja, ko je drugo roko spretno ovil okoli mojega pasu in me potegnil k sebi, v svoj objem. In v naslednjem trenutku so se najine ustnice združile v poljub.

__________________________________________________________________________________________________

ok, tega prizora nisem nameravala tako zgodaj vključiti, ampak okoliščine so zahtevale, da ga ... Sedaj bi rada slišala kakšno dobro teorijo in seveda ... Mnenja!
Hvala. Vsaka bralka mi ogromno pomeni in upam, da vam je tale zgodbica všeč.
14. september 2018
Next
15. september 2018
u236028
u236028
Next
15. september 2018
Next

Mislim, da ju bo Nikki zalotila in se bo spravla na Alino in seveda bo cel kaos
15. september 2018
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani