u236028
u236028
Next
04. september 2018
se kaksen Next?
05. september 2018
Next
05. september 2018

Debelo sem ga pogledala.
“Kako, prosim?!”
Še vedno nisem dojela, kaj mi je rekel. Da me mora pospremiti ven?! Le zakaj? Saj sem plačala prisotnost na prireditvi in za podpise.
“Zakaj?” sem stisnila ustnice. V meni je vrelo od besa. Le kdo si je to izmislil? Nekaj mi je govorilo, da se varnostnik počuti krivega.
“Moj šef mi je naročil. Prišle so pritožbe glede vas,” mi je pojasnil. Pritožbe? Poskusila sem se pomiriti, vendar mi slednje ni uspevalo na najboljše. Pogledala sem proti Ianu, ki sem ga sedaj videla, saj se je vrsta pred menoj skrajšala.
Dvignil je pogled in ujel moje oči. Zmedeno je pogledal varnostnika poleg mene, hitro podpisal dekletu, ki je čakalo na svoj avtogram in ji ga podal. Nato je ponovno pogledal proti meni ravno v trenutku, ko me je varnostnik prijel in na silo odpeljal ven. Poskusila sem se upreti. Njegov stisk je bil premočen, da bi se lahko rešila.
“Ne morete mi tega storiti!” sem zaklicala, ko me je potisnil skozi vrata. “Plačala sem! In nikomur nisem bila v napoto.”
Razen Nikki. In Ianu.
“Žal mi je,” je rekel varnostnik z obžalovanjem, nato pa zaprl vrata. Zastrmela sem se vanja.. V očeh sem začutila solze.
Zakaj? Zakaj mi je to naredil?!

__________________________________________________________________________________________________

IAN
“Končno so jo vrgli ven.”
Nikkijin glas me je prebudil iz divjega razmišljanja, ko sem opazoval Alinin odhod in pri tem tuhtal, kako naj jo neopazno spravim nazaj.
“Kako, prosim?” sem jo pogledal.
Na njenem obrazu je počival zloben nasmešek. Še nikoli je nisem videl takšne. Pravzaprav se mi je zdelo, da uživa v Alininem ponižanju.
“No, pritožila sem se varnostnikom, ker je tukaj,” mi je zadovoljno pojasnila. “In na moje presenečenje je delovalo. Sedaj bova imela mir. Nameravam še to storiti v drugih državah. Tako ji bo mogoče padlo na pamet ...”
“Kaj ji bo padlo na pamet? Da ni zaželjena?” sem jo besno prekinil. Nikki me je presenečeno pogledala. Očitno ni od mene pričakovala takšne reakcije. Je že res, da mi Alina ni bila pri srcu, vendar zadnje čase se je vrtela v mojih mislih in ... Zadržal sem se, da nisem pričel kričati na Nikki pred oboževalci.
“No, končno si se je rešil,” je zadovoljno rekla Nikki.
“Pa ne na takšen način. Pravico je imela priti do mene. Plačala je,” sem dejal Nikki. Oboževalka pred menoj mi je pomolila mojo sliko. Hitro sem se podpisal in ji vrnil. Komaj sem se uspel nasmehniti, saj je v meni vrelo od besa.
“Ian, nočem je blizu tebe.”
“Jaz pa v tem trenutku grem v hotel,” sem dejal. Besno sem odrinil mizo in se dvignil s stola. Dovolj mi je bilo.
“Ian, moraš podpisovati ...”
Hladno sem jo premeril.
“Ne bom se podpisoval nikomur nič. Vsak ima pravico do mojega podpisa in če si poskrbela, da so mojo oboževalko vrgli ven, ne bom se nikomur podpisal več,” sem glasno dejal, da so me slišali vsi. Naj se Nikki opravičuje za svoja dejanja. Jaz se ne bom. Odločil sem se, da končam za danes in poskrbim, da si bo lekcijo dobro zapomnila.
“Ian, kam greš?” je siknila.
“Pojasni mojim oboževalkam,” sem sarkastično začel, “zakaj si vrgla eno izmed njih ven. Mogoče ti bodo celo oprostile, ko bodo izvedele za tvoje neumno ljubosumje, kajti jaz, Nikki, ti ne bom. Lahko si kupiš enosmerno karto za Ameriko.”
Z zadnjimi besedami sem se obrnil na petah in upal, da bom pred vrati našel Alino in jo pripeljal nazaj.

___________________________________________________________________________________________________

Mnenja, teorije?
06. september 2018
nextt
06. september 2018
mnenja?
06. september 2018
u236112
u236112
Ha, sem vedela, da je to Nikkijino maslo! Upam, da bo nasel Alino...

Next!
06. september 2018
u236028
u236028
Next
06. september 2018
hvala vsem trem
06. september 2018
Next
06. september 2018
hvala vsem stirim.
07. september 2018
Next
07. september 2018
Next
07. september 2018
neeext!
07. september 2018
Nexti čim prej kr je postal zlo zanimiv
Next
07. september 2018
katera bi zelela posvecen Next?
08. september 2018
Next
jaz bi
08. september 2018
Next,ceprov je nikki v resnic ful prjazna
08. september 2018
Next posvečam Gina Beux

Nisem je našel. Pogledal sem okoli vhoda v dvorano, vendar je ni bilo. Jezen, ker je Nikki naredila neumnost, sem odšel v hotel. Naj dobim pogodbeno kazen, briga me! Nisem prenesel nepravičnosti in to, kar se je zgodilo, je bil višek.

________________________________________________________________________________________________

IAN

________________________________________________________________________________________________
Med jokom v hotelski sobi, sem pripravila stvari. Odločila sem se, da se bom vrnila v Ameriko. Med potjo v hotel ... Postalo mi je jasno, da bom deležna tega tudi na drugih prireditvah, če bom šla. Jezno sem se ugriznila v ustnico. Le zakaj je bila Nikki tako kruta?
Zazvonil mi je telefon. Pogledala sem na zaslon. Jess.
Obrisala sem si solze.
“Ja?” sem se javila in upala, da moj glas ne bo izdal, da sem jokala. Bilo mi je dovolj vsega, kar se je dogajalo okoli mene.
“Alina, imam super novico. Govorila sem z založnikom in natisnil bo tvojo novo knjigo v večji nakladi, kot jo je do sedaj,” mi je sporočila.
Zajela sem sapo. Nova knjiga. Višja naklada.
“Aha,” sem rekla.
“In mislim, da so ti ravnokar nakazali honorar,” je dodala. “Lepa vsota, če smem pripomniti. Vendar moraš do konca meseca oddati rokopis.”
“Jess, končujem ga,” sem rekla. “Vnašam še nekaj popravkov in mislim, da do konca meseca bom končala.”
“Odlično. Kako se imaš v Barceloni?”
“Ravnokar pakiram, da se vrnem v Ameriko,” sem odvrnila.
Tišina. Jess je vedela za moja čustva do Iana. Le kdo pa ni vedel zanja? Očitno ni verjela, da sem se pripravljena vrniti brez, da bi mu sledila po Evropi. Storila bom točno to. Dala mu bom mir, ker bilo je očitno, da sem bila nezaželjena.
“Nisi namenjena v Rim in ... No, kamorkoli pač gre Somerhalder?” je nekoliko presenečeno vprašala.
“Ne.”
“Alina, kaj se je zgodilo?” sem zaslišala zaskrbljen glas.
Pogoltnila sem slino.
“Nikki. Onemogočila mi je dostop do njega,” sem odvrnila. V očeh so se mi ponovno nabrale solze. “Nesmiselno bi bilo ostati.”
“Nikki?” je vprašala. “Prekleto, ta ženska ... Alina, tudi tebe ne razumem. Poznam te precej časa in nikoli se nisi predala. Mar se boš sedaj?”
Zavzdihnila sem.
“Je smiselno, da ostanem tam, kjer sem nezaželjena? Ne. Vračam se v Ameriko in nekaj časa se mu izogibala.”
Trpela sem ob misli na to. Vendar nisem videla druge rešitve. Dogodek me je pretresel in popolnoma jasno mi je bilo, da me Nikki ne prenese. Če bom še naprej silila vanj, potem ... Potem lahko še dobim prepoved prebliževanja.
“Alina. Ti se ne odmikaš!” je jezno zabevskala Jess. “Mislim, da pretiravaš. Ian ti ni nikoli preprečil, da prideš blizu njega. Zakaj ne bi raje poskusila iti na druge predstavitve? Saj mislim, da ne boš imela kaj izgubiti, kajne?”
Imela je prav. Bog, imela je prav. Če se bom sedaj predala ... pogoltnila sem slino, ki se mi je nabrala v ustih. Ne smem obupati nad Ianom. Moram misliti le na to, če bom prišla do njega. In prepričana sem bila, da bom.
“Hvala ti,” sem se ji zahvalila. “Poskusila bom.”
Poslovila sem se od Jess, nato pa se sesedla na posteljo in premišljevala o tem, kaj se je zgodilo na predstavitvi. Le zakaj je Nikki to storila? Če je prepričana v to, da hoče Ian biti z njo, potem ji ne bi smela biti grožnja, kajne? Mogoče se na prvi pogled zdi, da jo Ian ljubi, vendar ... Kaj pa, če ni res? Če se med njima dogaja nekaj, kar poskušata prekriti?
Potem imam priložnost.
Nenadoma je potrkalo na vrata.

__________________________________________________________________________________________________

Mnenja, teorije?
09. september 2018
nextt
09. september 2018
u236028
u236028
Next
09. september 2018
Next! stavim, da je Ian
09. september 2018
Next
09. september 2018
hvala vsem stirim
09. september 2018
Next
09. september 2018
u236112
u236112
Dej noooooo, ni je nasel
Upam, da bo sel direktno do njenega apartmaja in ji razlozil in ji dal avtogram
Niki si ga je zacela vrteti okoli prsta
Next!
09. september 2018
u236359
u236359
Next
09. september 2018
hvala vsem sestim. se kaksen Next?
09. september 2018
Next
10. september 2018
neeext
10. september 2018
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani