hvala vsem trem
03. julij 2020
...
18. julij 2020
...
18. julij 2020
Next
07. september 2020
u248195
u248195
Next, prooooosim . Potrebujem ga .
01. november 2020
Punce, pozdravljene
Kaj bo dala Kat? Next!

_________________________________________________________________________________________________

Od bolečine me je preseklo v prsih. Bolelo me je ob misli, da nosi Ianovega otroka. Spraševala sem se, če sem se znašla v nočni mori. Nikki je bila noseča, sem si ponovila v zmedenih mislih in se trudila, da bi ostala prisebna.
“Nikki, ustavi se,” je nanjo zarenčal Ian. Njegov obraz je bil le hladna maska besa, ki je privrel na dan v tistem trenutku.
Prva me je opazila Nina, ki je stopila k Ianu in ga hotela pomirjujoče prijeti za roko. Ko je začutil njen dotik, je besno odmaknil svojo roko in stopil naprej k Nikki. Začutila sem solze, ki so se spolzele preko mojih lic. Nikki je noseča. Ianu govori, da nosi njegovega otroka, jaz pa ... Vse v meni se je lomilo.
“Ian, pomiri se ...” je začela Nina. Njen pogled je švignil proti meni, čeprav v tistem trenutku se je moja pravljica z Ianom zrušila. Vse, kar sva zgradila, vse kar sva imela ... Vse se je sesedlo kot hišica iz kart.
Ni opazil, da sem prišla. Bil je besen. Še nikoli ga nisem videla tako jeznega, kot je bil v tistem trenutku.
“Vraga! Ne bom se pomiril zaradi te psice!” je zakričal. “Laže! Nikoli ji ne bi naredil otroka! Nikoli! Prekleto, saj je nemogoče, če v zadnjih dveh mesecih nisem sploh spal z njo! Namerno mi hoče uničiti življenje.”
“Ian ...” je začela Nikki.
“Tiho bodi! Panktra mi ne boš vsilila!” je zakričal nanjo. “Kako te ni sram?! Vidiš, da sem izbral drugo? Vidiš, da mi je vseeno?! Ne bom nikoli, ampak NIKOLI se vrnil k tebi samo zato, ker si noseča! Pa naj bo moj ali pa od koga drugega, kar je bolj verjetno, ker sama dobro veš, da sem vedno poskrbel za prekleto zaščito. Si res tako neumna, Nikki?! Mar res misliš, da bom bil s teboj po vsem, kar si naredila?”
V tistem trenutku je nehote pogledal proti vratom in me zagledal. Nisem zmogla več. To je bil zame šok, ki ga nisem mogla prenesti. Za trenutek je z grozo strmel vame, jaz pa sem se obrnila na petah in odhitela ven.
Nisem zmogla več.
“Alina!” sem slišala njegov glas, ki me je klical. Med jokom sem tekla. Nikki je prišla k njemu in mu povedala, da je noseča. Koliko je bilo možnosti, da je otrok res njegov? Le dva meseca sta minila odkar je bil z njo. Možnosti je bilo ogromno, jaz pa ... Jaz pa sem v tem trenutku vedela, da ga lahko izgubim zaradi otroka, ki se sploh še ni rodil. Jasno mi je dal vedeti, da si želi otrok in družine. Kaj če ga Nikki prisili, da prevzame odgovornost? Kaj pa, če slučajno se sam odloči, da bo prevzel odgovornost do otroka in tiste, ki me je poskušala zadaviti? Jasno mi je bilo, da sem podlegla na obeh črtah.
Če bi le bila noseča ... Pa nisem bila. Pazila sva, da ne bi zanosila. Vsaj še leto ali dve nisva nameravala imeti otrok. In sedaj se je pojavila Nikki, ki trdi, da je otrok njegov. Mar imam res takšno nesrečo v svojem življenju? Misel, da bo zasedla moje mesto, me je spravila v sunkovit obup. Ne, ne sme mi ga prevzeti!
Ustavila sem prvi taksi in v naslednjem trenutku sem se vozila po ulicah do Ianove hiše. Hotela sem slednjemu narediti konec. Nisem zmogla več. Moje življenje se je vrtelo okoli Iana in če ga bom izgubila ... Bom izgubila tudi samo sebe.
V hiši sem odšla naravnost v kopalnico. Pograbila sem škatlo s tabletami, ki sem jo našla in v naslednjem trenutku sem jih začela piti. Nisem jih štela. Nisem se ustavila, ko sem imela v rokah zadnjo. Hotela sem pozabiti. Nisem želela čutiti bolečine, ki me je presekla ob novici. Nisem želela čutiti nikakršno čustvo.
Pred očmi se mi je prikazal Ianov obraz groze, ko sem zaprla oči. Naslonila sem glavo vznak in upala, da se ne bom spomnila ničesar več. Hotela sem popolno pozabo. Čustva sem poskušala odriniti na stran ...
Tonila sem v temo. Izgubljala sem zavest. Spalo se mi je. Bilo mi je vseeno za vse. Iana bom v vsakem primeru izgubila.
“Alina!” sem zaslišala Ninin glas, ki me je klical. “Alina, ne, ne! Prosim te, ne!” In v naslednjem trenutku sem padla.
Padla v sladko pozabo.
Želela sem le pozabiti.

_____________________________________________________________________________________________

mnenja, teorije?
31. julij 2022
Omg boga alina za alino: 9999999999999999999999999999999999999999999999999 × Next
31. julij 2022
Next
05. avgust 2022
Next Next Next
Kat js rabim Next
05. avgust 2022
jena, preberi Next pri Pearls and silk
06. avgust 2022
Okej ampak js bi tudi tu Next
07. avgust 2022
bos dobila danes zvecer, samo da pridem nazaj v Slovenijo
21 ur nazaj
19 ur nazaj
Kje pa si?
33 min nazaj
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani