Next.
Super zgodba, čisto obsedena sem z njo. Čimhitreje nadaljuj
29. maj 2020
[url=https://imgbb.com/]
[/url]

“Ne skrbi, jutri se bova videla,” je odvrnil.
“Komaj čakam,” sem šepnila v telefonsko slušalko. Moj glas je bil poln hrepenenja in najraje bi sedaj sedla na letalo samo zato, da bi ga videla.
“In ... Kaj si počela te dni?” me je vprašal.
Pričela sem mu pripovedovati o vsem, kar se je dogajalo v New Yorku. Koliko trgovin sem obiskala, kaj sem kupila in kako je bilo na predstavitvah, ki so jih organizirali po knjigarnah. Bila sem zadovoljna, da sem nekomu se zaupala. Mama in oče sta vedno skrbela le za to, da ne bi zabredla v težave zaradi moje obsedenosti z Ianom. Končno pa sta se le sprijaznila, da sem sedaj dobila moškega, ki sem si ga želela in mama ni začela telefonskega pogovora s tistim groznim stavkom, ki me je nagovarjal k iskanju drugega moškega. Ian me je potrpežljivo poslušal in vedno ga je zanimalo, kako se počutim.
“Mislim, da si kar konkretno spraznila kartico,” je dejal. Zavila sem z očmi. “No, saj ni dosti, ampak si prvič toliko potrošila.”
“Potrebovala sem nekaj nove garderobe zaradi predstavitev,” sem rekla. “In novo torbico. Mislim pa, da ti bo všeč tisto perilo, ki sem ga kupila nalašč. Predvsem zaradi tebe, saj ga boš lahko slekel.” Tišina na drugi strani.
“Alina, prenehaj s tem,” sem slišala njegov zasopli glas. Sama pri sebi sem se nasmejala. Uživala sem v tem, ko sem slišala, kako je zasopel ob moji pripombi. Vedela sem, kaj ga vznemirja in ravno to sem se odločila kupiti.
“Oprosti, Ian. Vendar mislim popolnoma resno,” sem dejala. Slišala sem, kako je ponovno zasopel, jaz pa sem se zasmejala.
“Takoj, ko boš stopila z letala, te bom spravil na kolena,” je odvrnil. “Pa čeprav v avtomobilu, draga moja.”
“V avtomobilu?” sem nedolžno vprašala.
“Alina, ne izzivaj me. Dobro veš, da si te želim. Sedaj,” je dejal. Zadržala sem dih, saj sem v njegovem glasu slišala hrepenjenje po meni. Nehote sem se spomnila, kako me je prijel in grobo prodrl vame tisto noč preden sem odšla v New York.
“Tudi jaz si želim tebe,” sem končno dejala.
Slišala sem njegov smeh. Moje srce je divje bilo, saj sem ga pogrešala. Pogrešala sem njegove dotike, poljube in željo po spolnosti.
“Saj se bova jutri videla,” je dejal. “Končno.”
“Ja,” sem mu pritrdila. “Končno.”
Nekaj trenutkov je molčal, nato pa končno dejal: “Postelja je prazna brez tebe, Alina.” V njegovem glasu sem začutila rahlo otožnost.
“Saj vem. Tudi jaz se počutim osamljeno,” sem odvrnila. Res sem se, saj so bile noči prazne brez njega in njegovih dotikov. Nenadoma me je zajela bolečina, saj sem bila predolgo ločena od njega in njegove ljubezni do mene.
“Naslednjič ne greš sama,” mi je zagotovil.
Pogovarjala sva se še kakšne pol ure, nato pa sva se poslovila. Odložila sem telefon in nekoliko žalostno strmela vanj. Pogrešala sem ga. Čeprav sem v New Yorku uživala, sem pogrešala njegovo bližino, kar je bila edina pomanjkljivost.
Naslednje jutro sem se zbudila zgodaj. Zajtrk so mi prinesli v sobo in hitro sem zmetala vase hrenovke, jajca in francoski rogljiček ter pri tem spila kavo. Odložila sem skodelico, nato pa se oblekla in zapustila hotel.
Vrnila sem se čez dve uri z nakupovalnimi vrečkami. Spakirala sem še zadnje stvari, nato pa odšla s kovčki v recepcijo, kjer sem se odjavila. Nekoliko nestrpno sem čakala na taksi, ki me je pobral ob desetih.
Na letališču sem se precej hitro vkrcala na letalo. Odbila sem pijačo in prigrizek, ko je prišla mimo stevardesa, nato pa nestrpno bobnala po sedežu in čakala, da je letalo vzletelo. Želela sem si, da bi se že znašla v Atlanti, saj je moje srce hrepenelo po tem, da vidim Iana. Neznansko sem ga pogrešala in vedela sem, da brez njega ne bom zdržala več dolgo. Bila sva ločena preveč časa in vsak trenutek se je vlekel v neznosno agonijo.
V Atlanti je padal dež. Temno nebo se je odprlo in pihal je močen veter. Prebila sem se do kombija, ki nas je peljal do letališča in nekoliko mokra sem stopila v čakalnico, kjer sem nameravala prevzeti prtljago.
Ravno sem vzela moje stvari, ko je mojo dlan prijela neznana roka in mi kovček potegnila iz rok. Nekoliko osuplo sem se obrnila in na moje presenečenje zagledala Iana, ki se mi je nasmehnil. Vrnila sem mu nasmeh in v naslednjem trenutku sem se znašla v njegovem objemu, saj me je močno povlekel k sebi.
“Pogrešal sem te,” je šepnil in me poljubil.
30. maj 2020
hm... zakaj mi ne prikaže nexta?
30. maj 2020
meni pokaze normalno in je vrhunski kot vednoo

Next bi lahk bil kr takojjj
30. maj 2020
Neext
31. maj 2020
NarcissaGranger
NarcissaGranger
Next, takoj!!
31. maj 2020
Next
31. maj 2020
neeeext
31. maj 2020
Lia Granger
Lia Granger
Next
01. junij 2020
Next
01. junij 2020


“Ian,” sem zamrmrala in mu vrnila poljub. Nežen poljub, ki je postajal vedno bolj in bolj zahteven. Poljub ob katerem sem izgubila pamet, spustila drugi kovček in mu ovila roke okoli vratu. Z jezikom se je spolzel preko mojih ustnic in jih razprl. Začutila sem, kako je poiskal moj jezik. Tiho sem zasopla, nato pa se s težavo odtrgala od njegovih ustnic. Odprla sem oči in ga pogledala. Njegove oči so se potemnile od poželenja.
“Pridi, greva,” je dejal in pobral še drugi kovček. Z ročno prtljago sem mu sledila proti izhodu. Ko sva prišla v predverje, sem opazila, da je zunaj bliskalo in dež je povzročil pravo poplavo pred vhodom v letališče.
“Kje imaš avto?” sem vprašala.
“Tik pred vhodom, vendar se bova zmočila,” je dejal. Pogledal me je. “Počakaj me tukaj.” Opazovala sem, kako se je s prtljago odpravil v deževno vreme. Poskušala sem se pomiriti, saj je ponovno srečanje povzročilo vsa tista čustva, ki sem jih začutila, ko se je prikazal na mojih vratih tiste usodne noči, ko me je poskušala Nikki zadaviti.
Pet minut kasneje je pripeljal avtomobil pred vhod. Šla sem ven in zadnjih par metrov stekla, čeprav je lilo kot iz škafa in sem bila že skoraj premočena. Odprla sem vrata in sedla na sovoznikov sedež.
Pogledala sem proti Ianu, ki se je smehljal, čeprav je bil moker. Bilo mi je vseeno. V naslednjem trenutku sem dobesedno skočila nanj in ga poljubila. Sunkovito mi je vrnil poljub. Z dlanjo se je spolzel preko mojega vratu in dotaknil se je moje dojke, skrite pod jakno. Zasopla sem ob dotiku, nato pa zakopala dlani v njegove mokre lase.
Nisva se ustavljala. Hotela sem potešiti strast, ki je napolnila majhen prostor v avtomobilu, vendar ravno, ko sem se z dlanjo sprehodila preko njegovega stegna, je nekdo potrobil za nama. Pristala sva v resničnem življenju. Bila sva še vedno pred vhodom v letališče, okoli naju je vladala nevihta in avtomobili za nama so hupali zaradi nestrpnosti.
“Bolje je, da se premakneva,” je šepnil s hripavim glasom od poželenja. Pritisnila sem mu poljub na lice, nato pa se odmaknila.
Med vožnjo sva se pogovarjala o tem, kaj sva počela medtem, ko se nisva videla. Pripovedoval mi je o snemanju in o tem, kako je njegova mama vsak dan klicarila, da preveri, če se nisva razšla. Ob tem sem se smejala, saj mene je poklicala samo dvakrat in me vprašala, če se bom kmalu vrnila v Atlanto in pri tem omenila, da je prebrala knjigo.
“Povedala mi je, da jo je prebrala,” je med smehom dejal Ian. “Pravzaprav mi je omenila, da drugič naj jo raje opozorim, ker o spolnem življenju njenega sina ne bi več rada brala. Čeprav so v Covingtonu ustanovili knjižni klub, kjer jo berejo in očitno čakajo, da se boš prikazala v mojem rojstnem kraju.”
“Res?” sem nasmejano vprašala.
“Pravzprav si prejela vabilo knjižnega kluba, da prideš prestaviti knjigo,” je dodal. “Mestne opravljivke komaj čakajo, da izvedo vse iz prve roke.” Zasmejala sem se, saj tega nisem pričakovala. Kljub temu pa nisem imela ničesar proti, če bi knjigo detaljno predstavila tudi osebam, ki so Iana poznali od njegovega rojstva.
Končno sva se le pripeljala domov. Nevihta še ni ponehala. Na srečo je Ian parkiral v garažo in izstopila sva. Kovčke je vzel iz prtljažnika, jaz pa sem v rokah nosila ročno prtljago, ki sem jo imela že na letalu. Na srečo se ni preveč zmočila.
Hiša je bila takšna, kot je bila ob mojem vhodu. V dnevni sobi sem pa opazila, da je Ian postavil okvir z najino sliko s Karibov.
“Mislil sem, da je tako prav,” je rekel, ko sem opazovala sliko. “Pravzaprav sva skupaj in se mi je zdelo logično, da sem jo razvil.”
“Mene ne moti,” sem odvrnila, nato pa ga pogledala. Počasi me je prijel okoli pasu in me ponovno privil k sebi. Pogrešala sem to, sem pomislila, ko je ustnice pritisnil na moje. Začutila sem, kako mi je slekel jakno. Na sebi sem imela črno čipkasto majico, ki sem jo kupila v New Yorku. Z dlanjo se je počasi spolzel preko čipke in moje dojke so se napele, ko se jih je nežno dotaknil. Zastokala sem v njegova usta.
“Hočem te,” je posesivno zamrmral. “Takoj.”

__________________________________________________________________________________________

mnenja, teorije?
02. junij 2020
Next
02. junij 2020
NarcissaGranger
NarcissaGranger
Next
02. junij 2020
Next
02. junij 2020
Next
02. junij 2020
se kaksen Next?
04. junij 2020
Neext
04. junij 2020
Lia Granger
Lia Granger
Next
05. junij 2020
[url=https://imgbb.com/]
[/url]

prvi del nexta si lahko preberete tukaj:

https://www.wattpad.com/907311268-your-worst-nightmare-12-2-del
Zasoplo je padel name. Potešeno sem obležala pod njegovo težo in ga z dlanjo božala po hrbtu. Ian je potešeno poiskal moje ustnice in me poljubil. Njegov nežen poljub je v meni prebudil žgoče hrepenjenje, ki ga nisem bila sposobna zatreti.
“Pretiraval si,” sem zamrmrala, ko se je odmaknil.
Zavzdihnil je in se počasi odmaknil od mene.
“Vem. Nisem se mogel zadržati,” je odvrnil in se usedel poleg mene. Dvignila sem se in pustila, da me je objel. “Saj imaš tablete, kajne?”
“Ja,” sem prikimala. Za kontracepcijo sem se odločila, da bi imela redno menstruacijo, saj nisem želela, da me preseneti, kadar ne bi bilo potrebno. V vsakem primeru sem vedela, da ga ne bi ustavila četudi ne bi bila zaščitena.
“Nisi me ustavila,” je pripomnil.
“Ne. Niti te ne bi,” sem odvrnila, nato pa se dvignila, da bi odšla v kopalnico, ki je bila tudi v pritličju. Nenadoma me je ustavila njegova roka. Vprašujoče sem se obrnila in se srečala z njegovimi modrimi očmi.
“Me res ne bi?” je tiho vprašal.
“Res,” sem pritrdila.
Njegove ustnice so se nasmehnile. Za trenutek sem otrpnila, ko sem priznala, da ne bi ga zaustavila, če bi bila brez zaščite. V naslednjem trenutku pa me je prevzelo vznemirjenje, saj sem vedela, kaj bi slednje pomenilo.
“Mislim, da je ne boš dolgo potrebovala,” je tiho rekel. Obotavljala sem se, nato pa pokimala. Vedela sem, kaj pomeni, ko je odmaknil roko in pustil, da sem odšla v kopalnico. Med tuširanjem sem napeto razmišljala, kako bi se najino življenje popolnoma spremenilo, če ne bi imela zaščite. Imela bi otroka. Ian si neznansko želi postati oče, jaz pa bi mu v tem le ugodila. To bi zame pomenilo, da v vsakem primeru bi ostala zvezana z njim za celo življenje. Niti za hip se ne bi obotavljala, če bi me prosil, da preneham piti tablete.
Ko sem se vrnila v dnevno, odeta v kopalni plašč, je odšel še sam v kopalnico. Opazila sem, da je natočil dva kozarca vina. Vzela sem ga in naredila požirek. Prepoznala sem okus. Bil je tisti, ki sva ga pila na začetku dopusta v vinogradu.
“Zunaj je nevihta,” sem pripomnila, ko se je vrnil. Sedel je poleg mene in si postregel z vinom. Opazovala sem, kako so dežne kaplje udarjale ob steklo vrat terase in razmišljala, kako se je moje življenje spremenilo.
“Za jutri napovedujejo lepo vreme. Škoda, ker bom cel dan preživel na snemanju,” je odvrnil in ovil roko okoli mojih ramen.
“Mislila sem, da boš z mano,” sem ga premerila.
“Tudi sam sem upal, da bom imel prost dan,” je odvrnil in mi pritisnil poljub na lice. “Na žalost pa to ni mogoče. V vsakem primeru pa imava vikend.”
“In videla se bova zvečer,” sem dodala.
Ian se je nasmehnil, nato pa me je potegnil v svoj objem in pritisnil ustnice na moje. Odzvala sem se s strastjo, ki se je ponovno nabirala v meni. Stegnila sem nogo preko njega in v naslednjem trenutku sem se nasmehnila v njegovo naročje. Zastokala sem, ko je njegova dlan zdrsnila pod moj plašč in mi začela dražiti prsno bradavičko. Zasopla sem med poljubom, on pa se je zatresel od smeha, saj mu je bilo jasno, da sem bila nepotešena. Čeprav sem dosegla svoj vrhunec, sem potrebovala vedno več in več.
“Ian,” sem zastokala njegovo ime, ko mi je slekel kopalni plašč. Tudi sam se je rešil svojega in z ustnicami nežno grizel moj vrat.
“Ne ustavljaj se,” je nežno zamrmral. “Potrebujem te, Alina.” Zdrsnila sem nanj in se pričela premikati. Najprej sem se obotavljala, nato pa sem pospešila ritem. Strmela sem v modrino njegovih oči, ki so me pohotno opazovale.
Potrebovala sem ga.
“Ljubim te,” je šepnil na moje uho, ko sem dosegla silovit vrhunec in se zgrudila nanj. Zasoplo sem dihala, Ian pa me je nežno božal po hrbtu in laseh. Počasi me je prevalil pod sabo in prodrl vame. V navalu poželenja, ki me je ponovno prevzelo, sem se oklenila njegovih močnih rok in sopla od strasti, ki se je mešala v najinih telesih.

__________________________________________________________________________________________

mnenja, teorije?
vabljene k branju:
https://www.igre123.com/forum/tema/azdaja/196429/
20. junij 2020
Next
21. junij 2020
NarcissaGranger
NarcissaGranger
Next
21. junij 2020
Next
21. junij 2020
Next
21. junij 2020
hvala vsem.stirim. se kaksen Next?
21. junij 2020
bi kaksen posvecen Next?
24. junij 2020
[url=https://imgbb.com/]
[/url]

“Ian, ljubim te,” sem zastokala, ko sem dosegla nov orgazem. Moje telo je bilo omamljeno od potešitve, ki je sledila. Ian se je naslonil name in me nežno poljubil na ustnice. Potešena sva obležala na kavču in poslušala zvok dežja.

* * *

“Alina, to je fantastično,” je dejala Jess, ko mi je telefonirala naslednjega dne. “Knjiga je uspešnica. Prodali smo skoraj celotno naklado in še dobivamo naročila. Založnik je pripravljen izplačati še preostanek honorarja in ... No, ponatisniti knjigo, če boš seveda privolila.” To bi bila prva knjiga, ki jo bodo ponatisnili, čeprav se je v zadnjih tednih dvignila prodaja tudi ostalih romanov, ki sem jih napisala.
“No, se strinjam,” sem dejala.
“Pravzaprav založnik čaka na kakšen nov rokopis,” mi je namignila. Zavzdihnila sem. Zaenkrat nisem nameravala napisati nobene nove knjige. “Bi bilo super, da se odločiš napisati kaj novega. Nenazadnje si uspela priti med najboljše prodajane avtorje v zadnjem letu. Bilo bi škoda, če bi pozabili nate, kajne?”
Ponovno sem zavzdihnila.
“Jess, vsaj en mesec bi rada oddiha,” sem rekla. “Saj veš, da sem sedaj z Ianom in ... želela bi se posvetiti najinemu razmerju.”
“No, to bi se dalo dogovoriti. Poslušaj, mudi se mi na nov sestanek,” je hitro dodala. “Poklicala te bom kakšen drug dan.”
Poslovila sem se od nje, nato pa sedla za pisalno mizo in zamišljeno pričela iskati zapiske, ki sem jih imela pripravljene za naslednjo knjigo. To je nastajalo še preden sem pristala z Ianom. Zgodba je govorila o dekletu, ki pobegne nasilnemu fantu in spozna svojega rešitelja. Klišej, to je že res. Vendar tukaj sem nameravala spet opisati Iana, čeprav tokrat sem izbrala drugo ime. Nekaj minut sem brala osnutke, nato pa izklopila računalnik.
Dvignila sem se na noge in pogledala na uro. Ura je bila pet, Iana pa še vedno ni bilo domov. Pogrešala sem ga. Čeprav sva včeraj preživela celo popoldne skupaj in polovico noči, sem ga pogrešala. Njegove dotike, objeme, poljube ... Vse to sem pogrešala in si želela, da bi bil ob meni. Nenadoma me je prešinilo. Kaj pa, če bi ga obiskala na snemanju? Tako sem si želela vsaj njegov objem, da sem bila v trenutku pripravljena.
Poklicala sem taksi, ki me je pobral pred hišo. Vozil je po cestah Atlante, dokler nismo prišli do studija. Plačala sem, nato pa izstopila.
Na vratih me je ustavil varnostnik.
“Alina,” sem se predstavila. “Prišla sem k Ianu Somerhalderju.” Varnostnik je prikimal in me spustil naprej. Oddahnila sem si. Nazadnje, ko sem imela opravka z varnostniki, so me vrgli s promocije Vampirskih dnevnikov.
Vstopila sem v tih hodnik. Nekoliko nestrpno sem stopala mimo garderob. Ko sem obstala pred tisto z Ianovim imenom, sem pogledala skozi priprta vrata. Ni ga bilo. Opazila sem le, da je imel prek naslonjača naslonjena svoja oblačila. Spomnila sem se, da sem mu oblačila pripravila prejšnji večer, da bi imela zjutraj več časa zase.
Ob spominu na jutro, mi je postalo toplo pri srcu. Smejala sva se medtem, ko sva se pohotno dotikala drug drugega in se poljubljala. Prisegla bi, da se je najino življenje odvijalo kot pravljica, kar pa se je v trenutku izbrisalo, ko sem zaslišala besnenje, ki sem ga predobro poznala. Bila sem namreč blizu snemalnega studija, kjer je potekalo snemanje.
“Kaj sploh počneš tukaj, Nikki?!” sem slišala besen glas. Nemudoma sem ga prepoznala, saj je bil Ianov.
“Prišla sem, da ti nekaj povem!” je kriknila.
Obstala sem na vratih. Nikki mi je kazala hrbet. Bila je tukaj medtem, ko sem prihajala pogledati Iana. Je vedel, da bo prišla? Opazila sem, kako so se Ianovi soigralci spogledovali, Julie Plec pa je majala z glavo.
“Nikki, ne vem, zakaj so te sploh spustili noter,” je dejala Candice Accola, ki je igrala svetlolasko Caroline. “Iana ne zanimaš več.”
“To tudi mene zanima. Dobro ve, da sem izbral drugo,” je jezno pripomnil Ian. Bil je besen. Ravno zato nisem pritegnila svoje pozornosti nase, saj si nisem želela besa, ki ga je bila Nikki sposobna spraviti iz sebe.
“Ian ...”
“Izpljuni, Nikki.”
“Noseča sem, Ian!” je v tistem trenutku zaklicala Nikki. Hotela sem vstopiti v prostor. Vsi so obmolknili. Ianov obraz je potemnel od besa, jaz pa sem obstala in nenadoma spoznala, kaj je rekla Nikki. Noseča je. To ni mogoče. To ni mogoče, sem obupano ponovila v mislih, vendar bilo je še kako res.

_________________________________________________________________________________________
mnenja, teorije?
hm, zdaj se bo začelo
02. julij 2020
Next
02. julij 2020
Next
02. julij 2020
Next zakaj ne nadaljuješ? tvojo način pisanja in tvoje zgodbe so ress najboljše
02. julij 2020
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani