Lia Granger
Lia Granger
Next
21. april 2020
Next
22. april 2020
Lia Granger
Lia Granger
Next
22. april 2020
Neext
22. april 2020
[url=https://imgbb.com/]
[/url]

11.
Četrtek. Dan slikanja.
Ian je imel za posneti nekaj prizorov za serijo, nato pa me je prišel iskati. Namerno sem se odločila, da bom nosila rdečo obleko, ki sem jo imela na Karibih. Tisto noč, ko mi je vzel nedolžnost. Nenazadnje sem vedela, da je ta obleka za oba pomembna, saj mi je on naročil, da naj jo oblečem za tisto večerjo, kateri je sledil najin seks. Nehote sem se spominjala objemov in poljubov v apartmaju, ko me je potisnil na posteljo ...
Prenehaj, Alina, sem se opomnila, ko sem postala vznemirjena. Obupno sem potrebovala njegov objem.
Točno ob dvanajstih me je pobral pred hišo. Sedla sem v njegov avtomobil in se namestila na sedež.
“Pogrešal sem te,” je dejal in me nasmejano poljubil na ustnice. Oklenila sem se ga okoli vratu in vrnila poljub. Med nama je vladala silovita ljubezen, ki je nikakor nisva zatirala. Do sedaj sem njegovo izpoved slišala le enkrat, vendar nisem potrebovala dokazovanja, saj so njegova dejanja govorila dovolj. Ian me je ljubil.
“Tudi jaz tebe, Ian,” sem šepnila in ga ponovno poljubila. Z dlanjo se je dotaknil mojega lica, nato pa se z njo spolzel preko mojega hrbta. Zadrhtela sem v njegovem naročju. Najraje bi ga pričela slačiti in ...
“Ne vznemirjaj me zdaj,” je prekinil moje raziskovanje. Nasmehnila sem se. “Kasneje bova imela čas za to, Alina.”
“Prav,” sem šepnila in mu pritisnila še en poljub na mehke ustnice. Ian se je nasmehnil in me na hitro prižel k sebi. Njegov objem je v meni povzročil čustva, ki jih nikakor nisem mogla zatreti. Želela sem vse, kar bi si navadna punca sploh želela. Misel, da ga končno imam zase, me je vznemirjala in spravljala v ekstazo.
Pol ure kasneje sva bila v studiju. Naredili so nekaj slik v različnih položajih, ki bi prišli v poštev za naslovnico. Fotograf je slike naložil na računalnik in skupaj smo jih pregledovali. Na koncu sva se odločila za tisto na kateri je Ian stal za mano, me z rokami objemal okoli pasu, moja dlan pa je počivala na njegovem licu.
Vedela sem, da bo naslovnica popolna. Nenazadnje je tudi sam prebral knjigo in strinjala sva se, da je to moj najboljši izdelek do slej.
“Si zadovoljna?” me je vprašal, ko sva zapuščala studio. Nežno me je prijel za roko in me poljubil. “Boš videla, da bo tvoja knjiga uspešnica.”
“Hvala,” sem se mu zahvalila. Bila sem vesela, da me je pohvalil in pri tem mi dal vedeti, da me podpira v vsem.
“Imam pa eno presenečenje zate,” je nenadoma dejal in me pogledal naravnost v oči. Dvignila sem obrv.
“Kaj imaš v mislih?” sem nekoliko presenečeno vprašala. Ian je nekaj potegnil iz žepa in mi pomolil. Opazovala sem majhno škatlico, ki mi jo je položil v roke. Za trenutek sem se spraševala, če je prstan, vendar ni bil.
“Odpri,” me je spodbudil.
“Ian, saj ni ...” mi je zmrznil glas, saj tega nisem še pričakovala. Ian se je nasmehnil, nato pa pogledal škatlico.
“Ne, zaenkrat še ni. Sploh pa ti ne bi dal na takšen način,” je odvrnil. Vprašujoče sem dvignila pogled, nato pa le odprla škatlico. Na moje presenečenje so bili ključi. Vzela sem jih ven in jih nekoliko zmedeno opazovala.
“Kaj je to?” sem vprašala.
“To je ključ hiše, ki je nedaleč od Atlante,” je dejal. “Mislil sem ... No, če si za, da greva za vikend tam. Pravzaprav ima hiša tudi konjušnico in konje. Saj si mi povedala na Karibih, da nisi še nikoli jahala konja.”
“Saj je nisi kupil sedaj, kajne?” sem vprašala.
“Ne. Že nekaj časa jo imam,” je odvrnil. “To je bilo moje skrivališče pred teboj, ko sem bil še z Nikki. Seveda ona ni bila nikoli tam,” je hitro dodal, ko sem se namrščila. “Sedaj pa, ko sva skupaj ... Mislil sem, da bi ti bilo všeč.”
“Kdaj greva?” sem navdušeno vprašala.
“Takoj,” je hitro odvrnil. “Čeprav bi bilo dobro, da bi spakirala vsaj nekaj osnovnih stvari ...” Prekinila sem ga s strastnim poljubom. Oklenil se je mojega pasu in mi vrnil poljub. Njegov jezik je poiskal mojega in v naslednjem trenutku sva se grobo poljubljala, kot da sva iskala premoč drug nad drugim. Želela sem si, da bi lahko nadaljevala, vendar me je Ian s težavo odmaknil od sebe. V nama je vladala strast, ki je nisva bila zmožna potešiti.
“Kasneje bova,” je šepnil.
02. maj 2020
Next
02. maj 2020
Nexxt
03. maj 2020
hvala obema
03. maj 2020
Next
03. maj 2020
tako, čas je za nov Next“Hvala ti,” sem odvrnila, on pa se je nasmehnil in me privil k sebi. Prepustila sem se objemu in upala, da me ne bo nikoli zapustil. Brez njega si nisem predstavljala življenja. Ian je bil vse, kar sem si želela. Bil je vse, kar sem kdaj hotela imeti. Moškega, ki bi me ljubil in spoštoval. Nikoli nisem želela ničesar drugega.
Ustavila sva se na poti le toliko, da sva spakirala svoje stvari. Ko sva se čez dobro uro pripeljala pred hišo, sem osupnila. Bila je ... Podobna hiši, ki so jo uporabljali za hišo Salvatorjevih v Vampirskih dnevnikih. Presenečeno sem pogledala Iana, ki je parkiral pred hišo, nato pa izstopil. Tudi sama sem se skobacala iz avtomobila.
“Lepa je,” sem rekla.
“Zadaj je hlev. Je dovolj oddaljen od hiše, da se ne čuti vonja konj,” mi je pojasnil. Prikimala sem. “Zaposlen je oskrbnik, ki skrbi zanje, jaz pa večinoma prihajam takrat, ko le lahko. Drugih pa ni. Tedensko sicer pride čistilni servis, ki hišo temeljito počisti, to pa je tudi vse.” Prikimala sem. “Pridi, greva noter.”
Ian je odklenil vrata. Sledila sem mu v predverje, ki se je nato razširilo v dnevno sobo. Pogledala sem kamin v zidu in kavče, ki so vabili, da se usedeš nanje. Ian je za menoj zaklenil vrata, nato pa me prijel za roko in mi pomignil, da naj mu sledim.
Pričela sva se vzpenjati po stopnicah. Ko sva bila na vrhu, je odprl neka vrata in me potisnil pred sabo. V medli večerni svetlobi sem se zastrmela v ogromno spalnico. Postelja je stala na drugi strani, pri vratih je stala plazma, pri sosednji steni pa udoben kavč. Nekoliko vprašujoče sem pogledala Iana, ki me je premeril s svojimi očmi.
“Ti je všeč?” je tiho vprašal.
“Ja,” sem pokimala. “Ampak zakaj ...”
“Zakaj sem te pripeljal sem?” je nasmejano vprašal in se mi približal. “Zato, ker sem želel, da najprej vidiš spalnico.” V naslednjem trenutku me je prijel in poljubil. Prepustila sem se strastnemu poljubu.
Njegove ustnice so se zapeljivo spolzele preko mojih. Oklenila sem se ga okoli pasu in mu pričela vračati poljub. Postal je zahtevnejši. Njegov jezik je razprl moja usta in poiskal mojega. Zadrhtela sem in se tesneje privila k njemu, da bi začutila njegovo telo ob sebi. V hipu sem se zavedala, kaj si je želel od mene. Zastonj me sem ni pripeljal.
Njegova dlan se je počasi sprehodila preko mojega hrbta. Slišala sem zvok zadrge, ki se je odpenjala in obleka spredaj je postala mlahava. Bila sem brez modrca, kar mu je precej olajšalo delo in z ustnicami se je najprej spolzel preko mojega vratu, da sem glasno zastokala v njegovem naročju. Prisesal se je na moje prsne bradavičke. V hipu sem začutila znano vzburjenost v svojih ledjih. Hotela sem potešitev, ki me je klicala k sebi.
“Ian,” sem zastokala, ko sem začutila, da sem se znašla na postelji. Ugriznila sem se v ustnico, ko se je prisesal na drugo prsno bradavičko.
“Nisem pozabil, kaj sva se dogovorila glede seksa,” je šepnil. “In ta vikend nameravam narediti vse, kar sem ti obljubil.”
O bog. O bog.

___________________________________________________________________________________________

del nexta si lahko preberete tukaj:
https://www.wattpad.com/882223921-your-worst-nightmare-10-tretji-del

___________________________________________________________________________________________

Zasoplo je padel name in me ponovno poljubil. Najine ustnice so se spojile, nato pa me je objel in privil k sebi, v svoj objem.
“Ljubim te,” je šepnil na moje uho in me poljubil na oznojeno čelo. Ob njegovih besedah sem zadrhtela in z dlanjo pobožala njegovo lice.
“Tudi jaz tebe ljubim, Ian,” sem nežno odvrnila. Ljubil me je. Samo to se mi je zdelo pomembno, ničesar drugega.

_________________________________________________________________________________________

* * *

Nisem vedela, kdaj sem zaspala. Ležala sem na postelji, popolnoma gola. Bila sem sama. Nekoliko zaspano sem pogledala naokoli in ugotovila, da sta se najina kovčka znašla pri omari. Torej Ian ni spal. Pomislila sem na njegovo priznanje ljubezni in vedela sem, da se bo najino življenje prepletlo in upala sem, da se ne bova nikoli razšla.
Dvignila sem se in hitro stopila v sosednji prostor, kjer je bila kopalnica. Odprla sem vodo na tušu in pustila, da je topla voda padala po meni. Ko sem se počutila dovolj čisto, sem se obrisala in odšla v spalnico, kjer sem odprla svoj kovček in si nadela navadno modro obleko, ki sem jo kupila preden sva se odpravila na Karibe.
Spustila sem se po stopnicah. Iana sem našla v kuhinji, kjer je očitno pripravljal večerjo. Ni me opazil. Z rokami sem se oklenila njegovega pasu in se privila obenj. Ian se je v trenutku obrnil in v naslednjem trenutku so se najine ustnice spojile.
“Budna si,” je dejal in se nasmehnil med poljubom. Nasmejano sem mu vrnila poljub, nato pa se odmaknila in se zastrmela v njegove modre oči.
“Pustil si me samo,” sem odvrnila.
“No, nisem te hotel buditi. Poleg tega pa sem odšel v bližnjo trgovino, ker tukaj ni bilo nobene hrane,” je dejal.
“Lahko bi me zbudil,” sem ga oštela.
Odkimal je.
“Tako lepo si spala, da nisem imel srca te buditi,” je odvrnil. “Te bom odpeljal naokoli jutri, prav?”
Pokimala sem, nato pa sem se odmaknila od njega in sedla za pult. Z zanimanjem sem si ogledovala narezano zelenjavo, krompir in piščanca, ki je stal na pladnju. Čeprav sem znala kuhati, me je Ian vedno spodil ven.
“Ti pomagam?” sem z upanjem vprašala.
“Ne,” je hitro odvrnil. “Jutri boš ti bila v kuhinji, če želiš. Zdaj sem si pripravil in ne mislim pustiti, da mi vse načrte pomešaš.”
“Prav,” sem rekla.
Ko je hrano dal v pečico, mi je natočil kozarec vina. Sedel je na stol, poleg mene in roko položil okoli mojih ramen. Poljubil me je na rob ustnic. Spravljal me je v skušnjavo, da ga slečem sredi kuhinje, saj je v meni prebudil vsa čustva, ki sem jih dolga leta tlačila vase. Hotela sem ga in nič pred tem me ni ustavilo.
“Ne spravljaj me v skušnjavo,” sem zamrmrala in se ugriznila v ustnico. Ian se je nasmehnil in ponovno poljubil. Z roko se je sprehodil preko moje obleke in se oklenil moje dojke, da sem zadržala dih. Želela sem si ga.
“Kasneje,” je odvrnil in se odmaknil. “Želel sem se pogovoriti s teboj glede najine prihodnosti.” Zamišljeno me je premeril, jaz pa sem ga radovedno pogledala. Nisem pričakovala, da bo karkoli omenil glede najine prihodnosti. Nenadoma sem se zavedala, da je med nama ostalo marsikaj neizrečenega.
“Kaj?” sem tiho vprašala.
“Mislil sem ... No, glede otrok si mi jasno povedala, kaj si misliš,” je rekel. “Vendar za otroke ... Ne nameravam dobiti otroka brez ... No, ne vem, kako bi ti to lahko sploh pojasnil, ker to je zadeva o kateri moraš dobro premisliti.”
“Kakšna zadeva?” sem sumničavo vprašala.
Ian je spil požirek vina, nato pa se namrščil in odložil kozarec. Čakala sem na njegov odgovor in upala, da ne bo našel kakšno težavo, ki je ne bom mogla odpraviti. To mi ni nikakor ustrezalo, saj je moj cilj bil jasen; želela sem biti z njim.
“Hočem se najprej poročiti,” je končno odvrnil.

____________________________________________________________________________________________

mnenja, teorije?
09. maj 2020
Next
09. maj 2020
Next
10. maj 2020
Lia Granger
Lia Granger
Neeext
13. maj 2020
Neext
13. maj 2020
[url=https://imgbb.com/]
[/url]

Otrpnila sem. Poroka. To je bilo vse?! Z veseljem bom se poročila z njim, če je to njegov pogoj. Ne bom niti za trenutek oklevala.
“Resno?” sem tiho vprašala.
Njegove modre oči so me resno premerile. Bilo mi je jasno, da ne bo popustil glede poroke. Čeprav je bilo to nekaj, kar sem si nekaj let predstavljala. Poročila bi se z njim in ... O bog, sem pomislila in moje telo je postajalo živčno ob misli, da bom končno bila njegova v vseh pogledih. Moja ljubezen do njega je bila dovolj močna, da bi naredila vse, kar bi si želel, četudi bi slednje pomenilo, da bi trpela jaz.
“Seveda mislim resno, Alina. Z Nino sem končal zaradi tega in ne mislim ponavljati istih napak. Če želiš življenje z mano, je moj pogoj jasen. Poroka,” je mirno povedal. Počasi sem se zavedala, da bo to spremenilo vse, kar je bilo med nama. Pravzaprav me je resnično ljubil, če se je bil pripravljen poročiti z menoj.
“Prav,” sem prikimala.
Za trenutek je strmel vame.
“Si prepričana?” me je vprašal.
“Ian, lovila sem te skoraj po celem svetu. Še dobro, da nisem pristala med levi v Safariju,” sem sarkastično rekla. “Ponujaš mi nekaj, kar sem si želela v vseh teh letih. Mar misliš, da se bom odrekla tej ponudbi?”
Nasmehnil se je.
“Ne. Mislim, da se ne boš,” je pravilno ugotovil moje misli. “Kljub temu pa želim, da si popolnoma prepričana v slednje, saj se ne nameravam ločiti.” Prijela sem njegovo dlan in jo nežno stisnila.
“Brez tebe ne morem živeti,” sem rekla. “Resno mislim, Ian. Toliko časa sem želela biti s teboj in niti za trenutek ne morem pomisliti, kako bi bilo, če bi se ti sedaj odrekla. Ne, Ian, ne bom si premislila. Želim se poročiti s teboj. V najkrajšem možnem času.”
Objel me je in potegnil v svoj objem.
“Žal mi je, ker sem toliko časa izgubil, Alina,” je nežno rekel. “Žal mi je, ker sem bežal pred tabo. Škoda, da nisva prej začela. Sedaj bi bilo vse drugače in mogoče ... Mogoče bi bila že poročena.” Z ustnicami se je dotaknil mojih, da sem zadrhtela.
“Je že v redu, Ian,” sem šepnila in mu ovila roke okoli vratu. “Sedaj te imam in v tem trenutku je najbolj pomembno to, da sem s tabo.”
Slišala sem njegov smeh.
“Mislim, da je res to najbolj pomembno,” je tiho dejal in v naslednjem trenutku ponovno poljubil moje ustnice. Ian je bil moje življenje, sem pomislila, ko je počasi poglobil poljub. Nisem videla življenja brez njega.

* * *

V megleno jutro sem se zbudila z Ianovim poljubom. Presenečeno sem zaprla oči in zagledala njegove oči, ki so me nasmejano opazovale. Nasmehnila sem se, nato pa se nekoliko dvignila in pritisnila ustnice ob njegove.
“Ian,” sem šepnila njegovo ime.
“Zajtrk te čaka,” je odvrnil in me ponovno poljubil. Najine ustnice so se za hip spojile, nato pa se je odmaknil. “Počakal te bom dol.”
Pokimala sem. Odšel je ven, jaz pa sem odgrnila odejo in se sprehodila do kopalnice. Privoščila sem si hitro prho, nato pa se vrnila v spalnico. Pobrskala sem po kovčku, da sem našla čista oblačila. Ko sem nase vlekla kavbojke, sem ugotovila, da sem se nekoliko zredila. Stisnila sem ustnice od jeze in jih povlekla gor ter jih vseeno zapela. Ne bi smela toliko jesti, sem jezno pomislila, nato pa si še oblekla majico.
Spustila sem se v pritljičje. Poiskala sem kuhinjo. Ian je sedel za pultom in pil kavo. Na mizi so me čakali toasti in hrenovke.
“Preveč je,” sem rekla, ko sem sedla.
“Meni pa se ne zdi,” je odvrnil. Dvignila sem obrv. “Jej, Alina. Danes boš potrebovala energijo.” Začudeno sem ga pogledala. Le kaj je mislil s tem? Bo izvajal nad mano kakšne aktivnosti, ki so bile opisane v Petdeset odtenkih sive? Slednje misli sem raje odrinila, saj sem postajala vznemirjena zaradi njegove pripombe.
“Kako to misliš?” sem počasi vprašala.
Nasmehnil se je.
17. maj 2020
Next
18. maj 2020
Next
18. maj 2020
NarcissaGranger
NarcissaGranger
Next nujno!
18. maj 2020
Neext
18. maj 2020
Next. Super pišeš. V bistvo če povm po resnici nevem pa kak je pri tebi. Ko jaz hočem kakšno zgodbo napisat rabim 1 teden ali 2 tedna da naredim 2 dobra nadaljevanaj in nevem če je to dobro ali slabo. Hočem povedat,da mora res imet voljo in željo da pišem. Sicer pa ko tvoje zgodbice berem se vedno vanj poglobim in so res zanimive.

Kako se pa ti inspiriraš za pisanje? pleas rabim enakj nasvetov

Next Next
18. maj 2020
Lia Granger
Lia Granger
Next! Nujno! Čimprej!
19. maj 2020
[url=https://ibb.co/Rvh7mXV]
[/url]

Nasmehnil se je.
“Nameraval sem te odpeljati na jahanje,” je dejal. “Konja sta že skoraj pripravljena in samo še tebe čakam.”
Sranje. Kaj?
“Bojim se,” sem nemudoma rekla.
“Ne vem, zakaj,” je pripomnil. Ponudil mi je skodelico kave, ki sem jo hvaležno sprejela. “Saj si rekla, da bi se rada naučila, kajne? Mislim, da se sedaj ne moreš odmakniti nazaj, Alina. Saj veš, da si z mano na varnem.”
“V katerem smislu?” sem se pošalila, on pa se je zasmejal in me objel. Nežen objem me je nekoliko pomiril in stisnila sem se ob njegove prsi. Z dlanjo me je nežno pobožal po laseh, nato pa me je poljubil na ustnice.
“Vedno in povsod,” je šepnil, ko se je za trenutek odmaknil proč od mene. Ob slednjem sem zadrhtela. Poskušala sem se pomiriti, saj ni bil primeren trenutek, da se dobesedno stopim v njegovi prisotnosti.
Po zajtrku sva se odpravila v konjušnico. Oskrbnik nama je osledlal dva konja. Mirno kobilo zame, ki je mirno stala, Ian pa si je izbral žrebca, ki ga je vedno jahal, kot mi je razložil ob prihodu. Nekoliko živčno sem pogledala kobilo.
“Saj me ne bo vrgla dol, kajne?” sem ga boječe pogledala. Ian se je ob mojem vprašanju zasmejal. Upala sem, da ne bom veličastno padla na zadnjo plat, saj nisem imela nobene izkušnje s konji. Ian je stopil k meni in prijel uzde.
“Ne skrbi. Ne bo te vrgla dol. Ravno zato sem se odločil zanjo, ker je precej mirne narave in potrpežljiva z novinci,” je dejal. “Pridi. Pomagal ti bom gor.” Pomagal mi je v sedlo, nato pa pokazal, kako naj jo usmerjam z uzdami. Ko je bil prepričan, da sem ga razumela, se je odmaknil in odšel do svojega konja. Spretno ga je zajahal, nato pa ga usmeril ven. Z nogami sem spodbudila kobilo, da se je pričela premikati.
Čeprav me je bilo na začetku strah, sem se po nekaj metrih sprostila. Pričela sem uživati, ko sva jahala po travniku. Življenje je postajalo vedno bolj in bolj mirno, saj sem končno imela vse, kar si želim.
Imela sem Iana.

_________________________________________________________________________________________

12.

Mesec dni kasneje
Končno je izšla moja knjiga. Ko sem jo prejela v roke, sem bila vznemirjena. Naslovnica je bila preprosto čudovita, kar me je razveselilo. Ian je bil mnenja, da je bil končni izdelek več kot odličen in z veseljem je pristal, da mi bo pomagal prodati kakšen izvod preko njegove dobrodelne organizacije. Pri tem sem se odločila, da se bo del denarja namenil za živali. Medsebojno sodelovanje nama je samo koristilo kot v javnem in zasebnem življenju.
Bila sem ravno v New Yorku, kjer sem imela tiskovno konferenco. Jess me je spremljala na vsakem koraku in se trudila pustiti dober vtis na bralcih. Jaz sem sprejemala pohvale, dajala intervjuje in avtograme. Le nekaj je metalo senco na mojo srečo: Ian je bil v Atlanti, kjer je snemal in ni bil ob meni. Pogrešala sem ga.
Vsak večer me je poklical. Bolelo me je, ko sem slišala njegov glas in se ga nisem uspela dotakniti. Ali poljubiti. In objeti. Vsakič, ko sem pomislila nanj, sem začutila topo bolečino in obup, ker sem ga želela ob sebi. Kljub temu pa sem vedela, da me bo čakal. Nenazadnje mi je dal vedeti, ko me je tisto megleno jutro odpeljal na letališče.
Vrnila sem se v hotel. Prebivala sem v Plazi, najdražjem hotelu v New Yorku, kjer so snemali tudi film Sam doma. Utrujeno sem padla na posteljo in si prigovarjala, da moram zdržati vsaj še jutri. Jutri ob dvanajstih zapuščam New York.
Pogledala sem po kaosu, ki je vladal v apatmaju. Imela sem nekaj kosov nove zimske garderobe, saj je postajalo vedno bolj mrzlo in potrebovala sem nekaj novih oblačil, saj bom imela predstavitve mojih knjig in za to sem potrebovala vedno drugo garderobo, saj bi bilo neokusno, da bi se vedno prikazala v starih oblekah.
Zavzdihnila sem in se lotila pospravljanja. Zjutraj sem nameravala oditi v zadnji nakupovalni izlet, nato pa se bom počasi odpravila v Atlanto.
Nenadoma mi je zabrnel telefon. Z nasmehom na ustnicah sem vzela aparat v roke in se zastrmela v njegovo ime.
Klical me je Ian.
“Hej,” sem se veselo oglasila. V tistem trenutku sem začutila, kako močno ga pogrešam. Komaj sem čakala, da ga jutri vidim.
“Si me čakala?” me je veselo vprašal.
“Pravzaprav sem se zdaj vrnila v apartma,” sem odvrnila. Zavzdihnila sem. “Komaj čakam, da se jutri vrnem v Atlanto.”
“Nisi edina,” je dejal. “Pogrešam te, Alina.”
Zadovoljno sem se nasmehnila. Bila sem presrečna, ko sem slišala njegov glas. Bila sva namreč prvič ločena odkar sva se odpravila na Karibe. Zdelo se mi je, da se je moje življenje spremenilo v pravljico, ki se nikakor ni končala.
“Tudi jaz tebe, Ian,” sem končno izustila.
“Saj se bova jutri videla,” me je potolažil. “Nameraval sem te priti iskati. Zmenil sem se z Julie, da snemanje zaključim prej. Mislil sem, da bi popoldne preživela skupaj. V postelji,” je pomenljivo dodal, da mi je zastal dih.
“To bi bila dobra ideja, saj sva bila ločena cel teden,” sem dejala. Nehote sem se spomnila najinega zadnjega seksa, ko se je do onemoglosti zarival vame in poskrbel, da sem kričala v njegovem naročju. V hipu se mi je trebuh zatresel od vznemirjenja, saj sem si ga neznansko želela vsaj poljubiti. Še malo, Alina, sem si prigovarjala.

____________________________________________________________________________________

mnenja, teorije?
23. maj 2020
neeextt.
nedavno sem te odkrila na wattpadu in sam tok da povem, vrhunskoo pises. bravo
24. maj 2020
hvala
24. maj 2020
NarcissaGranger
NarcissaGranger
Ja res vrhunsko pišeš!! Next!
24. maj 2020
Neext
24. maj 2020
Next
24. maj 2020
Lia Granger
Lia Granger
Next
24. maj 2020
se kaksen Next?
29. maj 2020
Next
29. maj 2020
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani