Dej nexti takoj prosim
Next
01. september 2018
se kaksen Next?
01. september 2018
Next
01. september 2018

ALINA
Njegove modre oči so me motrile. O bog. Nisem ga pričakovala. Nisem pričakovala, da ga bom srečala v hotelu. Ko sem rezervirala sobo v slednjem hotelu ... Ni mi na kraj pameti padlo, da bo tudi on tukaj. Z Nikki.
Slednje me je zabolelo. Z Nikki je začel skoraj takoj, ko je končal z Nino. Govorilo se je o prevari, vendar nisem bila prepričana, da je Ian zares prevaral Nino. Mogoče je bilo to le napihovanje medijev, saj se mi ni zdel kot oseba, ki bi namenoma nekoga prizadela. No, razen mene. Tako spretno se me je izogibal, da sem dobila nelagoden občutek. Šla sem mu na živce. Pri tem pa sem se spraševala, kaj ima Nikki in jaz ne, da me noče videti.
Hotel je že nekaj reči, ko se je zaslišal njen glas: “Spet ti! Kaj počneš tukaj? Si naju zopet zasledovala?!”
Nikki. Besno je stopila k Ianu in me merila z ubijalskim pogledom. Če ne bi bila obsedena z Ianom, bi že zdavnaj zbežala.
“Jaz ... Jaz ...”
“Pusti jo, Nikki,” me je rešil iz zadrege in svojo punco prijel za roko. “Ni vedela, da sva tukaj. Slučajnost je.”
“Pa še kaj!” je zavpila. “Namerno te zasleduje.”
Ian me je hitro ošinil s pogledom, nato pa jo potegnil za seboj. “Greva,” je dejal. Nikki mu je jezno sledila, jaz pa sem kot navadna tepka ostala sredi hodnika. Začutila sem solze, ki so se mi nabrale v očeh. Le kdaj bo moj? Verjetno nikoli.
V mislih sem preletela zadnji čas, ki sem mu sledila. Niti enkrat me ni pogledal tako kot je njo. Niti enkrat mi ni namenil več kot pozdrav in fotografijo z njim. Vsako sliko sem plačala. Z mano se ni nikoli slikal brezplačno, saj sem le tako prišla do njega in njegove bližine. Dobesedno se mi je lomilo srce, ko sem se zavedala grobe zavrnitve.
Začela sem normalno dihati, nato pa si popravila torbico in šla do dvigala. Pritisnila sem tipko in vstopila v hlad dvigala.
Na recepciji je bilo mirno. Bila sem namenjena ven, da bi začela popravljati roman v bližnjem lokalu, ki sem ga prejšnji dan odkrila. Najraje sem to počela zunaj, ob pijači. Imela sem rdeč kemik in vedno je bil rokopis v rdečih popravkih. Kljub temu pa sem vedela, da moram svoj roman dokončno popraviti čez dober mesec dni. Jess me bo ubila, če ga ne bom oddala.
Pri tem pa me je še čakala avdicija za snemanje filma. Filma, v katerem naj bi glavo vlogo imel tudi Ian. Upala sem, da tega še ne ve, saj sem se prijavila za glavno žensko vlogo. Nisem bila dobra igralka, vendar sem se nameravala potruditi, da bi dobila vlogo in zaigrala z njim. Obsedena sem, vem. Pa vendarle sem bila obsedena z nekom, ki mi je pomenil vse na tem svetu in mi ni vračal nobene ljubezni.
Nobene.
Vrnila sem se pozno ponoči. V hotelski sobi je bilo hladno. Utrujeno sem odložila stvari na klubsko mizico, nato pa stopila na teraso. Vdihnila sem nočni zrak vase in pogledala v zvezde. Le zakaj je moja usoda tako nesrečna?

___________________________________________________________________________________________________

IAN

Nikki je spala, jaz pa nisem. Po tistem, ko sem videl Alino, nisem mogel zaspati. Ta ženska me je preganjala. Jaz pa ... Del mene je bil prijazen z njo, drugi del pa nesramen, saj sem jo neusmiljeno zavračal.
Sedel sem v temi, na terasi. Pil sem pivo, ki sem ga vzel iz hotelskega bara, in gledal v nebo, ki so ga prekrivale zvezde.
Zaslišal sem, kako so se odprla vrata sosednje terase. V soju luči, ki je prihajala iz sosednjih vrat oken, sem razločil njeno postavo. Alina. Stopila je na teraso, se oprijela orgaje in globoko vdihnila zrak.
Bila je popolnoma drugačna, kot sem si jo predstavljal. Izgledala je ranljivo in ... Zlomljeno. Sem kriv jaz? Ali pa so jo zabolele besede moje punce?
Prekleto.
Njeni lasje so ji padali na hrbet in ... Najraje bi zastokal na ves glas, ko sem pomislil, kako bi odmaknil lase in ...
Se mi meša?!

__________________________________________________________________________________________________

Mnenja, teorije?
02. september 2018
mnenja?
02. september 2018
u236112
u236112
Ah, Nikki je prava čarovnica. Ljubosumna je. A ne vidi, da sta zacopana in da bi jima bilo skupaj lepo???

Next!
02. september 2018
u236112
u236112
Okay, ko sem rekla, da sta zaljubljena sem mislila resno, samo, da tega še nasta odkrila. (To he samo moje mnenje)
02. september 2018
nextt
02. september 2018
u235828
u235828
Next
02. september 2018
katera zeli posvecen Next?
02. september 2018
Jaz bi
02. september 2018
hvala vsem stirim. se kaksen Next?
02. september 2018
Next
02. september 2018
neeexts
02. september 2018
Next
02. september 2018
u234852
u234852
Next
02. september 2018
Next
02. september 2018
neext
03. september 2018
u236028
u236028
Next
03. september 2018
Končno se je začel zapletat, zdaj pa prhaja tista drama!
Next
03. september 2018
Next posvečam Pαωтεя


Prekleto, sem pomislil. Tiho sem se dvignil na noge in se vrnil v notranjost sobe. Vedel sem, da me bo ženska spravila na kolena, če ne bom nemudoma ukrepal. Bil sem tudi pripravljen stopiti korak naprej in spregovoriti z njo. Brez obveznosti in lažnega nasmeha, ko se je pojavila na premieri ali pa na predstavitvi Vampirskih dnevnikov.
Obstajal je pa le en problem. Oziroma oseba, ki bo prej ali slej naredila probleme. Nikki. Ne smem si dovoliti, da prekriža moje načrte.
Čeprav sem se ženske izogibal, se mi je zdelo, da ... Da je Alina nekoliko drugačna odkar sem z Nikki. Pri njej ni šlo za obsedenost z menoj. Ne. Bila je zaljubljena vame in ženska si ne prizna nobenega poraza. Cenil sem njeno vztrajnost, vendar sem se bal, da se bo spravila v težave. Odločil sem se. Vsaj pogovoril se bom z njo.

___________________________________________________________________________________________________
ALINA
Jutro.
Veselo sem se dvignila, čeprav prejšnjo noč nisem kaj prida spala. Razmišljala sem o Ianu in o dejstvu, da spi le dve sobi stran od mene. Bilo mi je žal, da me ni niti pogledal, čeprav včeraj ... Gledal me je nekoliko drugače, kot ponavadi.
Spravila sem se pod tuš, nato pa sem se uredila. Danes je predstavitev Vampirskih dnevnikov. Druženje z igralci bo trajalo najmanj tri dni, nato pa bodo nadaljevali predstavitve v Italiji in Francijii. Komaj sem čakala! Je že res, da mi bo tole potovanje pobralo precej časa, vendar bom zares uživala. Ne samo, da bom videla Iana ... Obiskala bom tudi evropska mesta kot so Paris in Rim. Pravzaprav sem bila navdušena nad dejstvom, da se bom domov vrnila z vtisi, ki bodo prinašali nov navdih pri pisanju.
Čez natanko eno uro sem prispela do dvorane, kjer bo potekalo podpisovanje. Postavila sem se v vrsto.
Ravno sem hotela vstopiti, ko so varnostniki pospremili Iana mimo. Ni me opazil. Opazila pa me je harpija, ki mu je zvesto sledila. Namenila mi je zaničljiv pogled, ki mi je jasno povedal, kaj si misli o meni in moji prisotnosti.
Stisnila sem ustnice. Ne bo me zlomila. Nikki je bila samo Ianova punca. Bila je samo prepreka, ki jo moram premagati. Tako ali drugače.
Poiskala sem prost sedež in se usedla.
Dve uri sta minili kot blisk. Igralci so na odru odgovarjali na vprašanja, dajali ključne informacije o novi sezoni serije, nato pa so nas povabili k podpisovanju. Zavzdihnila sem. Dvorana je bila natlačena in vedela sem, da ne bom prišla tako hitro na vrsto, kot bi si želela. Najprej sem se odpravila k Nini, nato k Paulu in preostalim. Iana sem si pustila za zadnjega, saj se je nemudoma prerinilo največ deklet k njemu.
Ko sem stopila k Ianu v vrsto, pa ... Je do mene stopil varnostnik. Nekoliko zmedeno sem ga pogledala.
“Gospodična, vaša karta?”
Nejevoljno sem pobrskala po torbici in mu pomolila svojo vstopnico. Nekaj trenutkov jo je opazoval, nato pa zmajal z glavo.
“Je kaj narobe?” sem vprašala.
Še nobeden varnostnik ni stopil do mene.
Nikoli.
Je že res, da me je enkrat pospremila policija s premiere, vendar tisto je bilo drugače, saj sem si bila sama kriva.
“Bojim se, da vas moram pospremiti ven.”
Debelo sem ga pogledala.
“Kako, prosim?!”

__________________________________________________________________________________________________

mnenja, teorije?
03. september 2018
u230796
u230796
Next
03. september 2018
u234852
u234852
Next
04. september 2018
Next
04. september 2018
Next
Wuuuuutttt?? To je pa Ian zakuhal!
04. september 2018
Next
04. september 2018
hvala vsem petim. se kaksen Next?
04. september 2018
u236112
u236112
Khm, Kajjjjj??????? Tole je pa Nikkijino maslo Vse bi naredila, da Alino odstrani od Iana! Iana ima pripetega na njeno vrvico kot psa. Tukaj nekaj smrdi, mislim, da Nikki nekaj namerava!

Next!
04. september 2018
u235828
u235828
Next
04. september 2018
Nextttt
04. september 2018
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani