u59458
u59458
Ta zgodba bo govorila o vzhajoči punci, ki se želi prebiti v kruti svet Holywooda (če sm prav napisala) Ko enkrat objavi svojo pesem na youtube in jo opazijo mnogi slavni jo povanije na razgovor. Tako čez nekaj časa postane najbolj prilubljena Pevka in igralka več o tem pa si preberite o zgodbi.
-----------------------------------

'' Še zadnjo sekundo in potem Usodni klik'' si rečem sama pri sebi in si pihnem v čelo. Počasi sem kliknala na velik Moder gumb na katerem je pisalo POŠLJiI počakala par sekund. Čez nekaj časa pa sem že veselo skakala po postelji in se smejala. Vlegla sem se na tla in opazovala moje posterje na stenah. Ko me iz lepega trenutka prebeudi glasen krik. Stekla sem v sosednjo sobo kjer sem zagledala kako se moja sestra dvojčica valja po tleh od semah in se drži za trebuh. Nasmehnila sem se ji in počepnila k njej.

Pozdravljeni moje ime je Elizabeta Ajša Smith. ampak sovražim svoje srednje ime zato me prosim kličite Ajša. IMam sestro dvojčico Margaret Elli Smith amapk kličemo jo Elli. Stari sma 17 let in trenutno imamo tukaj v avstraliji počitnice. Imam psičko Pippy in to sm js:to pa je moja sestra Elli:

Pippy:10. december 2012
u59458
u59458
tu ko je tole Pozdravljeni moje ime je Elizabeta Ajša Smith. ampak sovražim svoje srednje ime zato me prosim kličite Ajša.

Bi moglo pisat tole:
Pozdravljeni moje ime je Elizabeta Ajša Smith. ampak sovražim svoje PRVO ime zato me prosim kličite Ajša
10. december 2012
u59458
u59458
no bom kr napisala en del:

'' Kaj je bilo?'' jo v smehu vprašam in vležem zraven nje. '' Ahh vadla sem plesne gibe na postelji ko naredim preobrat in pristanem na tleh'' rečem in se počasi vstane. Pomagala mi je js pa sem se samo smejala dokler se ni iz kuhinje zadrla mami, da naj pridema na kosilo. Povlekla sem jo za roko in stekla po stopnicah kjer me Elli potegne nazaj tako da sma se prerekale in se skupaj kotalile po stopnicah dokler nisma po dolgih mučnih petih minutah se končno primajale do kuhinje. Vsedle sma se za stol ko nama je mami nadevala velik krožnik špagetov.
Vzela sem vilico in vse nahitro zmazala. Nato semm si nadevala še dvakrožnika dokler se nisem počasi najedla. Me zanima kam mi gre vsa ta hrana?. No kvečemu počakala sem še Elli in skupaj sma se odmajale do sobe.

NExtam?
10. december 2012
neeeeeeeeext
10. december 2012
u59458
u59458
ok jutr nextam za mojo prvo bralko saj zdlje grledam gostilno
10. december 2012
u59458
u59458
Čez nekaj časa sem odšla pogledat malo na Youtube. Odprla sem svoj kanal in zaprla oči Kliknila sem na svoj posnetek in OMGBFJKGAQDUGQWUO?!?!?!!?!??! Imela sem že 3 457 likov včšeč mi je in 500 likov ni mi všeč. Nasmehnila sem se in začela skakati po postelji. Nato sem še pogledala koliko obiskovalcev je bilo in

'' OMFGBVDDD'' sem zaklela in Elli je takoj pritekla v sobo. '' Kaj je narobe?'' me vpraša jas pa samo neprimično pokažem na računalnik. Začela se je dreti in skakati po sobi ko me mami pokliče dol. Stekla sem po stopnicah in mam mi jhe v roke potisnala telefon. '' Prosim?'' se previdno oglasim. '' Ali si ti Elizabeta Ajša Smith?'' pokimala sem '' Ja pa saj me ne vidi '' sem si mislila in odgovorila z Da. Nekaj je čeblal nato pa se predstavil '' Moje me je Scooter Brown in bi te rad povabil v New York na razgovor'' reče js pa sem samo zacvilila in priterdila. Nekaj mi je še razlagal nato pa odložil.. Začela sem cviliti in skakati po hiši in potem sem odšla vprašat starša za dovolenje.
11. december 2012
neeeeeeeeeext
11. december 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg