Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
Živjo Directionerji. Jap, še ena One Direction zgodbica. So what?
~Zgodba naj bi se šla o petih puncah, ki se spoznajo na X-Factorju, dobijo svojega menedžerja in tako spoznajo One Direction. Kul? Tvoja izbira če boš brala (:
-Aria-
Hejla vsi. Sem Aria Wood in prihajam iz Londona. Stara sem 17 let in obiskujem še srednjo glasbeno šolo. Tam prijateljev sicer nimam ampak imam zato čudovito sestrico Shelly. Ja vem, ime ima kot kak dojenček iz risank Barbie, ampak vredu, saj ona je tudi še zelo majhna in sicer ima le 3 leta. Njen oče je moj očim in super se razumeva. Ko sem imela 10 let naju je z mamo moj oče zapustil in od takrat ga nisem več videla, niti nočem ga, saj ga sovražim. Kako lahko kaj takega naredi? Ah, kakor koli, čez 2 leti je mama spoznala Nicka. Nick nama je pomagal skozi to obdobje in čez nekaj let sem dobila sestrico Shelly, ki sem jo bila neizmerno vesela. Zelo jo imam rada in mi pomeni kot prava sestrica in ne le kot pol-sestrica.
Pred enim mesecem sem imela rojstni dan in mama in Nick sta me prijavila na X-Factor, saj vesta da si to zelo želim in da je petje moja ljubezen.
No, trenutno sedim v zaodrju X-Factorja in s sabo imam 3 osebe, ki jih imam najraje na svetu. Noge so se mi kar tresle, tako živčna sem bila. Kaj če me ne bodo marali? Kaj če se bom prevečkrat zmotila? Kaj če.. ''Aria umiri se. Vse bo vredu. Odlična boš bila!'' je rekel Nick in me objel preko ramen. Objem sem mu vrnila in se mu že želela zahvaliti a me je nek glas prekinil ''Aria Wood?'' spustila sem Nicka in pogledala proti stopnicam ki vodijo na oder in tam zagledala nekega fanta z slušalkami in nekim listom-verjetno z seznamom prijavljenih na oddajo. ''J-ja. To sem jaz.'' sem rekla in prijela Nickovo roko. ''Na vrsti si.'' o jezus. Okej, Aria umiri se, super ti bo uspelo. sem si govorila v glavi. ''Pridi sem, ljubica.'' mi je rekla mama in me potegnila v tesen objem. Njeni objemi vedno pomirjajo. ''Super boš, nič se bati!'' je rekla medtem ko me je Nick božal po hrbtu. Dala mi je poljub na čelo, Nicku pa sem dala high-five. Ko sem bila čisto blizu stopnic, pa sem okoli moje noge nekaj začutila. Pogledala sem dol in videla Shelly kako objema mojo nogo. ''Oh, Shelly.'' sem rekla in počepnila da sem bila na isti višini kot ona in jo tesno objela. ''Alia, se spomniš kako sve za tvoj lojstni dan pele?'' zasmejala sem se njenem glasku, ko ne more izgovoriti R-ja in pokimala. ''Taklat nisi bila tako.. tako živčna. Zato se nasmej in poj.'' je rekla. Nisem mogla verjet da je 3-letna deklica, ki je povrhu moja sestrica, izgovorila kaj takega. Te besede so mi dale za misliti in imela je prav. Poljubila sem jo na čelo in stekla po stopnicah. In počakala za zavesami z tistim fantom, ko so sodniki še nekaj pisali na listih. ''Tako. Pojdi in.. vso srečo.'' mi je rekel ta fant in me rahlo potisnil na oder. No pa gremo. Počasi sem stopala do sredine odra, proti X-u, publika pa je ploskala. Med hojo sem si ogledovala sodnike. Louis Walsh, Demi Lovato, L.A. Reid, Britney Spears in Si.. Simon Cowell. Tega me je bilo najbolj strah, sploh nevem zakaj. Postavila sem se na X in jih vse pogledala, ko je publika nehala ploskati. ''Živijo.'' je rekel Simon. No, samo še tega mi je manjkalo. ''Živjo.'' sem odgovorila. ''Predstavi se prosim.'' je rekel. ''Sem Aria. Aria Wood. Prihajam iz Londona.'' Vsi so prikimali in nekaj zapisali na svoj list. ''Torej Aria, kaj nam boš danes zapela?'' ''i follow rivers, od lykke li'' Vsi so potrdilno pokimali še enkrat publika pa je spet začela ploskati, vpiti.. Očitno jim je bila izbira všeč. ''Odlična izbira, lahko začneš.'' je rekel Simon, jaz pa sem enkrat globoko vdihnila in izdihnila ko se je že začela glasba. *začela sem peti in uživati v glasbi. Sprostila sem se in vse tone pravilno zadela. To.. To je moje mesto. Oder. Tukaj se počutim tako.. tako svobodno, veselo.. * sem zaključila in se nasmehnila. Cela dvorana je vstala in začela ploskati, vriskati, vpiti, ... Vsi sodniki so bili na nogah, le.. le Simon. Oh, no pa smo tam. Čez minuto so se vsi usedli. ''Aria, Aria, Aria. Kje si se skrivala toliko časa?'' je rekla Britney in se nasmehnila. ''Super nastop, super glas. Vse super.'' Začel je Reid ''Se popolnoma strinjam z Britney. Vesel sem da smo videli in slišali tako avdicijo po dolgem času *tukaj je pogledal Demi, ta pa je le pošteno prikimala* in lahko ti povem, da če boš tako nadaljevala, bo Britanija dobila novo mlado pevsko zvezdo. Hvala.'' le nasmehnila sem se mu in rekla ''Hvala''. ''Nimam besed, vse popolno in perfektno, tvoj videz, glas, .. odlična si.'' je rekla Demi in pogledala Louisa, ta pa je začel ''Super glas, super videz, super nastop, super vse. Res smo veseli da smo te slišali. In jaz ti dam kar 100% DA'' je rekel in publika je začela vedno bolj ploskati. ''hvala.'' sem rekla. ''Simon?'' je rekla Britney ko so mi dali ostali že vsi svoje DA-je. ''Sploh nevem kaj naj povem. Ti lahko le rečem da imaš tudi moj DA?!'' je rekel in se nasmehnil od ušesa do ušesa. Meni so v oči stopile solze in glavo sem zakopala v roke in pokimala. ''najlepša vam hvala, res!'' sem rekla, sodniki pa so se le nežno nasmehnili. Odhitela sem z odra in objela vsakega po vrsti.
-čez 1 teden-
Stali smo, v vrsti da nas pokličejo vsakega posebej, kdor bo šel naprej v oddaje v živo. Le še enega pokličejo in globoko v sebi sem upala da bom to jaz. ''in še zadnja ki se bo potegovala za zmago v oddajah v živo je.. Natalie Barnett!'' je rekla Demi. Torej, tukaj je konec zame. Okej.. Vsi smo odšli v neko sobo in nekateri so se jokali, nekateri smejali, nekateri pogovarjali, nekateri..tako kot jaz, pa smo bili le tiho in opazovali svoje roke v naročju. ''Prosim če z mano stopi Tracy Simpson, Leah Keane, Kyle Easton, Emilie Walker in Aria Wood.'' Glava se mi je samodejno obrnila proti tistemu fantu, ki nas je poklical. Kaj se dogaja? 4 punc je vstalo, in med njimi naj bi bila tudi jaz kajne? Vse smo zmedeno korakale proti tistemu fantu in se tam pozdravile. Hodile smo po dolgem hodniku in prišle smo na oder, kjer smo stale pred 10-imi minutami. Nič ne razumem. Kaj se dogaja?
1. kaj mislite da se bo zgodilo?
2. vam je bil všeč prvi del?
3. next?
05. december 2012

u105994
1. V skupino jih bojo dali
2. jaa
3. neeext
2. jaa
3. neeext
05. december 2012

u80842
1.ja sigurno jih bojo dal u skupino (:
2.ja super je bil
3.seveda kaj še čakaš
Neeeeeeext!!!!
2.ja super je bil
3.seveda kaj še čakaš
Neeeeeeext!!!!
05. december 2012

u105674
1. Ja, pomoje ja
2. Itak
3. NEXTTTTT
2. Itak
3. NEXTTTTT
05. december 2012

u68138
1. V skopini bojo skupi
2.) the best
3.) nujno zame pupy eyes
4.) neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!
2.) the best
3.) nujno zame pupy eyes
4.) neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!
05. december 2012

u111192
neeeeeeeeext
05. december 2012

u80685
1. kaj mislite da se bo zgodilo? vrjetn d bodo v skupini skupi
2. vam je bil všeč prvi del? jaaa ;D
3. next? jaaaaaa prooosiiiim ;D
2. vam je bil všeč prvi del? jaaa ;D
3. next? jaaaaaa prooosiiiim ;D
05. december 2012

u93092
Neext
V skupini bojo in bojo šle naprej
Pa ja ful je bil dobr prvi del
V skupini bojo in bojo šle naprej
Pa ja ful je bil dobr prvi del
05. december 2012

u86741
next!!!
05. december 2012
ful carsko morm rečt.
nexxxxxxxxxxxtttttttttttttttttttttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nexxxxxxxxxxxtttttttttttttttttttttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
05. december 2012
1) v skupino jih bodo dali
2) jaaaa <333
3) čimprej či bi se dalo prosim <3
2) jaaaa <333
3) čimprej či bi se dalo prosim <3
05. december 2012
1. kaj mislite da se bo zgodilo?dali jih bojo u skupino
2. vam je bil všeč prvi del?jp
3. next?obvezno!!!!!!!!!!!! <3 <3 <3
2. vam je bil všeč prvi del?jp
3. next?obvezno!!!!!!!!!!!! <3 <3 <3
05. december 2012

u110196
Next
05. december 2012

u111191
v skupino jih bodo dal.
ja fuuul mi je usec
neeeeex
ja fuuul mi je usec
neeeeex
05. december 2012
HVALA ZA VSE NEXTE. JST BOM KR ŽE ZDEJ NEXTALA, tko da uživejte:*
Živijo vsi. Sem Tracy Simpson in živim v Londonu z mamo in očetom. Sem edinka, kar zelo cenim. Stara sem 17 let in obiskujem srednjo šolo. Fanta nimam, sicer pa tudi nebi imela časa za njega, saj se prvo posvečam glasbi, družini in prijateljem. Z dvema prijateljicama smo zelo priljubljene na šoli, kar mi gre zelo na živce. Saj veste kako je to; hodiš po hodniku in ti vsak odmor nekdo reče ''Oh, hej Tracy, danes si še posebaj lepa.'' ''Tracy, lepa frizura.'' ''Hej, je to Chanel, Tracy? Dobra izbira'' ''bi šla z mano ven?'' in tako dalje. Zmeraj bolj imam občutek da se moji dve prijateljici, Amber in Kim, družita z mano le da bi tudi oni2 prišle v tako pozornost kot jaz. In prav to hočem! Zakaj zmeraj ravno jaz? Saj oni dve so tudi zelo lepe. Ah, pustimo zdaj to. Veliko se posvečam petju. Oče, ki je lastnik svojega podjetja ima veliko svojih možnosti, da mi zrihta vse kar hočem. Ampak nisem razvajena! Daleč od tega. Sploh ga ne prosim za denar, obleke, čevlje, šminkarijo in podobno. Vse kar ga prosim je v zvezi z glasbo. Naredila sem že svoj studijski posnetek, imela veliko lastnih nastopov na katerih prireditvah, zabavah.. Moja mama mi je vedno v podporo, sicer je slikarka, je pa tudi dobra na področju glasbe, zato me je ona poučevala petje ko sem bila še mlajša. In zdaj če mi kaj ne gre vedno prosim njo. Pred nekaj tedni, me je oče vpisal na X-Factor. Verjemite mi, ne morem vam opisati kako vesela sem bila. V zahvalo sem mu odšla kupiti nov iPad, pa ga je zavrnil in rekel da ima že dva in naj ga kar jaz obdržim, da ga bom potrebovala ko bom v hiši X-Factorja. Kako je lahko tako prepričan, da bom prišla tako daleč? Ah, no ja, vedno sta z mamo verjela vame in vedno bosta. Rada ju imam zelo.
''O moj.. O moj bog! Hvala vam. Adijo'' sem hitro rekla sodnikom in se pobrala iz odra z petimi DA-ji očetu in mami v objem. Moje sanje se počasi začenjajo uresničevati. ''Odlična si bila, ljubica.'' ''Res je, zelo dobro si odpela. Mislim da bi lahko šli na skupno večerjo, po takšnem uspehu.'' Sta rekla starša in me spustila iz objema. ''Gremo, saj sem že sestradana.'' sem rekla in rahlo zahihitala.
-čez 2 tedna-
Prosim, prosim, prosim.. ''in še zadnja ki se bo potegovala za zmago v oddajah v živo je.. Natalie Barnett!'' je rekla Demi, meni pa se je glava povesila. Tracy, ne jokaj! Ne jokaj! sem si govorila ko smo počasi odhajali iz odra v neko sobo. Potegnila sem ven svoj iPhone in natipkala SMS:
ZA: Očka: ''Hej, nisem prišla čez. Hvala, da sta me tako spodbujala, kljub vsemu. Rada vaju imam.'' sem napisala in poslala. Po licu mi je spolzela solza. Hitro sem si jo obrisala z dlanjo. Ampak zakaj bi skrivala solze? Saj lahko pokažem, koliko mi je to pomenilo. Ogromno, če vas zanima! Kmalu sem dobila nazaj SMS od očeta.
OD: Očka: ''Hej, vse je v redu. Pokazala si koliko si zmožna in vemo da si odlično opravila kot vsi drugi. Še veliko priložnosti bo, zato ne skrbi. Rada te imava.''
Oh, očka dobro da te imam. Kaj bi brez tebe? Vrata od sobe so se sunkovito odprla in pogledala sem proti enemu fantu ki je tam stal z nekim listom. Kaj bo sedaj rekel? 'Lahko greste domov, hvala vsem da ste prišli'? Z največjim veseljem bi šla sedaj rada domov! ''Prosim če z mano stopi Tracy Simpson, Leah Keane, Kyle Easton, Emilie Walker in Aria Wood.'' J-je pravkar poklical moje ime? Vstala sem in začela korakati proti njemu. Z ostalimi štirimi dekleti smo se le pozdravile, nato pa je vsaka svojo pot po dolgem hodniku opravila v tišini. Prišle smo nazaj na tisti oder in sodniki so nas resno pogledali. ''Pozdravljena dekleta!'' je rekla Britney. ''hej'' ''pozdravljeni'' sta le zamrmrali dve punci zraven mene, blondinka in rjavolaska. ''Torej, verjetno se sprašujete, kaj počnete tukaj, kajne?'' je še dodala Britney. Tokrat sem tudi jaz prikimala kot tudi ostale. A vse smo gledale proti tlom in bile zmedene in resne. ''Mislimo, da ste tako dobre, da vas ne moremo kar tako izpustiti iz te dvorane.'' Vse smo se med sabo vprašujoče in zmedeno spogledale. ''Mislim, da bi bilo najbolje da se kar privadite ena na drugo.'' je rekel Louis, naše roke pa so se preprosto združile. Vse smo se prijele za roke in zamižale. ''Punce, odločili smo se, da vas združimo v skupino.''
Živijo vsi. Sem Tracy Simpson in živim v Londonu z mamo in očetom. Sem edinka, kar zelo cenim. Stara sem 17 let in obiskujem srednjo šolo. Fanta nimam, sicer pa tudi nebi imela časa za njega, saj se prvo posvečam glasbi, družini in prijateljem. Z dvema prijateljicama smo zelo priljubljene na šoli, kar mi gre zelo na živce. Saj veste kako je to; hodiš po hodniku in ti vsak odmor nekdo reče ''Oh, hej Tracy, danes si še posebaj lepa.'' ''Tracy, lepa frizura.'' ''Hej, je to Chanel, Tracy? Dobra izbira'' ''bi šla z mano ven?'' in tako dalje. Zmeraj bolj imam občutek da se moji dve prijateljici, Amber in Kim, družita z mano le da bi tudi oni2 prišle v tako pozornost kot jaz. In prav to hočem! Zakaj zmeraj ravno jaz? Saj oni dve so tudi zelo lepe. Ah, pustimo zdaj to. Veliko se posvečam petju. Oče, ki je lastnik svojega podjetja ima veliko svojih možnosti, da mi zrihta vse kar hočem. Ampak nisem razvajena! Daleč od tega. Sploh ga ne prosim za denar, obleke, čevlje, šminkarijo in podobno. Vse kar ga prosim je v zvezi z glasbo. Naredila sem že svoj studijski posnetek, imela veliko lastnih nastopov na katerih prireditvah, zabavah.. Moja mama mi je vedno v podporo, sicer je slikarka, je pa tudi dobra na področju glasbe, zato me je ona poučevala petje ko sem bila še mlajša. In zdaj če mi kaj ne gre vedno prosim njo. Pred nekaj tedni, me je oče vpisal na X-Factor. Verjemite mi, ne morem vam opisati kako vesela sem bila. V zahvalo sem mu odšla kupiti nov iPad, pa ga je zavrnil in rekel da ima že dva in naj ga kar jaz obdržim, da ga bom potrebovala ko bom v hiši X-Factorja. Kako je lahko tako prepričan, da bom prišla tako daleč? Ah, no ja, vedno sta z mamo verjela vame in vedno bosta. Rada ju imam zelo.
''O moj.. O moj bog! Hvala vam. Adijo'' sem hitro rekla sodnikom in se pobrala iz odra z petimi DA-ji očetu in mami v objem. Moje sanje se počasi začenjajo uresničevati. ''Odlična si bila, ljubica.'' ''Res je, zelo dobro si odpela. Mislim da bi lahko šli na skupno večerjo, po takšnem uspehu.'' Sta rekla starša in me spustila iz objema. ''Gremo, saj sem že sestradana.'' sem rekla in rahlo zahihitala.
-čez 2 tedna-
Prosim, prosim, prosim.. ''in še zadnja ki se bo potegovala za zmago v oddajah v živo je.. Natalie Barnett!'' je rekla Demi, meni pa se je glava povesila. Tracy, ne jokaj! Ne jokaj! sem si govorila ko smo počasi odhajali iz odra v neko sobo. Potegnila sem ven svoj iPhone in natipkala SMS:
ZA: Očka: ''Hej, nisem prišla čez. Hvala, da sta me tako spodbujala, kljub vsemu. Rada vaju imam.'' sem napisala in poslala. Po licu mi je spolzela solza. Hitro sem si jo obrisala z dlanjo. Ampak zakaj bi skrivala solze? Saj lahko pokažem, koliko mi je to pomenilo. Ogromno, če vas zanima! Kmalu sem dobila nazaj SMS od očeta.
OD: Očka: ''Hej, vse je v redu. Pokazala si koliko si zmožna in vemo da si odlično opravila kot vsi drugi. Še veliko priložnosti bo, zato ne skrbi. Rada te imava.''
Oh, očka dobro da te imam. Kaj bi brez tebe? Vrata od sobe so se sunkovito odprla in pogledala sem proti enemu fantu ki je tam stal z nekim listom. Kaj bo sedaj rekel? 'Lahko greste domov, hvala vsem da ste prišli'? Z največjim veseljem bi šla sedaj rada domov! ''Prosim če z mano stopi Tracy Simpson, Leah Keane, Kyle Easton, Emilie Walker in Aria Wood.'' J-je pravkar poklical moje ime? Vstala sem in začela korakati proti njemu. Z ostalimi štirimi dekleti smo se le pozdravile, nato pa je vsaka svojo pot po dolgem hodniku opravila v tišini. Prišle smo nazaj na tisti oder in sodniki so nas resno pogledali. ''Pozdravljena dekleta!'' je rekla Britney. ''hej'' ''pozdravljeni'' sta le zamrmrali dve punci zraven mene, blondinka in rjavolaska. ''Torej, verjetno se sprašujete, kaj počnete tukaj, kajne?'' je še dodala Britney. Tokrat sem tudi jaz prikimala kot tudi ostale. A vse smo gledale proti tlom in bile zmedene in resne. ''Mislimo, da ste tako dobre, da vas ne moremo kar tako izpustiti iz te dvorane.'' Vse smo se med sabo vprašujoče in zmedeno spogledale. ''Mislim, da bi bilo najbolje da se kar privadite ena na drugo.'' je rekel Louis, naše roke pa so se preprosto združile. Vse smo se prijele za roke in zamižale. ''Punce, odločili smo se, da vas združimo v skupino.''
05. december 2012

u105674
Nexttt
05. december 2012

u111192
neeext
05. december 2012

u105994
neeext
05. december 2012