u91483
u91483
"Emma. Odgovori na moje uprašanje" sem zaslišala. "Eeee... Noo.." sem začela jecljati kot ponavadi.
Učiteljica se je že obrnila k Maji, ki ji je povedala odgovor. Zazvonilo je in učiteljica me je poklicala.
"Emma. Res nevem kaj naj s tabo. Kaj ko bi začela poslušati?" je učiteljica povedala svoj običajni govor. Če pa je dolgočasno. "Jaa" sem zdolgočaseno rekla in stekla iz razreda. Tam me je čakala moja najboljša prijateljica Bridget. "Kot običajno?" je rekla in se nasmehnila. "Da da" sem zagodrnjala. Odpravile sma se do omaric, se preobule ter se odpravile domou, saj je bilo konec pouka. "Ni mi jasno, zakaj bi morala poslušati, ker si itak nič ne zapomnim. Plus govori dolgočasne stvari" sem se skremžila. Bridget se je zasmejala in zavila z očmi. "Kaj?" sem jo pogledala. "Nič, nič" je rekla.
Prišle sma do hiše in se poslovile (sma sosedi). Odklenila sem vrata in z nog zbrcala superge. Torbo sem vrgla v kot in se vrgla na kavč.
Emma:




Bridget:



ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^
Next? :3
13. maj 2012
u89316
u89316
next :'3
13. maj 2012
u84822
u84822
next
13. maj 2012
u91483
u91483
ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ
Odprla sem TV. NIič. Tv prodaja, limonade, uglaunem nič pametnega. Stekla sem v sobo in vključila laptop. Pogledala sem na fb, twitter in tumblr, potem pa ga zaprla. Zaslišala sem, da so se vrata odprla. Bila je moja mlajša sestra Lilly.
Lilly: (glej punco!)




Pritekla je v sobo in mi začela razlagati, kaj se ji je zgodilo v šoli. Moram reči, da se z Lilly zelo dobro razumema. ".....in dobila sem 3 pri zgodovini" je njen glas pripraval do mene. "A? 3 pri zgodovini. Sem pa mislila, da ti gre zgodovina odlično in..." sem začudeno rekla. "Če pa nisem mela naloge in ker sem bila še prašana mi je zbila 2 (!?) oceni" mi je skočila v besedo. "Ooo.. Tipica jee..." nisem uspela dokončati staavka "zabita" je zaključila Lilly. "Točno" sem odsotno odvrnila. Pip, pip je zapiskal moj mobi. "Bebe" sem se oglasila "Emm mojaa" je zaklicala Bridget "Kaj je?" sem jo zamišljeno uprašala "Offf... Noo................in boš šla z mano kajne?" je rekla Bridget "Kam?" sem jo še vedno odsotno uprašala. "Emaaa! Kelly Clarkson ma tuki koncert in te sprašujem če boš šla z mano!" sem je zadrla Bridget. "Kaj? Sevedaaa!" sem se zadrla "maš karte?" sem jo uprašala. "Da, daa pa še za Lilly ko vem, da jo obožuje" se je zadrla Bridget "Bebe! Huala, huala, huala" sem se drla. "Emm! Umir se noo.. Aj čao moram nehaat!" je še rekla Bridget in prekinila. Lilly me je uprašujoče gledala. "Ti, jas in Bebe gremo na koncert Kelly Clarkson!" sem se zadrla. Lilly me je veselo pogledala in me objela. Medtem je mama prišla domou, ter je vstopila v sobo. "Kaj se tak deretaa?" naju je uprašala. "A lahk gremo jas, Emma in Bridget na koncert Kelly Clarkson" se je zadrla Lilly. Mama se je zasmejala in rekla: "Jap. Kar pojdite" je nenavadno veselo rekla. "Tooooo!" se je zadrla Lilly in skakala po sobi. Zavila sem z očmi in se ulegla na posteljo.
ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ
Next?
13. maj 2012
u89316
u89316
next :3
13. maj 2012
u84822
u84822
next
14. maj 2012
next
14. maj 2012
Neext..!
14. maj 2012
u84628
u84628
next takoj:3
15. maj 2012
u91483
u91483



ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ
"aaaaaaa!" se je zaslišal prediren krik iz kopalnice. Hitro sem stekla tja. Pred ogledalom je stala Lilly. "kaj se tak dereš?" sem jo uprašala. "mozooooolj!" se je zadrla Lilly. Zasmejala sem se. "Emmaa pomagaj nooo! nemorem taka v šoloo" me je stresla Lilly. "da, da" sem rekla in ji mozolj namazala s kremo. "bo izginil do ju3? nemorem v šolo z mozoljeeeem" se je še naprej drla Lilly. "zakaj pa nemoreš v šolo z mozoljem? saj neboš umrla" sem rekla "ja pa bom!" je zaključila Lilly in odšla iz kopalnice. Šla sem nazaj v sobo in prižgala radio. Poslušala sem pesmi od Kelly Clarkson. "zamujaaam!" sem se zadrla, ko sem pogledala na uro. Imela sem namreč uro kitare. Hitro sem pograbila kitaro in ključe ter brez pozdrava stekla ven. Hvala bogu, je bila glasbena šola le dve ulici stran tako, da sem zamudila samo nekaj minutk. Ura se je kmalu končala in stekla sem domou. Ko sem vstopila, me je pričakal vonj po palačinkah. njam! Mama je ravno postavila na mizo krožnike, na njih pa so bile ameriške palačinkee. *.* Pojedla sem, nato pa se zleknila na kauč in brala revijo. "če moram tuji jas spat, ko sem samo 2 leti mlajša od emme mora iti tudi ona!" sem zaslišala iz kuhinje. Ohh, ne. Že spet tisti Lillyn izpad. Počasi sem odtavala v sobo in se ulegla na posteljo. Bila sem utrujena in sem v trenutku zaspala.
........
"emma! primigaj svojo leno rit dol pa mi pomagaj!" se je zjutraj zadrla Lilly.
"haha. zelo smešno!" sem se zadrla nazaj in zanalašč počasi hodila po stopnicah. Lilly me je čakala v kuhinji z zvezkom pred samo. "kaj je?" sem rekla "ne štekam! kak se lahk reši to nalogo?" je rekla Lilly in mi jo pokazala. "samo ne reci, da je od mate" sem rekla in Lilly je prikimala. "in ti prosiš takega antitalenta za matko, da ti pomaga?" sem jo uprašala in dodala "zbudi mamo. ona bo znala" odtavala sem nazaj v posteljo. čez minuto je že zazvonila budilka (vsaj meni se je tako zdelo). "joooj" sem zajaukala in se jezno odpravila v kopalnico.
ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ
15. maj 2012
u91483
u91483
Počesala sem si lase in jih spela v figo.



Umila sem si zobe in šla v sobo. Odprla sem omaro. Nisem vedela kaj naj oblečem. Po dolgem času sem se odločila za kratko majico in kratke hlače, saj je bilo že poletje.



Z očmi sem ošinila urnik in spravila v torbico zvezek za matematiko&angleščino in revijo ter mp3. Stekla sem po stopnicah in si obula copate. Pozdravila sem in stekla skozi vrata do Bridget.


(glej torbo)



Bridget me je že čakala pred hišo. "haj Bebee" sem jo pozdravila. "helou" je rekla in me objela. "pridi! zamudili boma" je zaklicala in stekla naprej. V razred sma stopile ravno, ko je zazvonilo. Učiteljica je prišla v razred nenavadno dobre volje. "mirr učenčki moji. kot veste, ste letos zadnje leto v osnovni šoli. in najbrž tudi veste, da bo kmalu valeta. zato, boste jutri imeli po pouku vaje. učili se boste plesa, ki ga boste tam plesali..." je rekla. Po razredu je bilo slišati godrnjanje. Potem je učiteljica še celo uro nekaj nakladala o valeti in plesu. Končno je zazvonilo in vsuli smo se na hodnik. "oh. ko bi plesala z Vidom" se je zasanjano oglasila Bridget. Zavila sem z očmi. "kaj?" me je pogledala Bridget. Zasmejala sem se. Pouk je minil dokaj hitro in z Bridget sma se odpravili domou. Pip, pip je zapiskal Bridgetin telefon. Pogledala je sporočilo, potem pa tako naglas zakričala, da jo je bilo slišati po vsem mestu. Vprašujoče sem jo pogledala.
"vid mi je napisal, če bom plesala z njim na valetiiii!" se je zadrla Bridget. "super" sem bila vesela zanjo. Bridget me je pozdravila in odskakljala v hišo.
Tudi jas sem vstopila v hišo. Lilly je bila že doma. Skakljala je po hiši in si nekaj prepevala. "danes usi nekaj skačete" sem rekla "a je moderno?" "noup" se je zarežala Lilly. "a bi lahko zvedela zakaj ti skačeš?" sem uprašal "ker paač... ummm..ker je kul" se je izmotavala Lilly "Lele" sem rekla in privzdignila obrvi. "sovražim te!" je rekla Lilly in nadaljevala "ker........"
ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ^ˇ
Next? :3
18. maj 2012
u89316
u89316
next takoj :w
18. maj 2012
helow'
jas sem imperfect.
rememba?
19. maj 2012
u92767
u92767
Jaja spet jas.
nou profil spet. c:
19. maj 2012
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
10. junij 2012
NEXTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!
20. september 2014
u172325
u172325
next
20. september 2014
Nextt
21. september 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg