⤍ Heeeeeyyy!
⤍Jaz sem se spet odločla napisat novo zgodbico po kar uspešnih prejšnjih.
⤍Zgodba bo vsebovala veliko dogodkov in stvari ki bodo povezane z umori, trpinčenjem, ipd. Vglavnem že v naprej povem da če niste človek ki bi prebavljali to z lahkoto prosim bodite pazljivi.
⤍ ZGODBA JE IZMIŠLJENA, PRAV TAKO TUDI OSEBE!
⤍Nebom blebetala, predstavila vam bom glavno družino in potem še nekaj pomembnih ljudi.

⤍<span class="Underline">DRUŽINA</span> <b>VINCI</b>

⤍ Ava Vinci<i>(vinči)</i> {35}
⤍ Simone Vinci {39}⤍ Angelina<i>(andželina)</i> Vinci {2}⤍ Julio<i>(džulijo)</i> Vinci {17}━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━

⤍ Juraj<i>(džurei)</i> Camissado<i>(kamisado)</i> {40}⤍ Natalie<i>(natali)</i> Fox<i>Fox)</i> {28}⤍ Max Camissado {19}⤍ Mia Camissado {15}━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━

<b>*WARNING*</b>

Zgodba vsebuje grde besede, neprimerne prizore ki so nepriporočljivi za otroke ali pa so enostavno brutalno nesramni in totalno neenaki normalnemu človeštvu.
Vsi tisti ki ste občutljivi na misel o spolnem ali psihičnem nadlegovanju ali o tematiki kot je naprimer umor, homosexualnost ali kaj podobnega, bi vas prosila da zapustite oziroma berete zgodbo z odprtimi mislimi.

━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━

━ <i>PROLOGUE</i> ━
[Ava Vinci]


<i>[gif]</i>

"Danes.." sem potrdila njegovo naročilo. "In ne pozabi, zakaj to počneš.." je nežno šepnil in se mi približal. Njegove mehke ustnice je pritisnil ob moje lice. Umaknil se je in za trenutek izginil v temnem sosednjem prostoru. Ko se je vrnil je v roki držal to, kar bom danes potrebovala. S potnimi rokami sem prevzela dolg tulec, ki sem ga zataknila za svojo črno usnjeno jakno. "Da se boš dobro izkazala." je dejal in požugal s prstom. "Bom." sem zatrdila in gledala kako so njegovi mastni kodri segali čez njegova ramena. "No pa pojdi Ava, ne bo ti žal." zaslišal se je samo še njegov hinavski, a slinast smeh. Obrnila sem se in stopila do vrat. "Lahko noč gospod Camissado." sem mu pomežiknila. Bila sem nejevolna in naveličana tega življenja.
Potiho sem stopala po tlakovcu pred neznano hišo. V rokah sem držala popisan papir z lažnimi podpisi. Ko sem prispela do vrat sem iz svojega žepa potegnila ponarejeno kartico uslužbenke za varstvo otrok s posebnimi potrebami. Vzdihnila sem in pozvonila. Ni trajalo dolgo, ko se je zaspana ženska primajala do vrat in jih odprla. "Dobro jutro. Oprostite ker motim, sem Tana Kendrix in sem prostovoljka in trenutno tudi uslužbenka pri zavodu za pomoč otrokom s posebnimi potrebami. Zbiramo podpise, ki bi nam dovolili v vaši soseski izgradnjo varovalnega objekta v namen boljše oskrbe teh otrok. A bi vas zanimalo?" pomolila sem ji svojo kartico pred nos. Samska ženska srednjih let je bila precej zainteresirana. Povabila me je naprej. Kot je bila seveda moja naloga, sem si lepo ogledala novejšo hišo. Sedle sva v dnevno sobo in jaz sem ji razložila vse, kar si je Juraj izmislil. Ženska je z veseljem podpisala papir in odšla po nekaj denarja. Sploh ni vedela kaj jo čaka.
Krvav nož sem že tretjič izpulila iz njenega prsnega koša. Kri je preplavila celotno preprogo in moja oblačila. Iz mrzle roke sem vzela denarnico in jo nadomestila z nožem. Iz denarnice sem pobrala dvesto evrov in v njej pustila stotico. Iz svojega žepa sem potegnila majhno vrečkico in vanjo odložila denar ter ga pospravila. Vse svoje papirje sem vzela s seboj in se potiho spravila v avto. Speljala sem in se tiho odpeljala.
Vstopila sem v neprezračen prostor. Brez besed sem iz žepa vzela denar in ga položila na mizo.. "Opravljeno." sem dejala s tresočim glasom. "Sem vedel da ti bo uspelo. Sedaj pa se uredi." njegov jezen ton mi ni bil všeč. Vseeno sem vstopila v kopalnico in slekla krvava oblačila. Skrbno sem jih potisnila v pralni stroj. Umila sem svoje umazane roke. Sama sem si kriva. Samo to mi je rojilo po glavi. Oblekla sem se v svežo opravo in si počesala razmršene lase.
"Ponosen sem nate." je dejal in se mi približal. Vedela sem da to ne bo vodilo v nič dobrega. Pohotno je naslonil njegove ustnice ob moje in me počasi pritisnil ob zid. Hotela sem se upirati, a se nisem mogla. Njegovi dotiki so bili nekaj nepopisnega. Začutila sem njegove roke na mojih prsih. Čutila sem neprijetno lagodje. Vedela sem da tega ne bi smela početi, saj je krut moški ampak se spet nisem mogla upreti. Prijel me je za roko in me odpeljal v sobo. Vedela sem kaj sledi. Tega nisem hotela a nisem morala zbežati. Pohotno je slekel z mene majico in se lastil mojih prsi medtem ko me je pritiskal ob posteljo. Z zaprtimi očmi sem zadrževala solze in krike užitka. Priznam uživala sem z njim ampak realnost je bila prekruta. Bila sem na pol gola ko se je sam začel slačit. Bala sem se ga, saj je imel premoč nad mano. Odpel mi je modrc in spet mečkal moje prsi. Počasi me je začel poljubljati po trebuhu in nižje. Slekel je moje spodnjice in mi razširil noge. Tega nisem hotela, a nisem imela druge izbire. Grobo je prodrl vame in pospeševal tempo. Nisem zdržala. Začela sem se pohotno dret in solze so mi polzele po licih. Njegove močne roke so me priklenjale na posteljo. Nisem imela izhoda.

━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━

⤍ Najprej bi vas prosila za mnenje. Lahko je tudi slabo, samo prosim brez sovražnih izjav.
⤍ Da napišem naslednji next bi potrebovala približno 5nextov.
⤍ Če česa ne razumete lahko vprašate. Sem vam na voljo.
⤍ Hvala vsem.
24. junij 2018
Next zanimiv zacetek
24. junij 2018
u234511
u234511
FulKULJAZ BOM BRALA
25. junij 2018
u234511
u234511
Začetek je ful interrsting
25. junij 2018
Tole zveni ful dobr
Next
25. junij 2018
TBH I WANNA KNOW MORE
25. junij 2018
Next
25. junij 2018
Next
25. junij 2018
Next! ful zanimivo *___*
03. julij 2018
━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━

*WARNING*

Zgodba vsebuje grde besede, neprimerne prizore ki so nepriporočljivi za otroke ali pa so enostavno brutalno nesramni in totalno neenaki normalnemu človeštvu.
Vsi tisti ki ste občutljivi na misel o spolnem ali psihičnem nadlegovanju ali o tematiki kot je naprimer umor, homosexualnost ali kaj podobnega, bi vas prosila da zapustite oziroma berete zgodbo z odprtimi mislimi.

━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━

━ I. ━

[Ava Vinci]


gif

Zbudila sem se pred njim. Ura je bila že krepko čez dvanajsto zato sem se oblekla, vzela svojo torbico in se pobrala od tod.
Najprej sem se vsedla v avto in si prižgala cigareto. Mograla sem se sprostiti. Puhala sem moten dim v vroč zrak Los Angelesa. Cigaret sem vrgla skozi okno in speljala. Ustavila sem se v trgovini. Trgovina je bila polna ljudi ampak lahko sem slišala samo škripanje koleščkov na mojem vozičku. "Živjo Ava!" sem zaslišala poznan glas izza mojega hrbta. V strahu da je to Juraj, sem se počasi obrnila za 180stopin in zagledala Maxa. Na nek način sem si oddahnila, a je vseeno Jurajov sin. "Hey Max." sem ga pozdravila. Počasi se je približal meni. "A si bila ti slučajno ta ženska ki je zapustila X17 včeraj zvečer?" to vprašanje me je zastrašilo. "Ne, kaj bi pa naj jaz počela tam?" sem se pretvarjala kot zmeraj. "Ne vem. Videl sem žensko srednjih let odhajati. Vendar to ni mogla biti Natalie. A misliš da je bila Franchesqa? Ampak.. Imela je ravne lase? Kaj pa Daliah? Ampak ona pride komaj čez en teden. Vendar ni bila podobna niti Rose."
njegovo nakladanje sem kar malo prespala nato pa dejala. "A misliš da res ni bila Natalie?" sem se delala prebrisano. "Res ne vem. Sedaj pa če te nebi motilo.. Moram nazaj v šolo." pokimala sem mu in že je izginil med policami. Na hitro sem pobrala samo hrano za Angelino in gel za lase ter še plenice in se odpravila na blagajno. Vse se je tako vleklo, jaz pa bi morala čez pet minut pobrati Julija in čez petnajst minut bi morala biti že v vrtcu zaradi sestanka. Končno sem plačala in vse spakirala v belo vrečko.
Odpeljala sem se s parkirišča in med potjo pokadila še eno cigareto. Pobrala sem Julija in nato sem ga odpeljala domov. Doma sem pograbila čokolado, ki je bila moj prvi obrok danes, nato pa se odpravila na sestanek. Bilo je bolj ali manj govora o tem kakšne nevarnosti pretijo našim otrokom in tako naprej. Za čuda se je končalo že ob dveh. Če se vprašate zakaj sreča? Ker ti sestanki vedo biti dolgi tudi po štiri ure. Končno sem se pripeljala do doma in v miru parkirala. Stopila sem na vroč tlakovec s svojimi špornimi copati in zaloputnila z vrati. Od odzadaj sem vzela še torbico in vrečko. Ko sem vstopila, sem zaslišala otroški smeh. Vedela sem da je to glas Angeline ki se igra z Simonom. Stopila sem do vrat dnevne sobe. Ko me je moja mala punčka zagledala je stekla do mene. "Mamiiiiiiiiiiiiiiii" se je zaslišalo po vsej dvonadstropni vili. Objeli sva se, nato pa sem jo dvignila v naročje in jo odnesla po stopnicah do Julija, da je malo popazil nanjo, med tem ko sem se jaz pogovorila z Simonom in se uredila za svoje predavanje. Spustila sem se po stopnicah nazaj v dnevno sobo kjer je Simone pospravljal igrače. "Pozdravljen dragi." sem se nasmehnila ko se je obrnil k meni. Objela sva se in sledilo je kup poljubov. Kljub temu da sva skupaj že celih 20let je najina ljubezen močna. Odšla sva do kuhinje kjer sem odložila svoj nakup in se vsedla. "Kako je bilo v službi?" sem ga vprašala. "V bistvu še kar. Za razliko od tega da sem moral odpustiti enega izmed delavcev ker enostavno ni razumel da je zamujanje nekaj kar ne sodi na mesto bančnega pomočnika. Ampak ja. Bilo je vredu. Pa ti? Kdaj si odšla od doma in kako si preživela dopoldne?" je vprašal. Požrla sem en velik cmok in začela z lažmi. "Zgodaj zjutraj sem odšla do moje sestre s katero sva odšle malo v šoping. Nato sem odšla in pobrala Julija iz šole in seveda šla na sestanek v vrtec." zvenela sem tako prepričljivo, da sem še sama sebe presenetila. "Lepo. Kdaj pa imaš danes predavanje?" je radovedno poizvedoval. "Ob peti uri se začne, ampak nevem kako dolgo bo trajalo." sem mu razložila. V resnici pa nisem vedela, ali ima Juraj novo nalogo zame, ali bom res samo na predavanju.

━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━
⤍Da vam nekaj razložim. Če vas slučajno zanima kaj pomeni X17. To je en izmed izrazov ki sem si jih izmislila za hiše ki so v lasti velikega poslovneža Juraja Camissada. On je tudi voditelj skrivne serije ubijalskih ljudi. Ubijejo večino ljudi ki so bolj osamljeni z namenom da bi potem on kot šef sodišča lahko prejel njihovo ozemlje v last.

⤍Sedaj pa boste na žalost morali spet gledati slike nekaterih ljudi ki so bili omenjeni v tem delu. Vem da bi morala vam prepustiti vizualen izgled ljudi, ampak imam točno določeno predstavo kako ti ljudje izgledajo zato prosim ne hejtat.

⤍ Franchesqua (Frančeska) Afia⤍ Aria Lee (Li)⤍ Rose (Rouz) Williams━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━
⤍ Res se opravičujem ker dolgo ni nextov. Ampak mi vse skupaj vzame eno uro in pol da napišem in uredim Next ter ga opremim z znaki in slikami. Res mi je žal.

⤍Zanima pa me kaj si mislite da se dogaja med Avo in Jurajem?

⤍ Prosila bi za 7 nextov in za 4 mnenja.
12. julij 2018
neext
12. julij 2018
Next cim prej
20. julij 2018
Še pet nextov in 4 mnenja. Hvala vam.
23. september 2018
━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━

*WARNING*

Zgodba vsebuje grde besede, neprimerne prizore ki so nepriporočljivi za otroke ali pa so enostavno brutalno nesramni in totalno neenaki normalnemu človeštvu.
Vsi tisti ki ste občutljivi na misel o spolnem ali psihičnem nadlegovanju ali o tematiki kot je naprimer umor, homosexualnost ali kaj podobnega, bi vas prosila da zapustite oziroma berete zgodbo z odprtimi mislimi.

━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━
━ II. ━
[Ava Vinci]


gif

˝Kaj je moja današnja naloga?˝ sem vprašala in odložila torbico na stol. ˝Enostavno. Sploh je ni.˝ je rekel Juraj ko je stopil skozi vrata iz tiste temne sobe. ¨Ampak...˝je dejal. Ta njegov ampak ni nikoli pomenil nič drugega kot spolne usluge. ˝Ne danes Juraj...¨sem rekla in se obrnila stran. ˝Dobro.. potem pa lahko greš... nisi več uporabna.˝
Besede me niso več bolele, saj sem ga že do dobra spoznala. Še zdaj se sprašujem, kaj vidim na njem? Kaj na njem me privlači? Karakter je hujši kot... saj ne vem s čim bi ga sploh lahko primerjala. Ampak te njegove oči.. modre kakor ocean... in ti kodri.. večino časa mastni, ki segajo do njegovih ramen. Včasih se moram prav skoncentrirati, da lahko izgedam vsaj malo profesionalno, ko sem v njegovi bližini. On je kot pozitiv k mojem negativu. Mah. Kaj sploh sanjarim? Oba sva 'srečno' poročena in vsak ima svojo družino. Poleg tega je en velik nesramen konj. On je morilec... prasec... grdavž... sramota človeštvu.
Pobrala sem svojo torbico in se odpravila proti domu. Ko sem se vsedla v avto, je ura kazala sedem zvečer. Toraj, predavanje je potekalo dve uri. V resnici je bilo predavanje zelo kratko saj zaključujemo z študijskim letom in so lekcije več ali manj samo napotki za nasednje leto, ali pa kako smo se odrezali v preteklem letu. Sedaj mi je žal. Žal mi je, da sem si polek družine, službe in še seveda Juraja izbrala še študij. Moj naziv kriminalistke je čisto dovolj, vendar mi je šerif predlagal nadgrajevalno stopnjo šolanja zastonj pod pogojem, da ob študiju ohranim službo in brez porodniških dopustov v tem času. Kdo pa ne bi sprejel financiranega šoloanja, če bi vedel, da bo z višjim naziom prišla tudi večja plača?
Zaustavila sem se pred lokalnim Burger Kingom, naročila hrano in se do dobrega najedla. To je bil moj edini pošten obrok danes, saj od moje čokoladice naprej nisem dala v usta čisto nič.
━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━
čez nekaj dnigif X17

˝In, če nam v tem času uspe pridobiti še dve manjši posesti v središču mesta, vam vsem dobro poplačam! Namreč stanovanja se lahko prodajo hitreje kot hiše in, če zastaviš dobro ceno, lahko kupca zmanipuliraš do kakšne napitnine oziroma zaračunavaš vsako malenkost, ki si jo zamislijo v svojem stanovanju. Kaj menite?˝ nakladanje o 'izplačilu' je bila laž, ki mi jo napihuje že vseh 17let odkar sodelujem z njim. ¨Menim, da bi nam to lahko uspelo, pod pogojem, da vsi sodelujemo. Namreč, ne smemo pozabiti, da je umor v bloku težje izvesti, saj je veliko več ljudi. Še posebaj sedaj, ko je naša točka glavno središče.¨ je dejal Max. Vsi smo samo kimali z glavami, saj se nam je njegovo mnenje zdelo pametno. ˝Najbolj moramo biti pozorni na predel, v katerem prenavljajo staro knjižnico, tam bodo namreč cel dan mrgoleli delavci in to se morda ne bo dobro izteklo.˝ je podal svojo mnenje Addison, ki je bil vedno nekje zunaj in je izvedel marsikaj in še več o raznih delih in izvajalnih procesih v Los Angelesu. Spet smo vsi pokimali.
Čez kako uro smo zaključili s sestankom in odšla sem na verando. Tam sta sedela brata Donovan in Dorian. Prisedla sem in skupaj smo pokadili cigareto, nato pa sem se morala posloviti, saj me je čakala služba. Ura se je namreč bližala osmi zjutraj.
━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━
⤍Razlaga: Ava študira kriminalistiko, med tem pa ima službo kot kriminalistka na policijski postaji v Los Angelesu IN seveda na skrivaj sodeluje z Jurajem.
⤍Če koga še kaj zanima mi lahko piše v zasebno sporočilo.

⤍Sedaj pa boste spoznali še moški del tolpe:

⤍Addison Compton (Kemptn)⤍Donovan Kent⤍Dorian Kent⤍Marquis (Markuis) Paxton (Pakston)


⤍Toraj tukaj so sedaj zbrani vsi člani tolpe:
Šef: Juraj Camissado
Ženske:
⋆ Ava Vinci
⋆ Natalie Fox (žena od Juraja, ki po navadi sploh ne sodeluje)
⋆ Mia Camissado (hči od Juraja)
⋆ Franchesqua Afia
⋆ Aria Lee
⋆ Rose Williams
Fantje:
⋆ Max Camissado (sin od Juraja)
⋆ Addison Compton
⋆ Donovan Kent
⋆ Dorian Kent
⋆ Marquis Paxton

⤍ Hejla dragi bralci in bralke! Moja zgodba je malo zastarela, ampak upam da jo bom s tem nextom oživela.

⤍ Nexti? Mnenja?
11. julij 2019
neext
12. julij 2019
Next! + nova bralka
12. julij 2019
Next
23. julij 2019
u149674
u149674
Next
23. julij 2019
u149674
u149674
všeč mi je tvoj slog pisanja!
23. julij 2019
nextt
04. avgust 2019
u230318
u230318
Next
05. maj 2020
u247750
u247750
Next
07. maj 2020
u121342
u121342
Next
23. junij 2020
Next, plis
19. februar 2022
Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next Next
20. februar 2022
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani