u144633
u144633
Ojla!<3 odločila sem se da bom začela še pisat eno zgobico o one direction. Vem da jih je že veliko ampak ena več nebo škodila…

~Spencer~
A veste tisti obcutek ko te zapusti oseba ki si jo imel najraje na svetu? Ja to se je zgodilo meni. In ne ni umrl samo postal je grozno slaven. Govorim o Harryu Stylesu. Pred tremi leti je bil moj najboljši prijatelj nato pa je odšel na tist prekleti X factor in poplnoma pozabil name. In odtakrat ko je odšel sem se zelo spremenila, nisem več bila tista punčka ki je ubogala in naredila vse kar jo je kdo prosil ampak sem postala zelo uporniška. V šoli sem ocene grozno poslabšala, se pregovarjala učiteljem, staršem v glavnem vsem. Ko so odšli na prvo turnejo je bil star 16 let jaz pa 14. Ko sma se poslavljala sva oba jokala in obljubil mi je da se bova slišala po telofoni in po skaypu. In pol leta je res bilo tako nato pa me je nehal klicati in popolnoma sva izgubila stike. In ko sem rekla da sem se zelo spremenila nisem mislila le obnašanja ampak tudi videz prej rečmo da sem bila normalno štirinajstletno dekle ampak sedaj sem pa bol punk. Sedaj sem stara komaj 17 ampak imam že par tetovaž, začela sem tudi kaditi in piti. Na šoli nisem ravno priljublena ampak me to ne moti. Imela sem že veliko fantov ampsk ob nobenem se nisem počutila vredu zato sem jih kar hitro pustila. In očitno se je zelo spremenil tudi Harry kolkikor sem videla po revijah ima sedaj ogromno tetovaž, skoraj vsak dan menja punco in včasih je bil mamin sinček sedaj pa že tri leta ni bil doma. Anne in Gemmo je to zelo prizadelo. Redkokdaj se slišijo po telefonu. To vem pa zato ker smo sosedje in sta velikokrat pri nas. Z Gemmo se kar uredo razumema Anne pa se zelo dobro razume z mojimi starši.
Naslednji dan sem se morala zbuditi že ob sedmih ker sem mela ob pol osmih že pouk ampak kot ponavadi sem spet zamudila petnajst minut. Ko me je očka odložil sem hitro odhitela v razred. ˝«kje si bila?!« me je takoj ko sem prišla v razred nadrla učiteljica. »Am… kaj mislite kje?? Logično da doma« sem ji odgovorila in zavila z očmi. Cel razred se je zasmejal jaz pa sem spet zavila očimi. Učiteljica je zavzdihnila in rekla samo sedi. Prijiznjeno sem se ji nasmehnila in sedla. Neke je nakldala o nekih enačbah jaz pa sem na telofonui puslušala glasbo. »Speeencer« je nekdo zavpil in zdrznila sem se. Pogledala sem in zagledala jezno učiteljico. Vzela sem si slušalke iz ušes ona pa je začela nekaj vpiti name ampak je nisem ravno poslušala. Slišala sem samo to da se naj takoj prikažem pred tablo ker sem vprašana. Odšla sem pred tablo in učiteljica je na tablo napisala neke račune in enačbe ampak takih računov nebi znala še prebrat kaj šele da bi jih rešla hehe. » Spencer draga s takim znanjem ne boš nikoli izdelala letnika« je rekla učiteljica. » uh ne skrbite zame pri tem predmetui še nimam enke tako da ja bom izdelala letnik« sem ji rekla, se ji nasmehnila in sedla v klop. Naslednje ure so so kar hitro končale in pred šolo sem čakala očeta ker me vedno on pobere ko odhaja iz službe. Končno se je pripeljal in sedla sem v avtu. »kako je bilo danes« me je vprašal in na njegovem izrazu na obrazu sem prav videla da moli da nisem spet česa storila. »vredu le eno enko sem dobila pri matematiki« sem rekla in se mu nedožno nasmehnila. »spencer vedno si imela dobre ocene ampak odkar je odšel Harry si se tako spremenila da naju z mamo že resno skrbi« je rekel. » ne skrbita zame jaz sem uredo« sem rekla in se mu nasmehnila. Apmak imel je prav grozno sem pogrešala Harryja čeprav tega nisem hotela priznati……..
to sem jaz:


26. avgust 2013
nnneexxtt
26. avgust 2013
Neext
26. avgust 2013
u101445
u101445
neext
26. avgust 2013
next
26. avgust 2013
u61292
u61292
Neext
26. avgust 2013
u148552
u148552
next
26. avgust 2013
Neext
26. avgust 2013
Me Likely !!! Neeeeeeeeeeeext
26. avgust 2013
u148552
u148552
next
26. avgust 2013
u142563
u142563
Neeext
26. avgust 2013
bext!
26. avgust 2013
next*
26. avgust 2013
next
26. avgust 2013
u144633
u144633
Hvala za vse nexte….
~Spencer~
Harryja sem res močno pogrešala ampak tega nebom nikakor priznala. Odkar je odšel ne vidim več smisla v živlenju. Bil je še en teden do začetka poletnih počitnic in letnik sem komaj izdelala ampak mi je uspelo. Ravnokar sem ležala v svoji sobi na prenosniku ko je nekdo dobesedno vdrl v mojo sobo.in ta nekdo je bila seveda Gemma Anne Styles. » a še nisi slišala za trkanje?« sem jo vprašala in se zasmejala. »uh nekaj pomemnega ti morem povedati« je rekla veselo. »izpljuni« sem rekla. » prav Harry prihaja domov na počitnice« je rekla navdušeno, jaz pa sem prebledela. »kaj si ravnokar rekla?«sem jo vprašala.« Harry se vrača« je spet ponovila. » kdaj pa? Sem jo vpraša v šoku. » čez en teden ampšak sedaj pa morem iti dobim se z Mikom« je rekla in mi pomežiknila in že je več ni bilo. Zasmejala sem se nato pa sem se spomnila kar mi je ravnokar povedala. Hitro sem stekla v dnevno sobo kjer sta oče in mama gledala televizijo. Vsedla sem se nasproti niju in oba sta me pogledala z vprašajočim pogledom. »no kot vesta bo čez en teden konec šole in mislila sem da bi lahko odšli kam na počitnice« sem rekla in ju lepo pogledala. » ljubica to je dejansko dobra ideja« je rekel očka. » kdaj pa bi odšli?« je vprašala mama. » nevem super bi bilo čez kakšen teden« se rekla in se nasmehnila. »prav in kam bi moji dami šli? Na morje ali na kakšno potovanje??« je vprašal očka. » potovanje« sva rekli z mami v en glas in se zasmejali. To je bilo pprvič v treh letih da sem se s starši tako dobro razumela. »prav bom pogledal na internet kam bi lahko odšli in rezerviral nek hotel« je rekel očka in odšel v njegovo delovno sobo jaz pa mami pa sma začeli gledati film ki se je ravnokar začel.
Se res opravičujem za tako kratek next ampak bom napisala enega zelooo dolgega jutri…..

In še eno vprašanje:
Se bosta Spencer in Harry srečala??
26. avgust 2013
Ja.Neext
26. avgust 2013
u142563
u142563
Ja
Neeeext
27. avgust 2013
u148552
u148552
nexttttttttt
27. avgust 2013
u148552
u148552
next
27. avgust 2013
neext !!
ja se bosta..
p.s. nova bralka
27. avgust 2013
neeext!!!
28. avgust 2013
u144633
u144633
Že dolgo nisem bila toliko časa z mamo in se ob tem iskreno nasmejala. Moram priznati da je bilo prav prijetno. Ko se je film končal je bilo že zelo pozno zato sem se odšla stuširati nato pa spat. Zjutraj sem se spet zbudila malo prepozno in z očkom sva spet divjala po cesti ko me je peljal v šolo. Ampak danes sploh nisem zamudila pouka. Pouk je potekal tako kot ponavadi in kmalu sem spet stala pred šolo in čakala atija da pride pome. Ko se je končno prišel sem se hitro vsedla v avto in odpeljala sva se domov. Doma sem hitro zmetala vase to kar je mami skuhala nato pa odhitela v sobo. Izpod postelje sem potegnila en ogromen kovček in še enega malo manjšega. Odločila sem se da bom že zdaj spakirala za potovanje ker če pakiram zadnji dan itak vse pozabim. Odprla sem omaro in njeno celotno vsebino dala na posteljo. Ven sem izbrala oblačila katera še bom teh nekaj dni imela v šolo ostala pa sem zložila v kovčeka. Na hitro sem še pregledala omaro če je še kaj ostalo v njej. Ko sem pregledovala zadnji predalnik v omari pa sem čisto v kotu zagledala srednje veliko škatlico. Nisem se spomnila kaj je notri zato sem jo odprla, in to v trenutku obžalovala. V škatli so bile slike mene in Harryja ko sva bila še mlajša in razni spominki recimo v škatli je bila njegova zapestnica za srečo ki mi jo je podaril. Ko sem videla vse te stvari so mi v oči stopile solze. In kar nisem mogla nehati jokat. Spomnila sem se vseh stvari ki sva jih doživela skupaj.

*FLASHBACK*
»Spenc pridi nekaj ti morem pokazati« je Harry navdušeno vzkliknil. Prijel me je za roko in me povlekel proti nekemu gozdu. »kaj bova počela tukaj?« sem ga vprašala. »boš videla« je rekel in mi z dlanmi pokril oči. » Harry padla bom« sem živčno rekla. » neboš, držim te« je rekel. Vodil me je kakih pet minut nato pa se je ustavil in odmaknil njegove roke z mojih oči. Zagledala sem čudovito jezero. Bilo je dobesedno popolno. Odprtih ust sem gledala jezero. »lepo kajne?« je rekel. Prikimala sem in se mu nasmehnila. »popolno je Harry« sem tiho rekla in se mu nasmehnila. » veš ni ravno toplo ampak mislim da bi se vseeno lahko kopala v njem« je rekel in me prijel za roko. Z roko v roki sva kar v oblačilih stekla v vodo.
*END OF FLASHBACK*
Še vedno sem tiho hlipala. Takrat sem se spomnila zakaj pravzaprav so bile vse te stvari v škatli. Hotela sva narediti časovno kapsulo, da bi lahko čez kakih dvajset let to odkopala in se smejala najinim neumnostim. Ampak to ne bo mogoče ker kapsule nisva uspela niti zakopati. Še več solz je steklo po mojem obrazu. Nisem vedela kaj naj storim s to kapsulo ampak vedela sem tudi da je nemorem obdržati ker samo odpira rane v mojem srcu. Odločila sem se da jo naslednji dan vržem v smeti ker je danes že bilo prepozno. Sploh nisem opazila je že noč. Očitno mi je pakiranje vzelo več časa kot sem mislila da mi bo. Hitro sem se šla umit, se preoblekla v pižamo nato pa sem se spravila v posteljo. Zjutraj sem se hitro zbudila si pripravila torbico in šla počakat atija da me odpelje v šolo. Ko se je končno ` prideval` iz spalnice je bil vidno presenečen da sem že budna in pripravjena za v šolo. »kaj se pa je tebi danes zgodilo?« me je vprašal in se nasmehnil. » nisem več mogla spati« sem mu odgovorila. » no potem moja budna princeska pa te spraviva v šolo« je rekel in se zasmejal, jaz pa sem zavila z očmi in se tudi sama zasmejala. Dan v šoli je potekal isto kot vsi ostali le da se tokrat za spremembo nisem stepla ali skregala z nikomer. Jeej. No kakorkoli, takoj ko je očka prišel pome in naju pripeljal domov sem takoj stekla v mojo sobo po tisto prekelto kapsulo. Potegnila sem jo izpod postelje in hitro stekla na dvorišče. Odločila sem se da tega nebom vrgla v smeti ampak bom vrgla v tisto jezero kamor me je Harry peljal pred leti. Ravno sem se odpravila proti potki ki vodi v gozd ko mi je pot prekrižala Gemma. » heey kaj pa imaš tu nootri??« me je takoj vprašala. » am.. notri j…« sem začela.
In še eno vprašanje:
Bo Spencer povedala Gemmi kaj je v škatli??
28. avgust 2013
nwm pomoje ne
neext!!
28. avgust 2013
next..jaz mislim da ne...
28. avgust 2013
Ne.Neext
28. avgust 2013
Ammmmm nwm..mislim da ne...sam lahka ji pa kaka veja na glavo pade pa ji bo pol povedala...nikol se nena ve
Neeeeeeeeext
28. avgust 2013
u144633
u144633
veja ja haha carica
28. avgust 2013
u142563
u142563
Nwm
Neeext
28. avgust 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg