Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
Zdravo punce. Js sem že pisala eno zgodbo tu gr pa sem jo pole nehala in sem se zdej odločla, da bom začela pisat novo ker imam ogromno idej za zgodbice. Če bom mela velik nextov bom objavla še eno zgodbico in bote lahko vi izbrale kateri izmed fantov bo glavni.
"Sarah prosim pojdi v trgovino" mi je že stotič rekla moja cimra (sostanovalka stanovanja) "Kate pojdi sama, ker nimam časa" sem rekla "če sem pa bolana in imam vročino in moram počivati. Prosim pojdi v trgovino in mi kupi stvari, ki sem ti jih napisala na listek" je rekla. No mogoče bi pa res lahko šla, ker sem že cel dan v hiši in se samo dolgočasim. "Prav, bom šla. Samo vedi da si mi dolžna eno uslugo" sem rekla, vzela torbico in listek, ter se odpravila proti trgovini. Do trgovine sva imeli 35 minut počasne hoje in ker se mi ni mudilo, sem se odločila da bom šla peš. Ker nimam trenutno ničesar za početi se vam bom predstavila, ker zaenkrat še nisem imela časa. Moje ime je Sarah Cox, stara sem 18 let in sem pravkar začela študirati ekonomijo. Prihajam iz Irske. Imam enega starejšega brata, ki mu je ime Niall in je star 19 let. Do mene je zelo zaščitni, kar pa mi je zelo všeč. Oba starša sem izgubila v letalski nesreči, ko sta letela z letalom v majhno državo z imenom Slovenijo. Oh, kako sovražim to državo, če nebi obstajala ni bila moja starša še vedno živa in bi bili še vedno vesela družina. Trenutno živim v Veliki Britaniji na Oxford Street, kjer tudi študiram. Sabo sem vzela še mojo najboljšo prijateljico Kate. Ona študira medicino in ker sva obe šli v London študirat, sva se odločili, da bova kupili eno hišo kjer bova živeli skupaj.
Ko hodim po trgovini vzamem iz torbice listek, kjer mi je Kate napisala vse kar ji morem kupiti "jajce, moka, sladkor, čokolada, pomaranče, marmorni kolač..." sem brala vse kar ji morem kupiti "vodka? kaj ji bo vodka če pa je bolana" sem si rekla in vzela vse kar mi je naročila. Ko sem imela vse, sem se odpravila proti blagajni in plačala. Ko sem se odpravljala iz trgovine, mi je začel zvoniti telefon in medtem ko sem ga iskala po torbici sem se zaletela v nekoga in padla sem in vse stvari so padle po tleh. "Oprosti, ali si vredo" me je vprašal najlepši glas kar sem jih slišala "ja vredo sem, hvala" sem rekla. "Naj ti pomagam" je rekel, mi podal roko in mi pomagal vstati "kaj lahko storim da se ti opravičim za to" je rekel "saj je vredo" sem rekla in se odpravila pobrati stvari. Ko sem zložila nazaj v vrečko je stopil do mene in rekel "naj te odpeljem domov, da me boš nosila teh težkih vrečk". Malo sem premišljevala če se je pametno peljati zraven njega, ker ga niti ne poznam. "Zelo bi bila vesela prevoza" sem rekla in se mi nasmejala, nato pa sva se odpravila do njegovega avta. "Povej mi kje morem peljati" je rekel in speljal. Medtem ko sem mu govorla kje mora peljati sem čisto pozabila, da se vozim z neznancem in da niti nevem njegovega imena. "Čisto sem pozabil in se ti niti predstavil nisem. Liam Payne sem" je rekel in se mi nasmehnil "Sarah Cox" sem rekla in se mu vrnila nasmeh "me veseli" je rekel "enako" sem rekla in se nasmejala. "Ali veš kdo sem" me je vprašal "seveda vem, kdo si. Kdo pa neve za najbolj vroč boy band na svetu sem rekla in se mi nasmejala. Med vožnjo sva se veliko pogovarjala, nato pa sva končno prispela do stanovanja "hvala za prevoz" sem rekla "ni panike" je rekel, se nasmejal in nadaljeval "upam da se kmalu vidima" "mogoče se pa, samo vedi, da bo to malce težko, ker ti si zvezdnik jaz pa navadno dekle" sem rekla "morem iti, me je veselilo" je rekel in speljal " enako, adijo" sem rekla in mu pomahala.
Končno lahko spet gledam televizijo in jem svoj najljubši sladoled, ki sem si ga kupila v trgovini. Ves čas mislim na Liama in se sprašujem ali se bova še kaj videla. "Nehaj Sarah, nimaš ga več možnosti kje videt. Zvezdnik je če si slučajno pozabila" sem si rekla in se udarila po glavi. "Se ti lahko pridružim" je vprašala Kate z kokicami v roki "seveda" sem rekla in naprej gledla film. Obe sva v tišini spremljali film, katerega pa je bilo konec, nato pa je bila grozljivka. Obe sva sedeli na sedežni in stiskali vzglavnike ker naju je bilo zelo strah. Anna glavna junakinja v filmu se je pravkar odpravljala proti vratom, ko je kar naenkrat pozvonilo na najinih vratih. "AAAAAAAAA" sva zakričali obe naenkrat, nato pa sem vstala in šla z strahom odpret vrata. Ko sem jih odprla sem samo obstala, ko sem videla kdo stoji pred njimi.
To je zaenkrat vsem zdej pa nextajte, za drugi del, pa še nekaj vprašanj.

1. Je Sarah všeč Liam?
2. Kdo je stal pred vrati, ko jih je Sarah odprla?
3. next, kritike?
13. julij 2013
u140958
u140958
ja
ne bi vedela
next, ful je carsko
14. julij 2013
neeeeeeeeext.big-smilie
14. julij 2013
u135507
u135507
neeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!
14. julij 2013
+1.ja
2.niall/liam
3.neext, ful mi je ušeč začetk
++neext ((:
14. julij 2013
next
14. julij 2013
u73962
u73962
next
14. julij 2013
1. Je Sarah všeč Liam? japp
2. Kdo je stal pred vrati, ko jih je Sarah odprla? niall ali pa liam
3. next, kritike? neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext fullllll dobro
14. julij 2013
neeeeeeeeeeext big-smilie
14. julij 2013
tu mate nov del, hope you like it smile

"Niall kaj pa počneš tukaj" sem rekla in objela mojega brata "pravkar sem prišel v London in sem se odločil da te obiščem" je rekel in vstopil v hišo "Kate, Niall je prišel" sem zakričala v dnevno sobo "Niall Horan?" je zakričala Kate in pritekla v kuhinjo, kjer sva sedela in se pogovarjala "Oh ti si, jaz pa sem mislila da si Horan" je rekla užaljena ter se vrnila v dnevno sobo gledat film "nevem zakaj zmeraj misli da sem tisti slavni pevec ko pridem na obisk" je rekel in se nasmejal "veš mogoče je obsedena z njim in nekaj ti morem povedati" sem rekla "boš kaj pil" sem ga vprašala "ja bi" "vročo čokolado" sem vprašala "če jo boš ti naredila, ker narediš najboljšo" je rekel in naredil puppy face "seveda" sem rekla in začela delati čokolado, medtem pa sem mu povedla kaj se je zgodilo danes "Sarah ali si zmešana? Neznancu si se usedla v avto, niti poznaš ga ne, ko sta se vozila se ti je šele predstavil kdo je" je povzdignil glas nad mano "Niall umiri se, saj sem vedela da je Liam iz One Direction" sem rekla "je kdo rekel One Direction" je pritekla v kuhinjo Kate "NE" sva oba naenkrat rekla z Niallom in se samo nasmejala "Oh dobro no, Jaz grem spat ker sem utrujena" je rekla Kate se poslovila od naju in šla v sobo "Niall boš prespal pri nama" sem ga vprašala "če lahko" je rekel "seveda" sem rekla in mu pokazala sobo "lahko noč" "lahko noč, se vidima jutri" je rekel, jaz pa sem samo zaprla vrata in šla v sobo. Kako lahko začne kar tako kričati name, saj sem vedela da je Liam in če bi me hotel ugrabiti bi na sebe in na band vrgel zelo slabo luč.
Celo noč sem samo razmišljala o tem in niti za minuto nisem mogla zatisniti oči. Odšla sem v kuhinjo si narediti kakav in odpravila sem se ven na teraso. Bilo je poletje, polna luna in zunaj je bilo prav prijetno. Usedla sem se na visečo mrežo in počasi srkala kakav. Ko sta bila moja starša še živa in sem ko zvečer nisem mogla spati, sem šla vedno ven na mrežo in čez čas se mi je pridružil oče in me je zmeraj potolažil "Pogrešam vaju" sem rekla in pogledla v nebo in naprej srkala kakav. "Se ti lahko pridružim" sem slišala Nialla, ničesar nisem rekla, samo obrnila sem se in si obrisala solzo ki mi je spolzela po licu "Sarah prosim ne jokaj" je rekel "vedi da nisem mislim nič hudega, samo, veš da sem zelo zaščitni do tebe in me zelo skrbi in ne bi rad, da te kdo prizadane ali ti naredi kaj hudega" je rekel in obrisal solze, nato pa me objel "Niall vem kakšen si, samo veš da sem zelo čustvena" sem rekla in se mu stisnila v objem in tako sva sedela kar nekaj časa "Rad te imam sestrica" je rekel "tudi jaz tebe" sem rekla in ga močno objela. "Ti je všeč Liam" me je vprašal Niall "ne, no nevem" sem rekla in se samo nasmehnila. Po resnici povedano do njega ne čutim ničesar in tudi če bi nimam nič možnosti, ker on je slaven ima punco, jaz pa sem samo navadno Irsko dekle, ki je prišlo študirat v London.
"Sarah vstani, ura je že 12 opoldan" sem slišala Nialla "spala bi še" sem rekla "ne ne boš, danes te peljem v trgovine, ker te morem malo razvedrit" je rekel in me potisnil iz postelje "samo oblečem se, počakaj me spodaj" sem rekla in se odšla umit. Ko sem bila spravljena sem se odpravila dol "greva" je vprašal "greva" sem rekla "Kate midva grema" "uživajta" je zakričala. Odpeljala sva se v trgovski center in se odpravila iz trgovine v trgovino. Oba sva imela v obeh rokah polne vrečke in noge so me že peklensko bolele. Ko sva hodila po nakupovalnem centru sem slišala da me nekdo kliče, toda sem kar ignorirala "Sarah počakaj" sem slišala, se obrnila in videla sem Liama in njegovo dekle kako prihajata proti meni. Ko sem se obrnila proti Niallu sem videla da je gledla zelo jezno "Niall prosim" sem rekla in ga pogledla "naj ti bo" je rekel in se sprostil "Haj Sarah" je rekel Liam in me objel "Haj Liam" sem rekla in mu vrnila objem "Sarah to je moja punca Danielle" je rekel in mi predstavil Danielle "Zdravo sva rekli obe in se objeli, kar me je zelo presenetilo "Liam, Danielle to je moj brat Niall" sem rekla in jima ga predstavila "sta za eno pijačo" je prašal Liam "ne" je rekel Niall in ga jezno pogledal "z veseljem" sem rekla in grdo pogledla Nialla, nato pa smo se odpravili do najbližjega kafiča. Liam in Niall sta hodila skupaj pred nama, jaz pa Danielle pa za njima. Ko smo hodili do kafiča sva se veliko pogovarjali in ugotovila sem, da je zelo prijazna in dobra oseba. "Sarah kaj ko bi mi dala tvojo telefonsko številko in bi lahko šla kdaj z nami kam" je rekla Danielle "in prosim kliči me Dani" je rekla in se nasmehnila "seveda Danielle" sem rekla, Danielle pa me je jezno pogledla "mislim Dani" sem rekla in obe sva se nasmejali.
"Niall uničena sem" sem rekla in se vrgla na kavčk, vrečke pa sem pustila v avtu. Naj jih Niall znosi ven "Kate doma sva" je rekel Niall in se mi pridružil na kavču "Sarah čez eno uro grem nazaj na Irsko" je rekel Niall in me objel "pogrešala te bom in pridi naju večkrat obiskat" sem rekla in ga objela. Ena ura je zelo hitro minila in obe z Kate sva se poslovili od Nialla. Ko je odšel sva se obe odpravili v dnevno sobo "Sarah pogovoriti se morava" je rekla Kate in ugasnila televizijo "seveda, kar na dan z besedo" sem rekla in jo pogledla "Sarah najboljši prijateljici sva že odkar sva začeli hoditi v šolo in vedno si mi stala ob strani in mi pomagala, toda zdaj pa te zapuščam" je rekla "kaj? zakaj?" sem rekla in vstala in jo gledla z najbolj šokiranim obrazom kar sem ga lahko naredila. "Spoznala sem fanta in skupaj sva že 2 leti in preselila se bom k njemu" je rekla "dve leti že imaš fanta in mi nisi mogla povedati" sem rekla in se samo sesedla na sedežno "oprosti, ker ti nisem povedla toda čez 3 ure imam let, preselila sem bom k njemu v Nemčijo" je rekla, vstala in vzela kovčke in se odpravila proti vratom "Kate kaj bom brez tebe" sem rekla in zadrževala solze "Sarah poiskala si bom novo prijateljico in imeli se bosta super, toda še vedno se lahko slišiva preko interneta" je rekla, me objela in se odpravila proti taxiju "Kate pogrešala te bom" sem rekla, ji pomahala in zaprla vrata. Ostala sem sama, v veliki hiši, sama, nobenega nimam, razen Nialla, ki pa se je že vrnil nazaj na Irsko. Zaklenila sem vrata in se odpravila v sobo, prižgala sem računalnik in takoj začela iskati službo, toda neuspešno. Odločila sem se, da bom jutri vstala zgodaj in začela iskati službo zunaj na terenu. Prižgala sem televizijo in pravkar so se začela poročila, najprej so govorili o politiki, o vojnah po Iraku, kar naenkrat pa vidim sebe na ekranu "Danes popoldan smo v nakupovalnem centru videla člana skupine One Direction Liama Payna in njegovo dekle Danielle, v njuni družbi pa smo videli tudi dekle in nekega fanta. Je to skrivnostno dekle mogoče novo dekle Harry-ja ali Nialla-a? Ko izvemo kaj novega vam sporočimo" je rekla novinarka. Ne morem verjeti, najprej me zapusti Kate, nato pa še ta novica, groza. V DVD predvajalnik sem dala film, šla v kuhinjo si naredila kokice in vzela coca-colo in se odpravila gledat film, med filmom sem zaspala. Ko sem spala se mi je sanjalo da sem imela prometno nesrečo in da sem bila v komi. Ležala sem v bolnišnici in zraven mene je bil fant, katerega pa nisem videla v obraz. "Sarah zbudi se, ljubim te" je rekel in me poljubil na čelo. "Ne" sem zakričala in se zbudila, slišala sem da mi zvoni telefon "Prosim" sem rekla "Hej Sarah, Danielle tukaj" je rekla "imaš kaj časa" je rekla "ja imam" sem rekla in se pretegnila "lahko prideš čez eno uro v Hyde Park" je rekla "rada bi, da spoznaš nekoga in tudi Liam se je strinjal s tem" je nadaljevala "okej pridem, samo spravim se pa se tam" sem rekla, se poslovila in se odšla spravit. Medtem ko sem se spravljala sem naročila taxi, da me bo peljal in razmišljala sem koga bi mi lahko predstavila. Čez 40 minut sem bila spravljena in odpravila sem se ven, kjer me je čakala taxi "Hyde Park" sem rekla taxistu in odpravila sem se. Tja sem prispela čez 10 minut in počasi sem se odpravila po parku, kjer mi je naročila Danielle da se dobimo. Ko sem se prebliževala tistemu kraju, sem tam že videla Danielle in Liama kako mi mahata in pri hodita nasproti "Zdravo" sem jima rekla in ju objela "Zdravo" sta odvrnila in mi vrnila objem "pridi gremo" je rekel Liam in odpravili smo se proti avtu "kam gremo" sem ju vprašal "k nam domov" je rekel Liam "torej bom spoznala druge člane" sem ju vprašala "ja in tudi Eleanor in Perrie" je rekla Danielle in peljali smo se do njihove hiše. Vožnja je trajala 20 minut, nato pa smo prispeli do zelo velike hiše "tukaj smo" sta rekla oba naenkrat in izstopili smo iz avta "pridi, vsi so zunaj na vrtu" je rekel Liam in me vodil na vrt "Wow" je bilo vse kar sem spravila iz sebe "prispeli smo" sem slišala Danielle in pogledala sem na vrt in videla fante in punci "Zdravo" so rekli in se mi predstavili jaz pa njim "kje pa sta Harry in Niall" je vprašala Danielle "v hiši sta, grem po njiju" je rekel Louis. Čez 5 minut se je vrnil in rekel da prihajata. Minilo je že 10 minut in še vedno ju ni bilo, zato smo se posedli za mizo in pili pijačo in se veselo pogovarjala. Veliko sem izvedela o njih in tudi oni o meni in pravkar sem govorila o svojem bratu ko nas je zmotil glas "Zdravo" je rekel, vstala sem, se obrnila in zagledala sem ga. Ko sem pogledala v oči so vsi najini spomini spomini prišli na plan in spomnila sem se vsega kar sva počela. Ne morem verjeti, da se me ne spomne.

1. Bo Sarah preživela brez Kate?
2. Koga je videla ko se je spomnila vseh njunih trenutkov?
3. NEXT, kritike, nadaljujem JA/NE?
14. julij 2013
u103180
u103180
1. Bo Sarah preživela brez Kate? ja
2. Koga je videla ko se je spomnila vseh njunih trenutkov? najbrž nialla
3. NEXT, kritike, nadaljujem JA/NE? next

nova bralka
14. julij 2013
1. bo ja. big-smilie
2. nialla. svojega brata. big-smilie
3. nexxt, čimprej. big-smilie
14. julij 2013
neeeeeeext
14. julij 2013
neeext
14. julij 2013
1. Bo Sarah preživela brez Kate? amm jupp
2. Koga je videla ko se je spomnila vseh njunih trenutkov? očeta in mamo? idk
3. NEXT, kritike, nadaljujem JA/NE? neeeeeeeeeeeeeeext nujno!!! superca!! JA
14. julij 2013
u140958
u140958
1. bo
2. ne bi vedela
3. next
14. julij 2013
neeeeeeeeeeeeeeext
14. julij 2013
ČE NE NEXTAŠ te ubijem u spanju mkm. prooosim hitrrrrrrrrrrrrrrrrrr
14. julij 2013
+1. Bo Sarah preživela brez Kate? ja
2. Koga je videla ko se je spomnila vseh njunih trenutkov?emm..ne vem
3. NEXT, kritike, nadaljujem JA/NE? itaaak da neeext, pa hitr
++neext
14. julij 2013
"Zdravo" je rekel in mi podal roko "Zdravo, Sarah Cox" sem rekla in mu podala roko "Niall Horan" je rekel in se nasmehnil "Me veseli" "Enako" sem rekla in se usedla nazaj na stol. Ne morem verjeti da se me ne spomne, že od malih nog sva bila skos skupaj, ko pa bil star 11 let, jaz pa 10 so se preselili v drugi kraj na Irskem in oba sva jokala in si obljubila da se ne bova pozabila, sedaj pa sedim pred njim in ga gledam in si ga želim objeti in mu povedati kako zelo sem ga pogrešala, ko so se preselili. Solze sem komaj zadrževala ampak mi ni glih uspevalo in mi je ena spolzela "Ali si vredo Sarah" je rekel Louis "Ne, ali lahko izvem kje imate kopalnico" sem vprašala "Seveda, pojdi tukaj čez kuhinjo kar naravnost pa zavij desno pa boš videla stopnice pa pojdi gor pa naravnost po hodniku nato pa levo pa druga vrata desno" je rekel Liam "Hvala" sem rekla in šla kolikor hitro sem lahko. Na srečo sem si zapomnila kje moram iti in nisem imela problema z iskanjem kopalnice, ko sem jo našla sem samo odprla vrata in jih zaklenila in padla na tla in se začela jokat. Iz torbice sem vzela telefon, poiskala Niallovo številko in ga poklicala, čez nekaj sekund se je oglasil "Zdravo sestrica" je rekel ves vesel "Niall se me ne spomne" sem rekla in samo začela še bolj jokati "Videla si ga? Kje" me je vprašal in povedala sem mu celotno zgodbo "in potem se je usedel nasproti mene in me niti prepoznal ni" sem rekla in še samo bolj začela jokati. "Sarah pojdi ven, pogovarjaj se z vsemi in če te bo kaj spraševal mu povej o svojem otroštvu, da si imela najboljšega prijatelja, toda so se potem preselili. Povej mu vse in mogoče se te bo spomnil" je rekel Niall "Hvala ti" sem rekla, nato pa sem prekinla, si umila obraz in popravila make-up in ko sem bila videti tako kot prej sem se odpravila ven. "Oprosti nisem te videl" je rekel neznan glas "Oprosti meni, ker nisem gledla" sem rekla in mu pogledla v oči "Sarah" sem rekla in mu podala roko "Harry, Harry Styles sem" je rekel, mi podal roko in se mi nasmehnil. "Si jokala" me je vprašal "Ne, zakaj sploh bi" sem rekla čim manj očitno "Ja pa si, ker vidim sledi solz" je rekel in z palcem obrisal sledi "Tako sedaj se pa ne vidi ničesar" je rekel in se nasmehnil "Hvala" sem rekla in se odpravila nazaj na vrt "Greš ven" me je vprašal "Seveda" sem rekla in šla naprej "Počakaj me, samo telefon vzamem in se tu pridružim" je rekel in šel v sobo, jaz pa sem ga čakala na začetku stopnic "Sem že" je rekel in prišel do mene, nato pa sva se odpravila proti vrtu. Preden sva prišla ven me je zaustavil ter me prijel za obe roke in pogledal v oči "Sarah nevem kaj vse si slišala o meni od medijev, toda vedi da nisem takšen ženskar kot pravijo. Res je da mi je veliko deklet všeč, toda ko mi je eno dekle zelo všeč se bom zelo boril za njo da jo bom tudi dobil in vedi da sem zelo prijazen človek in če boš potrebovala karkoli me samo pokliči in ti bom z veseljem pomagal" je rekel, mi podal listek na katerem je bila njegova telefonska številka in me objel. Verjamete ali pa ne, sprva sem bila zelo presenečena za objem to da sem ga potrebovala, ker se je zgodilo preveč stvari za en dan. "Hvala" sem rekla in se mu nasmehnila, nato pa sva se odpravila na vrt, kjer so igrali odbojko "Vidim da sta se že spoznala" je rekel Liam in nama nakazal naj se pridruživa igri. In ker so bili na eni strani že Liam, Danielle, Niall in Perrie, na drugi stran pa samo Eleanor in Louis sva se odločila da greva njima pomagat. Pravkar smo imeli menjavo in šla sem stati pred mrežo, kjer je na drugi stran stal Niall in bilo mi je zelo težko ga tako gledati "Občutek imam da te od nekod poznam" je rekel in me pogledal v oči "Saj mogoče me pa poznaš, toda se ne spomneš" sem rekla in podala žogo, na srečo so imeli oni menjavo in je na njegovo mesto prišel stati Liam "Si vredo" me je vprašal "Sem že bila boljši, toda nebi sedaj rada o tem govorila" sem rekla in naprej sledila igri.
"Fantje in dekleta jaz sem bom počasi odpravila domov, saj je ura že 8 zvečer in sem lačna in si grem nekaj kupit za jest" sem rekla in pobrala svoje stvari in se šla od vsakega poslovit "Hvala vam za tako lep dan. Upam da se še kdaj vidimo, ker ste zares dobra družba" sem rekla in se počasi odpravila proti vratom "Tudi ti si nam všeč" je rekel Louis "nisi nora oboževalka ki bi vsakega rada posilila in tudi zelo prijazna si" je nadaljeval "In nam dekletom je zelo všeč, da nas ne sovražiš tako kot druge oboževalke in zelo smo vesele da smo dobile novo prijateljico" je rekla Danielle "Hvala vam vse" sem rekla in se nasmehnila "GROUP HUG" je zakričal Louis in vsi smo se objeli, nato pa sem se odpravila v Nandos in nazaj domov.
Ko sem prišla domov, je bilo zelo neprijetno priti v prazno hišo, zelo pogrešam Kate, toda na srečo sem spoznala fante in dekleta in zelo so prijazna. Odpravila sem se v kuhinjo po krožnik in si zložila stvari iz vrečke na krožnik, nato pa sem se odpravila v dnevno sobo gledat film. Med gledanjem filma mi je začel piskati telefon in videla sem da sem dobila sms od neznane telefonske 'Zdravo. Ali že spiješ? Upam, da te nisem zbudil. Harry' "Kje je pa on dobil mojo telefonsko, če mi je samo on dal svojo" sem se vprašala nato pa mu odpisala 'Zdravo! Ne, glih se s kolesom na Mars vozim, se mi pridružiš haha? Samo zabavam se, film gledam in se dolgočasim. Zelo osamljeno je biti sam v tako veliki hiši. Sarah' Čez nekaj časa mi je spet zapiskal telefon 'Drugič se ti pridružim haha. Če bi pa nas povabila pa ne bi bila osamljena. Harry' Nekaj časa sva si še pisala, nato pa sem zaspala.

1. Ali se bo Niall spomnil Sarah?
2. Ali bosta spet najboljša prijatelja ali bosta kaj več?
3. Se bo kaj zgodilo med Sarah in Harryjem?
4. Kaj mislite da se bo zgodilo v nadaljevanju? Tista ki ugotovi ali pa bo vsaj blizu tega ji posvetim next.
5. NEXT, kritike, nadaljujem JA/NE?

Upam, da vam je všeč, če bi rade kaj spremenile komentirajte smile nov del dobite jutri popoldan ali pa zvečer
14. julij 2013
next omgggg
1. čez neki časa ja
2. upam da sam frenda
3. upaaam da bota skupi
4. party/sleepover pri njej al pa sam harry.
5. NADALJUJ itaak.
< 3333333333
14. julij 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <33 nova bralka :***********
14. julij 2013
1. Ali se bo Niall spomnil Sarah? čez čas ja
2. Ali bosta spet najboljša prijatelja ali bosta kaj več? maybe a little more
3. Se bo kaj zgodilo med Sarah in Harryjem? bff
4. Kaj mislite da se bo zgodilo v nadaljevanju? Tista ki ugotovi ali pa bo vsaj blizu tega ji posvetim next. idk
5. NEXT, kritike, nadaljujem JA/NE? neeeeeeeeeeext nujno...superca!! JA
14. julij 2013
+1. Ali se bo Niall spomnil Sarah? ja bo
2. Ali bosta spet najboljša prijatelja ali bosta kaj več? vrjetn s časom tut kaj več
3. Se bo kaj zgodilo med Sarah in Harryjem? frenda bosta
4. Kaj mislite da se bo zgodilo v nadaljevanju? Tista ki ugotovi ali pa bo vsaj blizu tega ji posvetim next. nimam pojma
5. NEXT, kritike, nadaljujem JA/NE? itaaak da neext
++neext
14. julij 2013
nnnnnnnnnnnnnnnnnext
1. Ali se bo Niall spomnil Sarah?ja
2. Ali bosta spet najboljša prijatelja ali bosta kaj več?Vč
3. Se bo kaj zgodilo med Sarah in Harryjem?ne
4. Kaj mislite da se bo zgodilo v nadaljevanju? Tista ki ugotovi ali pa bo vsaj blizu tega ji posvetim next.nwm
5. NEXT, kritike, nadaljujem?Ja
+NOVA BRALKA
14. julij 2013
neeeeeeext
14. julij 2013
u103180
u103180
neext
14. julij 2013
http://www.igre123.com/forum/tema/hold-me-tight-(ft.-1d)-:*/58507/1 bi kera brala ? sori da smetim ! : )
14. julij 2013
neeeeeeeeeeeeeext big-smilie
14. julij 2013
če dobim zdejle 5 nextov objavim nov del smile
14. julij 2013
tema je zaklenjena