"ZGINI STRAN!" Selenino kričanje se je slišalo čez celo hišo medtem ko se je upirala, da bi zapustila hišo kot so ji povedali starši. Sedemnajstletnica ki se hitro razjezi. Kaj je dobrega pri tem? Selena je redkokdaj vesela. Nazadnje ko jo je nekdo videl veselo je bilo preden je njena najboljša prijateljica naredila samomor. Selena se je spremenila v čisto drugo osebo. Noben je še ni videl take prej. Ampak šezmeraj, toliko ljudi je naredilo samomor v njenem življenju. Selenin brat je naredil samomor ko je bila stara 14, njena sestrična ko je bila stara 7 in nazadnje njena najboljša prijateljica. Selena se spvraži ker tega ni mogla ustavit. Selena sovraži to, da je izgubila brata. Zmeraj izgubi tistega, s katerim si je blizu. Je kot, da noben noče da bi bila srečna. In zdaj ni več. Ni več tisti veseli otrok, ki je bila. Je drugačen človek in vsak jo sodi tako hitro. Zakaj ne konča vsega? Zakaj ne konča bolečine? Najdi Demi. Samo naredi samomor. Ampak ne. Nekakor se drži skupaj in vse pusti skozi, takšna jezna in nesrečna kot je.
"Selena prosim, ne bodi tako stroga do same sebe. Prosim. Sovražim, da moram to storiti. Ampak ne zdržim več. Trudila sem se po vseh mojih močeh, ampak mi ne pustiš, da ti pomagam." je rekla Selenina mama vsa objokana ko je počasi stopila v Selenino sobo in zajel jo je dim cigaret.
"NE POJDI STRAN OD MENE!!!" Selena je kričala in metala v svojo mamo vse kar je lahko našla, samo da ji ne bi prišla blizu.
"VSI ODIDEJO ALI ME ZAPUSTIJO! IN ZDAJ DELAŠ ISTO! NAJLEPŠA HVALA!!" Selena je kričala in ni pustila da solze pritečejo z njenih oči. Dolgo časa je bilo od kar je Selena nazadnje jokala. Sovraži jokanje. Sovraži ta občutek.
"Selena, prosim pomiri se. To je za najboljše. Obljubim, da te ne zapuščam. Ti si moja hčerka in ljubim te! To delam za najboljše vseh nas!" Selenina mama je jokala, ko je hotela bližje k njej a je vedela, da bo le kričala na njo.
"Počakala te bom v avtu" je zašepetal preden se je obrnila in odšla iz sobe, po stopnicah ter pohitela do avta. Selena se je še enkrat uničeno zadrla in odšla v kopalnico, se stuširala in preoblekla. Morala je poiskusiti. Selena ni marala kričati ali užaliti svoje mame kakorkoli. Ni njena krivda da je taka, kot je. Samo to je, da je bila že skozi toliko bolečine. In noče je več.Ni se ukvarjala z lasmi zato si je na glavo dala beanie in vzela svojo torbo z pomembnimi stvarmi kot so zdravila, polnilec za telefon, nekaj vložkov in modrcov skupaj z gatami, nekaj knjig za šolo in še nekaj make-upa in to je bilo to. Vzela je en kovček in v njem so bile njene obleke in njeni čevlji in potem je vzela še en kovček z drugo polovico njenih oblek in čevljev in odšla po stopnicah do avta. Svoje kovčke je dala v prtljažnik in močno zaloputnila z vrati od prtljažnika da bi pokazala mami, da se ne strinja s tem in se vsedla na zadnji sedež, saj ni hotela sedeti zraven nje. Mama je zavzdihnila in odpeljala.


22. december 2013
"Ni ravno dobre volje saj sva se doma skregali ampak samo pusti jo, da se pomiri in bi morala biti redu. In pa popzai na njeno rezanje in škodovanje sami sebi. In na to, kdaj vzame zdravila. Prosim samo obdrži jo stran od tega, da bi naredila karkoli nevarnega." je Mandy (Selenina mama) jokala v rame nekemu mlademu fantu z nabildanimi mišicami.
"Obljubim Mandy, da bom naredil vse kar je v moji moči. Ne bom te razočaral." je mlad fant pomiril Mandy ko je zavzdihnila in ga pogledala v oči in se nemočno nasmehnila.
"Hvala ti da to delaš, Justin. Celi naši družini pomeni veliko. Tvoja mama bi bila ponosna". Justin se je nemočno smejal in pokimal.
"Ne skrbi, Seleno poznam že odkar je otrok. Vse za tebe in tvojo družino. Naredili ste že toliko za mojo družino in zdaj je čas, da jaz nekaj naredim za vašo."
Selena je iztopila iz avta in zaloputnila z vrati avta. Justin je zajel sapo, ko je zagledal njeno lepoto. Gledal jo je ko je šla do prtljažinka in vzela ven 2 kovčka. Ni je videl že 6 let. Pohitel ji je pomagat a ga je narahlo udarila. "Ne rabim tvoje pomoči!!" je zakričala Selena in Justin je zavzdihnil ter obrnil glavo k Mandy ki mu je dala opravičljiv pogled. Mandy je šla v avto in se odpeljala, Justin pa je odšel v svojo hišo. Selenina in Justinova mama sta se poznali še od preden sta Selena in Justin bila rojena. Bili sta zelo dobri prijateljici. Ampak ko je bil Justin star 18, je njegova mama umrla v prometni nesreči, kar je Justina pripeljalo na slaba pota. Ampak to je bilo 3 leta nazaj in zdaj, ko je star že 21 je čisto vredu. Mandy je Justinu povedala vse kar rabi vedeti o Seleni, njeni hitri vzkipljivosti in razloga za vse to. Justin mora zdaj gledati kdaj vzame zdravila in da nobeno rezilo ne izgine in da se nove rane ne pojavijo na njenih zapestjih. Precej težka naloga ampak ne bo prelomil obljube. Obljubil je da bo čuval Seleno in si bo Mandy lahko odpočila.
A lahka kdo mal nexta prosim? hhaaha
23. december 2013
neeeeext
23. december 2013
u138721
u138721
neeeext
29. december 2013
u148477
u148477
neeeeeext
03. januar 2014
hvala za nexte <333 next bo verjetno danes al pa ju3 (:
05. januar 2014
Neeexttttt upam da boš nextala
08. marec 2014
Nextttttt
09. marec 2014
hvala <33 ljubimmm vas hahah sorry ker nism nextla :'((
Naslednji dan je prišel in Selena ni zapustila svoje sobe že odkar je prišla. Niti enkrat. Justin je postal malo zaskrbljen ampak ni hotel iti noter, da ga ne bi nadrla ali kaj takega. Čez nekaj časa še zmeraj ni prišla iz sobe, vendar se mu je zdelo da bi bil že čas da jo gre pogledat. Zavzdihnil je in počasi šel po hodniku do konca da je prišel do Selenine sobe. Narahlo je potrkal in zaslišal momlanje. "Kaj je?!?" slišal je Selenin hladni glas.
FULLL je kratko ampak dans zvečer dobite dalši next!!!!
12. marec 2014
u156327
u156327
neeeeeeeeeeeeeeeeeeext
+
nova bralka
12. marec 2014
neeext
12. marec 2014
hvala sorry ker ni blo nexta ampak je u šoli noro ker so skos testi in sprašuje :/
Ko je vstopil je zavohal dim cigaret. Nakremžil se je ko je pogledal okoli sobe in videl Seleno na oknu s cigareto v roki. "Moral sem se prepričati da si ok. Nisi zapustila sobe že odkar si prišla. Je vse uredu?" je Justin vprašal in vstopil bol not v sobo. Selena je imela na sebi črne kratke hlače in vijolično majico. Lase je imela spete v napol podrto figo. Videl je brazgotine na njenih nogah. Rezanje. Novo in staro. Videl je vse brazgotine na njenih rokah. Vsepovsod po njenem telesu so bile brazgotine, modrice in nove ureznine. Ni jih mogel omeniti, ker bi ga Selena nadrla.
"Ne, faking ni. Mami me je dala v tvoje roke da bi me pazil. Vsi faking obupajo nad mano. Vsi obupajo nad mano. Zapustijo me. Sem pre-faking-več za njih?!? Prej ali slej boš tudi ti obupal nad mano in me zapustil!" mu je Selena ostro odgovorila in postala je jezna, ko se je spomnila na to.
"Hey! Nikoli ne bom obupal nad tabo in te zapustil! In tudi tvoja mama te ne bo. Tvoja mama dela najbolše zate kar lahko. Ampak muči se da bi imela vse pod nadzorom ker jo preveč skrbi zate. Ne bodi tako stroga do sebe!" Justin je zavzdihnil in Selena ga je pogledala s pogledom, ki ni mogel razbrat kaj naj bi pomenil, dokler se ni spremenil v jezo. "NE bodi tako stroga do sebe?!?! Vsi, s katerimi se zbližam umrejo!! Vsi obupajo nad svojim življenjem! Tolikokrat sem poskusila ampak nemorem! Je kot da ta baraba tam gor hoče, da trpim!" Selena je kričala ampak niti enkrat ni zajokala. "Noče da trpiš. ko se kaj slabega zgodi, se potem zgodi nekaj zelo dobrega. Nekaj, kar bo popravilo to. Ampak to je tvoje življenje in moraš sama to pogruntat." Justin je razložil in Selena je zavila z očmi in vrgla svojo cigareto čez okno in šla do svojih predalov in ven vzela paket cigaret. "Pusti me na miru Justin. Nočeš, da bi se drla nate zdej, ker se počutim kot da bi rada nekoga ubila. In to boš bil ti če me boš še naprej poskušal prepričati, da naj bom boljše volje. Nikoli ne bo pomagalo. Samo obupal boš. Zato pojdi ven." je hladno zašepetala, kot da bi bila navajena, da ji to ljudje govorijo preden jo zapustijo. In je tudi bila. Zavdihnil je in vedel, da bo samo nadret če bo še kaj rekel zato je odšel in zaprl vrata.
next?
17. marec 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext omg *____*
17. marec 2014
u156327
u156327
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
17. marec 2014
u167519
u167519
Next
17. marec 2014
u190212
u190212
Next
20. september 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani