Hej hej ^^ Kako ste? No js sm se odlocila da bom zacela pisat zgodbico z One direction notri (afkors ) Ampak bom probala zgodbo nasploh nekako zanimivo narest.
*****OPOMBA*****:v prvem delu se ne nastopajo. No upam da vam bo kul ^^ Let's start

Hodila sem ob morski obali in poslušala pluskanje valov. Neumno so se zaletavali v manjše čeri, ki so rasle iz morskega dna. Sonce so trmasto zakrivali oblaki zaradi katerih je bilo ozračje hladnejše kot se je za junij značilno. Rahel veter mi je mršil, že moje tako skuštrane lase.
Brcnila sem v suho mivko in nekaj drobcev je priletelo v moje all starke. Ni me motilo. Pravzaprav nisem niti opazila. Moje misli so bile polne drugih stvari. Tukaj sem vedno premišljevala o stvareh, samo tukaj sem bila lahko popolnoma sama. Všeč mi je bilo, kako nekaj kilometrov okrog ni bilo nobene žive duše in sem vedela da zrak diham samo jaz. To me je pomirjalo. Včasih, ko sem se v svoji sobi prepustila temačnim mislim, me je bilo strah da nisem edina, ki jih slišim. Nisem bila popolnoma prepričana kako deluje popolnoma novi sistem življenja, ki so ga znanstveniki zastavili pred dvajsetimi leti.
Pred dvajsetimi leti so znanstveniki ustvarili biološko uro za prav vsakega posameznika. Torej je imela moja mama nekje spravljeno uro, ki je dobesedno odštevala čas dokler ne srečam svoje sorodne duše, dokler ne dobim otroka in dokler ne umrem. Butasto je vedeti, da tvoj trenutni fant ni tisti pravi s katerim bi se bilo dobro porociti, kdaj boš dobil otroka in pri kateri starosti boš umrl. V svojih 17 –ih letih sem imela nekaj fantov, s katerimi sem poiskusila, vendar je bila to vedno le površinska ljubezen, ki se je hitro končala.
Moja sreča je, da mi mama ni nikoli pokazala te ure. Pravi da to pravzaprav uniči ves čar žvljenja, da te prikrajša za nekaj narobnih odločitev, ki pa so bistvene v tvojem življenju. Da so te prijetni nepričakovani dogodki naenkrat pričakovani. Hvaležna sem ji za to, vseeno pa bi rada vsaj pokukala na to čudo.
Snela sem si kapo, da sem si popravila šop las, ki mi je silil na oči in si jo na to ponovno nadela. Pogledala sem proti morju in nadaljevala z razmišlanjem. Nasploh sem bila zadovoljna s svojim življenjem. Moja zapestja so bila čista, ne porezana. Zahvala gre k mojim ljubečim staršem. Imam prijatelje, družim se skoraj z vsemi vrstniki iz mojega mesta. Skoraj vsemi in tudi v šoli mi gre odlično. Bila sem zadovoljna s svojim videzom: Dolgi temno rjavi lasje, rjave oči, drobna in suha. Vedno sem se skrivala pod kapami s šilti, širokami jopami in ozkimi hlačami. Moje zveste spremljevalke pa so bile črne all starke, katerih nisem zamenjala za nič na svetu.
Ponovno sem se razgledala po obali. Nekaj sto metrov stran od mene je staal svetilnik, ob njem pa drobna pika. Vedela sem da tam je nekdo, vendar nisem bila prepričana kdo. Pospešila sem korak in v nekaj sekundah razbrala kdo je bil. Pri Belem svetilniku je stala moja prijateljica, glamurozna kot vedno. Nasmehnila se je ko je opazila da sem jo prepoznala
»Heej Ashely!« sem se skoraj zadrla, ko sem prišla do nje in ji skočila v objem
»Taylor, pazi no malo!« je zapiskala ona »Pazi!« je ponovila, ko se nisem odzvala na njene besede in me rahlo odrinila »Saj nočeš zmečkati tvojega rojstnodnevnega darila!«
V trenutku sem postala nestrpna in z pogledom sem lovila njene roke, da bi videla kaj drži v njih. Opazila je moje početje in v zrak zmagoslavno dvignila svojo desnico, v njej pa držala dva polgovata, trša kosa papirja. »One Direction koncert baby! Oujeeaa!«
Nasmehnila sem se »Rekle sva da greva na Justina...« sem potožila, vendar še vedno z veseljem prijela karte in si jih ogledala.
»Vem, ampak je bil razprodan« je rekla otožno. »Upam da ti je vseeno všeč«
»Noro všeč!« sem se še enkrat zadrla in jo objela. »Pridi zdaj k meni, da ti vrnem denar za karto« sem jo povabila in se nasmehnila. Ponovno je zapihal rahel vetrič in njeni kodri so začeli plapolati na vse strani.
Odločno je odkimala »Ne! Tvoje rojstnodnevno darilo je!«
Nasmehnila sem se njeni dobro srčnosti in o poljubila na lice. »Vseeno pridi k meni, da pozdraviš mamo!«
NADALJUJEM?! Hocem vsaj 3 nexte ) <3
16. januar 2013
neeeeeeeeeeeext
17. januar 2013
u198831
u198831
Neeeeeeeeext
Ful dobra ideja *__*
31. maj 2018
Next
01. junij 2018
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani