No z mяѕ.maнσηє❤ bova pisali novo zgodbico. Govorila bo o dveh puncah Caterini in Jasmine.
Za prvi next bom opisala Caterino, potem bo mяѕ.maнσηє❤ opisala Jasmine in nato se zgodbica začne aja pa zdejle bom pisala opis kot v 3. osebi, zgodbo bom pa pisala kot Caterina
______________________________________________________________________________________
To je Caterina Valentine ampak jo vsi kličejo Cat. Stara je 16 let. Živi v Los Angelesu, hodi pa na srednjo šolo Hollywood Arts. Tam ima nekaj prijateljev vendar se najbolj ujame z Tori, Andrejem, Robbijem, Jade in Beckom, ki so med sabo vsi prijatelji. Cat ljubi glasbo. Vsi ki jo poznajo govorijo, da ima izjemen glas in tudi rada pojem, vendar se ji osebno zdi da ni dobra pevka. Največ ljudi jo prepozna po velvetno rdeči barvi las. Tako se je pobarvala ko je bila stara 14 let, ker ima rada to barvo.
Najbolj se razume z:

Tori Vega:
Ona je bila vedno ena Catinih najboljših prijateljic. Vedno je bila prijazna do nje.
Andre Harris:
Andre je njen dober prijatelj. Prijazen je do nje. Je edini ki jo kliče Little Red, to zato, ker ima rdeče lase, pa tudi visoka ni kaj preveč.
Robbie Shapiro:
Robbie je vedno prijazen do nje in tudi vedno ji pomaga če rabi pomoč pri čem.
Jade West:
Vedno se je z njo razumela najbolje, čeprav je Jade kar zlobna je hkrati prijazna. Druga za drugo sta zaskrbljeni ko se kateri kaj zgodi. Jade je do Cat bolj prijazna in bolj potrpežljiva kot do ostalih. Cat in Jade sta kot sestri.
Beck Oliver:
Beck je Jadin fant. Beck je zaščiten do Cat in čeprav sta čisto nasprotje, se še nikoli nista skregala. Jade je zelo ljubosumna do vseh punc ki se preveč družijo z Beckom, le na Cat ne, saj ve, da rdečelaska nikoli nič ne bi naredila.
No to pa je še slika od Cat:
______________________________________________________________________________________
Nexta Ines z opisom Jasmine
12. julij 2012
u94182
u94182
next
12. julij 2012
No zdaj pa še js opišem svojo Jas

Jasmine:

Njeno polno ime je Jasmine Marie Villegas, ampak jo skoraj vsi kličejo Jas ker ima kao predolgo ime. Stara je 16 let in živi v Los Angelesu ter hodi na srednjo šolo umetniško šolo. Obožuje modo in vse kar je povezano z njo. Prijateljev nima veliko, če to mislite. Ima samo enega najboljšega prijatelja, to pa je namreč Justin Bieber! Spoznala sta se ko je Jasmine igrala v njegovem videospotu Baby. Na šoli ji vsi zavidajo ker je BF z Justinom. Nažalost pa vsi govorijo grdo o njej za njenim hrbtom. Na šoli pravzaprav nima prijateljev, razen dveh prijateljic Stefanie in Hilary. Onidve sta pa največji važički na šoli in ju zanima samo priljubljenost, zato sta sprejeli Jas v svojo družbo.

Stefanie:
Hilary:
Glede družine.. Jasmine živi z očetom v ogromni hiši v Los Angelesu. Oče skoraj nikoli nima časa za Jasmine, zato je bolj prepuščena sama sebi in gre večkrat v studio na obisk k Justinu.
12. julij 2012
next!
12. julij 2012
nextttt
12. julij 2012
neext!
12. julij 2012
Neeeeeeext
12. julij 2012
next!!
12. julij 2012
u94182
u94182
neeeeeeeeeeeeeeeeext
12. julij 2012
neeeeext
12. julij 2012
u70925
u70925
neeext
12. julij 2012
next
12. julij 2012
u98855
u98855
neeext
12. julij 2012
u89788
u89788
next
12. julij 2012
next !!!!!!!
12. julij 2012
Neeeeeeeeeeext. !
13. julij 2012
----------------------------------------------------Cat--------------------------------------------------
Ahhhh kak dolgčas je danes. Ravnokar hodim po ulici in nato slišim "I'm walking on sunshine, uooou, I'm walking on sunshine uooou and don't i feel good." hitro sem vzela telefon iz žepa in ravno ko sem pogledala na zaslon in videla da me kliče Jade me je nekaj zbilo. "Aaaaaaa" sem zakričala ko sem padla na tla. Hitro sem se pobrala in videla punco na kolesu "Oprosti, nisem te videla, a si okej?" mi je rekla jaz pa njej "Ja.Moje ime je Caterina Valentine ampak me vsi kličejo Cat, kdo si pa ti?" sem se predstavila in ji ponudila roko. Rokovali sva se, ona pa se je predstavila "Jasmine Villegas, ampak me vsi klličejo Jas. Najmanj kar lahko naredim je to da ti častim kavo, če sem te že zbila na tla." jaz pa sem ji rekla "Kejkej, samo sekundo, ravno prijateljica me je poklicala." hitro sem poklicala Jade. "Cat a si okej? Zakaj se nisi oglasila?" je rekla takoj ko je sprejela klic "Ja samo neka punca me je ponesreči zbila z kolesom, častila mi bo kavo kot v opravičilo, prideš?" ona pa je z rahlo jeznim glasom rekla "Kaj zbila te je kolesom? Okej, kam pa gresta na kavo?" nato pa sem prekrila mikrofon na telefonu z roko in Jas rekla "Hej Jas, moja prijateljica Jade pride, kam greva na kavo?" ona pa je rekla "Starbucks na Sundale Avenue?" nato pa sem dala roko dol z mikrofona in Jade rekla "V Starbucks na Sundale Avenue greva." nato pa se je še poslovila "Okej. Čaw, se vidiva tam.". Z Jas sva se napotile proti Starbucksu. Ko sva prišle tja naju je že čakala Jade z kavo v roki. Hitro sem ju predstavila "Jade, to je Jas in Jas, to je Jade.". Med kavo smo se pogovarjale in z Jas sva Jade in jaz izmenjali številke. Ko je Jas mogla iti domov, sva se z Jade zmenili da grem danes prespati k njej.
_____________________________________________________________________________
No 1D bojo kmalu pršli ampak sta se punci mogli prej še spoznat No upam da vam je bil next všeč, nexta pa Ines
13. julij 2012
next
13. julij 2012
Next
13. julij 2012
u89788
u89788
nexttttttttttttt
13. julij 2012
Jasmine:

Cat je res super oseba in njena prijateljica Jade prav tako. Ko sem prišla domov me je poklical Justin. ''O Jessa.'' me pozdravi. ''Wazzap?'' rečem. ''Bi šla ti dans z menoj in Sel v kino? Tako dolgo sva že skupaj pa te še ni uspela spoznat.'' reče. ''Res morem? Nič se mi ne da.'' odvrnem. ''Daj no. Potem gre Sel na nek party, midva pa na bowling. Prav?'' Nekaj časa sem razmišljala. ''Prav prav, res je čas da se spoznava.'' rečem. ''No potem pa se vidimo ob osmih pred kinom, prav?'' ''Prav.'' odvrnem.
Tako sem si šla iskat nekaj za oblečt in se uredit.. Kmalu pa je prišel domov oče, kot ponavadi pride ob sedmih zvečer in se zapre v svojo pisarno do enajstih. ''Živjo.'' ga pozdravim. ''O Jas, kam pa greš tako urejena?'' vpraša. ''Ven z Justinom in njegovo punco.'' odvrnem in si obujem čevlje. ''Prav. Lepo se imej in ne bodi prepozna.'' reče in me poljubi na čelo. Prikimala sem in se nasmehnila, že dolgo ni tako govoril z mano. Vzela sem torbo in se s taxijem odpeljala do kina. Tam so bile neke tri punce in so hotele moj avtogram. Ja več kdo me prepozna zaradi videospota z Justinom in cel svet ve da ima on najboljšo prijateljico in da sem to jaz. Seveda sem jim dala avtograme in se slikala z njimi. Justin in Selena sta se mi z roko v roki približala. ''Hej.'' ju pozdravim in se nasmehnem. ''Hej. No to je moja punca Selena ali Sel, Sel to je moja najboljša prijateljica Jessa. No ubistvu ji je ime Jasmine ampak samo jaz jo kličem Jessa, ostali pa jo kličejo Jas.'' reče Justin. Selena mi je prijazno podala roko. ''Torej ti si tista ki je ukradla Justinovo srce. Kar tako naprej ker sta najlepši par.'' rečem in se nasmehnem. ''Hvala. Ti pa si torej ta Justinova bf. Awesome.'' reče Selena in se nasmehne. ''No, gremo noter?'' vpraša Justin. Z Seleno sva prikimali in mu sledili noter. Klepetali sva o vsem mogočem. ''Ok jaz sem pa nekako odveč tukaj.'' reče Justin in se zasmeje ter poljubi Sel na lice. Ravno takrat pa mi je zazvonil telefon. ''Samo malo.'' rečem in onadva sta prikimala. ''Ja?'' se oglasim. ''Hej Jas. Se me spomniš?'' vpraša Cat. ''Seveda se te spomnim, Cat.'' rečem in se nasmehnem. ''Ej z Jade sva gledali videospot Baby od Justina Biebra in je noter ena punca čisto podobna tebi. To je ugotovila Jade.'' reče. ''Pa sem le mislila da ne boš opazila. Ja jaz sem tisto. Justin je moj najboljši prijatelj.'' rečem. ''Res?! Omg. No hotela sem te vprašat če greva jutri na kakšno pijačo ker ni nič za delat.'' reče Cat. ''Ja seveda lahko. Kdaj pa?'' vprašam. ''Ob štirih pri Starbucksu?'' ''Ok.'' ''Ej kako se že ti pišeš? rada bi te dodala na facebook.'' reče. ''Jasmine Villegas ampak te raje dodam jaz, ker eni delajo fejk profile od mene.Saj si Caterina Valentine ane?'' vprašam. ''Ja.'' ''No te dodam potem na facebooku ko pridem z bowlinga. Uživaj. Čaw.'' rečem in prekinem. Vrnila sem se k Sel in Justinu in šli smo v kino. ''A veš da bom snemal duet z One Direction?'' kar naenkrat vpraša Justin. ''Kaj? One Direction?? Ti to resno?!'' se začudim. ''Directionerka?'' vpraša Selena in se zasmeje. ''Ja. Joj oni imajo najbol popoune glase in najlepši so!'' rečem. ''Imaš prav.'' reče Selena. Justin je žalostno povesil glavo. ''Seveda pa je Justin na prvem mestu.'' reče Selena in Justin se je zasmejal. Gledali smo film in nato sva šla z Justinom na bowling...
13. julij 2012
u94182
u94182
next
13. julij 2012
Neeeeext. !
13. julij 2012
nexttt
13. julij 2012
Neeeeeext
13. julij 2012
u68138
u68138
neeeeeeeeeeeeeeeeeeext
14. julij 2012
neeeeext
14. julij 2012
u98855
u98855
next
14. julij 2012
u70925
u70925
Neeeext
14. julij 2012
------------------------------------------------------Cat------------------------------------------------------
Trenutno sva z Jade na poti v šolo. Na pol poti se nama je pridružil Beck. Pot do šole je bila dolga približno 4 minute, tako da nismo zamudili, v resnici smo prišli 8 minut prezgodaj. V šoli smo prvo uro imeli dramo z profesorjem Sikowitzem. V razredu sem zagledala Jas. "Hej Jas, kaj delaš tukaj?" sem jo vprašala, ona pa me je povlekla ven iz učilnice in na žensko stranišče. "Glej meni prva ura odpade in sem šla sem, pa mi je ravnateljeva tajnica povedala kje si. Včeraj sem govorila z Justinom, saj veš, Justin Bieber. No in rekel mi je da bo imel duet z One Direction. Danes zjutraj sem pa na telefonu opazila SMS od Justina da naj se ob 4ih dobiva pri Starbucksu in da naj pripeljem prijateljico, ki zna plesat. Kakšno naključje ane?" ko sem jo že hotela nekaj vprašati, me je prehitela "In ker sva tudi midve hotele ob 4ih iti v Starbucks, sem mislila če se bomo dobili vsi trije skupaj?" daje mi priložnost da spoznam Justina wow "Ja, itak." sem ji rekla in se nasmehila. "Zdaj pa moram iti, čez dve minuti bo zvonilo. Čaw." sem ji rekla in odhitela v učilnico. Ravno ko sem prišla je zvonilo. Pouk je hitro minil in ob zadnjem zvoncu sem se poslovila od Jade, Tori, Andrea, Robbya in Becka, nato pa sem odhitela domov.

Ob 4ih popoldne sem prispela v Starbucks. Hitro sem odhitela k Jas in jo pozdravila. Nato pa je prišel Justin z tono novinarjev. Vsedli smo se za mizo in začeli pogovor. "Cat, to je Justin, Justin, to je Caterina." naju je predstavila Jas. "Živjo, lahko me kličeš Cat." sem rekla, nato pa je Jas vprašala "No, zakaj si rabil da pridem sem in pripeljem prijateljico?" Justin pa ji je odgovoril "No, ker nisem mislil da bo tukaj toliko novinarjev, kaj pa če gremo raje v moj studio?" midve z Jas sva pa obe naenkrat rekli "Kaykay." nato pa smo se z Justinovim avtom odpravili v studio. Tam se je vsak vsedel na svoj stol, Justin pa je začel "Jessa, ti je vrjetno že povedala da bom delal duet z One Direction." jaz pa sem mu odgovorila "Ja." nato pa je Justin nadaljeval "No, in ker rabimo šest punc za video, sem mislil, če bi vidve hoteli biti v videu?" z Jas sva se nasmehnile v šoku "Jaz, v videu, z Justin Bieberjem in One Direction?" sem šokirana vprašala Justin pa je rekel "Ja." z Jas sva se bežno spogledali, nato pa sem prvo jaz rekla "Ja." nato pa še ona. Justin se je nasmehnil in rekel "No ker sem bil prepričan, da bo vsaj Jessa pritrdila, sem povabil One Direction, da bi se pomenili o vsem skupaj. Saj še vedno rabimo šest plesalk." nato pa je šel do vrat, jih odprl, in noter so vstopili O MOJ BOG!!! Od One Direction sem že slišala glasbbo, a jih, priznam, še nikoli nisem videla. Wow so postavni, prvi je not prišel fant z črtasto majico, ki se je predstavil kot Louis, nato fant z sračjim gnezdom ki se je predstavil kot Harry, nato fant z črnimi lasmi ki se je predstavil kot Zayn, za njem je prišel še en fant, ki mu je bilo ime Liam in nazadnje, wow, a gledam v boga al kaj, nazadnje je noter prišel fant, z blond lasmi, in najlepšimi očmi, kar sem jih kdaj videla, ki se je predstavil kot Niall.

-------------------------------------------------Niall-----------------------------------------------------------
Ko sem vstopil v sobo sem mislil da bom videl le navadni lepi punci, ampak, nato pa sem zagledal njo. Imela je najbolj srčkan nasmeh, take lepe čokoladne oči in prelepe rdeče lase. Ko smo se vsi usedli, smo začeli govoriti. "Ker je to ljubezenska pesem, mora vsak imeti v videu punco. To sta moji prijateljici Jasmina Vilegas...." je rekel Justin in punca z temnimi lasmi je rekla "Živjo, lahko me kličete tudi Jas." nato pa je Justin nadaljeval "...to pa je Caterina Valentine." aha, Caterina ji je ime "Hej, lahko me kličete Cat." je še rekla, nato pa je začel Lou "Ker imava z Zaynom punco, sva mislila, da bo lahko z mano v videu Eleanor, z Zaynom pa Perrie." nato pa je rekel Justin "Z mano pa bo Selena. Okej, zdaj pa rabijo punco še Niall, Liam in Harry, Jessa in Cat in še ena punca, ki jo bomo najeli kasneje so še proste, zdaj pa vas bomo pustili da se zmenite." je rekel Justin in z Louisom in Zaynom odkorakal ven iz sobe, ostali smo pa še vedno sedeli in bili tiho. Nato pa je Cat z njenim srčkanim glasom rekla "Niall, Harry in Liam, kaj pa ve vi izberete s katero punco bi raje bili v videu?" mi smo pa v zadregi prikimali. "Jas?" je vprašal Liam, Jas pa je rekla "Okej." in se nasmehnila. Nato sva se z Harryem spogledala in šla v sosednjo sobo. Tam sem rekel "Hazza, Cat mi je všeč." Harry je z nasmehom pokimal in mi rekel "Sem opazil, bom jaz vzel kasneje najeto punco." jaz pa sem olajšano rekel "Hvala Harry, najboljši si.". Ko sva se vrnila v sobo, sva se oba usedla nazaj na svoja mesta, jaz pa sem rekel "Kaj pa če Cat izbere svoj par?" je rekel Liam, Cat pa je v zadregi vprašala "Niall?" čakaj malo, jaz? YES! Nasmehnil sem se in ji rekel "Seveda.". Nato smo šli po Justina, Louisa in Zayna, jim povedali načrt in si z puncama izmenjali telefonske številke.
_______________________________________________________________________________
Upam da je okej, nexta pa Ines
14. julij 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani