Hej!
Moje ime je Rosalie Jones. Stara sem 16 let. Živim v Angliji, v okrožju Holmes Chapel, v mestecu Cheshire. Živim v prijetni družinski ulici in imam dva brata in eno sestro. Carly je starejša od mene, oba brata Charlie in Thom pa sta mlajša. Hodim v srednjo šolo v Cheshireu. Nisem silno lepa, še posebej odkar imam očala. Moj najboljši prijatelj je fant. Že od otroštva, odkar sva bila še v plenicah (dobesedno) se poznava in sva najboljša prijatelja. V šoli se rada drživa stran od drugih. Eni nama govorijo, da sva zaljubljena, eni mislijo, da sva čudna. Ampak nisva ne eno ne drugo. Skupaj sva šla čez vrtec, šolo, doživela prvo izpadanje zob... Vse kar se nam lahko zgodi v življenju. Vem, da mu lahko vse zaupam, zmeraj me razvedri in potolaži. Kadar se mama in očka doma kregata lahko prespim pri njem, saj je moj sosed. Mojemu najboljšemu prijatelju je ime Harry Styles.
Danes greva skupaj v šolo. Ob pol osmih potrkam na vrata Stylesovih. Harry jih zmeraj odpre v sekundi.
"Hej, Rose!" me živahno pozdravi.
"No, a greva?" mu rečem.
"Ja, ravno prav. Nekaj ti moram povedati." mi reče in odpraviva se. Nekaj časa hodiva v tišini, potem pa Harry reče:
"Ammm... Rose, zelo pomembno novico imam zate."
"Okej, ampak, če je spet kaj o Ameriki, prihrani za svoj dnevnik."
"Ne, ni. Rose...odločil sem se, da se prijavim na X Factor!" ...
20. oktober 2012
u102390
u102390
Nextiiiiiii
22. oktober 2012
nextiiiiiiiiiiiiii
hittttttttt
22. oktober 2012
Nextt
22. oktober 2012
Charlie in Thom:


23. oktober 2012
Neeext
23. oktober 2012
u102390
u102390
Nextiiii
23. oktober 2012
next
23. oktober 2012
Nadaljujem:
"Harry to je super!" sem se razveselila. Harry je imel lep glas in je že od nekdaj rad pel.
"Hvala. Tudi ti bi se lahko prijavila z mano!" je nenadoma pripomnil. Res je bilo, da imam lep glas ampak nimam dovolj poguma za to.
"Amm... neee. Te bom pa šla gledat! Saj veš, da ti bom stala ob strani." sem mu povedala.
"Hvala Rose." je rekel in me objel.
"Kdaj pa je tekmovanje?"
"Čez 2 tedna." mi je odgovoril.
"Kaj? Žee!" sem začudeno vprašala.
"Ja! Zelo pozno sem se prijavil." mi je odgovoril.
"Ej! Morava pohitet! Drugače bova zamudila šolo." sem nenadoma zavpila. S Harryjem imava oba rada šolo. Gre nama precej dobro.
Ko sva prišla v šolo je bila ura ravno prav. Res bi skoraj zamudila. Se nama je že zgodilo. Tudi na poti domov sva vneto razpravljala o X-Factorju. Res sem bila tako zelo vesela zanj.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dva tedna sta minila zelo zelo hitro. In tako smo se čez dva tedna na torek skupaj s Harryjevo družino odpravili z avtom proti Londonu. Še dobro, da imajo kombi. S Harryjem sva nonstop poslušala pesem na IPodu in Harry jo je vadil. Res jo zna lepo zapeti. Potem sva do konca poti kartala. Vozili smo se štiri ure in pol.
Prispeli smo v London. Parkirali smo sto metrov stran od prizorišča. Ob železni ograji se je vila vrsta za prijave. Bil je sončen dan. Še dobro, ne bi ravno hoteli stati v dežju. Ko smo prijavili Harryja smo šli lahko noter v čakalnico. Po dveh urah je bil Harry na vrsti. Šli smo do podhoda za na oder. Harryja smo počakali tam on pa je zdrvel na oder. Na televiziji sem lahko videla svojega najboljšega prijatelja peti Isn't She Lovley. Zapel jo je zares dobro. Nato pa je bila čas za odločitve sodnikov. Skoraj bi se mi ustavilo srce od strahu. Ampak Harry je prišel naprej!
Ko je končal je pridrvel k nam v podhod. Najprej je pridrvel k meni. Objela sva se, dvignil me je in me zavrtel v zraku. To je Harry pogosto počel.
Popoldan smo šli na kosilo. Stylesovi bodo ostali v Londonu, jaz pa bom šla z očkom, ki je zaradi službe tukaj, domov.
Še isti dan ob enajstih zvečer sem bila doma. Zdaj bom morala čakati še en mesec, da bodo vse ostale avdicije mimo in, da vidim ali se je Harry uvrstil v polfinale.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Čez en mesec so bile na vrsti odločitve. Harryja in še neke punce ter fante so poklicali nazaj in jim povedali, da bodo iz njih naredili skupine. Harry je bil v skupini še s štirimi fanti. Pa tako dobro je pel solo! Ampak ni važno glavno je bilo, da je prišel naprej. Finale bo konec tega meseca. Komaj čakam!
24. oktober 2012
Next
24. oktober 2012
u102390
u102390
Nextiiiiiiiiiiii
24. oktober 2012
nextiiii
24. oktober 2012
nextam jutrrr
25. oktober 2012
pa hitttt
25. oktober 2012
Nadaljujem:
Čez en mesec:
Zvečer sem se parkirala za tv. V rokah sem stiskala posodo s kokicami. Moje roke so bile čisto potne ob misli, da je to finale. Videti Harryja spet na odru me je čisto prevzelo. Saj ne, da sem zaljubljena vanj ali kaj...ane...sej ne morem bit! Ali pač? Neee! S Harryjem sva samo prijatelja.
Nastopili so kot prvi. Priznam, da so čist mal fušali. Ampak na splošno so bili še kar v redu. Šla sem pojest večerjo medtem, ko so bili na vrsti še drugi. Prišla sem ravno, ko so kazali na katero številko lahko pokličemo. Nisem se obotavljala. Poklicala sem. Potem so sledili tisti kilometerski oglasi. Poklicala sem trikrat. Končno je bilo konec oglasov. Potem so še zavlačevali in vretli kr ene posnetke iz prejšnjih oddaj. Nato so na oder privlekli tekmovalce. Priredili so tisti dramatični premor, ko vsi čakamo,da izvemo kdo gre ven. V sekundi se mi je razpoloženje popolnoma spremenilo. Ven so šli. Harryjeva skupina gre ven. Škoda! Ne, katastrofa! Ampak zdaj se bo Harry vrnil domov, ane?
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Čez tri mesece:
Harryjeva sestra me je poklicala po telefonu. Sporočila mi je, da so se Harry in fantje preselili v London.
Od tega dneva naprej sem spremljala vsak korak, vsak članek o One Direction. Hotela sem vedeti kako je s Harryjem. Nisem mogla niti spati ne, da bi vedela kako je z njimi (beri: z njim). Ampak zakaj? Saj nisem zaljubljena v Harryja. Ampak moram si nehati lagati. Ves ta čas je bil on. On, ki je znal narediti, da sem se počutila posebno. Izgubila sem največji zaklad na obličju zemlje. Mojega Harryja.
Zdaj, ko je bil obkrožen z oboževalkami, hodil s pol starejšo žensko in zapravljal svoj čas se najbrž sploh ni spomnil name. Ima na milijone oboževalk, ampak ne vem, če ga kdo na zemlji obožuje tako kot jaz.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Čez dve leti:
Jupi! Danes grem v London. Z letalom. Grem študirat! To kar si preteklo leto najbolj želim. In sanje se mi uresničujejo. Grem na Oxford. Stanovala bom v študentskem domu skupaj z mojo sestrično Amy. Komaj čakam! Tako nepopisno sem vesela.
Zdaj stojim na letališču v Liverpoolu. V bistvu sem že v čakalnici. O! Že kličejo moj let! Šla sem po prehodu in kmalu sem bila v majhnem tesnem letalu. Iskala sem moj sedež. Dovolj imam tega tlečenja med temi butastimi sedeži! Aha, tamle je, sedež številka 36. Očitno ne bom sama. Zraven mene je sedel nek čudak s kapuco. Škoda!Sem pa mislila, da bom ob oknu. Vsedla sem se na svoj sedež. Pogledala sem fanta zraven sebe in ustavilo se mi je srce. Nisem mogla dihati.
"Rosalie?" je začudeno vprašal.
"Harry?"...
26. oktober 2012
u102390
u102390
Nextiiiiiii
26. oktober 2012
Nadaljujem:
Nisem mogla verjeti svojim očem. Bil je Harry. Po vsem tem času je bilo kot, da ga ne bi več poznala.
"Kaj pa ti tukaj?" je komaj izdavil Harry.
"V London grem študirat! Kaj ti delaš tukaj? S kapuco..."
"Vračam se v London!"
"Zakaj pa ne prideš nazaj domov?"
"Kaj pa naj delam doma?"
"Ja kaj pa jaz vem? Mogoče obiščeš svoje starše, prijatelje, mene... Tvoji te pogrešajo veš?" sem trmasto rekla.
"Pa saj jih pokličem..."
"Ni isto!" sem se zadrla.
"Saj sem bil enkrat doma..." je previdno rekel.
"Kaj? Zakaj me nisi obiskal. Harry bila sva najboljša prijatelja!" sem jezno rekla.
"Oprosti, res ne vem..." je tiho rekel. Do konca leta sva bila tiho. Ko smo pristali sem vzela svojo torbico in šla ven. Ko sem čakala na prtljago je Harry pristopil do mene.
"Prosim Rose! Oprosti mi. Kaj se nama je zgodilo? Včasih sva bila najboljša prijatelja! Spomni se!"
"Ne vem. Oddaljil si se. Odkar imaš svojo skupino..."
"Rose moram te še videti. Nadoknadila bova ti dve leti, obljubim."
"Naj ti bo. Stanujem na Kensington Street 23. Tam je moj študentski dom. Tukaj imaš mojo številko!" sem še rekla in odšla. Moje srce je hitro bilo. Tako rada sem ga imela, ampak on očitno ni čutil nič do mene...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TO BE CONTINUED...
01. november 2012
Nexxxxttt
01. november 2012
u102390
u102390
Nextiiiiiiiiiiii
01. november 2012
Nadaljujem:
Zjutraj mi je ob sedmih zazvonil telefon. Oglasila sem se.
"Halo?" sem zaspano rekla.
"Hej, Rose. Greva na kavo? BDW Harry tukaj!" je živahno rekel glas na drugi strani.
"Prasec! Kdaj ti vstajaš?" sem zavpila na slušalko.
"Normalno ob pol sedmih, včasih pa tudi ob šestih ali petih..." je rekel Harry.
"Whatever. A lahko ob kateri bolj človeški uri. Ob devetih?" sem rekla.
"Okej... Se vidiva!" je veselo rekel in odložil. Okej! Kateri kreten je zamenjal mojega Harryja. To ni bil moj Harry. To je bil nekdo popolnoma nov, drug. To sploh ni bil več on, ni bil Harry, ki sem ga poznala. Kot, da bi mu vesoljci zamenjali možgane... Ah, pozabite. Zaspala sem in se spet zbudila ob pol devetih. Ko sem vstala, sem se najprej šla stuširat in potem sem se oblekla. Nase sem dala svetle kavbojke, sivo majico in svetlo moder pulover. Lase sem spela v dva čopka, obula all-starke in se odpravila ven. Harryja sem srečala na prehodu blizu mojega naselja. Ravno je bil na poti k meni.
"Živjo Rosie!" je veselo rekel in me objel. Tudi jaz sem ga objela. Odločila sem se, da bom danes na plano privlekla mojega starega Harryja ne glede na to kako globoko je bil skrit.
"A greva?" sem rekla.
"Ja, poznam eno super kavarno." je takoj odgovoril Harry. Odpravila sva se. Med potjo sva se pogovarjala.
"Nisi se spremenila veš?" je rekel Harry veselo.
"Ti si se pa zelo spremenil." sem mu rekla.
"Je to dobro ali slabo?" je vprašal Harry in me z zanimanjem pogledal.
"Ne vem, nisem se še odločila." sem mu odgovorila in se zazrla v njegove oči. Tako kot sem se včasih vsak dan. Utapljala sem se v njegovih očeh in videla vse kar sva skupaj dala čez.
"Ko se boš odločila mi povej." je rekel in zardel.
"Prvi boš izvedel." sem mu tiho rekla in tudi sama zardela. Stopila sva v kavarno in sedla. Naročila sva. Ko so prinesli kavo sva pila in se pogovarjala. O družini, o One Direction... Potem sem ga nadrla, zakaj me ni poklical, ko je bil doma! No vseeno sva imela lep dan. Jutri bom spoznala fante...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TO BE CONTINUED...
21. november 2012
neeeeeeeeeeeeeeext
21. november 2012
u102390
u102390
Nextiiiiiii nujno!!!!!!!
21. november 2012
Nadaljujem:
Naslednji dan ob enajstih je pome prišel Harry. Prišel je z avtom.
"Hej! A greva. Fantje že vejo vse o tebi in te pričakujejo!" je rekel veselo.
"Upam, da dobre stvari." sem pripomnila.
"Zagotovo." je rekel in me pogledal. Kot, da bi vedel, da me to ubija od znotraj. Peljala sva se skozi London. Zdaj sem si ga lahko še ogledala.
"Ugani kaj?" je nagajivo vprašal.
"Amm... Novo punco imaš?" sem poskusila razbrati z njegovega obraza.
"Uau... Dobra si! Blizu! Z Zaynom imava danes dvojni zmenek z dvema puncama iz tiste skupine Little Mix." je veselo rekel Harry. Še zmeraj me je imel samo za prijateljico. Poskusila sem biti vesela.
"Super! Lepo se imej!" sem mu živahno rekla. Parkiral je. Šla sva mimo stražarja in po stopnicah v četrto nadstropje. Potem sva šla do konca hodnika. Bil je kratek, saj so stanovanja tu zelo velika. Odprl mi je bela vrata s številko 14. Vstopila sem v prostorno in svetlo stanovanje.
"Dobrodošla v mojem novem domu!" je veselo rekel Harry. Obesila sem plašč in sezula čevlje. S Harryjem sva se odpravila v dnevno sobo. Pet fantov s televizije je sedelo na kavču in gledalo v naju. In takrat sem ga zagledala. Tistega fanta, ki si je od tistega trenutka naprej začel deliti moje srce s Harryjem. Svetli lasje, prijazne modre oči. Imel je aparat, ampak vse je izgledalo lepo na njem. Bil je perfekten, vsaj zame. Tudi on me je lepo gledal. Vsi so pritekli k meni in se prerivali, kateri mi bo prvi dal roko. Svetlolasi fant je do mene prišel prvi.
"Hej, jaz sem Niall. Veliko lepega smo slišali o tebi!" je prijazno rekel.
"Jaz sem Rosalie! Me veseli." sem mu prijazno odgovorila.
Ko so mi roko podali še vsi drugi smo sedli. Pogovarjali smo se. O meni, Harryju, času X-Factorja... Veliko smo se smejali. Jaz sem gledala Nialla in Niall mene. Harry naju je pozorno opazoval. Ko sta šla Harry in Zayn ven, sem še malo ostala. Jaz, Niall, Liam in Louis smo se dobro ujeli. Imela sem se lepo...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
TO BE CONTINUED...
22. november 2012
u102390
u102390
Nextiiiiiii
23. november 2012
Nadaljujem:
Zjutraj sem se zbudila ob osmih. Moj telefon je zvonil. Ni bil Harry. Oglasila sem se.
"Rose Jones! Halo?" sem zaspano rekla.
"Amm... Rosalie a si to ti?" je vprašal sramežljiv glas na drugi strani.
"Ja. Kdo je to?" sem zaspano vprašala, čeprav se mi je glas zdel znan.
"Niall tukaj. Upam, da te nisem zbudil. Harry mi je dal tvojo številko." je rekel previdno. Niall? Niall me kliče! Nisem mogla verjet.
"Ne, ne, nisi me zbudil." sem takoj živahno rekla.
"Še dobro. Sem se že ustrašil." je rekel in slišalo se je, da mu je odleglo in nadaljeval je:
"Razmišljal sem in hotel sem te vprašati, če bi šla danes ob enih z mano na kosilo?" je plaho rekel. To mi je bilo všeč na Niallu, bil je zelo nežen.
"Ja! Z veseljem." sem veselo odgovorila.
"Super. Potem se vidiva."
"Okej! Ni treba, da Harry ve, ane?" sem še vprašala. Če bi mu povedala bi me moril z vprašanji.
"Prav. Adijo!" se je strinjal Niall in se poslovil. Odložila sem. Prav vesela sem bila, da me je poklical. Glede Harryja pa ne vem. Če mu nič ne pomenim, prav. Vseeno pa nekaj pomenim Niallu in on nekaj pomeni meni. I'm just gonna go for it! Tako kot rečejo Američani. Ne vidim razloga, da ne bi hodila z Niallom...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TO BE CONTINUED...
25. november 2012
neeeeeeeextttt
25. november 2012
u102390
u102390
Nextiiiiiiii
26. november 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg