Hej sem Nina in povedala vam bom mojo zgodbo.
Bil je dan po koncu šole in šli smo na morje z družinskimi prijatelji.
In to je bilo za mene res groznoooo!! ker je z nami šel fant ki sem bila zaljubljena v njega !
Ampak že drugi dan so počitnice začele postajati vse bolj zanimive s fantom (Timotej) sva skupaj delala vse kar nama je prišlo na misel ...... Se nadaljuje!
04. november 2012
u103087
u103087
next!!!!!!!!!!!!!!!
04. november 2012
nextt
04. november 2012
04. november 2012
Tretji dan me je Timotej povabil na sladoled seveda sem šla in takrat je napočil trenutek ko me je vprašal za zvezo !! seveda sem rekla DA!! bila sem čisto fertik na morju smo bili 14 dni in timotej je spal v drugem apartmaju zato sem mami vprašala če lahko prespim pri njem <3 seveda mi je dovolila še pred tem pa mi svetovala nobenih norij ...
04. november 2012
neext
04. november 2012
u103087
u103087
next 4 me plisss
04. november 2012
lahko malo daljše nexte
04. november 2012
u103087
u103087
ja
04. november 2012
Či se mi pisat neda okk bom bom
04. november 2012
Zvečer sva se v postelji prvič poljubila.... da drugega ne govorim no bilo je genijalno še večkrat sem spala pri njem... in na morju sva se imela res lepo ampak ko smo prišli domov sem že drugi dan šla s kolesom k njem odprla mi je njegova mama in rekla da je v sobi ko sem vstopila v sobo pa Boom... pri njem je bila neka Etna in ko sem vstopila v sobo sta se poljubljala obrnila sem se in odhitela po stopnicah... odpeljala sem se domov in od takrat naprej se nisva več videvala vedela sem da je to konec... ampak po 1 mesecu sva se spet videla in opravičil se mi je in rekel da ga je (kao) malo zaneslo ampak nisem mu oprostila sedaj sva še samo prijatelja čeprav še me včasih osvaja .
04. november 2012
u103087
u103087
next
04. november 2012
04. november 2012
ampak vem da nekaj ni bilo prav še vedno sem ga ljubila... Bil je petek in bilo je sončno vreme odpravila sem se k Timoteju. in ga prosila naj mi še vse lepo od začetka razloži... takrt je iz kopalnice izstopila tista Etna ali kaj pač je... rekel ji je naj Zgine in mi povedal da sta delala seminarsko nalogo in da ga je začela osvajati ko je hotela domov pa ga je zalizala ... takrat pa sem prišla jaz! in brez besed odšla... želel mi je pojasniti a mu ni uspelo takrat sem ga prekinila in ga objela ter poljubila rekel mi je: "you're my everything" Tista Etna še je vedno stala na hodniku... ko jo je Timotej videl jo je grdo nagnal in mi rekel da bom za vedno samo njegova staršem sva povedala da sva se pobotala in da se zdaj nebova več kregala tako je tudi ostalo do nadaljnega...
04. november 2012
u103087
u103087
next
04. november 2012
Sanja jast te bm vbila drugače pa Neeext
04. november 2012
bila je sobota in povabil me je ven na pijačo na začetku je bil zelo prijazen in prijeten ko pa je videl spet tisto Etno je ponoreel takrat pa mi je prekipelo dvignila sem se šla do Etne in jo 2x sklofutala vprašala sem jo TI JE ZDAJ DOVOLJ ??? s timotejem sva odšla domov tisti dan sem prespala pri njem ! sedaj sem stara 20 let in sem noseča s prvim otrokom pravijo da bo deklica in novo pečeni očka je seveda Timotej OJOOJ malo samo " SRČEEK VODA MI JE ODDTEKLAAAAAA!!!!" moram iti aaaau huh to pa res booooli
04. november 2012
hhahahhahahah next
04. november 2012
ok zaj pride zgodba Ninine hčerke
04. november 2012
Barbara je v telefon odtipkala številko svojega mehanika. Po tretjem pisku se je na drugem koncu telefonske linije zaslišalo: »Avtoservis Mehle, prosim?« »Dober dan, Barbara Novak tukaj, rada bi se naročila za popravilo.« je rekla vljudno.

»Seveda, kaj pa je narobe z vašim avtom?« je z zanimanjem vprašal moški glas. »Pravzaprav je sosedin avto, gospe žal nihče ni povedal, da je pri avtu treba skrbeti še za kaj drugega kot nalivanje goriva.

Olje je pod minimumom, prav tako mislim, da je potrebno naliti zavorno olje, namesto hladilne tekočine ima gospa sedaj navadno vodo in potrebno bo zamenjati nekaj žarnic ter eno varovalko,« je začela naštevati in za konec še dodala, »če bo avto že pri vas lahko tudi preverite tlak v pnevmatikah in ji zamenjate brisalce.«

»Vas lahko naročim za jutri dopoldne? Recimo okoli devete, vsaj dve uri bo avto pri nas.« je vljudno vprašal moški. »Bi se lahko zmenila, da vam pripeljem avto ob osmih, ko grem v službo in ga dvignem ob dveh?« se je Barbara skoraj pogajala. »Seveda gospodična Novak.« je bil vljuden njen sogovornik. Kaj hitro sta se poslovila in Barbara se je lahko posvetila popravljanju kontrolnih nalog. Za jutri je načrtovala, da jih vrne svojim učencem.

Petnajst minut čez drugo je Barbara vstopila v sprejemno pisarno Avtoservisa Mehle. Pri uslužbencu je poravnala sosedin račun in prevzela ključe avtomobila. Z dolgimi, odločnimi koraki, kakor je vedno hodila in samozavestno dvignjeno glavo, je odkorakala čez dvorišče do parkirišča kjer jo je čakal avto.

Dva mehanika sta se sklanjala pod pokrov avtomobila, ki je stal v delavnici. Glasno jima je voščila dober dan in odhitela naprej. Oba sta ji glasno odgovorila, ker je nista več zanimala, ni opazila, da sta jo oba še nekaj časa z zanimanjem opazovala. Odklenila je in odprla vrata, ko je za seboj zaslišala globok moški glas: »Oprostite gospodična.« Radovedno se je obrnila in obstala pred visokim, športno grajenim moškim. Zazrla se je v enega od mehanikov, v njegove kot morje modre oči.
04. november 2012
ja Sanja Ninine
Drugačpa Next
04. november 2012
Z roko si je šel skozi rahlo predolge in skodrane medeno zlate lase. Na rahlo porjavelem obrazu je opazila nejevoljo, ko ji je začel pridigati. Opozoril jo je, da se z avtom nikakor ne sme ravnati tako neodgovorno. Ves čas njegove pridige, kjer je na trenutke celo povišal glas, je samo nemo stala in ga mirno gledala. Čeprav je bil daleč najbolj postaven moški kar jih je kdaj videla, je čakala na priložnost, da mu odgovori in odide. Potrpežljivo ga je poslušala, njeno mnenje, da je preresen in rahlo zagrenjen človek, se je samo okrepilo.
Svoj avto je že dvakrat v tem letu, odkar je živela tu in delala v osnovni šoli v njihovem kraju, pripeljala k njim in obakrat, čeprav ni imela direktnega stika z njim, se ji je postavni blondinec zdel izredno sposoben mehanik, a tudi dokaj težaven moški. Končno je vdahnil in za trenutek utihnil. Barbara je takoj izkoristila priložnost: »Hvala, ker ste mi povedali. Veste, če ne bi obstajali ljudje kot jaz, tudi vaša delavnica ne bi obstajala. Lep dan vam želim. Na svidenje.« je rekla prijazno in mirno ter se usedla v avto in zaprla vrata.
Moški je stal in nejeverno gledal v njo. Ko je odpeljala z dvorišča se je moral nasmehniti. Nerodno mu je postalo, glede na vse kar ji je rekel. Ni imel pravice tako govoriti s stranko. A avto je bil hudo zanemarjen in to ga je pošteno razburilo, cel dan je čakal, da vidi kdo bo prišel ponj. Bil je presenečen, ko je zagledal visoko, postavno rjavolasko. Prisodil bi ji največ trideset let. Bila je vljudna, kar je kazalo na njeno dobro vzgojo in močno samokontrolo.
04. november 2012
Next Sanjica!!!
04. november 2012
Na trenutek se je izgubil v njenih zelenih očeh, a spomin na stanje avtomobila mu ni dovoljeval, da odneha prej, predno ji pove vse, kar si je zadal. Iz premišljevanja ga je zdramil kolegov glas: »Pišuka Mehle, šele zdaj razumem, zakaj si pri petintridesetih še vedno samski. Eno najbolj postavnih strank takole nahruliš, namesto, da bi jo povabil na pijačo. Ne samo, da si kot moški, odgnal gospodično Novak, ampak si mogoče izgubil še stranko. Za nameček, ti povem, da je včeraj klicala in se naročila, natančno je povedala, kaj vse je narobe z avtom. Veš, to sploh ni njen avto, pripeljala ga je v imenu sosede, ki bi si res zaslužila tvojo grajo. Čeprav mi nekaj pravi, da jo je uboga ženska dobila že od gospodične Novak.« je rekel starejši mehanik in se zasmejal. Matej Mehle, lastnik delavnice, ga je samo mrko gledal, kar je samo spodbudilo možakarja k še glasnejšemu smehu.
Barbara je vstopila v razred. V naslednjem trenutku se je slišalo glasno žvenketanje, saj je okensko steklo ob velikem hrupu zgrmelo na tla. Urno je stopila do najbližjega učenca, ki se je s hrbtom zaletel v okno, da je le to počilo. »Urban, si dobro?« jo je zanimalo. Odmaknila je visokega devetošolca od okna in pregledala, če ni na njem ostala kakšna steklena črepinja. Ne, da bi dovolila komurkoli kaj reči, je ukazala: »Ana pojdi po hišnika in mu povej naj poskrbi za okno in črepinje. Ostali, tiho, da ne motimo pouka, gremo ven, imeli bomo uro v naravi.« Pospremila je otroke ven. Odšli so v park za šolo, toplo jesensko vreme jim je bilo naklonjeno. Na njihovi šoli je začela učiti lansko leto, zato so jo devetošolci že poznali.
04. november 2012
neext- Sanjica ti maš talent!
04. november 2012
Vedeli so, da je pri njej dovoljena tudi zabava, a ko se dela, takrat se dela. Pravzaprav so jo imeli kar radi, čeprav je učila matematiko in fiziko, dva najbolj osovražena predmeta. Ob koncu ure je poklicala Urbana in ga prosila, če se lahko jutri ali pojutrišnjem v šoli oglasi eden od staršev in naj bo tudi on prisoten pri pogovoru. Urban ji je z rahlim zadržkom povedal, da nima staršev in da zanj skrbi starejši brat, pravzaprav pol brat, ter, da se bosta jutri po pouku oglasila pri njej.
Zvonilo je za konec zadnje ure. Urbanovi sošolci so hitro pospravili stvari v torbe, voščili Barbari lepo popoldne in odhiteli ven. Urban je počasi pospravil svoje stvari in s strahom pogledal Barbaro : »Moj brat Matej je obljubil, da pride, grem pogledat, če je že spodaj pri dežurnemu učencu.« Ravno, ko se je napotil proti vratom je Matej potrkal na odprta vrata učilnice in vstopil. Barbara je dovolj hitro dvignila pogled, da je opazila rahel nasmeh in pomežik, ki ga je njen mehanik namenil svojemu bratu.
Nato se je postavni blondinec, ki ga je prvič videla v normalnih oblačilih, ki so poudarili njegovo možato postavo, obrnil proti njej. Za trenutek je v njegovih očeh poblisnilo presenečenje, a se je zelo hitro zbral in stopil naprej. »Matej Mehle, Urbanov brat in skrbnik, želeli ste govoriti z nama.« je rekel počasi in ji ponudil svojo dlan, uspešno je skril zadrego, saj se je še predobro spomnil svojega vpitja na njo. Odločno mu je segla v dlan: »Barbara Novak, hvala, da ste si vzeli čas in prišli. Priznam, če bi vedela, da ste vi Urbanov skrbnik, bi se že predvčerajšnjem, ko sem prišla po avto, pogovorila z vami. Prosim sedita.« je rekla in jima pokazala na prvo klop, sama je sedla za kateder. »Povabila sem vaju na pogovor glede Urbanovega nadaljnjega šolanja. Urban je edini, ki se je odločil za gimnazijo, še več, zanimata ga ravno matematika in fizika. Šola se v veliki meri prilagaja učencem in učni načrt temelji na spoznavanju osnov. Odkrita bom, za vpis v gimnazijo ima Urban premalo znanja. Tudi, če mu nekako uspe priti na želeno šolo, bo težko sledil.« Opazila je Matejev nejeverni pogled, nasmehnila se mu je: »Ne razumite me narobe, že res, da je Urban zelo bister fant in ima samo odlične ocene, a žal zaradi drugih otrok ni bil deležen razlage zahtevnejše snovi. Zato sem vaju povabila na razgovor.« sproščeno se je naslonila na naslonjalo in nadaljevala, »pripravljena sem pomagati.
04. november 2012
Mo ti jas dala talent
04. november 2012
NEXT SANJICA ni se dobro prepirat z mano NEEEEEEEXTTT+ maš talent
04. november 2012
V kolikor Urban želi, mu ponujam individualen pouk, kjer bi predelala tudi zahtevnejši del fizike in matematike. Tako bo spoznal ali je to res tisto kar ga zanima. Dobil bo potrebno znanje, s katerim bo lahko uspešno rešil eksterne izpite, ki prinašajo večino točk za vpis v srednjo šolo, ter trdno osnovo potrebno za šolanje na gimnaziji.« Povedala je svoje, zdaj je na Urbanu in Mateju, da premislita o predlogu. Za trenutek je utihnila in ju samo opazovala. »Doma v miru premislita in se pogovorita, mi bo že Urban povedal kako sta se odločila. Delal bi lahko v preduri ali po pouku, če res ne gre, se lahko tudi zmeniva in prideš proti večeru k meni.« je še dodala in gledala Urbana. »Koliko boste pa računali?« je zanimalo Urbana. Presenečeno ga je pogledala: »nič ne bom računala! Pomoč ti ponujam, saj verjamem, da tako bister fant kot ti, potrebuje priložnost, da sledi svojim sanjam in željam.« V upanju, da bo vsaj Matej razumel njen predlog, ga je pogledala z upanjem in pričakovanjem. Samo pokimal ji je in se nasmehnil, čez nekaj trenutkov pa dodal: »Se bova pogovorila, hvala gospodična Novak.« »Čeprav nisem Urbanova razredničarka, vam lahko pogledam v dnevnik, če je kaj takega kar vas zanima?« je rekla vljudno. »Hvala, ni potrebe, Urban mi vse pove in kolikor vem ima samo dobre ocene« je bil nadvse vljuden, da je šlo Barbari skoraj na smeh.
04. november 2012
NEXT!!
04. november 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg