Haaay!
Js in moja BFF Nika:3 sma se odločli, da boma napisali najino 1.zgodbico. Govorila bo o dveh najbolših prijateljicah, ljubezni... Pisali boma izmenično, pač enx ona in enx js
no uživajte, ta prvi next bom dala js. Uživajte, next bo še dans

Ali boste brali?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

30. marec 2013
sicer mi ni napovednik prev ušeč vendar bom useen pogledala kak del!
30. marec 2013
dej nexti
30. marec 2013
u124456
u124456
next
30. marec 2013
no vesela sem da boš vsaj pogledala yo manca yo
nextala bom dans zvečer, hvala vam za nexte
30. marec 2013
hey
se opravičujem ampak danes ne bo nexta ker orn it k maši
letos mam birmo pa morn hodit, tk da bo ju3 next pa bo zato ker ga dans ne bom napisala dalši
30. marec 2013
Linn
____________________________________________________________________________
Haaaay!
Moje ime je Lindsey . Moji prijatelji me kličejo Linn. Stara sem 16 let. Živim v Miami-ju, na Miami Street15 s svojo mamo Amando in Tedom.
Imam tudi 5 let starega bratca Ricona. Nimam veliko prijateljev. Moja BFF sta Lilly in Mason. Enostavno najbolša sta. Smo sosedi in se zelo veliko družimo. Hodim na West Town Highschool- WTH. Zaradi kratice ji z Lilly rečeva kar Welcome To Hell.
Z Lilly imava sovražnico Mio, ki je enostavno povedano svinja. Preselila se je sem iz Anglije in zdaj misli, da je prava zvezda.
Vsak dan nama uničuje življenje, Na srečo so zdaj še počitnice, a čez en teden bo spet šola. Ponovno boma morali prenašat Mio in Kevina. Kevin pa je naaaajvečje budalo v razredu.
Pa še malo o meni. Zelo rada rišem. Seveda me imajo zaradi tega za tisto čudno punco. Nimam ravno sreče v ljubezni. Imela sem že fante vendar so bili vsi nesramni in vedno so hoteli eno in isto- se poljubljati do onemoglosti potem pa me naslednji dan pustiti. Zdaj sem samska in popolnoma srečna z listom papirja in svinčnikom.

no to je to, upam da vam je všeč. nasledni next bo napisala Nika:3. Pač če boste seveda želeli next. Zelo bom vesela če nextate
za naslednje naj bodo vsaj 3 nexti.
31. marec 2013
slike bom dala naslednjič
31. marec 2013
u116985
u116985
nexttt
01. april 2013
u124456
u124456
next
01. april 2013
vem da še ni dovol nextov sam vseeno
Lilly
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Moje ime je Lilly Jones. Stara sem 16 let. Živim v Miamiu skupaj z mamo Robin, očetom Danielom in starejšim bratom Gabrielom. Gabriel je star 19 in vsi ga kličemo Gabe. Skratka sem povsem normalna punca, v šoli imam kar dobre ocene. Nimam veliko prijateljev, saj vsi mislijo, da sem piflarka. Imam najboljšo prijateljico Linn in najboljšega prijatelja Masona. Linn je enostavno najbolša! Mason pa tudi, je enako star vendar hodi v paralelko. Sosedi smo, zato se veliko družimo. Hodim na West Town Highschool (WTH). Zdaj so še na srečo počitnice. Čeprav ne več dolgo -.- čez teden je že spet šola. Torej spet prenašanje Mie in Kevina. Kevin-budalo, Mia-svija. Enostavno njiju sovražim. Pa še malo o meni. Treniram plese. Najbolj sta mi všeč Hip Hop in free style. Plešem tudi balet (vem malo čudna kombinacija, ampak ples je moje življenje). Aja pa skejtam zelo rada. (Yes I'm a skater girl! ;DD) Zanimam se tudi za druge športe, ampak jih najraje gledam v živo ali po televiziji. V ljubezni nimam ravno sreče. 1x sem mela fanta ampak, bil je prasec in me je pustil kar prek SMS-a. Sedaj sem srečna v razmerju z plesom in knjigami.

http://weheartit.com/entry/55060915
http://weheartit.com/entry/57031336
http://25.media.tumblr.com/26109398efa7114eb9fbf2a2e5a30711/tumblr_mkou8dYypH1s6flazo1_500.jpg

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
»Liiiiiilly!!! Zbudi se že!! Linn je že 5x klicala!!« je zakričal Gabe. Ura je bila že 11:50, jaz pa sem bila ob 12:00 zmenjena z Linn in Masonom. Sranje spet bom zamudla. Kar slaba navada: VEDNO ZAMUJAM…. -.-
Hitro sem skočila iz postelje in šla naravnost v kopalnico. Oblekla sem se, se nališpala in si naredila preprosto frizuro. Ura je bila že 12:00, zato sem hitro stekla po stopnicah, v kuhinji pa sem mimogrede vzela jabolko in šla skozi vrata. Tako kot ponavadi sta me Linn in Mason že čakala. Skupaj smo šli v park. Slaba odločitev. Tam je že bila Mia. Linn sem potegnila v grmovje. Ne prenesem Mie. Raje se skrijem kot kakšna miš kot, da pustim da me spet osramoti. »Kje je Mason??« je rekla Linn. Pogledali sva iz grmovja. OMG!! Mason je zalubljeno gledal v Mio!! Booog prosim naj to ni res. Linn je v grmovje potegnila še Masona. »Kaj počneta?!?!« je jezno rekel. »Kaj počneš ti?!?! Menda nisi zalubljen v to važičko! Dobro veš kakšna je! Pa še tako nesramna do naju z Linn« sem jezno rekla! »Veeem. Ampak, ampak… če je pa tako.. tako..ooo« je ves zasanjan komaj izdavil. Pogled je imel usmerjen samo v njo. »Kako se je to lahko zgodilo?? Mislim pred dobrim tednom si jo še sovražil.«je nadaljevala Linn. »Ne vem! Res ne vem! Ljubezen je prišla tako nepričakovano.« je odgovoril. »Naj ti bo.« sem žalostno dejala. Pazljivo sem pogledala iz grmovja in vesela sem ugotovila, da Mie ni več… veselo sem vstala. Se obrnila in pred mano je stal…kdo drug kot Mia. »No piflarka kaj pa ti tu? Se še ne učiš??« se je zlobno zarežala. Jaz pa sem samo zavila z očmi. »Mia, prosim ne bodi glasna. Ne prenesem te več« sem ji rekla. Linn in Mason sta pa le mirno opazovala. Mia me je jezno pogledala in mi po majici polila ostanek sadnega soka, ki ga je pila. Jezno sem jo pogledala. Najraje bi jo zadavla! Hitro sem stekla domov. Slišala sem Miin glasen smeh še kar nekaj časa. Ko sem prispela domov sem stekla v sobo in zamenjlala majico. Jezno sem se vlegla na posteljo. Vzela sem Ipod. Slušalke sem si dala v uho in poslušala glasbo. Vstala sem s postelje in pričela sem plesati. To je ena izmed redkih stvari, ki me drži pokonci. Kar naenkrat sem pred sabo zagledala Linn. Ipod sem odložila. In obe sva se usedli na posteljo.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Upam da vam je všeč. Za nadaljevanje rabiva 2 nexta. Naslednja nexta JapekLady.
Piši mnenja, predloge… pač ja ;D aja pa sorry za pravopisne napake pa slik ni šlo vstavit tak da poglej link :/
03. april 2013
next
01. maj 2013
next
16. december 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani