Upam, da vam bo ušeč, to je vse. Pa Tim ne si upat bit preveč predrzen glede tega kako pišem.
Aja pa še... One Direction pridejo kasneje. Najprej so usi pač posamezniki. Boste use še vidli in ja, tako zgodbice še nisem zasledila in zato lepo prosim, da ne fejkaste kr sm res alergična na to. Zdej vam lepo povem, če kdo fejka bodo stvari postale grde. Zelo grde. Rada vas mam :*

Sierra McHarris:
https://data1.whicdn.com/images/80676925/large.jpg
One Direction:
https://data2.whicdn.com/images/80711607/large.jpg
˝Prolog˝

"Prasica!"
"Svinja!"
"Mrha!"
Včasih sem si ob teh besedah le zamašila ušesa in stekla stran, ampak danes ni več tako. Danes moram stati tam in požirati te besede, ki letijo iz ust mojih domačih. Predvsem očeta. Njegovo vedenje sem prenašala vse dokler se mi ni ponudila priložnost za odhod. No, ne za zmeraj, ampak za kar nekaj časa. Moj odrešilni let se imenuje Kamp Za Nadnadarjene 369 Anglija. Majhen predel med plažo in gozdom v predmestju Londona. Cel dolgi mesec, stran od Los Angelesa in njegovih bednih domačih stvari. Razmajan sedež Los angeleškega letališča se je skoraj sesedel.
"Let 369 vhod 522, Bradway Airlines."
Hipoma sem vstala in se prebijala skozi gručo podivjanih ljudi, ki so skušali zasesti vhode pred svojimi leti.
Novo belo angleško letalo je čakalo name, depresivno, upajočo punco, ki je presrečna, da bo končno izginila iz celine Amerike..-

To je torej to kar se tiče Prologa. Upam, da vam je blo ušeč. Pa berte an.?
:3
06. oktober 2013
u44370
u44370
neeeeeeeeeeeeeeext
06. oktober 2013
smešno :3
06. oktober 2013
u126564
u126564
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext<3
06. oktober 2013
u123489
u123489
OMG! kk popoln začetek <3
neeeeeeeeeeeeeeeeeext.!!
06. oktober 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeext.!!
06. oktober 2013
Hočte že danes met next.?
06. oktober 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeext
06. oktober 2013
u144633
u144633
neeeeeeeeeext!!!!!!!
06. oktober 2013
Um, ja obsedenci evo vam. najači ste mwaah :*
--------------------------------------

►PART 1.◄

"Vsi pod enim šotorom!? Ne me basat!" Sem si tiho zamomljala in spustila kovček na prazen platnen ležalnik.
"Vem kako je to. Zraven sta še dva šotora za štiri osebe, če ti je to ljubše. S prijateljicami greste lahko vanj..." Je rekla in odprla en predal ter iz njega potegnila veliko kosmato rjuho.
"Sama sem." Sem ji tiho rekla in še sama povlekla nekaj stvari iz kovčka.
"Whatever. Jaz sem Lana Robins. Me veseli." Je rekla si otresla roke in mi eno podala.
Zadržano sem jo stresla. Pokimala sem ji in počasi stopala proti oglasni deski pred šotorom. Večerja je ob osmih, oukej. poškilila sem na telefon. Sedem in pol.
Lana je počasi stopila k meni.
"Ti si iz amerike?" Je rekla in s prstom zdrsnila čez list. "Spoznavni večer." Je še zamrmrala. Pokimala sem ji in se vrnila v šotor. Do večerje se bom zamotila s knjigo. Upam.Hladno mleko mi je zdrsnilo po grlu in stol sem odrinila od mize. Hitro sem vstala in se sunkovito obrnila. Trdo sem zadela z glavo, da me je vrglo na tla. Nisem vedela, da je za mano steber. Ali pač?
"Pazi, v koga se zaletavaš." Je rekel črnolasec in me premeril s pogledom. Pričakovala sem, da mi bo vsaj ponudil roko, ampak me je le z gnjusom premeril. "Američanka." Se je spačil in oddrvel naprej.Lana je stekla do mene in se popraskala po tilniku.
"Ja, ogibaj se ga." Se je tiho nasmehnila in mi pomagala na noge. Jezno sem jo pogledala.
"Poslušaj, Hana, ne potrebujem tvoje pomoči." Sem ji rekla in so sunila v ramo. Kislo se mi je nasmehnila. "Drugače, ime mi je Lana. Se vidiva v šotoru." Pomežiknila mi je, jaz pa sem jo ignorirala in se posedla k drugi, ki so čakali v krogu. Prostor sem našla med nadnaravno lepim blondincem in kodrastim rjavolascem.
"Pozdravljeni talentih amerike in britanije." Je začel plešasti vaditelj, najverjetneje trener, za športne talente. Kakorkoli.
"Jaz sem Walter. Trener." Je rekel in se nam rahlo priklonil ter s tem seveda priklical bučen aplavz. Zažvižgali pa so mu enkateri člani nogometne ekipe.
"Jaz sem Camilla. Učila bom plesalce, ta mesec." Je rekla svetlolasa pocukrana učiteljica in se nam do tal priklonila. S tem je njeno zadnjico obrnila proti trenerju. Morali bi videti kako so njegove oči poskočile izven Mlečne ceste. "Barbika." Sem zamomljala in rjavolasec na moji levi me je pogledal. Opravičljivo sem buljila v svoje nove Vansice, rjavolasec pa se mi je le nasmehnil.
"Jaz sem Arleene. Književnost je moja strast." Je povedala zapeta rjavolasa slovničarka in nam pokimala.
"Jaz sem Ria in to je Slosh. Midva vas bova sprostila." Je rekla v preveč vpadljivo trenirko oblečena črnolaska in z levico objemala še enega plešastega vaditelja. Rjavolasec se je zahihital in z roko udaril nekomu, ki je sedel poleg njega.
Walter je zaploskal in tako pritegnil našo pozornost. No, vsaj njihovo. Med številčno množico sem opazila Lano, ki se je nasmihala ubogemu Krakolascu, ki je opazoval edino osebo, ki mi je bila znana, a ona me ni spoznala. Danielle Peazer. Bivša punca mojega starejšega brata.
"Zdaj pa bi prosil, da se rokujete in predstavite z sosedoma na levi in desni."
Kakor hitro sem se obrnila na levo je rjavlasec že molil svojo roko proti meni.
"Harry Styles. Lepe oči mimogrede." Nasmehnila sem se mu.
"Sierra. McHarris." Sem rekla in se mu do ušes nasmehnila. Njegova topla roka je stresla mojo. Ko sem se obrnila na desno je moj pogled trčil z pogledom popolno mdrih oči. Blondinec mi je pomolil roko.
"Niall." Je tiho rekel in mi kazal svoje popolno bele zobe.
"Sierra." Sem mu komaj rekla in elektrika mi je zavalovila po roki in se za hip dotaknila njegove. Ko jo je začutil se je nasmehnil in zazdelo se mi je, da sem začutila nekaj podobnega, kar je prijetno zaščegetalo mojo roko.
"Oprosti." Sem rekla in svojo odmaknila od njegove. Še enkrat se mi ej nasmehnil.
"Kakor vam je znano smo vas razdelili po kategorijah. V pare, mislim..." Je spet začel Walter, ta razlaga pa mu ni šla pretirano od rok. Arleene ga je izrinila iz sredine kroga in znova začela.
"V času ko bomo izvajali druge obveznosti, treninge, pevske vaje itd. boste vi razdeljeni po parih, med mešanimi kategorijami," Z Niallom sva se spogledala.
"ustvarili projekt, ki ga bomo ocenili na koncu našega tabora za nadnadarjene."
Camilla ji je podala štiri papirje in vsi smo pozorno prisluhnili, da bi slišali svoje ime.
"Aja, pa prosim, da se presedete po parih." Je še dodala in vsi so se živčno presedli."Bella Blue in Steven Hamilton." Je začela in prve dvi osebi sta se premaknili ter sedli skupaj.
Nato sem še nekaj časa poslušala presedanje neznanih ljudi.
"Lana Wingber in Louis Tomlinson." Lana se je presedla eno mesto stran od Harryija.
"Liam Payne in Danielle Peazer." Fantu, ki je prej opazoval punco mojega brata se je v očeh nežno zaiskrilo. Simpatično.
"Harry Styles in Zayn Malik." Harry me je pozdravil in se presedel k črnolascu v katerega sem se pri večerji zaletela.
"To je edini par iz iste kategorije..." Je še povedala Arleene.
"Niall Horan in," Globoko sem zajela zrak. Blondinec na moji desni. Nadnaravno lepi električar.
.-
a) Le s kom bo pristal naš Nialler.?
b) Next.?
06. oktober 2013
Neext
06. oktober 2013
next
07. oktober 2013
u44370
u44370
ja z njo :'D
neeeeeeeeeeeeeeeext
07. oktober 2013
u152542
u152542
Pomoje z njo

NEEEXT
08. oktober 2013
Falla za use nexte. Lubiim :3 Next za Timija <3333333
--------------------------------------

►PART 2.◄

"Počakajte, počakajte! Tule je vse pomešano." Je rekla Arleene in vsi vaditelji so glave stisnili skupaj ostali pa smo nervono šušljali.
"Niall James Horan. Maxwell Williams. Harry Styles in Sierra McHarris. Prosim pridite bliže." Je zajavkala Camilla in počsi smo se ji približali.
"Niall James. Izbereš lako med tema dvema dekletoma. Tista, ki ostane, pripada gospodiču Stylesu."
Pripada? Smo ponovem sladoledne kepice ali nekaj!?
Ko sem se obrnila sem opazila, da Niall strmi vame. Vračala sem mu pogled in on se je sklanjal vedno bliže k meni. Kmalu sva se nosovi skoraj dotikala.
"Maxwell Williams." Je tiho rekel.
Seveda, kaj sem pa pričakovala? Ona je blond barbika, ki samo čaka da skoči na svoj plen in ga adavi svojimi umetnimi nohti. Le kdo bi izbral duševno prizadeto rokerico, ki ne ve kaj bi sama s sabo? Harry me je prijel za roko in Arleene je poklicala Zayna k sebi.


Harry me je prijel za zapestja in me zavrtel. Šele zdaj sem opaila uhan v njegovem nosu.
"Roker si." Sem ugibala. Nasmehnil se je in pomignil nosnico.
"Si že kdaj slišala a plastiko? Takšno, ki jo ima Maxwell v joškah?" Nasmejala sem se in Harry je spet pokazal vrsto belih zob.
"Umetno." Je rekel in vzel uhan iz nosa. Še luknje ni imel. "Umetno kakor Maxwelline joške." Je rekel in ga meni nataknil na nos. Skomignil je z rameni.
"Punce ga imajo rade." Vrtel ga je med prsti. "Pristaja ti." Je še rekel. itro sem se asukala, da zadeve ne bi šle predaleč.
Resno Sierra!? Nisi mogla užgati boljše teme kakor je nosni uhan!? Zguba.
"Igraš khm kaj?" Sem tiho rekla in skušala temo speljati drugam.
"Bobni mi še kar grejo." Je rekel in iz hlačnega žepa potegnil dve palici. Palice za bobnanje. Zaprla sem oči, ko je ritem nenadoma potihnil. Stresla sem se, odprla oči. Sama sem stala sredi gozda v somraku. "Harry!" Ozrla sem se na drugo stran. "Harry!?"Nenadoma sem začutila plahek dotik na ramenih.
"Buu!" Obrnila sem se. Pred mano je stal Niall James Horan.
"Hej," Je začel. "hotel sem ti samo..."
Prekinila sem ga.
"Povedati, da se ti ne približujem, ne izzivam, se te ne dotikam in ne strmim vate?" Kljub opazki, ki sem jo sama izrekla sem globoko dihala in zaprepadeno strmela vanj.
"Ne. Nočem tega. Hotel sem ti samo povedati, da bi bilo, če bi delala skupaj, prenevarno. za naju oba." Je rekel jaz pa sem se mu le nasmehnila.
"Saj. Si vampir, ki sesa kri. Wow, beži Sierra, beži preden ti izsuši telo, ta nevzdržni in predvsem žejni krvoločni morilec, ali počakaj! Ti si mlad serijski morilec, ki posiljuje ženske! Oh, aja naj omenim sem še nedolžna, zato me kar ubij. No kje je pištol'ca, no kje!?" Niall me je zgrabil sicer bi skoraj padla, a hitro sem skočila iz njegovih rok, čeprav bi drugače tam obležala dokler me ne bi dobesedno spodil, da se premaknem.
"Sierra, nisem mislil tako. Nevarno je zato," Z kazalcem se je dotaknil moje rame. "se ne bi mogel upreti temu, da bi se te dotaknil." Je rekel, a od ugodja sem samo obstala.
"Kakor koli dotaknil." Je še rekel in z levim kazalcem odmaknil naramnico moje poletne majice. "Ali še huje, tako dotaknil." Sklonil se je in se z ustnicami prisesal na mojo ramo. Zastokala sem in v hipu se je odmaknil.
"Zdaj veš zakaj." V hiu se je z 'vamprijim' gibom premaknil navzgor po rahlem hribčku v gozdu.
"Niall!" A ni se vrnil.
Prav! Pa ne hodi! Saj nisem rekla,da mi je bilo všeč! Pravzaprav, naravnost nagnusno je bilo!
Poglej, poglej Sierra. Sama sebi lažeš. Oh, se res znam spustiti tako nizko?
.-
a) Glej no glej. Kak ogabna zgodbica. *.*
b) Next.?
08. oktober 2013
u126564
u126564
a.) da nikol več ne napišeš da je to ogabna zgodbica... ker če je res kaj ogabno je ogabna moja zgodbica....
OMG! sploh nimam besed s kerimi bi lahko opiso to prfekcijo *w*
b.) itaq in to nujno!!!
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
p.s. fala za posvečeni next <33
08. oktober 2013
Tim zapri gobec pa zgin next pisat.
08. oktober 2013
u44370
u44370
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
08. oktober 2013
:3
08. oktober 2013
u152542
u152542
OMFG *______*
Neeeeeext takoj !!
08. oktober 2013
lol.
08. oktober 2013
u144414
u144414
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
+nova bralka
10. oktober 2013
u28319
u28319
http://www.igre123.com/forum/tema/when-the-dreams-are-over-ft.-harry-styles/62736/ Prosim beri, všeč ti bo;3 Oprosti zaradi oglaševanja;$ +Nova zgodbica je;*
11. oktober 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
11. oktober 2013
u152301
u152301
neeeeext
12. oktober 2013
u152301
u152301
booooooo keej.?
13. oktober 2013
u163301
u163301
Next
26. januar 2014
hh. nevem če bom nadaljevala no..x'd
26. januar 2014
u156327
u156327
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
+
nova bralka
05. maj 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg