Pišem novo zgodbo poleg zgodbe Dvevnik Marie. Upam da se pridruzite vsaj tej zgodbici,ker bi res rada da bi nekaj mi uspelo.
Vabim vsakogar k branju da me bo se spodbujal.. zgodbico posem najraje sama ker vem ze vse v naprej kaj bo.

_______________________________________________________________________

Ja spet prvi dan šole :/,večjega razočaranja pa še res ne. Spet izpadem kot piflarka,ki ne ve kaj pomeni LOL (igrico mislim). Ampak ok priznam učim se na dan 2 uri, imam samo 5 in 4. Spadam med skupino smrduhnjeni piflarji. Počutim se tako grozno da bi najraje jokala tako da bi se lilo. Ampak ne delam se mocnejša in bolj cool. Čeprav mi ne uspeva. Imam nek navadev stil oblačil, druga dekleta ki spadajo v skupino diamantke pa se oblacijo kot mestne punce. Vseeno je meni to tudi všeč ali si ne morem privoščit vsega. Moja mami dela na občini, oče pa je naju zapustil in odšel z drugo. Vprašanje če sploh ve zame??
In ja, začelo se je kosilo, bila je gobova omaka,meso in krompir. Borila sem se za mesto poleg neke punce, ki se mi je zdela zelo prijazna. Ko sem pa pristopila do nje je rekla:
Ijaaakk!! Okužila me bo! To ni naša dijamantka!! Pladen je porinila in boom! Vse je padlo name, vsi so se smehljali le jas sem kot edina koza odbežala na wc in se cistila. Potem je do mene pristopila neko dekle.
Next?
Hvala ce se kdo pridruzi branju!
09. junij 2016
Next
10. junij 2016
Next
10. junij 2016
Nadaljujem Next kasneje ce ne bom imela kaksnega drugega dela
19. junij 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani