Jane Megan McQueen ni normalno skoraj 18 letno dekle je namreč znana pevka, ki se počuti osamljeno. V šoli so jo vedno zmerjali z žaljivkami glavni krivec za to je bil "on" najpopularnejši fant na šoli. No ni ga videla skoraj 3 leti. Ta "on" pride spet v njeno življenje in jo zmede.
Part 1
♡Jane Megan McQueen♡
Sem Jane Megan McQueen. Stara sem skoraj 18 let in sem znana pevka skoraj 1 leto. V šoli so me vedno zmerjali z žaljivkami kot so prizadeta koza,piflarka,grdoba,budala in podobno. Vsega je kriv on Zayn Malik najpopularnejši fant na šoli no trenutno je sigurno najpopularnejši fant na svetu.
"Jane na oder."je rekla Maddie moja menendžmerka. Počasi sem se odpravila na oder. "Dober večer New York."sem se zadrla. Tako za tem je cela dvorana kričala. "Danes bomo začeli malo drugače nastop. Izbrala bom nekoga da mi pove katero pesem najpojem najprej."sem rekla in gledala punce in nekaj fantov ki so bili zraven odra. Pogled se mi je ustavil na 14-15 blond punci lasje so ji bili skoraj beli. "Kako ti je ime?"sem jo vprašala gledala me je brez besed in komaj spravila iz sebe nekaj besed "A-Amy While" "Lepo ime Amy in lasje. Katero pesem naj pojem?"sem jo vprašala. "Jaz imam malo drugačno željo."je rekla. "Seveda povej jo." "Želim si da bi pela Little Things od One Direction."je rekla.Kaj jaz tega sranja nebom pela čeprav vem besedilo. Ampak oboževalke bi bile žalostne."Seveda odpela bom."sem rekla in si nadela kisel nasmešek. Začela sem pet. Ka sem odpela nisem še vedno verjela da sem to sranje pela. Nato so sledile moje pesmi. "Odlično si odpela!"me je pohvalila Maddie ko sem prišla dol z odra. "In moraš si najti spremljevalca za podelitev nagrad."je dodala. Hotela sem nekaj reč ampak me je prehitel Mike moj varnostnik "Oboževalke z VIP kartami so tu." Nato so v sobo prišle 4 punce. Poslikale smo se in podpisala sem se jim. Vse je minilo hitro ampak utrujajoče. Usedla sem se v avto zraven Maddie in odpeljali smo se na letališče. Cel let sem prespala. "Megany vstani. Priapeli smo."sem slišala Maddie. "Ne me klicat Megany!"sem ji zabrusila. Letalo je pristalo. Takoj sem se namenila v mojo hišo. Ko sem prispela sem počila na kavč in prižgala tv."Zdej pa novice iz sveta slavnih. Sinoči se je koncert od Jane McQueen pričel z pesmijo Little Things od One Direction."ko sem slišala to sem zavila z očmi. "Ke$ha je izdala da njen naslednji album se bo klical Die Young. Zayn Malik naj bi končal s Perrie."potem se je na ekran prikazala slika njega in neke blondinke. Čakaj malo to je on. On je tako lep. Ne ne ne Jane on je mešanec med budalo,kretenom in idiotom. On je kretenski budalaski idiot. Ja to je on.
*********************************************************************************
Oprostite za napake če so sploh kakšne.
24. maj 2014
u171835
u171835
nova bralka,nextt
24. maj 2014
part 2
°Jane°
Iz razmišljanja me je prebudil zvok telefon. Oh kdo je zdaj. Na ekranu je pisalo Maddie. Javila sem se ji.
(J=jaz,M=Maddie)
M: Hej!
J: Hejla! Kaj rabiš?
M: Hmmm.......Nič samo me zanima če si vredu.
Slišala sem v njenem glasu zaskrbljenost in razburjenost.
J: Aha. Kaj je blo da si zaskrbljena?
M: Jaz zvečer imam zmenek.
Čeprav ima 32 let se obnaša kot 18 letnica.
J: Pa sej je to super!
M: Sej je samo nevem kaj obleč.
J: Oh skrbi te zaradi obleke. Obleci tisto,ki sem ti jo kupila v Las Vegasu.
M: Ja bom kar to vzela.
J: Kdo pa je srečnež?
Šla sem v kuhinjo vzela kozarec in si ga napolnila s pomaračnim sokom.
M: Simon.
J: Simom kaj?
M: Simon Cowell!
Takrat se mi je sok zataknil. Začela sem kašljati kot nora.
M: Jane si uredu?
J: Seveda sem.
M: Ok jaz se grem uredit adijo.
J: Adijo kasneje mi boš poročala.
Prekinila sem. Odpravila sem se v sobo in vlegla na posteljo.Jutri imam 18 rojstni dan in mislim da so vsi pozabili nanj.
27. maj 2014
u171835
u171835

Nextttt
28. maj 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg