Moje ime je Ana, živim v majhni državici Sloveniji. Stara sem 16 let, kmalu pa bom imela 17 let. V šoli sem ena tistih outcastov, imam par prijateljic ki pa niso toliko prijateljice, bolj sošolke. Nevem zakaj me ljudje ne marajo, nisem edina ki nosi očala, nisem najbolj okrogla oseba v šoli, nisem nevem kaka pošast, a ljudje se še vedno do mene obnašajo za sranje dobro. Mogoče je to zato ker imam že od malega težavo z črko r, zato mi je bila od vedno angleščina bližji jezik kot slovenščina. Ljudje v šoli me velikokrat tepejo, in ozmerjajo in to. Včasih sem imela zelo dolge lase, nato pa mi jih je ena punca odrezala v šoli v naravi med spanjem. No ravnokar sem prišla domov iz šole, danes pa je bil tudi prvi dan 3. letnika na gimnaziji v centru Ljubljane, glavnem mestu Slovenije. Živim 20 minut stran od šole, v mestecu Domžale. Moja najljubša skupina je One Direction in seveda moji preljubi fantje Janoskians. Hah vse vem o njih, to je posledica tega da nimam ravno kaj veliko od življenja razen očitno pač življenje. Ocene so odlične, kar pa ni posledica tega da se pač nič ne učim, ampak pri pouku dovolj poslušam, da pač si zapomnem snov, drugače pa sem tako pozabljiva da človek ne more vrjeti. Aja saj res, da vam povem še o svoji družini. Moja starša sta nasploh zakon, ampak kdaj pa kdaj sta lahko tako tečna da ju ob tistih trenutkih komaj prenašam. Imam tudi 12 letno sestrico Julijo, ki se je seveda vzela po mojih stopinjah in obožuje Janoskians in One Direction. Moj 2 leti starejši brat Alex, krajše za Alexander, pa je resno najboljši brat na svetu! Bil je frajerski odličnjak, ki je do tega poletja, še hodil na našo šolo, nato pa je maturiral. Pogrešam ga, saj je nekaj dni nazaj odšel na fakulteto v Avstraliji. Ja v državo kjer živijo tudi Janoskians. Dokler je bil na šoli so me ljudje manj mučili, saj so ga vsi imeli radi in enkrat ko je Alex zalotil fanta ki me je porinil v omarico in me ozmerjal z kurbo, ga je tako pretepel da bi ga kmalu izključili. No upam da mi bojo starši pustili kdaj k njemu na obisk, saj me celo poletje niso.
No da vam povem še nekaj stvari o moji najljubši skupini, Janoskians so vbistvu kratice za Just Another Name Of Silly Kid In A Nation Skip. To je skupina 5ih fantov, ki so postali slavni z svojimi smenimi Youtube videi, več o njih pa boste zvedeli kasneje.

Ravnokar sem se v sobi vsedla za svoj stol in in prižgala računalnik. Na twitterju sem še vedno imela 367 followerjev. Ker mi je pač bilo dolgčas sem pač za hec tweetala:

@Janoskians My bro is in university in Australia, would be interesting if he ever ran into my 5 idols.
Poklopila sem računalnik se vlegla na posteljo in zaspala. Aja pozabila sem vam povedati da sem zelo veliki spalec in jedec, spim lahko po več 13 ur, pojem pa lahko celo tono hrane, pri tem je pa najboljše da se ne zrejujem, čeprav se ne ukvarjam z nobenim športom.

Jaz(predstavljajte si me z rdečimi očali):


25. september 2012
NEXT<3
25. september 2012
NEXT!!!!!
25. september 2012
Neeeeeeeeeext ♥
25. september 2012
neeext <3 by: Katarina Maučec
25. september 2012
u89857
u89857
next
26. september 2012
next¨!!!!!!!!!!!!! zdele zame k sm šla prebrt pa btw če nwš sm nika
26. september 2012
haha sem takoj pogruntala kdo si ka sm vidla vzdevk in ja bom jutri probala samo ta fizka mi ves čas vzame tako da...
26. september 2012
hahhaa bom prežvela sam jutr hočm enga doooooooooouuuuuuuzgaaaaa!!11
26. september 2012
˝Ubila te bom!!!˝ sem kričala vmes ko sem lovila Julijo po hiši. Ko sem jo končno ujela pa je prišla mami ˝Punci kaj se gresta? Ana takoj izpusti Julijo! Čakaj malo Ana zakaj si mokra?˝ je rekla, jaz pa sem ji odgovorila ˝Tale bebec tukile mi je zlila vodo na glavo vmes ko sem spala!˝. ˝Ana ne govori tako o svoji sestri! Julija ti pa povej zakaj bi to naredila.˝ je mami rekla nato pa se je Julija začela zagovarjati˝Mami budila sem jo da mi pomaga pri nalogi za fiziko pa se ni in ni hotela zbuditi zato pa sem šla do ekstremnih mer.˝ spustila sem jo in ji rekla vmes ko sem zavila z očmi ˝Only cuz you're my little sis.˝. Mami se je zmagovalno nasmehnila, saj smo razjasnili to temo nato pa odšla v kuhinjo da skuha kosilo, kaj lahko, naša družina ima zelo pozna kosila. Hitro sem se preoblekla in lase zavila v brisačo, nato pa sva z Sis ,kot kličem mojo sestrico, šle v jedilnico, se vsedle za mizo, da sem ji lahko razložila vso tisto astronomsko enoto in to. Približno pol ure kasneje je bilo kosilo pripravljeno ˝Še enkrat juha?˝ sem žalostno vprašala ˝To smo jedli že včeraj.˝me je podpirala Sis. ˝No vajin brat se nikoli ni pritoževal.˝je rekla mama otožno in takoj sem vedela da ga tudi ona pogreša. ˝Alex se ni nikoli pritoževal nad čim˝ je vprašal oči ki je ravno takrat vstopil v kuhinjo. ˝Glede tega dva smo dva dneva zaporedoma imeli enako jed.˝ sva mu z Julijo v enak glas rekli, nato pa smo vsi razen mami planili v smeh, saj se je Alex vedno ko ni bilo nje zraven pritoževal o tem. ˝Zakaj se smejete?˝nas je začudeno vprašala jaz pa sem pograbila krožnik in žlico ter vse skupaj odnesla v mojo sobo. Odkar Alexa ni nimam med kosilom nikogar s kom bi se pogovarjala, starša govorita samo o službi, Julija pa tako ali tako nikoli nič ne pove vmes ko je. Vmes ko sem jedla juho sem se na računalniku prijavila na Skype in videla da je Alex online. Hitro sem ga poklicala in čakala okoli pet sekund da se je oglasil. ˝KiKi!˝ sem zavpila on pa mi je v odgovor zavpil ˝Piškotek!˝aja da vam še to povem, moj vzdevek za brata je KiKi zato ker sem ga od mojega rojstva vedno klicala tako, on pa me kliče Piškotek, ker sva vedno ko sem bila še majhna in me je pazil, jedla piškote. ˝Hej kje si ti?˝sem ga vprašala ko sem opazila nenavadno ozadje ˝Slišal sem da najljubša skupina moje seke nastopa v mestu kjer sem jaz, pa sem kupil VIP vstopnice da jih čisto slučajno v živo vidi po Skypu. Zdaj pa samo sekundo.˝Je rekel, ugasnil kamero in zvok, jaz pa sem tam čisto vesela zavpila saj bom v živo videla Janoskians! Kmalu zatem sta se kamera in mikrofon prižgala…
Alex:
Julija:


27. september 2012
u89857
u89857
next
27. september 2012
toooooooo!!!!!!!!!!1 next!!!!!!! takoj
27. september 2012
Neeeeeeext
27. september 2012
neext
27. september 2012
neeeext <3 by: katarina
27. september 2012
u102247
u102247
daj nextaajj bemtiš
28. september 2012
next
28. september 2012
"Oh my dear sweet nice lovely mother of god!" sem rekla ko sem jih videla, oni pa so tam čisto nasmejani in neharmonizirano naenkrat rekli "Actually we're just the Janoskians…˝ nato pa je samo James nadaljeval, seveda v angleščini ˝…but you probably already know that since your brother told us you're a big fan.˝ kar topila sem se tam pred njimi ˝I am a huge fan, but too bad that my parents won't let me go to Australia to go to your concert, not even to visit KiKi.˝ sem jim rekla nato pa je spregovoril Luke ˝Kdo je KiKi?˝ Alex pa mu je rekel ˝Her nickname for me.˝. V sobo je prišel nek moški in jim rekel da morajo iti, Alex pa je dal Luki še nek papirček, tik preden so odšli. ˝No no Piškotek, zdaj majo tvoj twitter, pa te bojo lahko followali. Zdaj pa peljem spat ker je tukaj že nekaj čez polnoč, dijo!˝ mi je še rekel brat, in nato odšel dol iz Skypa. Čisto vesela sem tekla dol v dnevno sobo, prižgala TV in začela gledati True Hollywood Story Reese Witherspoon. Na koncu dokumentarca sem zaspana šla nazaj v svojo sobo in prižgala računalnik da bi pogledala malo twitter. Oh gosh! Okej VSI iz Janoskians so me followali, nato pa še najboljši del. Saj veste tisti tweet ki sem ga poslala Luki? No odgovoril mi je z

@CraziestAnaGirl Was awesome kind of meeting you today, we should have a full version chat ASAP

Vedno sem bila čist Janoskians ne bojo nikoli vedeli zame, zdaj sem pa z njimi govorila po Skypu, čeprav tisto ni ravno bil kaj dolgi pogovor, še vedno, nato so mi followali na twitterju, in še Luke mi je rekel da bi mogla čimprej govoriti. To je res najboljši dan! Nato sem se zavila v kovter ter zaspala ob Wonderwall eni mojih ljubših pesmi.

Luke:
Jai:
James:
Beau:
Daniel:
Wonderwall:
30. september 2012
next
30. september 2012
u89857
u89857
next
30. september 2012
u103529
u103529
neexxxt!
30. september 2012
next
30. september 2012
u102247
u102247
neeexxttt
30. september 2012
next!!
30. september 2012
Nextam kmal samo mi je šola ves čas vzela
14. oktober 2012
u89857
u89857
next!!
14. oktober 2012
Neeeeeeeeeeeeeeeeexxt<3
14. oktober 2012
˝Ana odloži torbo in se vsedi za mizo da se z tvojim očetom nekaj pogovorimo.˝ sem zaslišala ko sem, par tednov zatem ko sem spoznala ali no vsaj videla Janoskians, prišla domov iz šole. Nisem hotela iti tja saj bi potem mama in oče videla veliko črnino na mojem licu in povito roko. Vsakič v zadnjih štirih tednih oziroma mesecu, ko so učiteljice ujele dijake kako so nasilni do mene, so poklicale domov. Ravno ko sem po stopicah hotela iti v mojo sobo me je nekdo zagrabil za povito roko. Zavpila sem od bolečine in pogledala nazaj. Aleks! ˝KiKi!˝sem zavpila in ga objela, saj ga nisem v živo videla že več kot en mesec! Po slabi minuti me je pogledal in rekel ˝O bog Ana, kaj so ti naredili.˝.

Deset minut kasneje smo vsi sedeli v dnevni sobi in se tiho gledali nato pa je oče spregovoril. ˝Vsi tukaj vemo da so nad tabo, Ana v šoli zelo nasilni, še posebej odkar Aleksandra ni več na tej šoli. Danes bi ti kmalu zlomili roko, ta modrica pa bo rabila kak teden da bo zbledela. Ana skoraj vsak dan naju kličejo iz šole da te je nekdo žalil, ali pretepli ali nekaj takega. In govorila sva z Aleksom…˝ nato pa je ati pogledal KiKija kot znak naj on nadaljuje ˝…no seka zraven faksa in seveda doma v katerem sem je dom in tudi srednja šola. In če hočeš greš lahko z mano nazaj v Avstralijo in tam bi bivala čez cesto, po pouku pa lahko komot prideš v dom in se družiš z nami.˝ vsi so me gledali nato pa sem žalostno pogledala Aleksa in mu rekla ˝Oprosti Kiki… oprosti da ti bom za naslednje neki časa zagrenila življenje.˝in se nato na široko nasmehnila ˝Seveda da grem z tabo. Kdaj pa odidemo?˝ sem z širokm nasmehom rekla in tudi Aleks je zgledal zadovoljen z mojim odgovorom ˝Jutri imaš še šolo in z ravnateljem se bomo zmenili da grem z tabo tja in ostanem tam med poukom da pazim nate, nato se boš, ko prideš domov, pripravila in spakirala, šla spat okoli šestih zvečer saj letalo vzleti ob 4ih zjutraj. ˝
14. oktober 2012
u102247
u102247
nektaaajj
14. oktober 2012
next!!
15. oktober 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg