Hello and welcome in my story-->yoυ doɴ'т ĸɴow yoυ're вeαυтιғυl . Zgodbo sem že pisala, nato pa mi je zaštekalo in nemorem več pisat tako da bom tukaj še enkrat in upam, da boste brali in da vam bo ušeč :*.
_____________________________________________________________
Sem Kelly Prance (16 years), navadna najstnica ki živi svojo dolgočasno življenje v Angliji, natančneje v Londonu. No, nič zanimivega ni v mojem življenju. Moj oče Justin je direktor, moja mama Rinna pa dela v znani agenciji za modele. Nimata veliko časa zame zato sem večinoma sama. No ne ravno sama. Imam best friend Ellen.Res, obožujem jo. Njeni starši dostikrat manjkajo, ker so dostikrat na službeni poti zato Ellen dostikrat prespi pri meni.
>Ellen:>Me, Kelly:'Zbudila sem se v deževno jutro. Sama pri sebi sem zastokala in se odpravila v kuhinjo.Naredila sem si kakav in odšla na računalnik. Brskala in brskala sem po internetu dokler nisem prišla na mtv-jevo stran. Mtv sem oboževala, prav tako pa tudi Elen. Obračala sem strani in v desnem kotu me je nekaj pritegnilo. Bil je majhen oglas oz. nagradna igra. " Prijavi se in če zmagaš se lahko soočiš z znanimi pevskimi skupinami". Zarežala sem se in hitro stekla po svoj mobitel. Poklicala sem Elen. Nekaj časa je zvonilo nato pa se je le oglasila. " Good morning my friend" . "Kelly, ne vidiš koliko je ura?drugače pa GOOD MORNING" se je zadrla v slušalko. "Nekaj ti morem pokazat! Imaš čas?".."Sej veš da imam čas, pri meni ni tako ali tako nobenega" . je odvrnila in poklopila slušalko. Čez nekaj časa je pozvonilo pri vratih in bila je Elen. Povabila sem jo v sobo in ji pokazala oglas , ki sem ga pred nekaj minutami odkrila. Ellen se je naglas zasmejala, kar je pri njej pomenilo veselje. "Kaj še čakaš, dej takoj naju prijavi" je z navdušenjem rekla.Prijavile sva se in z navdušenjem odšle iz spalnice direktno v kopalnico. Ellen je s seboj prinesla oblačila, js pa sem bila ravno tako še v pižami. Preoblekle smo se in počasi smo se odpravile na sprehod.
>My dress:>Ellen dress:'Sej veste kakšen je London, ne? Ni in ni konca, zato je ta najin sprehod kar trajal. Po poti smo srečale nekaj fantov in deklet iz naše šole in tudi nekaj znanih oseb, vendar niso tako znane in lepe da bi tekale za njimi in vriskajoče in jokajoče prosile za avtograme. Ne. Od znanih z Ellen obožujeva One Direction. No ne lih obožujeva, samo nekaj pesmi imajo dobrih pa tudi lepi so. Bilo je že pozno zato smo počasi odhajale proti domu. Odšle sva v sobo, s sabo uzele kosmiče se ulegle na posteljo in gledale videoposnetke na youtubu. Ellen je bila sama doma, zato je prespala pri meni. Že večkrat tako in morem povedat da se imamo perfektno. GIRLS PARTY. *
N.E.X.T.A.M.? Hf :**
30. april 2012
u80719
u80719
next
30. april 2012
neXti
30. april 2012
next
30. april 2012
u88059
u88059
http://www.igre123.com/forum/tema/hybrid/33248/ naša zgodbica
sori ker oglašujem
30. april 2012
-prosim ne oglaševat :* upam da boste brali *
30. april 2012
neext
30. april 2012
u47197
u47197
Neext.!
30. april 2012
neeext
30. april 2012
u46789
u46789
neeeeeeeext! ♥
30. april 2012
next
30. april 2012
neextt!!!
30. april 2012
nextii
30. april 20122.del
My phone:My house:My computer:'Zjutraj sva se zbudile, se preoblekle in odšle na najin slavnostni zajtrk - palačinke z jagodami. Obe smo ga oboževale. ..Zunaj je bilo lepo vreme zato smo se odločile da greva spet na sprehod in medtem zavijeva še v kakšno trgovino z oblačili, glasbo in modnimi dodatki. Hodile sva in nekaj ulic stran od nas zagledale prelepo zapuščeno hišo in pred njo avto, ki ga še nikoli ni bilo v naši soseski. "Uuuu, poglej novega soseda bova očitno dobile" je izjavila Ellen. Obrnila sem se še enkrat in videla fanta, ki je iz avta ravnokar nesel manjšo potovalko. "Ellen, spet a? sem ji rekla v smehu. Nasmejala se mi je nazaj in nadaljevale sva svojo pot z poslušanjem muzike. Končno sva prišle na trg " London's heart" ( izmišljeno), na najbolj popularni trg kar jih je v Londonu. Hodile sva mimo izložb in kar naenkrat sem slišala glasen vzklik od Ellen: " Ne, ne ne ne ne. Sanjam očitno. Poglej že so rezultati od tistega tekmovanja ki smo se prijavle" . S prsti mi je kazalo stavbo na kateri je bil večji zaslon, kjer se vrtijo ponavadi kakšni oglasi..tokrat pa je jasno pisalo , da so že izžrebali ime tistega srečneža ki se bo spoznal z znanimi. In odzadaj je bila slika fantov iz One Direction. "Poglej One Direction so odzadaj. Misliš da so oni tej znani, ki bojo nekoga osrečli? " . Obe sva se pogledali in nekako z navdušenjem odšle naprej. "Skočile" sva še v nekaj trgovin in spet odšle proti domu. Tema je bila in zaspane smo bile tako, da smo že zgodaj šle v posteljo in zaspale. Celo noč sem nemirno spala, ker sem čutila da se mi bo nekaj lepega zgodilo+ sanjala sem tudi fante iz One Direction in kako se z njimi "zafrkavave" in kako hodimo na turneje. Čez nekaj časa sem zaspala nazaj . In nato sem se spet zbudila. Noč je hitro minila in bila je že zgodnja 8.33 h. Ellen je še spala zato sem počasi odkorakala v kuhinjo kjer sem nama naredila sadni krožnik + juice ( đus). Oblekla sem se še in naličila, nato pa se je Ellen le prebudila. Skupaj sva pojedle, nato pa je odšla v kopalnico. In Ellen kot ponavadi rabi kar nekaj časa da se zrihta. Kar precej od mene, no..Pospravila sem in se vsedla pred my computer, kjer sem brskala po youtubu. Preveč sem bila zatopljena a me je od tega odvrnil zvonec na vratih.Čudno, malokdo pride k nam, tako da pozvoni vrata. Namršila sem se. .. "Greeeeeeeeeeeeem jsssssss" sem zaklicala Ellen. Lase sem imela v figi zato sem si jo hitro snela dol in kar nepočesana odšla pred vrata. Še 1x je pozvonilo in nato sem vrata odprla.
My dress:N.e.X.t? :]*
30. april 2012
next
30. april 2012
NEEEEEEEEEEXT.! caarsko.! < 333
30. april 2012
neextt!!!!
30. april 2012
next
30. april 2012
u47197
u47197
Neext
30. april 2012
u63881
u63881
neext!
30. april 2012
u85074
u85074
nextiii
30. april 2012
u89006
u89006
next!
30. april 2012
Next!!
30. april 2012
nexštii (:
30. april 20123.del
'Počasi sem jih odprla in samo obnemela sem. Še nekaj časa sem strmela nato pa so me le "prebudili " iz "sanj" . " Hyyyyyyy, I'm Harry, and we are One Direction" Nasmihal se mi je, drugi fantje pa so že iz svojega avtobusa metali vn svoje stvari. " Se spovneš tistega tekmovanja, kjer si se prijavla ? . ZMAGALA SI, in tukaj smo" mi je še dejal vriskajoče in nasmejano. Še vedno sem strmela in nisem mogla verjet. Pred mano so ravno kar, v tem trenutku, zdej ...stali ONE DIRECTION. Postalo mi je vroče in kar naenkrat sem padla na tla ali drugače omedlela. Zbudila sem se in nad sabo zagledala 5 smejočih obrazov. Seveda so bili Harry, Niall, Louis, Liam in Zayn ."Hyy, are you okey?" je rekel Niall. Še vedno nisem vedela kaj se dogaja, a vedela sem kdo so tej fantje. "Noo, i'm not.. Yess, I'm okey, I think soo" sem še rekla. Zasmejali so se nato pa so mi pomagali, da sem vstala. Bili smo v moji sobi. Louis je povedal, da sem omedlela in da me je pol nesel v mojo sobo do postelje, in da jim je pri tem pomagala Ellen. "Torej ste Ellen že spoznali?" sem jim postavila uprašanje in vsi naenkrat so v en glas odgovorili: " Yeees! " . "And she is a beautiful girl like you" je še dodal Harry in se pri tem smejau. No, vsi so se nasmejali. "Ehh, thank you" sem dodala in jih povabila v dnevno sobo. Očitno so se že namestili saj sem videla potovalke in vse reči postavljene, v sosednji sobi. Vsedli smo se na kauč in se pri tem pogovarjali. " Youuu Woon! Zmagala si na tekmovanju in zato smo tukaj in bomo bili kar nekaj časa, tako da se naš ne boš zlahka rešla. Imamo še ceu kup turnej in lahko bosta šli z nami" Je rekel Zayn. "Oooh god i'm so happy . " And I' m too" sva rekle z Ellen. " But I will be here only if you have a carrot " je rekel Louis v smehu in usi smo se nasmejali . Minilo je kar nekaj časa od našega pogovora nato pa sem jim mogla še pokazat kje bodo spali. " Guyss, pridite z mano, da vam pokažem kje boste spali" . Skupaj so ostali in razkazala sem jim spalnico. Očitno so bili navdušeni. " Soo beautiful" je rekel Harry. " Amm..Yeah! " so še drugi dodali.
Their room:My room:Bile sva presrečni, ker sva bile midve tisti dve srečnici. Pogovarjali in zafrkavali smo se še pozno v noč. Sej veste kakšni so One Direction, ne ? :* . Nato pa smo se počasi odpravili spat. Bile sva preveč utrujeni in kar namazani in v istih oblekah sva skočili v postelji. " Goooooooooooooooooood nighhhhhht beautifuuuuuuuuulss" so se še zadrli fantje iz One Direction in odgovorile sva jima isto. Noč je bila mirna in polna sanj.
Living room:N.A.D.A.L.J.U.J.E.M.?*
30. april 2012
u47197
u47197
N.A.D.A.L.J.U.J
30. april 2012
next
30. april 2012
N.E.X.T....O.R....N.A.D.A.L.J.U.J.*
30. april 2012
(maš pa vlko izbiro)
30. april 2012
heheh, ja nadaljujem kasneje ko bo še nekaj nextov, da vidim če sploh še kdo bere
30. april 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani