Torej midve z Funny girl <3 sva se odločile nardit še en one direction fanfiction. Upam, da vam bo všeč in da ga boste brali. Nexte bova objavlale enkrat na teden, zaradi šole in vsega, tko da upam, da vas to ne bo odvrnl od branja.

Scarlett’s P.O.V.:
Si včasih želite, da bi bili nekdo drug, da bi lahko živeli kot v kakšnem romanu? Da bi doživeli tisto pravo ljubezen, ljubezen na prvi pogled? Včasih si želim, da bi bila glavna junakinja kakšnega romana, da bi čutila kar čuti ona. Tako pa v realnem življenju pride vse drugo, kot to kar si želim.
“Scar?” svoj pogled sem umaknila s knjige ter pogledala k vratom. “Jutro, očka” skočila sem s postelje ter ga objela. “Boš prišla pozdraviti goste?” “Samo še stuširam se” očka je pokimal, potem pa zapustil mojo sobo. Počasi sem se odpravila v kopalnico. Slekla sem svojo spalno srajco in stopila pod tuš. Topla voda je drsela po moji koži ter me tako sprostila. Ugasnila sem vodo, da je nehala teči, potem pa se zavila v brisačo. Razčesala sem svoje lase, potem pa pustila, da so prosto padali, čeprav so bili mokri. Nase sem navlekla spodnje perilo. Iz omare sem vzela črno obleko, okoli pasu pa sem si pripela bel pas. Na hitro sem si posušila mokre konice, nato pa lase umaknila na svojo levo stran. Obula sem si balerinke, ter se počasi odpravila v sprejemno sobo. “Dober dan” sem prijazno pozdravila in se rokovala z vsemi. Nekaj časa sem sledila pogovoru, potem pa se posvetila svojim mislim. Vsi mislijo, da moram, kot princesa oboževati vsakega gosta, ki v neskončnost govori o neki politiki? Sem in tja sem se nasmehnila in si v svoji glavi slikala nadaljevanje romana, ki sem ga brala. Prevara. Glavna junakinja mu bo seveda odpustila, ampak če bi bila sama na njenem mestu, se ne bi znala odločiti. Kako sploh veš, kdo je tvoja sorodna duša, ljubezen tvojega življenja? S pogledom sem preiskala sobo, da bi našla kaj, zaradi česar bi lahko odšla. “Dober dan. Oprostite, ker motim vaš pogovor, ampak res bi se rad pogovoril s princeso Scarlett” nasmehnila sem se bratu, ko so mi dovolili oditi.
“Hvala, tako te imam rada” sem rekla, ko sem za sabo zaprla vrata. “Vem, najboljši sem” na hitro sem ga objela, napreden je stekel k Benjaminu. Dva starejša brata sta včasih lahko naporna, ampak vedno poskrbita za svojo sestrico. Stekla sem po stopnicah v svojo sobo. “Dobro jutro, gospodična” Kelly me je veselo pozdravila, ko je postiljala mojo posteljo. Vseeno sem skočila nanjo. “Ravno sem pospravila...” “Kelly, je že vredu” sem hitro rekla, ona pa je odšla. Včasih se tukaj počutiš tako ujeto. Vem, da lahko imam karkoli si želim, ampak denar ti ne uresniči najbolj skrivnih želj ali pač?
“Scar, si pozabila na uro italijanščine?” babičina glava je pokukala v mojo sobo, ko sem iz predala hitro vzela knjigo in stekla mimo nje. “Hvala, babi” sem še zavpila, napreden sem vstopila v sobo, kjer so potekal učne ure. “Buongiorno” sem hitro rekla, potem pa sedla nasproti učitelja. Italijanščino se učim zaradi mame, ki je bila italijanka. Žal je umrla zaradi raka, ko sem imela pet let. “Come stai?” učiteljevo vprašanje je povzročilo, da sem svojo pozornost spet posvetila njegovemu predmetu. “Benissimo” sem odgovorila. Uro je na mojo srečo zaključil prej, tako da sem lahko hitreje odšla brati svojo knjigo. Lase sem si spela v figo in se ulegla na posteljo. Prav sem imela, oprostila mu je prevaro. Torej bosta vseeno skupaj. “Sestrica?” Ty se je ulegel zraven mene. “Boš že nehala brati to bedno knjigo?” namenila sem mu grd pogled. “Samo še par strani pa bo konec. Zdaj pa odidi. Adijo, bratec” na hitro sem mu pomahala, on pa je med smehom zapustil mojo sobo. Mogoče, pa čutiš, da je on pravi? Njene ustnice so se prilepile na njegove in se združile v dolgem, strastnem poljubu, na katerega sta čakala tako dolgo.
Zaprla sem knjigo in jo pospravila. Glavna junakinja je bila tako podobna meni, na toliko različnih načinov. Oči mi vedno govori, da preveč sanjam. Ampak, sanje ne poznajo meja, jih ljubezen tudi ne? Sedla sem na posteljo in v svoje naročje položila Loli, mojo mačko. Roko sem zakopala v njeno dolgo dlako, ona pa je pridno zapredla. Včasih se mi zdi, da me ona edina razume? Biti princesa ni prav nič posebnega, rada bi doživel razburljivo ljubezensko zgodbo. “Scarlett, nehaj sanjati” sem rekla sama sebi, potem pa se posvetila Loli.

SCARLETT ELIZABETH JULIETT WATSON
Zanima naju, če vam je začetek ušeč?
09. november 2013
Jaaaaaaaaaa ful je zakon!
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeexT!
09. november 2013
jaa, super je *o*
NEEEEXT!
09. november 2013
amazing *w*
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext <3
09. november 2013
najboljša je!!!!!!!
neeeeeeeeeeeext
09. november 2013
u155957
u155957
Next
09. november 2013
u130737
u130737
Neeeeeeeeeeeeext!!
09. november 2013
neeeext
10. november 2013
next!!
10. november 2013
neeeext!
10. november 2013
Neeeexxttt
10. november 2013
Ko so 1D poleg mi je vedno všeč...
nnnneeeeexxxxttt
10. november 2013
u129316
u129316
Neeeeeeeeeext
10. november 2013
u151965
u151965
neeeeeeeeeext ful mi je všeč
10. november 2013
nexxt
10. november 2013
Ful dober začetek
neeeeeeeeeeeeeeeeext
10. november 2013
next
10. november 2013
u126564
u126564
d-best je
neeeeeeeeeeext! :-))
11. november 2013
u153052
u153052
next-nova bralka
11. november 2013
neexttttt!!!+ nova bralka
11. november 2013
u153281
u153281
Omg to je bil sgucddtastfsdfaadwwetfc zacetek!!!!
Neeeeeeeeekkksssstt!!!
12. november 2013
neext !!
13. november 2013
Omg najbolsa zgodbica<33333 neeeeeeeeeeeeext + nova bralka
14. november 2013
next
15. november 2013
neeeeext
16. november 2013
u142227
u142227
O bok kak dober začetek hitro neeeeeeeext
16. november 2013
u150249
u150249
Eto punce next še z moje strani
Anna’s P.O.V.:

Vsa prikovana sedim na stolu in zijam v mamo. Ravnokar mi je povedala, da sem hčerka slavnega pevca. Res je, da sem vedela, da Andrew moj očim ampak si nikoli nisem predstavljala, da sem hčerka slavnega pevca.
»Oprosti ljubica, ampak z Andrewom sva se odločila, da ti poveva danes...«
»...in mi tako uničita prvi dan polnoletnosti «sem jo prekinila, »Čestitam«sem še sarkastično dejala in se po marmornih stopnicah odpravila v sobo.
Še nikoli nisem opazila, da bi bila moja soba v primerjavi z sestrino bolj »otožna«. Sestrine stene so krasili plakati Avril Lavigne, Bruna Marsa, Selene Gomez, Demi Lovato, Coldplay, The Wanted...
Moja soba pa je bila bledo rumena in v kotu je bila postavljena miza s stolom, nekaj omar in pa zraven vrat še posteljo. Posteljo je krasila bledo zelena posteljnina in na njej je bil rožnati zajček, ki ga imam od rojstva. Bil je že velikokrat pokrpan, a je bil edini spomin na očeta. Do zdaj. Dokler nisem izvedela, da je moj oče slavni pevec in ga pozna cel svet.
Legla sem na posteljo in premišljevala...Bilo bi mogoče, a zelo težavno.. Ampak ja to bom naredila. Vstala sem se in se odpravila v sosednjo sobo, kjer je bila moja sestra. Bila je eno leto mlajša od mene.
»Mary«sem glasno rekla pred vrati. Od notraj se je slišal glasen naprej, zato sem vstopila. Vsedla sem se na Mary-ino posteljo in ona se je s stolom obrnila proti meni. Roke je prekrižala na prsih in zavzdihnila.
»Poslušam«je dodala in se naslonila nazaj na stol.
»Danes zjutraj me je mama poklicala v kuhinjo in mi povedala, da sem hčeka Robbia Williamsa in, da imam to možnost, da se zdaj preselim k njemu. In, zato sem se tudi odločila za to. Jutri popoldne odhajam. Mary, rada te imam. Ampak sama veš, da me je Andrew vedno pretepal, če je le dobil možnost. Ko mame ni bilo doma in tako naprej«, Mary je solza spolzela po licu. Vedno sem ji zaupala svoje ljubezenske težave in vedno mi je dala nasvet.
»Vzemi me sabo, Soph, prosim«je še huje zajokala.
»Ne morem«
Sedla sem bližje k njej in jo objela. Rada sem imela Mary, bila mi je kot prava sestra. Objete sva ostali še nekaj minut potem pa me je pogledala v oči.
»Res ne?«me je vprašala. Odkimala sem in se osvobodila Mary-nih rok. Žalostno sem jo pogledala v oči in zaprla vrata Mary-ine sobe.
Kovček sem vrgla na posteljo in vanj začela zlagati oblačila. Rdeča majica, rumen top, zelene hlače, moder pulover in podobne reči.
Odšla sem v spodnje nadstropje in sedla za mizo. Mama je prinesla večerjo in v tišini smo pojedli. Kar je bilo presenetljivo za nas. Vedno je Mary nekaj govorila in se zafrkavala, danes pa je gledala v svoj krožnik in komaj kaj spravila vase. Mama je pogledovala od ene do druge in nato k Andrewu. Pomignila je z glavo in Andrew je vstal ter zapustil jedilnico.
»Punci, kaj je narobe?«je vprašala mama. Mary je pogled obrnila name in se spet obrnila nazaj k mami.
»Z mano nič«je rekla.
»Odpotujem, mami«sem končno spregovorila.
»Kam Sophia?«
»Poiskala bom očeta «sem ji odgovorila na njeno vprašanje.
Bilo je vidno, da je vse skupaj mamo zelo presenetilo, saj po mojem mnenju ni pričakovala, da bom odšla. Mama je prikimala in Mary se je presenečeno ozrla proti njej. Mislim, da je mislila, da me bo ustavila. A nima pravice, ker je sodnik pred osemnajstimi leti, ko sta se mama in oče ločila, mene določil mami pod pogojem, da do osemnajstega leta vse vem in, da imam, ko postanem polnoletna možnost se preseliti k očetu. In za to sem se odločila.
Z mamo si nikoli nisva bili tako blizu, a Mary sem imela zelo rada.

Anna Sophia Clark

https://data3.whicdn.com/images/55980746/black-and-white-cute-girl-photography-Favim.com-660206_large.jpg

Kak se vam zdi?
17. november 2013
suprr !!
neext
17. november 2013
u142227
u142227
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
17. november 2013
u155957
u155957
neeeeext
17. november 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani