hey!
to je še en fanfic, upam da bote bral..
zgodba govori o 15 alexsis, ki se obnaša kot fant in druži z fanti:
spet me je zbudila budilka, ki sem jo iskreno sovražila. sem hotela z njo skleniti mirovni sporazum, pa ni bila za. torej oblekla sem črne neoprijete kavbojke in neoprijeto majico. obula sem superge, se nahitro počesala vzela torbo in se odpravila proti šoli..

next?

boš brala


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

08. februar 2013
ok bom nextala kr je uvod kratk:
ker sem doma blizu sem kmalu prispela do šole. kot vedno zadnjo minuto. zdolgočaseno sem se vlekla proti razredu. prvo uro glasba. če bi dejansko peli bi bilo ok. pa ne tistih narodnih sranjev...
pozdravljeni učenci!
je v naš razred dobesedno prižvrgolela učiteljica. in ker se pouk začenja imam neomejeno časa in se lahko predstavim:
sem alexisa moore angležinja kot opazite. živim v sloveniji. obnašam in oblačim se kot fant, kadim, pijem ipd. poslušam stari rok npr. beatlse. guns'n'roses... sovražim pa pop za polulane babe kot imenujem justina bieberja in njemu podobna sranja. v prostem času najraje delam nič in to intenzivno. v tem bom naredila magisterij.
na lepem v mojo glavo prileti listek. razgrnem ga in se zagledam v napis:

igralstvo ti pristaja ''upornica''' vendar vseeeno lahko prenehaš.
j
da dejansko ni bol prijaznega od johnija. misli da je moj stil igra. pa naj mu bo. vsako tele ima svoje vesele. glavo sem naslonila na roke in zaprla oči. in ravno ko skoraj zaspim zazvoni zvonec. odpravim se iz razreda in odidemv likovno. likovna je zame defenitivo.. no pravzaprav sva jaz in umetnost dva popolnoma različna pojma. in v takem stilu je potekal cel dan. ko me je zvonec danes zadnjič zbudil sem odšla domov, saj kosila tako ali tako nimam. med potjo sem iz žepa vzela cigareto in vdihnila dim. prispela sem domov. mami je bila očitno že doma. na njenem predpražniku sem namenoma odvrgla cigareto in odšla v hišo.
O, alexsis nisem vedela da si doma.
me je pozdravila mama. nato pa sem opazila vse moje stvari v škatlah. me je dokončno izselila?
mami kam se seliva? sem jo vprašala.
ps: ona ne mara 1d in podobno ampak to o polulanih babah ne vzet resno
08. februar 2013
hahahaha, neeext
13. februar 2013
evo nov next za 1 bralko I <3 1D forever :

midve nikamor. ti se seliš.
mi je preprosto odgovorila. pogledala sem jo z svojim najbolj wtf pogledom. in ko se ga je končno odločila opazit mi je razložila:
k svojemu stricu greš. jutri še v šolo potem pa greš.
mi je povsem mirno razložila. ko sem končno dojela zakaj se gre sem odsotno odtavala po stopnicah in se v svoji sobi vrgla na posteljo. in kar mirno me je poslala.. no kamor pač že. nevem ali naj bom vesela naj se jokam ali mi je vseeno. bilo pa je dejstvo da še nisem slišala za svojega strica. odločila sem se da bom pozneje mami vprašala kako je ime mojemu stricu in kam me sploh pošilja. med razmišlanjem pa sem zaspala. kaj čs sem zaspani tip človeka. zbudil me je (spet) zvonec ampak tokrat od telefona. dobila sem sms od mami:
zemlja kliče alexsis imaš 2 sekundi da prideš na večerjo.
in za spremembo sem se odločila da jo bom obogala in odkorakala sem v kuhinjo.
kam grem ? kdo je moj stric? sem vprašala mami.
greš v london in tvojemu stricu je ime simon. tam boš na prevzgoji. zdaj pa pojej večerjo jutri po pouku greš. pojedla sem večerjo in šla tlačit dol posteljo da nebi ponoči odšla kam....
kako vam je všeč?
kaj mislite kdo je njen stric?
next?
13. februar 2013
u120570
u120570
next kulllllllllllllllllll
18. februar 2013
neeeeeeeeeeext
18. februar 2013
u100920
u100920
next
23. februar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg