u215354
u215354
Ni problema!
06. september 2016
06. september 2016
u215639
u215639
Hvala ti I'm girl, enako
07. september 2016
Umsko prizadet ful je dobr Next plis
07. september 2016
u215639
u215639
6.-Skyler-
"Sorry, Alex, reees mi je žal za tvojo majico, ampak saj je samo voda," sem se mu opravičevala. Skoraj, bi se mu začela smejat v obraz.
''Skyler, če bi me hotela videti brez majice, bi morala reči,'' se je režal. Pa ta je res umsko prizadet. Če sem bila prej v dvomih je zdaj to potrjeno. že sem hotela nekaj reči, nekaj kar bi ga zagotovo utišalo, ko je mimo priskakljala Tiffany. Bog se me usmili. Začela se je vesit po Alexu, ki mi je hotel nekaj povedati. Odšla sem in do konca pouka razmišljala. Ne vem točno o čem ampak sem prepričana da je bilo nekaj izjemno pomembnega. Pouku sem se hitro poslovila od Nikki nato pa odhitela domov.
''Doma sem,'' sem zaklicala, ko sem odprla vrata. Nobenega odgovora. Tudi prav. Odšla sem v svojo sobo in odložila šolsko torbo. Razmišljala sem kaj bi lahko delala ker sem kratko malo umirala od dolgčasa. Sprehajala sem se po hiši in iskala nič določenega.Kmalu sem se odločila da grem na sprehod. Zunaj je bilo dokaj toplo. Sprehajala sem se po parku, ko sem zagledala Alexa in Tiffany. Prepirala sta se.
''Kako si mogla Tiffany!'' je že skoraj kričal Alex.
''Bilo je prav enostavno in vsekakor je bil boljši od tebe,'' Tiffany ga je prevarala. Tega pa nisem pričakovala.
''Samo pojdi,'' je rekel Alex in Tiffany je preprosto izginila. Bila sem v dilemi, ali ga vprašam če je vredu ali pa se delam da se ni nič zgodilo. Pa sem se odločila. Odšla sem do njega in se vsedla zraven njega na klopco.
''Kaj hočeš,''je rekel osorno in odsotno gledal v tla. To pa je prijaznost.
''Samo zanima me če si vredu,'' sem vprašala.
''Ne potrebujem tebe ne tvojega pomilovanja,''Je zakričal. Skoraj sem s klopce padla. Solze so se mi začele nabirati v očeh. Ne bom jokala zaradi njega. Ne bom......

Tu je Next in upam da vam je bil všeč, opravičujem se za vse slovnične napake in upam da ste uživali. Naslednji Next bo napisala s.love.nija.
09. september 2016
Next
09. september 2016
u215354
u215354
SVETOVNO!!!!!!!!! Next
09. september 2016
nextttttttt svetovno pa lahko je malo krajše za kake 4 do 5 vrstic manj ker mi ni za brat tak dolgo
14. september 2016
Next
15. september 2016
u216635
u216635
Ful dobro pišeta ^-^
Next!!!
18. september 2016
u216711
u216711
Odlično pišeta!!!! Next
22. september 2016
oprostite ker še ni Nexta. Kmalu bo.
23. september 2016
Next
23. september 2016
7. -Skyler-
Ne bom...
Zadržovala sem solze in pogoltnila slino. "Okej," sem preprosto odvrnila. Vredu, ga bom pa pustila pri miru. Ok. Hitro sem odkorakala stran.
"Hej, čakaj..." njegovi klici so se izgubili v daljavi. Solze so končno privrele na plan in skušala sem se pomiriti. Šla bo na en dooooolg sprehod. Navsezadnje tega mesta ni poznala tako dobro. Hodila sem po ulicah in začelo me je zebsti. Bilo je bolj mrzlo kot je običajno v tem letnem času. Odpravila sem se domov, ko sem začela kašljati.

Zjutraj sem se zbudila začudena, saj budilka ni zvonila. Hitro sem pogledala na uro in bilo je 8.50. Čakajte malo, sem res... Znova me je napadel kašelj. Ja, očitno sem zbolela. Zato lahko krivim Alexa. Pogledala sem se v ogledalo ter se skoraj ustrašila. Nikoli nisem imela takooo razmršenih in zavozlanih las. Na hitro sem se počesala-kolikor je v takoh razmerah sploh mogoče-in šla po stopnicah v kuhinjo. Tam je na naši mizi čakal name listek. Ja, no, to da sem zbolela sem že sama ugotovila, hvala, res. Pripravila in pojedla sem zajtrk, nato pa se skušala spraviti v red. Medtem ko sem nedosegljiva (in nebudna) sem dobila štiri sms-je. Pa poglejmo:
SKY, JE VSE VREDU?-Nikki
HEJ, SKY, OPROSTI, RES NISEM MISLIL TAKO.-Alex
SI OK?-Alex
OJ, SKYLER, STARŠEV DANES NE BO DOMA, JAZ PRIDEM ZVEČER. POZDRAVI SE -Kate
23. september 2016
u216711
u216711
fantastično! nexttttt
24. september 2016
res mi je žal, ker je bolj kratek, morala sem končati, ker nisem imela več časa. never-give-up, super, da ti je všeč
24. september 2016
u216711
u216711
eh, sej je ok. ja, všeč pa mi je res
24. september 2016
Next
24. september 2016
u215961
u215961
Next
25. september 2016
u215639
u215639
Torej ker sem zbolela (spet) bo ta Next rahlo zanič ampak upam da vam bo vseeno všeč, naslednji Next piše s.love.nija

8 -Alexander-
''Ne potrebujem tebe ne tvojega pomilovanja,'' sem zakričal. Skyler je skoraj padla s klopce. Prav videl sem kako so se ji solze začele nabirati v očeh. Je bilo to zaradi mene?? Nisem mislim tako... Vedno vse uničim.
''Okej,'' je preprosto odvrnila in odkorakala vstran.
''Hej, čakaj....'' sem zaklical ampak bilo je dokaj očitno da me ne sliši več. Prvo Tiffany, ki me je prevarala z najboljšim prijateljem zdaj sem pa še Skyler spravil v jok. Res sem talentirana oseba. Nekaj me je predramilo iz razmišljanja in hitro sem se odpravil iskati Skyler, kar ni bilo ravno enostavno. Nisem imel pojma kje je. Po približno dvournem sprehajanju sem se odločil da se napotim domov.Kaj pa mi je drugega preostalo?? Zunaj je bilo tako mrzlo da prstov skoraj nisem več čutil. Zelo nenavadno je bilo, da je v tem letnem času tako mrzlo. Prišel sem domov in hitro odšel v svojo sobo. Ne mislim vas dolgočasiti z dolgočasnimi pogovori in vprašanji ki so mi jih postavili starši. Strmel sem v telefon in se odločal ali ji naj napišem sporočilo ali ne. Verjetno bi bilo pametno da ji. Ne samo zato ker mi je žal temveč tudi zato ker z njo ni dobro biti skregan. Lahko bi rekli lastne izkušnje. Odločil sem se napisati sporočilo. Ura je bil 20:36 in verjetno še ni spala a ne??
HEJ,SKY, OPROSTI RES NISEM MISLIL TAKO.-Alex
Pritisnil sem pošli in strmel v ekran. Šele čez nekaj časa sem opazil da sem ji tako rečeno dal vzdevek.... SKY.... pa kaj je z mano?? Ne morem si privoščiti še ene punce ki se mi bo metala pod noge. Imam določen ugled. Sem glavna zvezda na šoli in punce me milo rečeno obožujejo. Ne bom se zdaj igral nekega romantika... Ah kaj pa govorim, saj pri tem ni nič romantičnega. Bi pač rad bil v dobrih odnosih z njo. Ker po eni uri ni bilo odgovora sem se napotil spat.

Zjutraj me je zbudila budilka, ki me je dobesedno vrgla iz postelje. Hitro sem zgrabil telefon in pogledal če mi je odpisala. Še vedno nič. Prvič se mi je zgodilo da me je punca ignorirala. No pa saj ne morem reči da je bila že od začetka zainteresirana. Glede nato da sem se včeraj razšel z Tiffany in da me je prevarala se držim kar dobro. Sploh nisem mislil na njo, temveč na Skyler. Pripravil sem se za šolo nato pa stekel po stopnicah skozi vrata. Zunaj je bilo tako kot včeraj že spet mrzlo. Hodil sem in upal da jo srečam tam. Kmalu sem prispel do šole in se začel ozirati naokoli če jo kje srečam. Nikjer je ni bilo, sem pa na mojo nesrečo opazil Tiffany in Dylana, Dylan je moj najboljši prijatelj, no je bil. Hodila sta proti meni z čudnim izrazom na obrazu. Tukaj se nekaj plete.
''Hej stari,'' je rekel Dylan in se mi zarežal.
''Kaj hočeš??''sem nestrpno vprašal. Tiffany je zraven njega izgledala kot polit cucek.
''No pa dej chill,'' pa ta ima res težave sam sabo.
''Ohoho samo prihrani mi s takimi, prosim če se mi umakneta in ne govorita z mano,'' sem rekel že dokaj jezno, a ne iz očitnih razlogov. Hotel sem najti Skyler ta dva bebca tukaj pa sta mi to preprečevala. Preden bi uspela kaj pripomniti sem se sprehodil naprej in spet iskal Sky. Še malo pa bom postal zalezovalec. Resnično me je skrbelo za Skyler. Ker sem bil tako nestrpen sem se odločil poslati še eno sporočilo.
SI OK?-Alex
Resnično upam da ne bom izpadel kot nekakšen zalezovalec. Zvonec je zazvonil in odpravil sem se v razred. Živčno sem pogledoval po razredu in klikal z zgornjim delom kulice. Tako sem bil zatopljen v iskanje in razmišljanje o Sky da sem preslišal kričečega učitelja.
''Alex, zdaj je pa dovolj. Ven iz razreda v trenutku. Da te ne vidim več. Za danes lahko greš zaradi mene domov a tako se ne boš obnašal v mojem razredu,'' kričal je kot zmešan ampak meni je bilo rahlo vseeno. Vzel sem svoje stvari in se napotil iz razreda. Hotel sem iti do Skyler in se prepričati da je dobro. Ne vem kaj me je tako obsedlo. Saj sploh ne vem kje stanuje. Mogoče ve Nikki. O ja poznam Nikki. V bistvu sploh ni tako slaba ni pa ravno elita, zato se je bil velik problem družit z njo. Napisal sem ji sporočilo in za čuda kmalu dobil odgovor. Nekdo ne posluša pri urah, ja vem, je rekla oseba katero so vrgli iz razreda. Hodil sem proti Skyinem domu in upal da je z njo vse vredu. Pozvonil sem pri vratih, ki so se par trenutkov za tem odprla. Tam me je čakal Skyler s presenečenim izrazom na obrazu..............

To je to upam da vam je bilo všeč, hvala ker berete in opravičujem se za vse slovnične napake
04. oktober 2016
u216711
u216711
Ta Next je fenomenalen, prfekten, odličen, superfantastičen, super, fantastičen in zelo dober!!!!!! da mi zdej takoj napišeš Next, ker drugače bo...
Next Next Next Next neeext
04. oktober 2016
Res je prfekten, težko bo napisat Next, ki bi ga sploh lahko primerjali s tvojim, dream-all-day!
04. oktober 2016
u215639
u215639
hvala ti never-give-up ne vem če se strinjam ampak hvala
s.love.nija ne bo problem ker pišeš 100000000000000000000000000000000000000000000x boljše od mene
05. oktober 2016
Next
05. oktober 2016
neeeeeeeeexttttttttttttt +nova ful je dobro
08. oktober 2016
Next
08. oktober 2016
u215961
u215961
Next
09. oktober 2016
9.
-Skyler-
Odprla sem vrata in tam me je čakal Alexander. Čakaj malo, od kdaj pa on ve kje živim?! Hotela sem ga že nadreti ampak sem iz sebe spravila le kašelj. Končno mi je uspelo izdaviti: "pojdi stran." Preden mi je uspelo zapreti vrata je že vstopil. Pa kaj si ta...misli da je? Nato pa je še enkrat pozvonilo. Me res nihče ne more pustiti pri miru? Odprla sem vrata in tam me je čakala Nikki. Med kašljanjem sem rekla: "živjo...ali mi lahko...pomagaš...spraviti tega...človeka ven iz hiše?" Pokazala sem proti Alexandru in Nikki se je zasmejala. Sprehodila se je do Alexandra in mu nekaj zašepetala. Pospremila ga je do vhodnih vrat, nato pa zaklenila za njim. Alexander je začil vpiti, naj ga spustim noter, midve z Nikki pa sva se začeli smejati. Vprašala sem jo: "kaj si mu pa rekla?"
"Nič, samo rekla sem da te bom pregovorila, da..." ni uspela izreči do konca. Šla sem v kuhinjo in zaklicala: "bi kozarec vode?" "Ja, prosim," je presenečeno odvrnila. Nalila sem vrč in dva kozarca vode. Najprej sem vzela vrč in šla z njim do vrat, pa sem se spomnila, da je v resnici zunaj še zmeraj hladno. No, Alexander se mi mora zahvaliti, da sem se spomnila. Vrč sem odnesla v kuhinjo in vzela kozarec. Ko sem odprla vhodna vrata je tam še vedno stal Alexander. "Kaj pa še počneš tukaj," rekla in ga polila z vodo. Povem vam, da je res imel srečo.
15. oktober 2016
u215639
u215639
ha ha ha kako naj jaz nadaljujem to popolnost???
15. oktober 2016
neeexxxxttttttt
15. oktober 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani