Hej!
To zgodbico bom pisala skupaj z dream-all-day. To bo moja prva tema in upam, da vas bo čim več spremljalo, če pa ne pa tudi nič hudega. Z dream-all-day bom pisala takrat ko bom lahko, upam da čimvečkrat. Veseli bova, če boste dajali nexte, pisali bova pa v vsakem primeru.
Torej, zgodbica bo govorila o Skyler in Alexandru...
02. september 2016
Next
02. september 2016
u215639
u215639
hojla še druga pisateljica se javlja in ja sama ne bi mogla povedat boljše ko s.love.nija. Se popolnoma strinjam in še nekaj, če ti kaj ni všeč ali pa prav lahko to poveš na prijazen način. ni se treba razburjat. veseli pa bova seveda povratnih informacij
02. september 2016
u193768
u193768
Next
03. september 2016
u215354
u215354
Next
03. september 2016
1. -Skyler-
Nov kraj. Nova šola. Spremembe. Nisem pričakovala, da se bom na vsakem koraku počutila kot tujka.
Sem Skyler. Skyler Brown. Imam dolge valovite rjave lase in modre oči. Sem malo manjša od večine. Imam dve leti starejšo sestro.Torej, najprej smo živeli v stanovanju, zdaj pa smo se preselili v hišu na Manhattnu. Zdaj se bom vpisala v drugi letnik na drugo gimnazijo česar se prav gotovo ne veselim. Ne vem, kaj mi je. Na prejšnji šoli sem bila priljubljena, zdaj sem pa tako živčna. Trenutno sedim v svoji sobi v naši novi hiši in pripravljam si šolsko torbo. Ja, jutri je 1. september. In ja, vem da vsi mislite, da sem pesimistična. Pa sploh nisem bila nikoli do zdaj. Ampak pustimo zdaj to.

Živjo!
Tukaj je prvi Next .
To je samo nekakšen uvod
03. september 2016
Upam, da vam bo všeč.
03. september 2016
Next
03. september 2016
Hvala za vse nexte in oprostite za vse pravopisne napake.
03. september 2016
u193768
u193768
Next
03. september 2016
u215639
u215639
2-Skyler-
Končala sem z šolsko torbo ter začela urejati sobo in razmišljala. O novi šoli. Res me je skrbelo. Moja sestra Katherine na kratko Kate je nekaj razbijala v svoji sobi. Mislila sem, da bo hrup kmalu ponehal pa ni. Odpravila sem se iz svoje sobe, po hodniku in do njene sobe. Žeblje je zabijala v steno s kladivom skoraj večjim od mene.
''Kaj pa razbijaš Kate?'' sem vprašal.
''Ne razbijam to je umetnost.'' je bila ogorčena.
''Kolikor jaz vidim hočeš narediti luknjo v steno že prvi dan. Sem mislila, da bom jaz prva kopala tunele skozi stene za pobeg, pa si me očitno prehitela.''
''No no sestrica ne bodi pesimistična in samo obesila bom slike.'' saj nisem pesimistična! Mogoče malo. Kate je oboževala slike. Ni rada slikala, samo imela je rada slike. Na nekaterih slikah sva bili midve, družina, narava vse mogoče.
''Če ti tako rečeš in ne kliči me sestrica.'' vzdevek mi je nekaj časa šel na živce nato pa sem se ga navadila. Čeprav ji vedno rečem naj neha, se obe dve zavedava da tega ne mislim resno.
''Prav sestrica, in ne skrbi za jutri. Prepričana sem da boš blestela kot vedno.'' je rekla in mi pomežiknila. Res da me je skoraj ves čas spravljala ob živce, a bila je moja sestra in ne bi je zamenjala za nič na svetu.
''Ja seveda ja.'' sem zagodrnjala in odšla nazaj v svojo sobo. Po tleh sem še vedno imela kar nekaj škatel ampak se mi ni več dalo. Vrgla sem se na posteljo in in spet razmišljala o novi šoli. Vem preveč razmišljam in potem ponavadi ustvarim probleme, ki jih prej sploh ni bilo. Kaj pa če jim ne bom všeč? Nekdo je potrkal na vrata.
''Naprej.'' sem se oglasila. Skozi vrat je prišla Kate in rekla:''Kosilo je.''
''Že grem.'' skupaj sva se odpravili navzdol, do kuhinje. Starša sta že sedela za mizo in jedla pico. Komu pa se je dalo kuhati? Celo večerjo sem preslišala, ker me je resnično skrbelo za jutri. Ko sem pojedla sem vsem zaželela lahko noč in se odpravila v sobo. Ena izmed prednosti v novi hiši je bila to, da sem imela svojo kopalnico. V stanovanju sva se s Kate vsako jutro skoraj pobili zaradi kopalnice. Nobena ni hotela iti druga. Opravila sem svojo nočno rutino potem pa šla v posteljo. Res upam da jim bom všeč....
Upam da vam je bilo všeč in opravičujem se za vse slovnične napake.
03. september 2016
u193768
u193768
Neextt
03. september 2016
Next
03. september 2016
Next
04. september 2016
u215354
u215354
Next
04. september 2016
3. -Skyler-
Zbudila sem se ob šestih. Uredila sem se in odšla v kuhinjo, da bi si pripravila zajtrk. Toda tam je že bila Kate, kar ji ni bilo podobno, saj je bila to zanjo prezgodnja ura. Toda verjetno jo je spet nekaj pičilo in očitno sem imela prav. Pozdravila me je, predme postavila krožnik vafljev (ki jih, mimogrede, obožujem) in mi rekla: "da se malo razvedriš, sestrica, le kako boš drugače lovila fante po šoli?" Raje nisem komentirala. Če imate sestro, me verjetno razumete. Pojedla sem zajtrk, še enkrat preverila, če imam vse pri sebi ter s Kate odšla v svojo novo gimnazijo. Hitro sem dobila urnik in šla k prvi uri. Imela sem umetnostno zgodovino. Vstopila sem v učilnico in tam zagledala...navadnega srednješolca. No, priznam, bil je čudovit. Imel je svetle lase in zelene oči, ki so se mu vsake toliko zasvetlikale. Toda na žalost se je pogovarjal z neko punco, ki tudi ni bila čisto povprečna. Nenadoma je zazvonilo in edina sem še stala namest, da bi sedela. Šla sem do profesorja, ki mi je prikimal in me predstavil. Določil mi je klop levo od neznanega fanta in zraven punce, ki je izgledala kar prijazna. "Živjo, jaz sem Nikki," se mi je predstavila. "Živjo, hm, kdo je tisti fant na levi in punca poleg njega?" sem negotovo vprašala, saj nisem vedela, kako naj začnem. Na srečo se mi je poznavalsko nasmehnila in ugotovila na kaj merim. "Jaaa, tisto sta Alexander, krajše Alex in njegova punca Tiffany," je odvrnila. "Okej," sem zaključila. Ura je počasi minila, domačo nalogo pa sem kar preslišala. Sem se pač ukvarjala s pomembnejšemi rečmi. Spet je zazvonilo in hitro sem odšla iz učilnice, kajti Alexander in Tiffany sta se že poljubljala. Tega RES nisem mogla gledati. Toda na žalost mi je Nikki že sledila, za njo pa Alexander. Vsaj Tiffany ni imela istega predmeta na urniku. Uf, še dobro, da sem se spomnila. Pogledala sem na urnik. Imela sem kemijo. Končno, ta predmet obožujem. Nikki me je pripeljala do učilnice in takoj sem stopila do profesorice in nato je bilo vse isto. No, skoraj. Pristala sem na mestu poleg Alexandrovega. Ta ura bo še zanimiva.

Heeej, upam, da vam je všeč.
04. september 2016
u215354
u215354
nextttt, zelo dobro pišeta!!
05. september 2016
Next
05. september 2016
u193768
u193768
Next
05. september 2016
Next
05. september 2016
Kmalu bo Next, ki ga bo napisala dream-all-day.
05. september 2016
u215354
u215354
Superrrrrrrr, komaj čakam!!!!!!
05. september 2016
u215639
u215639
Hvala za kompliment I'm girl in hvala enako
4--Skyler--
Usedla sem se zraven njega in si pripravila stvari.
''Alexander, no na krajše Alex in nisem samski.'' sem mi je predstavil.
''Skyler na kratko Sky in zakaj bi me naj zanimalo če si samski ali ne?'' sem nedolžno vprašala.
''No videl sem kako si me prej gledala pa sem samo hotel to razčistiti.'' Popravil si je frizuro in me gledal. Kako je to sploh opazil?
''Ja ne moreš verjeti ampak ljudje gledamo okoli sebe sploh če smo v nepoznanem okolju.'' sem sarkastično odgovorila.
''Ja ampak ti si me gledala drugače. Kako to da ti je ime Skyler, misli sem da je to ime za fante.'' Mislim kaj bere misli? Zaseden je in zato mi je vseeno. Kaj pa ima proti mojemu imenu.
''Lahko bi rekla enako za tvoje ime.'' sem mu vrnila.
''Hej saj je bil samo hec.''
''Hecaj se ti s kom drugim.'' sem mu zabrusila.
''Pa kaj je tvoj problem?''je vprašal,
''Ti.'' sem rekla mogoče malo preglasno. Učitelj me je poslal ven že na prvi dan. Super prvi vtis sem naredila. Sprehajala sem se po hodnikih in iskala naslednjo učilnico ko me je nekdo dohitel.
''Sky počakaj, žal mi je.'' Je rekel Alex.
''Saj bi ti moralo biti.''sem rekla
''Pa saj ni nič takega.'' Kaj sem ga prav slišala?
''Nič takega?'' sem se razburila.''To je moj prvi dan in oprosti če se mi zdi pomemben prvi vtis.'' res mu ni nič jasno.
''Pri meni si že zavozila prvi vtis.'' se je začel režati.
''Kaj sploh hočeš? Za tebe je tako ali tako vse hec.'' Najbolj sovražim, ko se mi človek sredi prepiranja ali kar koli sva pač počela,začne režati v obraz. Takrat bi ga najrajši brcnila, da bi mu zbrisala režanje z obraza. Ampak ker sem miroljubna oseba, ga nisem brcnila.
''Prišel sem se ti samo opravičiti. Res oprosti.''Kot da bo opravičilo kaj pomagalo.
''Opravičuj se komur hočeš in koliko krat hočeš, a to ne spremeni ničesar.''sem odgovorila. Nisem tako naivna. Vsaj mislim.
''Opravičeval se ti bom dokler mi ne boš oprostila. Nisem ti mislil pokvariti prvega vtisa.''
''Saj očitno nikoli ne misliš.''' Že je hotel odgovortiti a se je takrat pa se je na hodnik ,iz učilnic vsulo učencev. Kmalu sem se izgubila v množici....
To je to za ta Next. Naslednjega bo napisala s.love.nija. Upam da vam je bilo všeč in opravičujem se za vse slovnične napake
05. september 2016
Next
05. september 2016
Next
05. september 2016
u215354
u215354
Super je, po moje bo med njima še neki Next!!!
(jaz ne pišem dobro!)
06. september 2016
Next
06. september 2016
5. -Skyler-
Kmalu sem se izgubila v množici...trikrat ugibajte!
Zagrabil me je za roko in resno rekel: "bi pri malici sedela z menoj?" Kaj mu pa je? Mogoče ni spremljal pogovora? Ali pa je umsko prizadet. Verjetno bo kar to. Hitro sem se izmuznila preden bi uspel še kaj reči. Odšla sem proti učilnici za trigonometrijo. Resno? Koga zanima tak predmet? No, skratka, trenutno sedim z nekim Austinom, za katerega se je izkazalo, da je Alexov prijatelj. Zato se raje ne pogovarjam z njim. Čeprav lahko glede na moje znanje trigonometrije (koga briga kaj je kosinusni izrek?) sklepate, da bom kmalu morala spregovoriti z njim. Ampak mi ni bilo treba, saj je prvi nekaj vprašal: "hej, Sky, Alex mi je rekel..." "Ja, ja zapri že gobec!" sem rekla sicer bolj potihem, ker nisem hotela iti že drugič iz učilnice. Toda ni utihnil: "...če bi sedela z nami pri malici." "To je že rekel," sem strupeno rekla, on pa je nadaljeval: "mislil je, da ga nisi slišala..." "V vsakem primeru to ni tvoja stvar," sem ugovarjala. Dovolj sem ga že imela. Počasi sem šilila svinčnik, ter Austina zabodla z njim. To si je zaslužil. "Auuuu, kaj delaš?" je razjarjeno vprašal. "Ooooh, oprosti, Austin, po nesreči je bilo," sem nedolžno odvrnila. Profesor se je že obrnil proti nama, toda rešil me je zvonec. Odhitela sem na malico in poiskala Nikki, ki me je že čakala s svojimi sošolkami. Na drugem koncu jedilnice pa sem zagledala Alexa, ki je že prihajal proti meni, jaz pa sem se le zadovoljno nasmehnila. V resnici mi je bilo žal za Austina, toda saj bo tudi Alex dobil svoje. In to kmalu.
Mirno sem se pogovarjala z Nikki o predmetih, ki sem jih že imela danes, ko je prišel Alex do naše mize. Ravno sem pila kozarec vode, ko sem se slučajno obrnila in ga polila. "Sorry, Alex, reees mi je žal za tvojo majico, ampak saj je samo voda," sem se mu opravičevala.

Živjo, oprostite za slovnične napake (če so), naslednji Next pa bo napisala dream-all-day. Upam, da vam je bilo všeč!
06. september 2016
u215354
u215354
zelo dobro pišeta!!!!!!!! nextt (mimogrede, ni slovničnih napak)
06. september 2016
Hvala
06. september 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani