Melody in blondi sta odšla po stopnicah, jaz pa sem zazehala. No, super, kdaj se pa misli prikazati moj?
Rečeno, storjeno. Pri vratih je zazvonilo. Pritekla je Nina, naša služkinja in odprla vrata.
»Koga želite?« vpraša, jaz pa sem si ga medtem ogledovala. Rjavolasec, z modro-zelenimi očmi. Mišičast, resen kot smrt. Tudi on je bil oblečen čisto v črno in rahlo sem se ga zbala.
»Princeso Amelio. Njen novi osebni stražar sem. Louis Tomlinson.« Zamežikala sem in stopila k vratom. »Nina, zgini.« sem siknila. »Da, gospodična.«
Louis je vstopil in za sabo zaprl vrata. Začela sem počasi hoditi nazaj, ko se je obrnil k meni. Na ustih se mu je pojavil predrzen nasmešek in zasmejal se je, ter se mi počasi približeval. »Oh, princeska. Eno pravilo, eno in edino: Nikoli, ampak res, NIKOLI mi ne ukazuj. Pa se bova razumela. Je jasno?« Presenečeno sem se zastrmela v njega.(le click.*)
»Kdo pa misliš da si?!« sem vprašala, ko sem se od zadaj dotaknila stene. Prišel je k meni in me pritisnil ob steno. »Tvoj osebni stražar.« »In? V sekundi te lahko odpustim.« »Ne moreš. In ne boš.« »Kdo to pravi?« »Jaz.« Njegova roka je zlezla pod mojo obleko, do spodnjih hlačk. »Ne delaj tega.« sem zašepetala, njegova roka pa se je premikala gor in dol po moji nogi. »Zakaj ne bi?« mi je zašepetal na uho in mi po telesu poslal mravljince. »Zgini!« Pljunila sem mu v obraz.
Odmaknil se je, jaz pa sem stekla po stopnicah v svojo sobo. Slišala sem korake za sabo in še preden sem uspela zapreti vrata, jih je pridržal z nogo. »Vedno moram biti poleg tebe, princeska.« Zavila sem z očmi in popustila vrata. Odpravila sem se na posteljo in si v naročje vzela računalnik. Louis je prišel k meni in se usedel poleg. »Dol. Iz. Postelje.« sem zamomljala, zagledana v računalnik.
»Ne. Vedno moram biti poleg tebe.« »Zgini. Veš, okoli hiše je ogromno varnostnikov, ki bi te takoj razbili, če bi hotela.« »Ne, ne bi.«
Zavzdihnila sem in poiskala film. Poklicala sem Nino, ki je bila v sekundi tu. »Prinesi mi nekaj za jesti, brez ogljikovih hidratov, dietno. Srednje hladno.« »Da, gospodična. Želi še gospod kaj?« »Ne, zna sam! In kdo misliš, da si, da tako sprašuješ?!« »Oprostite.« »Ah, prinesi že, neroda počasna.« Odšla je, jaz pa sem se ulegla in si dala prenosnika v naročje.
Začela sem gledati film, ko se je Louis ulegel poleg mene. »Usedi se, ali pa dol.« sem rekla in ga grdo pogledala. »Ne. In zakaj si taka do uboge punce, saj vidiš, da je čisto zmedena….« Prekinila sem ga in ga udarila po licu. »Prvič. Nisva ti in jaz stara znanca, zato me vikaj! Drugič, tu sem glavna jaz! Tretjič, s svojimi služabniki bom delala kakor želim, ker so moji in če so nesposobni, nisem kriva jaz, je jasno!? In v sekundi vas lahko vse odpustim!«
Vstala sem se in se odpravila proti vratom, odprla sem jih in nekdo se je zabil v njih. Pogledala sem, kdo je bil in zagledala Nino. Po tleh je bila hrana in razlita voda, ter razbit krožnik, ter kozarec. Na hodnik sta pritekla Melody in njen blondi, ki se je spravil k Nini in ji pomagal.
»Neroda ena, nesposobna! Pospravi to za sabo, grdoba! Mar ne veš, koliko stane ta preproga? Več kot boš ti zaslužila, kaj šele imela, v svojem življenju! Dovolj imam te tvoje neumnosti, odpuščena si!« sem se zadrla. Nina je začela jokati, mene pa je blondi grdo pogledal.
»Ti princeska razvajena! Kaj ti ni v redu, si bolna?! Punca je mlada, zmedena, ti pa si taka do nje! Za vraga prekletega, boji se te!« Začel me je nadirati, Melody je presenečeno strmela v njega. »Niall! Kako si drzneš?!« se je zadrla in ga začela tepsti, on pa jo je grdo odrinil stran.
»Melody!« stekla sem k njej in ji pomagala, da se je vstala. »O moj bog, plačal boš to.« sem jezno siknila. »Louis!« V sekundi je bil v hodniku. »Kje gori voda?« vpraša presenečeno, ko je zagledal blondija.
»Tale grdoba blondinka me je nadrl, misli, kaj je! In udaril je Melody! Ukrepaj, zahtevam ti!« Stisnil je ustnice v tanko črto in pogoltnil slino.
»Niall.« Blondi, z imenom Niall, se je vstal in ga grdo pogledal. »TI.«(Le click.*)
27. oktober 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
27. oktober 2013
u142563
u142563
Next
27. oktober 2013
next
27. oktober 2013
u108028
u108028
Omg neeeeeeext <3
27. oktober 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
27. oktober 2013
neeeext
27. oktober 2013
neeeeeeeext!
27. oktober 2013
u44370
u44370
neeeeeeeeeeeeext
27. oktober 2013
u124446
u124446
neeeeeext<33
27. oktober 2013
neeeeex
27. oktober 2013
OMG TAKO SEM REKLA POPOLNO!!!!!!!!!!!!!!!!! NEEEEXTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!! <3 !
27. oktober 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!
27. oktober 2013
u80842
u80842
Neeeeeeeeeeeeeext!!!
27. oktober 2013
neeeeeeeeext
28. oktober 2013
u130737
u130737
Neeeeeeeeeeeeeeeeeext!
28. oktober 2013
neeeeeeext<3
28. oktober 2013
u153775
u153775
»Ti,«
Niall je vstal in se postavil pred, očitno, Louisa, Ameliinega novega varnostnika.
»Kaj za vraga počneš tukaj?« Je siknil Louis in Niall se je rahlo zarežal.
»Žal, isto kot ti,«
»Amelia, pridi. Tukaj, z NJIM, že ne bova,« Louis je pograbil Ameliine roko ter jo potegnil nazaj v sobo, Nina je izginila Bog ve kam in Niall je zaprepredeno, na nek jezen način strmel v vrata.
Nato se je obrnil proti meni.
»On, bo tukaj, kako dolgo?« Na njegovem obrazu je bil neke vrste nasmešek, pomešan z jezo.
»Tako dolgo kot ti?« »Prekleto,« jezno je zajel sapo ter me potegnil za roko navzgor.
»Veš, mislim, da ne boš veliko videla svoje sestrice,« je sarkastično dejal ter me rahlo potisnil ob ograjo.
»Kaj?« Sem pisknila, ko je roke naslonil na ograjo,. na vsako stran mene in zožil oči, ko so se srečale z mojimi.
»Varnostnik mora biti s svojo varovanko 24 ur dnevno, je pisalo,« nagnil je glavo, »to bi pomenilo da bi bil jaz blizu tistega bedaka - kar se pa ne bo zgodilo,«
»O moj Bog, Juliet, nekdo-ZAKAJ JO NADLEGUJEŠ?« Je nenadoma vzkliknila Amelia, ki je prihitela ven in Niall se je zasmejal.
»Pojdi stran do nje!« »Dragica, če še ne veš,« obrnil se je ter stopil korak proti njej, »je moja varovanka in lahko delam z njo kar hočem,«
»Vsekakor ne!« je jezno vzkliknila Amelia.
»Veš, midva z Juliet imava drugačna pravila, zato se ne vmešavaj,« »Niall, pusti jo,« Louis je Amelio potegnil nazaj ter se zazrl v Nialla. Le-ta se je ugriznil v ustnico ter zarežal.
»Nekdo je klical Juliet. Grozil je, da- da,«
»Hej počasi Amelia, kaj je bilo?« Prijela sem jo za ramena, da me je bila prisiljena pogledati.
»Rekli so, da naju bodo ubili - kot, da ni dovolj, da vsepovsod to govorijo - so še klicali. Dobili so najino številko Juliet! Kaj če dobijo tudi naju!«
»Amelia, povedla sem ti že-« »Utihni!« Sem siknila proti Louisu.
»Ti-« Niall je stopil pred Louisa, ko je ta hotel stopiti proti meni, »tudi ti pusti mojo varovanko,« je namuznjeno dejal in rahlo pokimal z glavo,
»Ugh, ti...Amelia, pridi, koga briga kaj je bilo,«
»Počakaj, saj mi ni niti-« vrata so se znova zaloputnila, »-razložila do konca,« namrdnila sem se.
»Pridi,« »Kaa-« Niall me je potegnil za sabo v sobo.
»Dobro, kot vidim je zofa premajhna zame, tako da boš ti spala na njej, jaz pa na tvoji postelji,« »Kaj? Si zmešan?! Jaz spim na postelji!«
»Torej si jo pripravljena deliti z mano?« Namrdnila sem se, »ne boš spal. Na. Moji. Postelji,« sem siknila.
»Oh, princeska, seveda, da bom. Zdaj pa, mi dovoli, da razpakiram in si privoščim prho,« mimo mene je odšel v mojo kopalnico,
»ampak-«
»Brez ampak!«

Prišla sem iz jedilnice in našla Nialla, ko je sedel na zofi ter se pogovarjal po telefonu. Televizija je bila prižgana, luč pa ugasnjena.
»Spodaj je nekaj kar je ostalo od večerje,« sem tiho zagodrnjala, ker ni prišel jest.
»Ne bom jedel. Ja, končati moram. Seveda. Enako, adijo,« prekinil je ter se zazrl v ekran in zavzdihnil.
Zavila sem z očmi. Nadležen je.
Tudi jaz bi šla v London z babico. Pa tudi tukaj bi lahko ostala, brez dodatnega varnostnika, za Boga.
Vrgla sem se na posteljo, srknila požirek vanilijevega čaja, pristavila blazino višje ter v roke vzela knjigo.
»Petdeset odtenkov sive? Res, Juliet, to bereš?«
»Ime mi je Melody! In ne uh, slabo vidiš,« skrila sem naslovnico knjige.
»Videl sem, Juliet,« grdo sem ga pogledala.
»Pa kaj. Imaš problem?« Sem siknila in zarežal se je, vendar ni nič več rekel.03. november 2013
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
03. november 2013
u142563
u142563
Next
03. november 2013
u44370
u44370
neeeeeeeeext
03. november 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeext
03. november 2013
neeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!1
03. november 2013
u153281
u153281
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
03. november 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!
03. november 2013
Neext!
03. november 2013
wma
OMG kok dobr pišeš!! Neeeeeeeeeeeeeeeext<3
03. november 2013
u130737
u130737
Neeeeeeeeeeeeext!
03. november 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani