Heey! Js sm Amy Payne.Imam ist priimek ko pa Liam Payne ampak sm prepričana,da si sploh nisva v sorodu.Od rojstva sem živela v sirotišnici ampak na moj dvanajsti rojstn dan me je posvojil en par.Očiju je ime Damjan mami pa Sabina.Živim u Lublani in mam najbolšo prijatlco Mayo.Njej lahk use zaupam in skupi delava use.Treniram umetnostno drsanje in odbojko.Stara sm 16 let.

Jst:
Maya:
Ok bom pa kr začela z zgodbo.

Običajn dan u šoli dovgočasn da te kap.Hvalabogo da imam najboljšega prijatla Alexa ker me vedno nasmeji.Z Mayo preživiva vsako sekundo skupi.Obedve sva oboževalki 1D.(njihove slike nebom devala gor ker itak vete kakšni so)In moj oči nama je zrihtu vstopnice za njihov koncert.Ura je bla 12.25 in konc je blo pouka.Dans je itak koncert zato se z Mayo ne poslavljava 10 minut.

ENA URA PRED NASTOPOM

Maya je pršla k meni in bila je čist enako oblečena kot pa v šoli.Jaz nism vlekla nase nevem kaj druzga kot pa kavbojke in eno odbito majico in neke nove allstarke.

Oči naju je zapeljal pred dvorano in dobili sva mesto v prvi vrsti.Fantje so zapeli vse pesmi in odločil so se da bodo v zaodrje povabili dve punci.Kar naenkrat je pršeu do naju Niall in iz cele dvorane kričečih punc izbral prav naju z Mayo.Šli sva z njim v zaodrje.

"Heey js sm Maya Novak!"je rekla Maya
"Heey!"so jo usi pozdravl nazaj.
"In kdo si ti?"je vprašu Zayn
"Amm js sm Amy.Amy Payne."
Usi so začudeno pogledali.
"Ja vem imam čist isti priimek kot pa Liam"sm jim rekla.
Liam me je uprašu kdaj sm rojena in rekla sm mu da sm rojena 15.3.1996.Liam me je začudeno pogledal in rekel "Ti si moja sestra!" Jaz nism mogla vrjeti in kar naenkrat sm omedlela.

NEXT??????
12. maj 2012
neextt!!!
12. maj 2012
Ok bom en next napisala ker se mi ga glih lubi napisat.

Zbudla sm se na kavču.
"Amm kdo me je nesu na kavč?"
"Niall te je nesu"je reku Liam
"Mam sam eno uprašanje za Nialla.Zaka si iz cele dvorane kričečih in ponorelih punc izbral prav naju z Amy?"ga je uprašala Maya
"Točn zato ker nista kričal in nista silili k nam na oder."je reku Niall
"A se bolje počutš?"me je uprašu Liam
"Ja" sm mu rekla
"A bi nam povedla recimo svojo zgodbo Amy? Sej če nočeš je nerabš." je reku Harry.
"Ne ne ni panike a jo hočte slišat?"sm jih uprašala in so usi rekli da jo hočjo slišat
"Ok.12 let sm živela u sirotišnici in tam so mi rekl da sta moja starša umrla v prometni nesreči.In dan za dnem sm 12 let dobesedno gnila v sirotišnici.Hvalabogu da sta prišla Damjan in Sabina in me posvojila.Uprašala sm ju če lahko obdržim svoje ime in priimek in sta mi dovolila.Živela sm u bogastvu in sreči čeprav nism živela z pravimi starši.Ni blo dneva da ju nebi pogrešala in se spraševala kdo sta ampak z mano so bli vedno moji sošolci in prijatli,ki so me tolažli.No zaćela sm trenirat odbojko in umetnostno drsanje in sem se z nečem vsaj zaposlila.Ampak sm se na treningu drsanja poškodovala in nism mogla na državno tekmovanje in potem še na olimpijske.No in pol sm se znašla tuki."
"Oooooo a prav drsanje treniraš?"so me uprašal. "Ja" sm jim rekla.

ENO URCO POZNEJ

"Noo js pa Maya bi mogli it kr naju ži moj oči čaka"sm rekla.
"Amm Amy a lahko pridemo jutr k teb pa bi se tvojim staršm predstavl pol bi jim pa midva povedla zgodbo pa bi lahka šla zravn nas u London?"
"Ja mene ne moti"sm jim rekla in z Mayo sva sedli v avto in oči naju je odpelu domov...

Next??????
12. maj 2012
neextt!!!!!
12. maj 2012
Js z drsalkami

Mami pa ati:
12. maj 2012
slikca bi mogla bit pr uni tadrugi
Mami pa ati:


Ta bi
12. maj 2012
neextt!!!!!!
12. maj 2012
Ok nextam

Zjutraj je prišal Liam brez fantov in moji družini sva vse pojasnla.Mami in oči sta mi dovolila it v London pod pogojem da pridem usaka dva mesca domov.Z Mayo sva se poslavlali dolgo časa.Na letalu sm Niallu zaspala na rami.Potem ko smo prišli u London so me predstavili Liamovi družini.Živela bom pri fantih ker pri moji družini nimajo proste sobe.Spala sm u Niallovi sobi.

Z Niallom sva se pogovarjala dolgo časa.

Niall-a veš zakaj sm te izbral tisti dan?
Js-Povej.
Niall-Bla si mi ušeč in Zaynu je bila ušeć Maya.Ko sm izvedu da si Liamova sestra sm biu vesel saj te bom usak dan vidu.
Js-Ooooo zakaj mi nisi že prej povedu?
Niall-Nisva bila toliko časa sama in ena od priložnosti je bla na letalu ampak si zaspala.
Js-ooo oprosti.
Niall-Ne opravičuj se.....Amy a ti lahko nekaj povem?
Js-Seveda......
Niall-Js sm zalublen vate od trenutka k sm te vidu v dvorani...
Js-Js sm zalublena vate odkar si me povleku na oder......
Približal se je in poljubila sva se.....
Zjutraj me je zbudil vonj hrane.Nialla ni bilo več u sobi in v kuhinji sm slišala ropotanje.Fantje so zažgali palačinke.
"Amy smo slišali da sta zdej vidva in Niall skupi"je rekel Harry
"Ja"sm mu rekla.Niall se mi je nasmehnil.Prinesel mi je palačinko in me poljubil.Fantje so žvižgali....
Fantje so morali iti v studio jaz pa sm ostalo doma in gledala film Killers.Zanimiv film.Slišala sm odpiranje vrat.Vstopili so fantje in mi prinesli par daril.

Harryjevo darilo
Liamovo darilo
Zaynovo dariloLouisovo darilo
Niallovo darilo
Zahvalila sem se jim in nato se me peljali na drsališče.Povedala sem jim pri katerem skoku sem se ponesrečla in jim rekla da nebom izvedla trojnega axla danes ampak bom najprej malo vadila.Potem smo šli domov.

NEXT?
12. maj 2012
u63958
u63958
neext
12. maj 2012
neextt!!!!
12. maj 2012
Fantje so nažalost zažgal kosilo in me zadolžili da jim skuham kosilo.Vsem je blo kosilo všeč.Za izbiro filma je bil na vrsti Liam in izbral je Toy story.Pozvonilo je pri vratih.Louis je odprl vrata in bila je moja najboljša prijatelca Maya.Pogrešala sm jo.Niall je rekel naj spi pri meni a ji je sobo ponudil Zayn.Naslednji dan sta bila Zayn in Maya skupi.Harry je spet žvižgu.Tale tip si more najt punco.Fantje so naju z Mayo povabili na premiero nekega novga filma.Bili sva veseli da sva povableni.Premiera je bla že jutr in zato sva mogli iti po obleki.
Na premieri nju je veliko punc žalilo zaradi tega ker hodiva z dvema fantoma iz One Direction.Prizadelu naju je a so naju fantje pomirili.Doma sem zlezla iz obleke in si oblekla pižamo.Ulegla sem se v posteljo in za mano je prišel Niall.Sleku se je in bil samo v gatah.
"A ti boš kr tko spau?"
"Ja"
Ulegu se je in začela sva se poljublat.Nooo o tist kar se je zgodil se mi neda pisat ampak vrjetn vete ka se je zgodl.

ZJUTRAJ

"UF Nialler vroča noč kaj?"je vprašal Harry
"Ja a te mot?Najt si punco!"mu je reku Niall
Zayn je prnesu zajtrk in ponovem je bil okusn.
"Zayn a te Maya kuhat uči al kva?"sm ga vprašala
"Ne amm mogoč no zakaj?"je reku
"Ker mi enkrat za spremembo nisi prnesu ZAŽGANGA zajtrka"sm mu rekla

NEXTAM NASLEDNJIČ
12. maj 2012
u63958
u63958
neext
12. maj 2012
neextt!!!!!!!
12. maj 2012
Po zajtrku smo se usedli pred TV.Z Mayo sva gledali Raising Hope.Fantje pa so igrali PSP.Liam je obupano iskal svoje cdje Toy Story.
"Liam neboš jih najdu!"sem kričala
"Amy kam si jih dala?"me je uprašu.
"Kaj te briga?!Skrila sm jih!"sm mu kričala
"Amy boga si si!"
"Liam tako se tresem!Ne me ubit!"
Fantje so se tako režal.Liam je kar naenkrat priletev in se vrgel na mene.Začel me je tepst s povštrom.Udarila sm ga nazaj in odnehal je.
"Vidva sta pa prava brat in sestra!"je rekel Niall
"Niall tiho bodi te kr poljubim boš tiho!"sm mu zabrusla
"Uuuf Nialler tvoja punca je nevarna!"je rekel Louis.
"Ja ja!"je užaljeno rekel Niall

ČEZ NEKAJ ČASA

Pozvonilo je.Bil je Simon.S fanti se je pogovarjal o novi turneji.Fantje so se smejal šalam,ki jih je Harry zbijal na Simonov račun.
"A katera od vaju zna pet?"je uprašu Simon
"Js"sm rekla
"A bi zapela kaj?"me je vprašu
Zapela sm jim pesm If i were a boy od Beyonce.Vsi so se čudil in govoril kako lepo pojem.Niall pa je samo stopil do mene me poljubil in mi na uho šepnil da lepo pojem.Vrnila sm mu poljub in se mu zahvalila.

NEXTAM POTEM.NEXT JE BOL KRATEK.
13. maj 2012
Zdei sm začela brat, ampak tako dobro pišeš!
Tudi ti si nadarjena.
OBVEZNO NEXT!
13. maj 2012
u63958
u63958
neext
13. maj 2012
neeeext!!
13. maj 2012
Hvala usem!

S fanti smo se odločil,da gremo v Slovenijo.Seveda sm to sporočila "prejšnima" staršema.Tudi onadva sta bila vesela.Odločili smo se da gremo v ponedeljek.To je jutri.Z Mayo sva šli malo po nakupih.Fantje so šli zravn in nama nosili vrečke.To je ena od prednosti,da živiš s petimi fanti.Z Mayo in fanti smo prišli domov z vsaj 30 vrečkami saj so tudi fnatje kaj kupili zase.Liam še zmeraj ni našel svojih risank zato je raje šel igrat PSP,ker ga drugo ni zanimalo.Gledala sm film Little Secrets.Zanimiv film.Po koncu filma smo gledali že drug film.Ta film je bil od Harrya.Naslov je bil Jump In.Ura je bila že 22.00.Šla sm spat.

ZJUTRAJ

Zbudilo me je šepetanje na moje uho.Bil je Niall.Rekel mi je da morem ustat drgač bomo zamudil letalo.Zajtrk je delal Harry.Prav bala sm se da bo celo kuhno užgal.Ampak na srečo je ni.Pojedli smo in odnesli pritljago v avto.Kmalu smo se odpeljali.Sedela sm zravn Liama in mu zaspala na rami.Zbudilo me je tresenje.Liam me je tresu da bi se zbudla.

"Bedak!Kaj neznaš lepše zbuditi sestre?"sm mu rekla
"Ne žal ne!"je reku
"Ej!Brat pa sestra nehta se kregat in pridita"je reku Zayn.
"Ja ja"sm rekla

Stopla sm z letala in vidla gručo ljudi.Samih punc in novinarjev.
"Kdo je kamorkoli napisal da pridemo v Slovenijo?"sm uprašala
"Upps moja napaka"je rekel Lou
"Upps moja napaka!? Samo to lahko rečeš?"je rekel Niall
"Zdej pa mormo prenašat novinarje in ponorele punce!"je rekel Harry
"Ok gremo"je rekla Maya

20 minut pozneje smo bili pred našo hišo.Mami in oči sta odprla in me objela.Moj "bivši brat" Julijan je pritekel po stopnicah in me objel.Maya je šla k svoji družini.Zayn pa je šel z njo.Ker že dolgo nism bla v Sloveniji sem z Niallom šla v živalski vrt.Kar naenkrat je mimo prišla punca.Niall ji je rekel "Heey lepotička" in jo poljubil na roko.Na robu solz sem tekla domov.Slišala sem tri glase ki so kričali za mano.To so bili Niall,Maya in Zayn.Niall je tekel za mano.Zaprla sm se v sobo.Jokala sm.Mami je prišla do vrat.
"Amy lahko vstopim?"je rekla
"Pustite me na miru"sm rekla nazaj
Slišala sm da je do vrat prišel Niall
"Amy spust me not!"je kričal
"Neeee!"sm kričala
"Niall pust jo umirla se bo."je rekla moja mami.
Julijan in Maya sta našla rezervni kluč in ustopila v sobo.
Onadva sta me tolažla.Dva dni nism koga spustila u sobo.Potrkalo je pri vratih.Vstopil je Zayn.
"Amy.Niall te hoče vidt"mi je reku
"Js pa njega ne!"sm mu zabrusla
"Daj no že dva dni ga ni vn iz sobe.Mislim da joka.Louis mu nosi hrano.Sej veš da če se prlizujemo je veliko bolš za nas in zate."je razložu Zayn
Nato je v sobo stopu Niall.
"Ok pustu vaju bom sama"je reku Zayn
"Amy!Prosim poslušaj me!"je rekel Niall
"Ok dam ti dve minuti"sm mu rekla
"Lej nism mislu.Vedno nas punce obletavajo in vedno jim to rečemo.Prosim odpusti mi!"
"Niall ne bi ti blo treba razlagat ker je že Zayn use povedu.odpustim ti.A Zaynu se moreš zahvalit."
Približal se mi je in me poljubil.Poljub sm mu vrnila.Poljubljala sva se še 20 minut.Nato je Niall odšel.Dve minuti kasneje sm še js šla vn iz sobe.Videla sm kako se je Niall zahvalil Zaynu.Nato so naju z Niallom prosili če se še enkrat poljubiva.To sva tudi storila.

NEXT???
13. maj 2012
NExt!
13. maj 2012
u63958
u63958
neext
13. maj 2012
neextt!!!
13. maj 2012
OK nextam.Pa mam eno prošnjo a lahko sporočite za tole zgodbico prijatlom la pa nekomu na igrah prosim.Hvala da berete zgodbo!

Naslednji dan sm se odločila,da grem obiskat bivše sošolce.Potrkala sm na vrata.Učiteljica je odprla.

"Ooooooo Amy tebe pa že dolgo nismo vidli."je rekla učiteljica
"Zdravo učiteljica."
"Vstopi" je rekla
"Zdravo družba!"sm jih pozdravla.
"Amy!"sta se zadrla moja najboljša prijatelja Alex in Jack in stekla k men ter me objela.
Moja največja sovražnica Mineja me je samo grdo gledla.

JACK
ALEX
MINEJA
Mineja je zalublena v Jacka zato me sovraži.Jack je pač moj najboljši prijatelj in nje to ne paše.Cel pouk sm ostala zravn njih.Ob koncu pouka sm se pa poslovila in šla domov.Z fanti sm se odločila da mormo domov ker jih čaka turneja in jst morm obvezn zravn.Panika!Pet bom mogla pred tolk kričečmi puncami.Pa to je nenormalno.

Na letalu sm sedela zravn Louis in tokrat nism zaspala.V ušesih sm imela slušalke in poslušala pesmi mojih največjih vzornikov.To sta zenkrat Beyonce pa Whitney Houston.Tako mi je žal da je umrla.Takega glasa pa ja noben nebo imel več.Naenkrat pa je iz moje uhe slušalko vtel Louis in z mano poslušal pesmi.Rekel mi je da imam dobr okus za glasbo.Čez nekaj časa smo že pristali.In Lou je spet sporočil celmu svetu da prihajamo domov in na letališču nas je čakalo 2000 kričečih punc s plakati.Usedli smo se u avto in odpeljali.Domov smo prišli celi utrujeni js sm se samo vrgla na posteljo in zaspala.Zjutraj sm se zbudila v Liamovi sobi.
"Kaj delam tu?"sm vprašala
"Napačna soba!"mi je Liam zakričal na uho.
"Uhhh sorry"sm mu rekla
"Saj ni kaj.Pridi greva na zajtrk"mi je rekel.

Prišla sm v jedilnico in do mene je stopil Niall.Poljubil me je in jaz njega nazaj.Na uho mi je šepnil da še nisva imela pravega zmenka in da me bo danes peljal na zmenek.

NEXT?
13. maj 2012
Next!
13. maj 2012
neext!!!!!!!
13. maj 2012
Ampak to ni bilo edino presenečenje.Fantje so me prijavili na tekmovanje v drsanju.Mene je skor kap.Bila sm jim hvaležna a ob enem na njih tudi jezna.Kar naenkrat pri vratih pozvoni.Vstopili so Maya,Jack in Alex.Bila sm jih zelo vesela.Zayn je objel Mayo(noramlno če sta par),Jack in Alex pa sta objela mene.Rekli so da bodo pri meni dva meseca.Niall mi je povedal da se morm uredit.Hitro sm se šla uredit.Na zmenku nisva bila sama.Usi so bli zravn.Šli smo na neko plažo.No zravn so šli vsi razen Harryja.Na plaži smo sedeli.Niall je prišel do mene in mi šepnil nekaj na uho.
"Pridi greva na sprehod."
"Ok."sm mu rekla
Šla sva po plaži.Kar naenkrat je za nama pritekel Zayn in me vzignil ter nesel v vodo.
"Zayn samo poskusi me spustiti pa te......"sm mu rekla
"Kaj mi boš?"me je vprašal.
"Ubila te bom!"mu rečem
Na srečo so fantje pritekli za nama.
"No zdaj pa vidim kako me mate radi!Zaynu pustite da me v vodo vrže."sm jim rekla.
Na srečo me je Zayn spustil.Z Niallom sva šla naprej po plaži.Kar naenkrat se prikažejo novinarji in naju sredi poljubljanja slikajo.Začela sva teči.Za nama pa so začeli teči še ostali fantje in Maya.Prileteli smo v stanovanje in bili smo celi zadihani.
"Ja kaj pa ste tolk tekal?"nas je uprašu Harry
"A ti ne bi če bi te novinarji lovili?"je uprašu Liam
"Uf to je pa druga zgodba!"je reku Harry

Začeli smo gledat film Narnia.Vsi smo napeto gledali.Noben ni spregovoril besede.Ob koncu filma sva z Mayo dobili ustopnici za premiero filma Titanic 3D.Bili sva presenečeni.Fantje so naju opozorili na rdečo preprogo in z Mayo sva se začeli smejati.Nato me je Niall opozoril na vaje drsanja ker imam tekmovanje čez 2 tedna.Čisto sm pozabila.

NEXT????
13. maj 2012
OBVEZNO Next!
13. maj 2012
JS IN NIALL NA PLAŽI13. maj 2012
neext
13. maj 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg