Kriki...navdušenje...trepet... vse to in še več je bilo v meni, ko sem stala med množico še drugih deklet in čakala na trenutek mojega življenja. In končno je prišel...začelo se je odštevanje...in le še nekaj minut...sekund IN... začela se je zelo znana melodija in kriki deklet so se le še povečali.(click)
Takrat pa... končno so prišli na oder, vseh 5 je stalo tam z mikrofoni v rokah in pelo LWWY. Stala sem v prvi vrsti za kar se lahko zahvalim mojemu očetu in pela z njimi. Nekajkrat sem se dotaknila katere od njihovih rok in že ko sem mislila, da je to vse so fantje kar naenkrat skočili med množico. Kričanje je sedaj postalo neznostno in varnostniki so punce seveda vključno z mano komaj obdržali za pregrado, ki jih je ločila od fantov. V naslednjem trenutku se je vse dogajalo tako hitro, da sem bila v šoku, ko je Harry prišel do mene in mi v uho na hitrico zašepetal "pokliči me" ter mi v žep neopazno dal mejhen papirček na katerem je bila njegova številka. Bebasto sem se mu nasmehnila in si mislila, da si vse skupaj gotovo domišljam a si nisem. Na poti domov sem dala roke v žepe in čez nekaj sekund v desnem žepu res začutila majhen papirček. Vzela sem ga ven in da podrobneje pogledala, na njem je bila napisala številka. Po tiho sem kriknila vendar očitno ne dovolj potiho saj me je voznik taxija v katerem sem se peljala pogledal in mi namenil čuden pogled. Doma me je čakal moj predragi očka, ki ga je seveda zanimalo vse o koncertu jaz pa sem se mu namesto razlage vrgla v objem. "Oh zakaj pa to?" je vprašal smeje. "ker si enostavno najboljši očka na svetu" sem rekla in nato odšla v sobo. Stuširala sem se in se vrgla v posteljo vendar zaradi tistega papirčka s številko nisem mogla zaspati. Joj sploh se še nisem predstavila. Sem Jessica Sunshine, stara sem 18 let in ravno predvčerajšnjim mi je oči kot darilo za odlično opravljeno maturo podaril vstopnico za 1D koncert tukaj v Londonu. Imam samo očeta, ker me je mami zapustila, ko sem bila stara le nekaj mesecev ampak nama gre z očetom odlično. Oče ima majhno restavracijo sredi Londona na katero je zelo ponosen in je na njo navezan, kot na svojega otroka, včasih sem celo čisto malo ljubusumna na to restavracijo ampak me oči vedno pomiri češ, da ima mene najraje na vsem svetu.
Jaz :
next?
mnenje?
08. december 2012
u106632
u106632
NEXT
FUL DOBRA ZGODBA
08. december 2012
neext! caarska zgodbicaa!
08. december 2012
neeeeeeeeeext
super je!
08. december 2012
nextttttttt zakon je next takoj
08. december 2012
u90139
u90139
next
08. december 2012
next čimprej!
08. december 2012
Naslednji dan sem se zbudila že zelo zgodaj in stekla v kuhinjo. Očeta več ni bilo saj je odšel v služno tako, da sem bila sama doma. Med tem ko sem jedla zajtrk mi je zazvonil mobitel. "Jess kako je bilo na koncertu?" me je brez pozdrava napadla Rebecca, ki ni uspela priti na koncert saj so bili s starši na nekem potovanju. "O moj bog nikoli se boš verjela kaj se je zgodilo" sem odgovorila "kdaj prideš?" sem še dodala in naenkrat je nekdo pozvonil "sem že tu" sem slišala reči Rebecco nato pa je prekinilo. Odprla sem vrata in pred njimi je stala Rebecca s katero sva se že v naslednji sekundi objemali. "Torej no...kaj se je zgodilo?" je vprašala nestrpno, potegnila sem jo za roko in skupaj sva odšli v mojo sobo. Iz nočne omarice sem vzela papirček s številko in ji ga pomolila pred nos. "Od koga je številka?" je vprašala in me začudeno pogledala. "Od...enega in edinega Harry-ja Styles-a" sem rekla in se široko nasmehnila. "Ja pa še kaj" je rekla in roke prekrižala na prsih, ko pa sem ji resno razložila celotno dejanje je roke spustila ob sebi in glasno zakričala "Daj no pokliči ga...moraš ga" je rekla in mi dala papirček in mobitel. "Ampak ne morem ga kar poklicati" sem rekla "Si zmešana moraš ga...v bistvu ne napiši mu sms to je boljše" je rekla in mi v mobitel že vtipkala številko. "okej, okej" sem se le predala in ji vzela mobitel začela sem pisati :
'hej se me spomniš...od včeraj'
Ko sem pritisnila tipko kliči mi je od navdušenje mobitel skoraj padel iz rok. Že čez nekaj minut se je moj mobitel spet oglasil :
'hej seveda se te spomnim, kdo bi pozabil dekle kot si ti'
'misliš to v dobrem ali slabem smislu?'
'v dobrem se razume, hej si mogoče za pozen zajtrik?'
'ja zakaj pa ne.'
'okej, Starbuck pri parku čez pol ure?'
'se vidiva'
"Dejansko se boš dobila z Harry-jem" je rekla Rebecca in me objela "jaaaa" sem zavpila. "ojoj kaj bom oblekla?" sem vprašala Rebecco in se napotila do omare. Ko sva po 13 minuth končno našli prava oblačila mi je Rebecca še pomagala z make-upom potem pa sem bila pripravljena na tako rekoč zmenek.
"Okej veliko osreče" je dejala Rebecca in me objela potem pa izginila domov sama pa sem se odpravila do parka in nato v Starbuck.
Kar sem oblekla :
next?
08. december 2012
next
08. december 2012
next+NOVA BRALKA
08. december 2012
neeext!
09. december 2012
u113261
u113261
next c:
09. december 2012
nextttttt takoj
09. december 2012
neeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
09. december 2012
Takoj sem ga opazila; sedel je v kotu in v rokah držal kavo. Ko me je zagledal je vstal in mi pomahal. Odpravila sem se do njega "hej" me je pozdravil in nekako objel, objem sem mu vrnila in se skoraj onesvestila zaradi njegovega privlačnega parfuma. "hej" sem odgovorila in se vsedla zdraven njega. Najprej sva naročila še zatrk potem pa sva se zapletla v pogovor "povej mi kaj o sebi. saj še sploh nevem tvojega imena" je rekel Harry, nasmehnila sem se potem pa mu odgovorila "sem Jessica ampak me prijatelji kličejo Jess, ... hm? kaj naj ti drugega povem. nočem te dolgočasiti z mojim brezveznim življenjem" "okej Jess... in gotovo ni dolgočasno in še manj brezvezno" je odgovoril in se mi nasmehnil. Po kakšnih 20 minutah sva se odpravila in Harry me je pospremil do moje hiše. Pred vhodom sva se ustavila "torej hvala, da si me pospremil" sem se mu zahvalila in se nasmehnila "ni zakaj." je odgovoril in se že obrnil, da bi odšel potem pa se je ustavil in me pogledal "te bom še kdaj videl?" Pogledala sem ga in mu smeje prikimala. "okej." je odgovoril in sedaj res odšel. Vstopila sem v hišo in takoj poklicala Rebecco.
next?
09. december 2012
nextttttttttt
09. december 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
09. december 2012
u113261
u113261
next ^^
09. december 2012
neeeext!!!!!!!!!!!!
09. december 2012
u90139
u90139
next
09. december 2012
neext
15. december 2012
*Harry*

Odpravil sem se nazaj domov in mislil na njo...bila je tako lepa, bila je prečudovita in njene oči so bile tako...ah kaj pa govorim jaz sem vendar Harry Styles, jaz se ne zaljubim v dekle na prvi pogled...ali pa mogoče...sem res zaljubljen? ne, ne, ne nikakor eh... stresel sem z glavo in vstopil v stanovanje kjer so že bili fantje in vsi so sedeli zdraven televizorja "hej kaj se dogaja?" sem vprašal in se njim pridružil vsi so pokazali na ekran kjer je neka gospodična nekaj govorila in nato sem zaslišal :

Ima Harry Styles iz 1D novo dekle?
Danes smo opazili slavnega pevca v kavarni z neznano punco. Vir je povedal, da sta se obnašala kot pravi mladi par, pogovarjala sta se in se smejala drug drugemu. Njuna pogleda sta res delovala zaljubljeno.
Se res kaj dogaja med Harry-jem in punco čigar imena še ne vemo?
Več o tem v večernih novicah.

Nato pa je Louis ugasnil televizor in na ekranu se je prikazala tema. "Kaj praviš na to?" je vprašal Liam in vstal ter se mi približal jaz pa sem le skomignil z rameni. "Jess je res odlična" je sledil moj odgovor po kakšni minuti tišine "Hej Harry stari, da se nisi slučajno zaljubil?" me je smeje vprašal Louis in me prijateljsko boksnil v ramo in ko mu nekaj sekund nisem dal odgovora se je zresnil ter me pogledal in še enkrat vprašal "si zaljubljen?"

next?
22. december 2012
nexttttttttttttttt
22. december 2012
u73295
u73295
neeext
22. december 2012
neeeeeeeeeeeeeext
22. december 2012
*Jessica*

"Jess sem jaz mogoče nor ali si bila res ravnokar na televizorju?" me je vprašal oče, ko sva popoldan ob večerji sedela za mizo in gledala najnovejše novice v svetu slavnih. Nisem mu mogla odgovoriti še sama sem bila šokirana kajti vem, kako je včasih Perrie, Eleanor in Danielle pa saj ne, da midva z Harry-jem hodiva ali kaj podobnega ampak vseeno me je strah, da me bodo fenice ubile že samo zato ker sem bila v njegovi bližini. "Jess prosim odgovori mi, kaj se dogaja?" je še enkrat vprašal oče tokrat malce nemirno. Odkimala sem in se opravičila ter odšla v sobo. Komaj sem se vsedla na posteljo mi je zazvonil mobitel "Jess je res, mislim kaj sta res že skupaj?" je vprašala Rebecca takoj ko sem se oglasila "Ne, kaj? ne sploh ne, nevem niti kako so izvedeli za vse skupaj" sem rekla in v želodcu se mi je vse obrnilo. "Mislim, da bi ga morala poklicati" je rekla "kaaaj? ne! mislim ne morem ga kar poklicati..." sem začela ampak me je prekinila ponovna melodija češ, da imam nov klic "Rebecca oprosti še en klic imam te pokličem kasneje" sem se poslovila in prekinila nato pa se oglasila na naslednji klic "Hej Jess verjetno si že videla novice, kajne?" me je na drugi strani vprašal poznan glas "oo Harry ja videla sem" sem odgovorila "in?" je vprašal negotovo "glej nekako me skrbi?!" sem rekla nesamozavestno "Jess oprosti...se mogoče lahko dobiva ali...?" je začel Harry vendar sem ga prekinila "poglej mislim, da je boljše, da se ne dobivava več" povesila sem glavo in skoraj zajokala, nekaj časa je bila na drugi strani tišina "res mi je žal" je rekel ponovno in njegov glas se je zatresel "zbogom Harry" sem še rekla nato pa prekinila in tokrat res zajokala.

next?
VESEL BOŽIČ VSEM SKUPAJ! ♥
25. december 2012
u90139
u90139
next
25. december 2012
neeext
25. december 2012
u73295
u73295
neeext
25. december 2012
okej ker se mi da ;')
-------------------------------------------
ČEZ 7 LET

*Jessica*

"mamiiii" se je zadrla Leah in mi skočila v objem "hej ljubica, kako si se imela pri očku?" sem jo vprašala in jo poljubila na čelo "super, ampak Brenda mi pa ni všeč" je rekla jaz pa sem se le nasmehnila in jo položila na tla "Živijo Logan" sem pozdravila mojega bivšega in očeta od Leah "pozdravljena Jessica" mi je odgovoril in me pogledal.
Ah saj res razložiti vam moram kaj se pravzaprav dogaja ;
No po tistem z Harry-jem ga več nikoli nisem videla ne morem pa povedati, da nikoli več nisem slišala za njega kajti še kar so One direction zelo znana skupina, no kakorkoli po tistem ga dolgo nisem prebolela no če se prav izrazim še zdaj po 7 letih še vedno čutim nekaj do njega pa čeprav takrat nisva pravzaprav nič imela. Torej čez kakšno leto sem spoznala Logana in se v njega 'zaljubila' in čez 3 leta se je narodila Leah. Potem sva se z Loganom čez kakšno leto in pol razšla ampak sva v 'dobrih' odnosih. On je sedaj z neko Brendo jaz pa se trenutno najbolj posvečam Leah in karieri, ki trenutno kar cveti.
Okej gremo nazaj v sedanjost.
Logan se je sklonil k Leah jo poljubil na ličko in jo objel "se vidiva čez 2 tedna kajne?" jo je vprašal, Leah pa je pokimala in mu še enkrat skočila v objem. "Saj jo boš ti pripeljala k nama ali?" me je vprašal Logan, ko je vstal "seveda" sem rekla in prijela Leah za roko "greva" sem ji rekla in se poslovilno nasmehnila Loganu prav tako pa on meni nato je pomahal še Leah in se potem odpravil proti njegovemu avtomobilu. "Torej kaj ste počeli pri očku?" sem jo vprašala ko sva se peljali proti domu "Šla sva v živalski vrt in nato me je peljal na sladkorno peno ampak je na koncu zdraven prišla Brenda in vse pokvarila" je rekla Leah in se na koncu namrščila "Kako to misliš pokvarila?" sem jo vprašala in se nasmehnila njenemu obrazu "Rekla je, da noče biti v živalskem vrtu ker ji ni všeč vonj in ko ji je oči ponudil sladkorno peno je rekla, da je noče ker bo debela in jo vzela še meni ter jo vrgla v koš" je pojasnila Leah jaz pa sem pokimala in se nasmehnila. "Tukaj sve" sem rekla ko sva se z avtom pripeljali na dovoz. Obe sva izstopili in odšli proti hiši. "Kaj želiš za večerjo?" sem jo vprašala ko sva vstopili v stanovanje "picoooooo" se je zadrla in v roke vzela barbiko, ki jo je pustila na kavču preden je odšla k očetu "okej naj ti bo" sem rekla in v roko vzela telefon ter vtipkala številko restavracije. "Hej Jess" se je oglasil znan glas na drugi strani "hej oči, z Leah sva si zaželeli pice." sem pojasnila "jo prideta iskat?" je vprašal oči "počakaj" sem rekla in dala telefon stran od ušesa "Leah greva pogledat dedka?" sem glasneje vprašala, Leah pa je z velikim nasmeškom na obrazu pokimala "ja prideva ja" sem rekla spet v slušalko "okej pica vaju bo čakala" je rekel oči in prekinil. Odložila sem telefon in si nazaj oblekla plašč prav tako pa Leah potem pa sva se spet odpravili do avta in se odpeljali do restavracije.

Leah :Logan :Brenda :
next??
25. december 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani