Živjo! Sem Bella. Stara sem 17 let. In zdaj se z družino selimo v London. V Londonu bom obiskali 4. letnik. No, zdaj si pakiram stvari za pot. Že se veselim saj vem, da so tam lepi fantje. Zdaj pa gremo na pot. Naj se vam še bolj podrobno predstavim. Sem Bella in prihajam iz Los Angeles. Obožujem skupino One Direction. Najbolj mi je všeč Harry Styles. No rada hodim tudi po trgovinah in koncertih različnih skupin............(čez dve uri) Prispeli smo v London. Oh, kako lepo mesto je to. *--* Ja kara take oči sem imela. No in tukaj se bo moje življenje nadaljevalo.

Koliko vas to zgodbico bere?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

31. januar 2013
brezveze

nej nej saj je vridi samo prekratka pa slovnične napake
delo odlično opravljeno
31. januar 2013
eh daj ne modruvli. samo zacetek je dele de bole zanimivo
31. januar 2013
hahahaha je ti bon pomagala
p.s. napijši ka si spoznala emelly(ta san je) te pa kak obožujeve skupino 1D.......... tij si bella?
31. januar 2013
31. januar 2013
ok
31. januar 2013
u109219
u109219
Next Laura!
05. februar 2013
next bo napisan jutri
06. februar 2013
No, vsak dan se je začel z bedno šolo. V šoli sem spoznala prijateljico Emy, s katero sem se vsak dan družila. Pogovarjale sva se tudi o različnih skupinah. No najne misli so posebej prišle na skupino One Direction. On skupini sva se veliko pogovarjale. Odločile sva se, da si bova ogledali njihov studio. Fantje so tako lepi tako, da tudi studio mora biti lepi. Emy je tisti dan prišla k meni. Šle sve na sprehod v park. Tam sve videle druga dekleta iz najnega letnika. Pridružili sva se jim. Tudi one so se pogovarjale o skupini One Direction. Ko sve jom povedali, da si bove ogledali njihov studio, so kar debelo pogledala. Midva z Emy sva se spogledali. Videli sva, da to kar sve povedali ni bilo prav. Tako sva rekli, da morave domov. A midve nisve šle domov, ampak na sladoled. Tam sve spoznale eno novo prijateljico Tedy. Bila je lepa in prijazna. A imela je veliko problemov z družino, zato je rajši odšla na sprehod ali kam drugam proč od družine. Naredila je prav, saj je starši niso spoštovali. Tady se je začela družiti z nama. Tudi ona je oboževala skupino One Direction.
06. februar 2013
u109219
u109219
Next
07. februar 2013
No, ko smo pojedle sladoled smo šle nasprehod s psičko Bučko. Hodile smo mirno, dokler nismo prišle do nekega studia. Na vratih je pisalo: STUDIO SKUPINE ONE DIRECTION. Ko smo ta napis prebrale, smo vse v en glas začele kričati. Ker fantje niso vedeli kaj se dogaja, so pritekli ven. Ko so zagledali dekleta, ki kričijo, jim je postalo vse jasno. Dekleta so povabili noter. Ko so dekleta vstopila, so se vse začudile. Studio je bil lep tako, kot fantje iz skupine. No z njimi so se lepo pogovarjale. Tudi pogostene so bile. Ko so se že nekaj časa pogovarjale je Liam rekel, da naj grejo dekleta z njim. A dekleta niso hotela iti z njim, zato se tudi ni dobro končalo. Prišla je Elenor. Ko so jo dekleta zagledala, so se najprej začudile, nato pa odšle domov. Fantje so kričali za njimi, a bilo je prepozno.
07. februar 2013
Ko smo prišle k nam domov, smo se pogovarjale o tej čudni dogodivščini. Nekaj časa smo premišljevala, kaj bi lahko storile. Na koncu smo se dogovorile, da se jim bomo opravičile. Naslednji dan smo šle po šoli k njim. Fantje so nas lepo sprejeli. Me smo se jim opravičile in njim poskušale vse razložiti. Vse to ni bilo preveč enostavno. Ko smo šle ven, me je ustavil Liam. Rekel mi je, da me ljubi. Jaz sem postala rdeča tako, kot kuhan rak. Nisem vedela, kaj naj rečem. Nato me je Liam poljubil. Ta trenutek je bil tako romantičen.
08. februar 2013
u117381
u117381
~heej;3
~dve prijateljici pišeta nepozabno zgodbico:33333
~boš taki piki in boš prebral?
~Hvala v njunem imenuu<333333
http://www.igre123.com/forum/tema/when-hearts-combine.*ff.-one-direction*/48753/1
10. februar 2013
u109219
u109219
Next Laura Zelo Je Lepa Pa Dobra Ta Ka Samo Nadaljüvli
12. februar 2013
fala Eva
14. februar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg