Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
u202117
u202117
● Hej no mislim da je že čas da napišem en fanfiction x´d.

● Nobena zgodbica mi se ni uspela upam da mi bo ta.

● Hope u will like it !
Eleanor Jenna Tomlinson je 19 letna punca, iz Velike Britanije natančneje Londona. Petje in glasba sta njeno življenje. Njen starejši brat je Louis, no ne ravno brat. Eleanor je posvojena. Oče ji je umrl, za mamo pa nihče ne ve kje je. Z Harryem sta prijatelja že od otroštva. On nanjo gleda kot na prijateljico, ona na njega kot nekaj več. Si bo Harry premislil in se bo iz tega razvilo še kaj več?

● Next mogoče že danes,

xoxo Valentina
05. december 2015
Neext Valii *-*
05. december 2015
u203353
u203353
Next
05. december 2015
u202453
u202453
Nextt <33
05. december 2015
u201129
u201129
neext vali :'D *~*
05. december 2015
Next
05. december 2015
Next + drugič me ne zafrkavi smile_xd
05. december 2015
u202117
u202117
smile_xd sorri no smile_xd
05. december 2015
u202117
u202117
"Ele pridi dol! ''. Je zakričal Louis da je odmevalo po celi hiši. Hitro sem si obula copate in stekla po stopnicah v kuhinjo. Ko sem prišla vanjo se zagledala Harrya in Louisa ko se mučita z vžiganjem mikrovalovke. ''Am dobro jutro?''. Sem rekla napol v smehu. '' Nehaj se režat in nama pomagaj!'' je zamrmral Louis.
Ko sem jima pokazala kako se dela z mikrovalovko, smo odšli jest zajtrk. Na hitro sem pospravila in pobrisala mizo. Odpravila sem se v garažo pogledat kaj počneta fanta. Ravno sem odprla vrata garaže in zagledala mamo, ki se je z avtom pripeljala na dvorišče. '' Kje si bila ? ''. Sem jo vprašala takoj ko je stopila iz avta. '' Samo v trgovino sem šla. Daj odnesite stvari gor in jih pospravite, takoj pridem nazaj ''. Mi je odgovorila kratko in jedrnato. Hitro sem skočila na wc in popolnoma pozabila na mamino naročilo.
'' Ele pridi dol prosim !''. Me je poklical Harry. '' Sori čisto sem pozabila na to. Am kje je Louis? ''. sem ga vprašala in se izogibala njegovim pogledom.
Zadnje čase se mu izogibam, ker se ne morem upreti tistim njegovim očem, nasmehu.. Enostavno ne morem! '' Louis je šel s tvojo mamo. Nwm zakaj ''. mi je odvrnil.
Hitro sva odnesla škatle v kuhinjo in pospravila. Ostali sta še dve vrečki z zelenjavo. ko sem prišla nazaj v garažo mi je Harry podal vrečko. Dotaknil se je moje roke. Hitro sem jo odmaknila in pogledala vstran. '' Ele kaj je narobe? Zadnje čase se me samo izogibaš. Zakaj ?'' . nežno me je prijel za brado in me obrnil proti sebi. Gledal me je točno v oči. Z tistim nežnim pogledom. Nisem se mu mogla upreti. Ugh predobro me pozna sem si mislila. Nisem vedela kaj naj zato sem se odmaknila in stekla v sobo. Harry je šel za mano. Zaloputnila sem z vrati, se vrgla na posteljo in začela jokati.
'' Ele odpri mi ! '' Je Harry trkal po vratih moje sobe. '' Vedno si mi vse zaupala zakaj mi ne zdaj! Že od malega sva prijatelja, poznam te! Kaj je narobe? '' je še vedno trkal po vratih. '' V redu sem, nič mi ni ! ''. sem zajokano rekla. '' Povej mi ! '' mi je obupano rekel. '' Okej ''. Sem se malo umrila. '' Poglej.... Že od malega sva prijatelja in..
Zelo dobro se poznama.. Ne vem kako ti naj rečem ampak..
VŠEČ SI MI OKEJ !? ''...

________________________________________________________________________________

- Vam je všeč?
- Btw Ele je Eleanor x"d
05. december 2015
u202117
u202117
+ nism opazle da je ista slika smile_xd sej je vseen smile_xd
05. december 2015
Omgggggg faq *-*
Ful dobr pišeš
Neext
05. december 2015
u202117
u202117
Hvala<33
05. december 2015
Next!!
Zelo dobro pises!! ^_^
05. december 2015
u202117
u202117
Tnx<33
05. december 2015
VALENTINA NE UBIJAJ ME! *0*
NEEEEEEEEEEEXT LOL smile_xd <33
06. december 2015
u201129
u201129
neext ! *-*
toop vali :'D
06. december 2015
Super!!!
06. december 2015
u202183
u202183
Neeeeeeeext
06. december 2015
Nexttt ja heheh sm pozabla
06. december 2015
u202117
u202117
btw sam da vete pubrteta me lamle tak da kdo ve kaki bodo nasledni nexti smile_xd
06. december 2015
next
09. december 2015
Next
10. december 2015
u202117
u202117
Prav čutila sem kako je šlo vse to breme dol iz mojih ramen ko sem to rekla. Pričakovala sem odgovor a je zavladala tišina. Vsaj pove mi lahko da me ne mara na tak način ne pa da me muči s tem čakanjem. Slišala sem da se je usedel na tla. Nisem vedela naj odklenem vrata ali ne. Stopila sem do njih in jih potiho odklenila. Ni jih odprl. Usedla sem se k klavirju in začela igrati A Thousand Years - Christina Perri. Upala sem da me bo pomirilo. Pela raje nisem. Enostavno nisem.
Zaslišala sem da mi zvoni telefon hitro sem se oglasila ker sem vedela da je mami. '' Ljubica, z Louisom sva šla k Taylor zavleklo se bo. Se vidiva zvečer.''. Je rekla in prekinila. Imela sem seveda vklopljen zvočnik in Harry je vse slišal in prišel v mojo sobo. '' Te moti če ostanem ?'' - '' Ne seveda ne. ''. Sem mu odvrnila. '' Vesela sem da sva prekinila to tišino. Začudena sem bila da si lahko tako dolgo tiho.'' Oba sva se temu zasmejala. '' Poglej to no kar se je zgodilo prej... Zakaj mi nisi prej povedala za to? '' Me je vprašal in se usedel zraven mene na posteljo. '' Strah me je bilo kako boš to sprejel in mislila sem da te bom izgubila. '' Sem z povedala brez cmoka v grlu. '' Ele nikoli me ne boš izgubila, vedi to. Zelo dobra prijateljica si, prijavila si nas na X - faktor, vedno si mi bila ob strani. In tudi jaz ti bom.'' Mi je govoril in me božal po licu.'' Ohh kako bi ga poljubila zdajle. Nenehno sem gledala v tiste njegove zelene oči. A grizlo me je to, ker nisem vedela če čuti isto do mene. '' Poglej jaz sem ti povedala kako čutim zdaj si na vrsti ti. Upam pa le da bova v vsakem primeru še vedno ostala prijatelja.'' sem izdavila pripravljena na najhujše. '' Prijatelja sva vedno bila in vedno bova Ele najbolje me poznaš.. '' Ni uspel dokončati saj sem ga prekinila ker nisem hotela slišati da me nemara na tak način '' Ja ja v redu razumem. Greva v Starbucks?'' sem rekla presenetljivo dobre volje. '' Počakaj! Nisi mi pustila dokončati. Kot sem rekel si res moja najboljša..'' Sem ga spet prekinila. '' Ja ja najboljša prijateljica in nočem da bi bila kaj več. Razumem greva?'' Sem bila že pripravljena na odhod.
'' Ele? '' Preden sem mu poskušala odvrniti je nežno rekel stopil bližje k meni me prijel za obraz in poljubil.

- Oprostite za bedn next
- Pa če vidte da je vmes kej čudno se mi je neki za j ko sm osnutek delala
- Hvala vam vsem ko berete ♡
11. december 2015
Neeext
11. december 2015
NI BEDNOO!!! *0*
NEEEEEEEEXT
12. december 2015
u203353
u203353
n