u109114
u109114
neeeeeeeeeeeeeeext!!
27. november 2012
next
27. november 2012
še par nextov... 3 če smo natančni
28. november 2012
u27814
u27814
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
28. november 2012
neeeeeeeeeeeeext najaća zgodba ever!!! +nova bralka hihi
28. november 2012
hvala za vse nexte (:
.............pri Niki, sedanjost..........
"Amy, povej, kje si bla?" me je Nika uprašala k sm pršla do nje. "Harry, sej se spomnš k sm ti povedala o njem ne?" Nika je prikimala.
...........pred šest leti, konec avgusta...............
Ko sem končno razpakirala kovčke sem stekla do Nike. Med počitnicami sem jo zelo pogrešala, zdaj, ko pa sem bila doma sem pogrešala Harryja. Ko smo bile v nikini sobi me je ona vprašala: "Kako je bilo?" Nasmehnila sem se in ji povedala vse o Harryju, pa o tem kako da mi je všeč in... "Js sm pa mogla prenašat uno budalo k ji oz. mu je ime Michael." Michael je naš sosed, res, ne morem ga prenašat.
..........sedanjost...........
Niki sem povedala o najinem srečanju. Objela me je in mi rekla: "Srečnica, s članom 1D hodiš." Nasmehnila sem se ji. "Jutr grem do njih," sem rekla, "lahko greš z mano." Nika si je v usta mogla zatlačt celotno pest, da ni zakričala. Bla je največja fanica od 1D kar sm jih poznala. Js sm tut, sam ne tok velika kokr ona sej poznam vsaj enga člana.
....................
a) kako vm je ušeč?
b) nextam?

P.S.: Upam, da vm je res ušeč, loh pa tut kej spremenim...
29. november 2012
neeeeeext
29. november 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
29. november 2012
u27814
u27814
jaaaa ful je carskaaaa
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
29. november 2012
next
29. november 2012
neeeeeeeext
fulll je dobra zgodbica
29. november 2012
next
30. november 2012
next
30. november 2012
a) kako vm je ušeč?zelo!!!! )
b) nextam?obvezno!!!!! )
30. november 2012
nov next
..........naslednji dan, sedanjost..................
Nika me je med vožnjo ves čas spraševala o fantih. Js sm se samo smehljala in ji vsake toliko odgovorila. "Oh, my carrot, srečala jih bom! Louisa, Liama, Harryja, Zayna in... NIALLA!" Jp, Nikin najljubši iz 1D je Niall. Ko smo prispele, sm pozvonila. Odprl je Harry, ki naju je pričakal z zaslepljujočim nasmeškom. Pospremil naju je v dnevno, kmalu pa se je prkazu Niall z sendvičom v roki. Nika, je skor pojedla svjo dlan, tok si jo je zatlačla u usta, da ni zakričala. Niallu so sledil še Lou s korenčkom, Liam z računalnikom in Zayn z glavnikom in ogledalom. Js sm skor umrla od skeha k sm vidla niko. Ta je bla od napora čist rdeča v obraz. Ko se je končno umirila je Louis predlagu, da se gremo flašo resnice. Nasmehnila sm se. "Še vprašaš?" Nika se je tudi strinjala. Prvi je vrtel Lou in flaša je pokazala name. "Resnica." sm rekla. Louis, ki je učitno upal, da bom dala izziv je nesrečno zavzdihnil in potem vprašal: "Kateri, je bil tvoj najsrečnejši trenutek v življenju?" Zamižala sem in si pred oči prislikala tisti prizor izpred 6 let.
...............pred 6 leti, sredina avgusta, večer....................
S Harryjom sva se izmuznila iz mesta. Držala sva se za roke in hodila po travniku. Zvezde so svetile, bila sva sama in večer je bil topel. Ulegla sva se na tla, tako, da sva gledala zvezde. "Glej, tam je veliki voz," je Harry pokazal na ozvezdje. Preštela sem petkratno razdaljo in zagledala mali voz. "Tam pa mali. Vidiš severnico?" Harry se je delal, da je ne vidi. "Ne vidim je, ker je poleg mene veliko svetlejša zvezda." Nasmehnila sem se. "Oh, Harry." Poljubil me je na usta. In to je bil moj zadnji prvi poljub. Last first kiss.
........sedanjost........
Odprla sem oči. "Amm... Harry," je Liam nagovoril Harryja, "Nisi nam povedu, da si se prvič poljubljal, ko si bil star 12 let." Harry je rekel: "Nekaj stvari pa lahko zadržim zase, kajne?" Nasmehnil se mi je in pomežiknil.
.....................
01. december 2012
u27814
u27814
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
01. december 2012
neext
01. december 2012
u109114
u109114
neeeeeeeeeeeeeext!!
01. december 2012
ɴeхт
01. december 2012
next
02. december 2012
................pred 6 leti, sredina avgusta................

"Amy, Amy! Prid sm!" sem zaklicala glas za sabo. Obrnila sm se. Harry. Nasmehnila sm se mu. Eno roko je vztrajno skrival za hrbtom. "Kaj pa skrivaš?" sm ga z nasmehom vprašala. "Nč," se je izmikal. Šla sva Na drugo stran ceste. "No kaj maš za hrbtom?" sm ga ponovno vprašala. Harry je zardel. "Amm... sunil sem jo." Izza hrbta je potegnil rdečo vrtnico.

Govorica vrtnic mi je bila poznana. Rdeča pomeni ljubezen. Tudi js sm zardela. Ko sva odšla k Harryju. Ko sva iskala njegovo sestro Gemmo, k je bla edina doma in je bla zadolžena za pripravo kosila sva zavila v kuhinjo. Zagledala sva je kako se poljublja s Percyjem. S Harryjem sva prhnila v smeh, čeprav sva se pred manj kot enim dnevom tudi MIDVA poljubljala.

..................sedanjost.............

Iz neznanga razloga sm se začela režat. Ni čudn če sm se pa spomnla kaj se je zgodil dan za večerom ko sva se s harryjem poljubila. "Harry... haha... a se spomnš...hahaha... kva se je zgodil... haha... dan za tem... haha...?" Tut Harry se je začel režat. "Čemu se pa vidva smejita?" je vprašou Louis. "Spominjava se 14 letne Gemme Styles in 15 letnega Percyja Evansa." je v smehu odgovoril Harry. "Kaj?" je vprašal Lou. "Spominjava se Harryjeve sestre Gemme in mojga brata Percyja." sm odgovorila js in se smejala naprej. Ko sva se končno umirila smo se flašo resnice igral naprej, mene in Harryja pa so še vedno stresal krči smeha ib spominu na to kaj se je zgodilo po tem ko mi je Harry dal vrtnico.
04. december 2012
u109114
u109114
neeeeeeeeeeeeeeext!!
04. december 2012
next
04. december 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3 <3 <3
04. december 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
04. december 2012
u27814
u27814
neeeeeeeeeeeeeeeeext
05. december 2012
next!
07. december 2012
next
08. december 2012
nov next, upam da vm bo ušeč (:
aja pa v prejšnjem nextu je napaka
je 15 letnih Gemme Styles in Percyja Evansa. Moja napaka (:
...........sedanjost..............
"...in potem sva šla v kuhinjo in zagledala Gemmo in Percyja, ki sta se poljubljala." Sva komaj povedala. Če ste, in upam, da ste prav ugotovil, s Harryjom so nama dal izziv, da s čim manj smejanja poveva zakaj in čemu se smejeva. Ko sva povedala to kar sva nameravala sva se začela tuk smejat, da sva skor umrla. "Haha, in pol sva ju k pustila, da skupi 'skuhata' kosilo." sva še vedno umirala. Drugi so pa u naju zijal z 'wtf pogledom'. "Hahahahaha," sva se še naprej smejala. Potem pa sm se spomnila še nečesa.
...........pred 6 leti, začetek avgusta...............
James, js in Percy smo priredil zabavo z vodnimi balončki. Se zgodi, da je ful vroče. Pršla sta tut Harry in James. Percy je od nekje prvleku vodno pistolo in začel lovit Gemmo. Gemma se je spotaknila ob vedro z vodnimi balončki in padla po tleh. Prevalila se je na hrbet v tistem trenutku pa se je ob vedro spotaknil še Percy, ki je padel na Gemmo. "Oppa!" je izustil James. Midva s Harryjom pa sva se začela režat.
.........sedanjost..........
"Se spomnš, water party?" sm uprašala. Harry je pokimal in spet sva prhnila v smeh.
08. december 2012
neeeext
08. december 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani