Sem Julia. 17 letno dekle iz New Yorka. Imam sestro Elo. Moja družina je bogata. Živimo v razkošni vili. V šoli imam veliko prijateljic in tudi sovražnic. Čeprav sem ena iz med najlepših deklet me sovražijo Netta, Joisy in Lauren. Te neumnice. Mislijo da so pametne haha. Imam simpatijo. Patric. On je tako lep. Wooow. Tudi Netta je zagledana vanj.
JAZ

ELA

NETTA, JOISY in LAUREN
16. november 2014
Next
16. november 2014
PATRIC

MY BFF PIA

----------------------
Budilka zvoonii!! Neee ponedeljeek. Why?? Morala sem vstati. Šla sem v kuhinjo pojedla zajterk in šla nazaj v sobo. Kaj naj si oblečem? Preiskala sem celo omaro da bi našla kaj pametnega. Zunj je bilo zelo mrzlo in sem si oblekla to:

Odhitela sem v šolo. Pozdravila sem Pio. Moja bejbi me je bla zelo vesela sej me prejšnji teden ni bilo v šolo ker sem bla v Parizu. Netta, Joisy in Lauren so me bile pa malo maj vesele......takoj nextam brb;==
16. november 2014
Neext
16. november 2014
Šla sem k pouku. Biu mi je zelo dougčas. Risala sem po zvezku in gledala Patrica. Z tisto kapo je biu tak lep. Ljubim ga. Netta je sredi pouka rignila. Vsi smo se ji smejali kot nori. Najbolj pa Patric. Z nasmehom na obrazu je še lepši. V glavnem odmoru sma z Pio šle na čaj v barček v šoli. Pogovarjale sma se o Patricu. Pia mi je povedala nekaj kar me je zelo začudilo. Tudi Pii je všeč Patric. Ampak kakoo. Nočem se skregat zaradi njega. Povedala sem ji da nerabi skrbet zaradi mene ampak naj osvoji Patrica. Nisi upala. Šle sma k zadnji uri in tedaj sem na mizo dobila majhen roza listek. Pogledala sem ga: Ob 20.00 tee čakam pred tvojo hišo. Grema v kino. Patric....OMG OMG OMG Patric me je povabiu v kinooo. NEEE. Tako sem srečna. Samo Pia tega nesme izvedeti. Nisem bila preprečana ali naj grem. NEXT? Maja*__* lahk mal oglašuješ
16. november 2014
Ok k bom mela čas neeext
16. november 2014
Ampak odločila sem se da bom šla. Po pouku sem stekla domov in naredila nalogo. Potem je bila ura že ob pol šestih in šla sem se tuširat . Potem pa nisem vedela kaj naj oblečem. Izbrala pa sem tole:

Ko sem bila gotova je pozvonilo. Bil je Patric. Bil je lepo oblečen in z njegovim avtom sma se odpeljala do kinota. Rekel mi je da sem lepa in mi poljubil roko. Bilo je pravljično. To je njegov avto:

V kinu sma naročila kokice in coca colo. Bilo je res super. Dokler nisem zagledala...NEXT?
17. november 2014
Neext
17. november 2014
next
17. november 2014
Pie. Tam je bila s svojo starejšo sestro Eoll. Nisem hotela iti mimo nje a Paric, ki je ni opazil je šel. Šla sem še jas. Pa me je videla in jas sem videla jezo in žalost v njenih očeh."Kaj je pa blo?" me je vprašal Patric. "Nič..."Pia in Eoll sta odšli. S Patricom sma se vsedla bol odzadaj da bi lepše videla. Ko se je film začel me je Patric prijel za roko in me poljubil. Bilo mi je prijetno ampak kaj pa Pia? Ona je moja najboljša prijateljica nemoram ji narediti tega.
Eoll

NEXT=
18. november 2014
Next
18. november 2014
next
19. november 2014
jutri pride next
19. november 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani