u44021
u44021
Ime mi je Ema in sem čisto navadna najstnica. No, če odštejemo to, da so moji starši ločeni in sovražim mojega očeta, mamin novi fant pa mi tudi ni všeč, ker je dejansko čuden.
Jp in seveda, kot vsi ostali imam tudi jaz še ostale probleme, ki pridejo s puberteto.

A nextam????


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

14. junij 2011
next!
16. junij 2011
u44021
u44021
Jap, kot že vsi veste, gremo samo še 6krat v šolo in potem poletne počitnice!! JEEEJ!! no vsi se že teko veselijo počitnic, a jaz ne, ker moram med počitnicami k očetu. saj je morda res, da je bogat in ima vilo, to je že dobro. Dobro ni njeovo srce. Nikoli me ne pozdravi obnaša se kot da ne obstajam. To se dogaja že ve od takrat ko mi je umrla babica, njegova mati. Res je zaradi tega zelo pretresen, a to se je zgodilo že pred 6 leti. Povrhu vsega tega pa se moram učiti kot nora, ker je zelo jezen če nimam povprečja odlično. Edino, kar je dobrega srca v njegovi vili je njegova služabnica Nadja.
No še enastvar ki se mi je zgodila; na srečo imam že vse predmete zaključene, to je že ok, zdaj pa imam še zlomljeno srce. Človek, ki je bil edini normaln na naši šoli, on, ki je bil perfektn, je sedaj z njo-mojo najhujšo sovražnico majo. Oh kako jo sovražim...
16. junij 2011
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani