1.del. Sluzba!

*Gremo Yasmin ! Nimam vec dosti casa ! Spokaj v avtomobil !!! * se je mama drla name ko nisem hotela iti v njeno sluzbo.. V nasem mestu velja , da mora vsak otrok pri 14 letih
(1x) iti v sluzbo starsev in to zato da bi tudi on izbral to sluzbo. *Nocem iti v prekleto sluzbo! Tvoja sluzba me ne zanima ! Mene zanima moda ! Obleke , cevlji in vse kar spada k modi ! In ne grem v to staro kripo ! Pff... * Tega se nisem zavedala ampak takrat sem mamo res razjezila. Prisla je do mene in me povlekla za roko. Odprla je vrata avta in me skoraj vrgla noter ! Se privezala me je in zaloputnila vrata. Vsedla se je na svojo stran ter prizgala avtomobil. Nekajkrat je nekaj poknilo ampak nato je vzgal.
Med potjo nisve spregovorile niti besede , niti pogledale se nisve. Ko sve prispele mi je bilo zal da sem stresala jezo na njo. Bili so zadnji dnevi sole kar pa nocem niti slisati.
Mimogrede meni je ime Yasmin. Stara sem 14 let in ravno koncujem osnovno solo. Imam veliko prijateljev ampak nimam NFZ (Najboljsa frendica za zmeraj) ! Zato pa imam najboljsega prijatelja Nicka ! On je moj najboljsi in najlepsi fant ! Seveda pa nisem zaljubljena v njega.. On je zame kot drugi brat...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No 5 Nextow pa nextam ;*

Kako se ti zdi ?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

03. maj 2011
neeeext
03. maj 2011
u43468
u43468
nextttttt
03. maj 2011
Se tri Nextee
03. maj 2011
Dobr kr lih nimam kaj za delat bom napisala en deu..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
2.del. Kricanje !

Ko sve hodile po stopnicah navzgor da bi prisle v mamino pisarno sem se ji opravicila in jo objela. Objela me je nazaj. Odprla je vrata in vstopile sve v pisarno. Bila je tako lepa, barvna ! Vse povsod barvni listki in mape. Pravi odvetnski duh. Nekaj ur sve sedele v pisarni mama je nekaj pisala jaz pa dvigovala telefone. Ob koncu dneva me je mati vprasala kako se mi zdi .. Odgovorila sem ji *Mi je usec ampak to ni zame.... Zame so obleke , slava ter blisc... * Nto sem utihnila ker sem vedela da se mamo prizadela. *Nisem ho..* nisem mogla dokoncati stavka saj je mama iztopila iz avtomobila. Iztopila sem tudi jaz.. *Yasmina Beka Bier ! Ne mores vsakic doseci tistea kar zelis. Tudi jaz sem hotela marsikaj ampak se bila razocarana. Blisc , slava to ni vse na tem ljubem svetu ! Nocem da bi bil moj otrok razocaran tako kot jaz !!! :@ * Govorila je v strasno visokem glasu... Ampak sem jo morala prekiniti *Nehaj ! Stop ! Basta ! Jaz si bom sama izbrala sluzbo pa naj bo tudi cistilka. Ne vmesavaj se vame in moje zivljenje ! In ce si ti razocarana ni potrebno da sem tudi jaz ! * Spet sem vstopila v avto in si dala Mp3 . Poslusala sem razne pesmi ob katerih sem sproscala jezo ki sem jo cutila. Kmalu sve prispele domov in takoj sem stekla v sobo. Vlegla sem se na posteljo in objela mojo Puncko ki sem jo imela kadar sem se slabo pocutila. In to je bilo zdaj. Vzela sem mobi v roko in napisala Nicku sporocilo : Pridi cez 15 minut v park . Na najino klopcoo. I need you !
03. maj 2011
u43468
u43468
nexttttttttttt
04. maj 2011
Ocitno vas ne zanimaaa !!!
04. maj 2011
u45400
u45400
Next!!
04. maj 2011
neeextii
04. maj 2011
u45627
u45627
NEEEEEEXT.!!!
04. maj 2011
next.!!
04. maj 2011
neeeext
04. maj 2011
To je Yasmin :To je Nick :
In to je Soba od Yasmin In Mobile :04. maj 2011
3. del. Nesreca v sreci.
Cez nekaj trenutkov mi je telefon sporocil *POSLANO*! Sla sem k omari in ven izbrala :
- majcko: I love NY
- Jeans kaubojke
- ter crne balerinke.

Ko sem to koncno stlacila nase sem vzela mobitel , kljuce in to vtaknila v zep. Ko sem hodila po stopnicah sem mami samo napisala listek : Grem , pridem ! Adijo !!
In odsla skozi vrata. Da bi prisla cimprej do parka sem tekla ! Tekla in sprostila misice. Prisla sem do parka in se vsedla na klopco , ki sva jo z Nickom cisto obdelala. Na njo sva napisala vse mogoce kot naprimer :
- Midva BFF za vedno ! RTM !
in tako...
Kmalu sem ga videla. Stekla sem mu v objem in ga poljubila na lice. *Tako sem te potrebovalaa ! Ves ... Zadnje dni sva z mamo na bojni nogi.. In v takih primerih si ti tisto kar potrebujem ... ! * Kislo se je nasmehnil ter nejevoljno pogledal v staro drevo.
S prstom sem mu obrnila obraz ter ga socutno pogledala. Po casu gledanja sem ga vprasala kaj je z njim. *Ah... Samo... Se spomnis drevesa ? * Pokimala sem in se nasmehnila na siroko * Noo.. Jaz pogresam tiste case ! Ko sva se vsako minuto druzila. Plezala , skupaj pela , risala , skejtala ! Vsee ! Me razu.... * Zazvonil je njegov mobitel. Oglasil se je in cez nekaj sekund prekinil. * Drugic se bova pomenila ! Adijo.. Moram iti.. In prosim pomisli na to kar sem ti rekel ! * se poljub na lice in ze ga ni bilo vec.
Njegove besede so mi res prisle do srca.. Spomnila sem se tistih casov.. Kako lepo je bilo. Pogledaala sem na uro in bilo je pozno zato sem sla domov.
Hodila sem in gledala otroke ki se brez tezav sprehajajo , igrajo na trati. Brcnila sem kamencek k fanticu ki je bil na kolesu. Gledal je kamen nato je videl mene. Nasmehnila sem se mu in odsla naprej.
*Ze vidim hiso.. ! * sem rekla in malo hitrejse stopala.
Neopazno sem se prikradla v hiso , odstranila listek in smuknila v sobo. Ravno ko sem prisla v sobo mi je zazvonil domac telefon. Oglasila sem se in na drugi strani slisala :
J-JAZ B-BOLNICA
j- Dober dan , zelite ?
b- Zivjo ! Ali govorim z Yasmin Bier ?
j- Daa..
b- kar direktno bom povedala.. Poznas Nicka ?
j- Jaaa ! Kaj je z njim ! Hitro povejte mi !
b- Ocitno ga je povozil avto. Ni hudega le zlomljena noga ter manjsi pretres mozganov.
j- Mestna bolnica ?
b- Da...
Prekinila sem ter se panicno pognala v tek da cimprej pridem v bolnico !
Kmalu sem prisla in vprasala receptorko v kateri sobi je. 203 , prav !
04. maj 2011
http://www.truffleshuffle.co.uk/store/images/thumb_cache/ladies_black_i_love_ny_t_shirt_500_165_200_76.jpg
http://www.ma-petite-chou.com/wp-content/uploads/2009/06/premium-skinny-jeans.jpg
http://www.princess-shop.si/pic_resizer_large.php/1364357551.jpg

TO JE OBLEKAA!
04. maj 2011
u43468
u43468
nexttttttt
04. maj 2011


To je obleka
04. maj 2011
4.del. Izgubitev ?
Bila sem resnicno prestrasena , ko sem hodila proti sobi. Kaj ce se me ne spomni ? Kaj ce me prezira ! Se bolj sem se prestrasila in ze sem se obrnila da ne bi sla noter.. Toda neki glas me je pregovoril.. Pocasi ampak res pocasi sem odprla vrata. Prvo je noter smuknila glava nato sele telo. Zaprla sem jih in se usedla zraven Nickove postelje. Pocasi je odpiral oci in jih obrnil proti meni. Malcek se je nasmehnil ter malce bolj zapiral oci.. Kmalu je k meni pristopil doktor in mi povedala da se ne sme prevec premikati in govoriti. Prikimala sem ter se vrnila k Nicku.. Pobozala sem ga za roko ta pa jo je prijel. Cez nekaj minut sem mu rekla da moram iti in da se kmalu vrnem. Poljubila sem ga na celo in odsla. Na poti domov me je poklicala neznana stevilka >
Oglasila sem se in neznan glas mi je nekaj zamrmral. Prevedla sem le : Pazi kaj pocnes. In nic drugega. Nato je prekinilo. Bilo me je strah in zato sem stekla hitro domov. Mama je bila ze doma in me je vprasala kje sem bila. Povedala sem ji o Nicku in nesrecii. Razumela je in rekla naj grem v kopalnico .. Se malce osveziti in umiti.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
TO JE SAMO DEL TEGA DELA xD ! NAPISEM POZNEJE DRUGEGA !
04. maj 2011
Nadaljuj please
06. maj 2011
next
06. maj 2011
next nova bralka
13. oktober 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg