u184645
u184645
To je moj blog. V njemu bom pisala o vsem kar se mi dogaja. Verjemi, ne bo dolgocasno, saj je moje zivljenje trenutno precej... kako bi rekla... NORO. Ce hoces izvedeti vec, beri naprej.

Kot vsaka najstnica sem tudi jaz odstekana, nora in priznam, precej cudna. V soli sem odlicnjakinja, ceprav nisem piflarka - nikoli se ne ucim. Nekateri mi zavidajo to, nekateri pa mi zavidajo, ker sem blondinka. Nisem ravno visoka ali zelo suha. Imam daljse blond lase, ki so valoviti. Na licih imam pegice, ki pa niso prevec izrazite. Imam najbolso prijateljico, ki se je v Slovenijo preselila pred tremi leti. Nisva se takoj ujeli, saj obe zelo dobro riseva. Edina stvar, ki so mi jo vsi nehali zavidati je moj edin talent - risanje. Vsi mislijo, da je boljsa, ceprav rise samo tiste brezvezne anime. Marsikdo misli, da je moje zivljenje popolno, saj sem priljubljena in lepa. A jaz mislim ravno obratno.

Ni mi mar za priljubljenost, saj je risanje moj en in edin talent. Dovolj o tem... MOJA SIMPATIJA. Vanj sem zaljubljena od prvega razreda. Nikoli mi ni kazal posebne naklonjenosti, a to solsko leto se je to spremenilo. Nasmehi, strmenje, vprasanja,.. O tem sem sanjala ze dolgo. Moja BFF me ves cas drazi, saj je ljubosumna. Vem, da si mislis, kaksna BFF je to, a v resnici sva si zelo podobni po misljenju. Kar naprej ga izziva,... Rekla sem ji naj neha, a je to izzvalo prepir. Zdaj nisva vec BFF in brez nje se pocutim osamljeno in izgubljeno. Nihce, ki naju pozna nic ne sumi saj se pretvarjava, kot da ni nic.

Ugotovila sem, da se mi dogaja enako kot sem jaz naredila z mojo bivso BFF, ko je moja zdajsnja BFF prisla na solo. Povsem sem jo ignorerala, a sem bila tako zaposlena z mojo novo prijateljico, da tega sploh nisem opazila. Mislila je, da me bo razzrlo ljubosumje, ce si poisce novo prijateljico. Seveda ni delovalo, saj si je izbrala najvecjo luzerko v razredu, ki se je vsi izogibajo. Bila sem slepa, ceprav sem to imela ves cas pred nosom. In zdaj, ko mojega prijateljstva z novo BFF ni vec, sem to ugotovila. Vse kar mi je ostalo je moja simpatija in pa nor zasledovalec...

(V komentarje napisi svoje mnenje o tem, ce so simptomi zaljubljenost, res me zanima) Moja simpatija se ves cas vazi in sopiri pred mano. Vec se pretepa in med pretepi me gleda. Vsakic ko ga pogledam se mi nasmehne in jaz se mu nasmehnem nazaj. Ves cas mi razlaga kaksne smesne fore, ki so smesne samo meni in fantom. Druge punce jih ne razumejo, zato me moja zdajsnja-bivsa BFF drazi. To me moti. Mislila sem, da ga bo to odvrnilo, a ga ni - vedno vec progressa narediva. Samo vprasanje casa je, kdaj mi bo povedal, da sem mu vsec, ce sem mu sploh... Valentinovo se priblizuje in vsako noc sanjarim o njegovi izpovedi. Le sporocilce bi zadostilo mojim zeljam in sanjarijam, ceprav vem, da se to ne bo zgodilo. Razen, ce se bo. V tem primeru bi bila tako navdusena, da bi skakala od veselja. A tudi, ce bi se to zgodilo - kako naprej? Kaj ce se nisva pripravljena na zvezo? Pa se mami bi vse zanimalo, ze zdaj nekaj sumi, saj bere moj facebook...

Zasledovalec. Worst. Feeling. Ever. Ne prestrasi se, to ni zasledovalec v dobesednem pomenu besede. Ta zasledovalec je moj sosolec. Ne razumem kako nihce ne opazi, da me ves cas zasleduje: v razredu, na hodniku, pri omaricah,... VEDNO IN POVSOD. Grozno mi gre na zivce. Z BFF sva si izmislili nacrt, da sva se pretvarjali, da imam fanta, a to ga je se bolj spodbudilo. Ko je sedel za mano me je prijel za r..ri...RIT! FUJ! Tako grd je, pa se posebne potrebe ima. Nihce ga ne mara in nikoli ne spregovori, ko ga kdo kaj vprasa. Z BFF ga imenujeva "Crazy Stalker". Ni prevec izvirno, a ustreza situaciji. Na zalost.

Za nadeljevanje rabim vsaj 3 nexte. Upam, da vam je vsec.
11. december 2014
neext
11. december 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani