Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
Živjo! Odločila sem se, da bom napisala blog. Upam, da boste brali!
Velka tudinekaj pravil:
~ ne oglašuj
~ ne pošiljaj verižcev
~ brez žaljivih komentarjev
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••Nekaj o meni••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Moje ime je Eva, pišem se Šifrer. (Bivališca ne povem). Stara sem 10 let, rojstni dan pa imam 22.05. Imam starejšega brata in starša. Doma imamo tudi muco Tajo, imeli smo tudi kopensko želvo Zlatko, a je pobegnila. Moje najljubše jedi so: pica, pomfri, dunajski in pariški zrezek, špageti in makaroni. Treniram hip hop in pojem pri cerkvenem pevskem zboru, kjer za spremljavo igram na violino. Hodim v glasbeno šolo, kjer se učim violino. Hodim dvakrat na teden, v torek in petek. V petkih obiskujem tudi nauk o glasbi. Rada poslušam One Direction, 5 seconds of summer, R5 in Martino Stoessel. Moja najljubša filma sta Igre Lakote (1,2,3 del) in This Is Us, One Direction. Rada gledam serijo Violetto, va kateri je glavna igralka Martina Stoessel. Moji vzorniki so One Direction in Martina Stoessel. V prostem času pojem, plešem in sem na igrah 123.
To sem jaz:
IMG_20150131_200511.jpg
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••∆♦∆••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
To je moj prvi next. Upam, da vam je všeč.
Za začetek prosim 5 nextov.
31. januar 2015
Oprostite za sliko ampak mi ne prime
31. januar 2015
u181346
u181346
neeexxt
31. januar 2015
NEXT!!!!!!!!!!!!!!!Moja Kumarca se je blog spravla pisat?????Iiiiiiiiiiiii,prfekcija!!!!!!!TOP *0*
Js sm zadne cajte nra na blog tkoda.....piši!!!!!!!!!!!!x"D
31. januar 2015
neeext
31. januar 2015
tema je zaklenjena